kızlar günaydınn sabah ac karna çorba kaşığı sirke ve bardak su içtim sonra elma yedim kahvaltım bukadar..öğlen de salata yiycem sadece ama yağsız..bu zeytinyağı sağlıklı olabilir ama hiç de masum deil.bir su bardağında 2200 kalori varmış..ben hepten kestim yağı salataya bile kullanmıyorum artık hepinize kalorisi az,keyfi bol günler diliyorum
selam kızar
sabah kalktım kayınvalidem bana ayrı muska deniyor ondan yapmış(hamurişi)yemesen olmaz...yarısını yedm yani1 tanesi insanı akşama kadar tok tutuyor banimki küçüktü onun yarısını yedim((
öğleyin de coluk çocuk burdayken diye kuban etleriyle pide yaptırmışlar ondan da yedimkendine ayrı yemek yapsan ayıp olacak.ya ikisinde de tıka basa yemedim.yeme iştahım varken kalktım sofradan.....yine de kalorilerine bakmaya korkuyorum (((
akşama bişi yemem artık.meyve yerim...
yok canım ya antepli değilim de eşim işi dolayısıyla nerdeyse tüm yurdu gezdi sonra da gelip gelip anlattı,ben de çatladım tabi.ben şehir turlarını gezmeyi tozmayı çok severim,bakma şimdi 2 çocukla saplanıp kaldık eşimle mısıra bile gitmişliğimiz var.antepe turla gitmeyiz eşim biliyor o gezdirecek .smileyeyes nası geçti karadeniz turu inşallah almamışsındır gezide.ben de haftaya adana'ya annemlere gideceğim ama ordayken verdiğim kiloları almaktan korrkuyorum ee yemeyince de annem kızıyor senin için yaptım ye filan diyecek adım gibi eminim çünkü hep öyle oluyuor adana mutfağı da malum bol kalorili..
bu arada antepte akrabalar filan mı var yoksa tur için mi tur içimse hiç tavsiye etmem zira antep mutfağı da adana gibi bol bol kalori bir öğünde 1000 kalori bile alırsın o açıdan diyetteyken tavsiye etmem yoksa antep çok güzel diyorlar
aman nese arada olur öyle şeyler.... doğru söylüyosun kalabalıkta, misafirlerle filan diyet yapmak çok zor bide biz türk milleti olarak yedirmeyi pek severiz misafirimizi bu nedenle yaptıklarından yemesen gücenirler filan, azda olsa yiyosun bide herkes aynı şeyi yerken ben diyetteyim diye farklı şeylerde yiyemiyosun, o yüzden pek gezmeyelim bari bi kaç ayeve kapatalım kendimizi kimseyle görüşmeyelim 100 gram vercez diye asosyal oluyomuşuz
merhaba bence çok az besleniyorsun ara öğün yok kalvaltı yok vücudu çok aç bırakıyosun vücudunun hergün alması gereken tuz var yağ var elmayla sabah kahvaltısı olmazbu şekilde bünyeni bu kadar aç bırakarak verdiğin kilo kalıcı olamayabilir. ayrıca peynir filan yemelisin kalsiyum eksikliği oluşur mutlaka et ürünlerinden yemelisin... yanlış anlama işine karışmak istemezdim ama bu kadar az şey yediğini söyleyince sessiz kalamadım
benim kendime iyi bi diyet bulmam lazim. bugun sabah da baslayamadim
ama ogle yemegi yemeyecegim dunku gibi,
sadece 1 portakal getirdim.
cnm başlangıç için kalori hesplayarak diyet yapabilirsin..internette var yiyeceklerin kalori değerleri..biraz böyle deevam et bünyen alıştıkça daha da sıkı tutarsın diyetini yani daha az yersin ya da diyetisyene gitme şansın varsa git kilo yağ su oranına baktır günlük kalori ihtiyacını hesaplat onun verdiği listeyle başla vücudunun günlük kalori ihtiyacından 500 kalori daha az alarak da zayıflyabilirsin anladığım kadarıyla çok aç kalmaya dayanamıyorsun bu yüzden kalori hesabını tavsiye ettim bol şans
doğumdan sonra gerçekten göbek kalıyor ve çooook zor gidiyor. diyetle de gitmiyor, kendimden biliyorum. tek çaresi mekikteşekkür ederimdüşündüğün için:)ama ben kahvaltıda yumurta ve peynir yiyorum zaten ama bugün elma ile geçiştirmek zorunda kaldım.et sevmiyorum ama arada tavuk veya balık yerim zayıflasam bile göbek çoz az gitti ve kalakaldı doğumdan sonra ne yesem oraya yağ olcakmış gibi düşünüyorum yanlış biliyorum ama takıntı yaptım doğumdan sonrao yüzden hep böle radikal diyetler tercih etmye çalışıyorum yoksa çok yavaş kilo veriyorum
Cesmisiyah cim, nazar degdik sana galiba, neyse un kurabiyesinden ye ama sonra yine eskisi gibi devam et bence.
birbirimizden motive olmaliyiz degil mi?
ben cok iyi yapamiyorum ama yine de paylasayim
kahvaltim
2 dlm kizarmis tam bugday ekmegi = 120 kalori
mantarli omlet, = 100 desek
peynir domates zeytin = 100 desek
oglen
1/2 durum icinde peynir zeytin domates vardi yine = 200 