60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu şekilde hızlı zayıflayabilirsin ama diyeti bırakır bırakmaz hemen fazlasıyla alırsın çünkü bünyeni bu kadara alıştırıyorsun metabolizmanı kendi elinle yavaşlatıyorsun.hem bu kadar aç kalma safra kesesinde taş ve çamur yapıyor bir ara eltimle biz böyle bir diyet yaptık tabi sonuç alamadık kilo alırız diye korkudan aç da duruyoduk ama malesef safra kesesi mahvoldu taş ve çamur oluşmuş 2 ay önce ameliyat oldu safra kesesini aldılar malesef..araştırıp bakabilirsin netten taşın en önemli sebebi aç kalmak doktor da öyle demişti

aman nese arada olur öyle şeyler.... doğru söylüyosun kalabalıkta, misafirlerle filan diyet yapmak çok zor bide biz türk milleti olarak yedirmeyi pek severiz misafirimizi bu nedenle yaptıklarından yemesen gücenirler filan, azda olsa yiyosun bide herkes aynı şeyi yerken ben diyetteyim diye farklı şeylerde yiyemiyosun, o yüzden pek gezmeyelim bari bi kaç ay eve kapatalım kendimizi kimseyle görüşmeyelim 100 gram vercez diye asosyal oluyomuşuz

yok canım ya antepli değilim de eşim işi dolayısıyla nerdeyse tüm yurdu gezdi sonra da gelip gelip anlattı,ben de çatladım tabi.ben şehir turlarını gezmeyi tozmayı çok severim,bakma şimdi 2 çocukla saplanıp kaldık eşimle mısıra bile gitmişliğimiz var.antepe turla gitmeyiz eşim biliyor o gezdirecek .
antepteki hastaneler kalp tansiyon hastalarından geçilmiyormuş ,normal yani.bizim gitmemz diyet bitiminden sonralara sarkar.incelmiş olurum orası da kaçamak olur,bayılırım kaçamaklara
adanayı da gördü eşim bayılmış kebabınıza burda adana da yediği kebaba en yakın kebabı adanalı da yemiş öyle diyr.adana mutfağı da dehşet yani.allah kolaylık versin:44:
bu arada karadenizli de değilim ben trakyadanım,kırklareli üjbej yani

evet ne komik olur misafir almazmışız ...neden..diyetteyim.bi yere gitmezmişiz.9:
kalorisepetine baktım moralim düzeldi kızlar.şu anda 100 gr yoğurt ve 1 mandalina yersem bile günlük almam gereken kaloride oluyorum...inşallah doğrudur bunlar

bu arada aç kalmak konusunda size katılıyorum kızlar,vücudun yağa da karbonhidrata da protein ve vitaminlere de ihtiyacı var .yeteri kadar hepsinden almazsak beden yorulur ,metabolizma durur kilo veririz belki ama ufak bi fazlalıkta kat be kat geri alırız,hem yağsız tuzsuz yaşayacak kadar da kilolu değiliz zindan etmeyelim yaşamı kendimize .
ben bugün kahvaltıda 1 yumurta haşlanmış,biraz izmir tulumu,2-3 zeytin,1,5 dilim tam buğday ,2 ceviz yeşilçayla başladım güne.ardından yarım armut yarım portakal yedim.öğlen patatesli ıspanak kavurması ve yoğurt 1 dilim ekmekle.az önce de keten tohumlu galeta yedim 5 tane minik.bugün iyiydim,tebrikler kendime

teşekkür ederimdüşündüğün için:)ama ben kahvaltıda yumurta ve peynir yiyorum zaten ama bugün elma ile geçiştirmek zorunda kaldım.et sevmiyorum ama arada tavuk veya balık yerim zayıflasam bile göbek çoz az gitti ve kalakaldı doğumdan sonra ne yesem oraya yağ olcakmış gibi düşünüyorum yanlış biliyorum ama takıntı yaptım doğumdan sonra o yüzden hep böle radikal diyetler tercih etmye çalışıyorum yoksa çok yavaş kilo veriyorum

benim kendime iyi bi diyet bulmam lazim. bugun sabah da baslayamadim
ama ogle yemegi yemeyecegim dunku gibi,
sadece 1 portakal getirdim.

benim kendime iyi bi diyet bulmam lazim. bugun sabah da baslayamadim
ama ogle yemegi yemeyecegim dunku gibi,
sadece 1 portakal getirdim.

cnm başlangıç için kalori hesplayarak diyet yapabilirsin..internette var yiyeceklerin kalori değerleri..biraz böyle deevam et bünyen alıştıkça daha da sıkı tutarsın diyetini yani daha az yersin ya da diyetisyene gitme şansın varsa git kilo yağ su oranına baktır günlük kalori ihtiyacını hesaplat onun verdiği listeyle başla vücudunun günlük kalori ihtiyacından 500 kalori daha az alarak da zayıflyabilirsin anladığım kadarıyla çok aç kalmaya dayanamıyorsun bu yüzden kalori hesabını tavsiye ettim bol şans

evet, kalori hesabı en iyisi aç kalmaya dayanamayanlar için. aynı kaloride birçok besin var. bazılarından azıcık yesen o kaloriyi alırken diğerinden daha çok yiyerek alabiliyorsun. ekmek-patates değişimi gibi

doğumdan sonra gerçekten göbek kalıyor ve çooook zor gidiyor. diyetle de gitmiyor, kendimden biliyorum. tek çaresi mekik mekikle gidecek mi gerçekten derseniz evet, kesinlikle farkediyor, kendimden biliyorum derim.

kızlar bende dün başladım.sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışacam bi de kalori hesabı yaparak. günde 1.5 litre su içmeye çalışıyorum.bu baya iyi geliyo.bide tarçınlı çay yapmak istiyorum ama çok üşendim.ve okul açıldıktan sonra evde callen ve leslie egzersizleri yapmak istiyorum.umarım kiloları verebilirim.

kaç zamandır okuyorum diyet forumlarını ama bir türlü yazmaya cesaret edemedim,,

18 gün önce dişimde dogu vardı yaklaşıık 1 ay önce yaptırmıştım o apse yaptı yüzüm şişti 1hafta çorba süt yoğurttan başka bir şey yiyemedim onun sayesinde zayıflamaya başladım ve yediklerime dikkat ediyorum özellikle ekmek makarna pilavdan uzak duruyorum ufak kaçamaklar hariç:))

evlendiğimde 52 kiloydum iş başladım sürekli oturarak çalışıp geç çıktığım bir iş olunca akşam yemeklerimiz geceye sarkıyordu 60 kilo oldum 1yıl içinde ( sonra hamilelik v.s derken 78 kilo olarak doğuma gittim ve 18.gün öncesine kadar 68.5 kiloydum 62ye kadar indim onun altına hiç inemedim doğumdan sonra malesef.şimdi 18 günün ardından 65.5 kiloyum bunu kendime fırsat bildim diyet yapmaya karar verdim

agır bi diyet yapamam kan şekerim hemen düşüyor unlu gıdalardan uzak durarak yaza kadar zayıflamayı düşünüyorum inşşşşş,bende aranıza yeni geldim hepimiz için sağlıklı yaşam diliyorummm ve burdada yediklerimi paylaşıcammm günlük aldığım kalori toplamını yazıcamm kızlarr

hoşgeldin vefa 84 diyetinde başarılar,burdan verim alırsın,ii geliyor gerçekten paylaşmak.
ben yediklerimi paylaşayım
sabah kızımın bıraktığı omleti yemek zorunda kaldım az yağlı tek yumurta,biraz peynir kızarmış tam buğday yeşilçay
arada 3 kayısı 5 çiğ fındık biraz da kuru üzüm
öğlen kıymalı karnabahar, tam buğday ve şu an deli gibi tok hissediyorum kendimi
akşama da Allah Kerim

kızlar ben bugün öğlen abarttım biraz.babam yemeğe götürdü bizi.yemek tatlı üstüne bide salep ohhh(artık akşam yemeyecem

kızlarr diyet gayet ii giderken canım acayip sıkıldı ve moralim bozuk hemen mutfağa attım kendimi un kurabiyesi yaptım ve çay demledim şekeri azalttım die 1 haftadır çay içemiodum ama bugün herşeyi boşverdim kurabiyeler soğuyo şimdi çay demlendi birazdan bi kaç haftadir büyük bi azimle yaptığım diyetin ilk ciddi kaçamağını yapcam çnkü benişuan sadece o kaçamak mutlu edebilir(

Cesmisiyah cim, nazar degdik sana galiba, neyse un kurabiyesinden ye ama sonra yine eskisi gibi devam et bence.
birbirimizden motive olmaliyiz degil mi?

ben cok iyi yapamiyorum ama yine de paylasayim

kahvaltim

2 dlm kizarmis tam bugday ekmegi = 120 kalori
mantarli omlet, = 100 desek
peynir domates zeytin = 100 desek

oglen
1/2 durum icinde peynir zeytin domates vardi yine = 200 desek

ara
1 portakal yiycem (bu aralar portakal a taktim cok seviyorum) = 86 kalori

aksam da ne yapicagimi henuz bilmiyorum.
esimle beraber karar verices bakalim haber veririm.
sanki cok kotu degil gibi degil mi simdilik??
yaklasik = 606 kalori filan.
diger seylerin kalorisi tam net bilmiyorum aslinda :/

un kurabiyesinden tane yedim ama yemeden sirke içmiştim..biraz sonra 7li bitki çay var doğadan markalı limon sıkıp onu içicem ve bi kaç plates hareketi ve mekikle telafi etcem ama yedim bi kere umarım faydası olur..
bu arada diyet menün çok güzel tebrikler akşama da kıymalı karnbahar veya haşlanmış karnbhar üzerine yoğurt yiyebilirsin ama ekmeksiz..bu tam dengeler güb boyu yedikleirni.vucudunun gereğinden az kalori almalısın ki zayflyabilesin kendine hedef koy yani bence günlük 1000 kalorinin üzerine geçme hem 1000 kalori hiç aç kalmamak demektir

tamam canim ins aksam da cok hafif yiycem, destegin icin cook saol....
sen de kurabiyeyi coktan harcamissindir bence, bi sey olmaz ins :)
ben hic guzel un kurabiyesi yapamiyorum cok sert oldular bir kere yaptim, bi daha da yapmadim :/

bi sey sorcam cesmisiyahcim, simdi burda birbirimizi motive etmek icin haftalik tartilip kac kilo verdigimizi filan yazalim mi?
en cok kilo verene de alkis isareti filan yapariz :):):)

selam kızlar
bugün büyükleri doktora götürdük.bende film koptu dışarda olunca...iyi başlamıştım güneaslında,sabah yumurta haşladm,öğlen ezogelin içtim.ne olduysa bize 1 kişi kala öğle yemeğinemolası başladı...hadi bakalıııım hastanenin kafetertayasına ,anlatmayayımdiyorum ama...kendime geldiimde olan ollmuş,ben 1 kşarlı tost bi de sütlaç yemiştimeve gelince de battı balık yan gider dedim.
ne güzel gidiyordu kendimce iyiydi yani.ben her sömestir-istisnasız- kilo alırım bu sefer koruyup hatta almam gerekenin altında kalori alıyodum(az da olsa)...kötü hissediyrm.....

un kurabiyesi en sevdiğim kurabiyedir ve çok sevdiğimden olsa gerek ii yaparım:)unu çok olmiycak nişastaya oranla biraz fazla olsun yeter hamur yumuşak olsun ama ele yapışmasın zamanla yaptıkça pratik kaznırsın bi de fırında çok kalmyck 10 dk 170 dercede yeterli..yaparsan aklında olsun ama yaapma bu aralar diyetteyken.tam birrr kalori bombası:)
kiloları yazalım evet ben bugün 62 kiloyum bi de haftaya çarsamba tartılıcam tartıyı bugün kaldırdım zaten yoksa günde 6-7 defa tartılıodum nerdeyse...bi daha haftaya bgün tartılayım bakalım gelişme var mı??umarım strese girmeme neden olcak bişe olmaz çünkü stresli ve moralim bozuk olunca herşeyi boşverip yiyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…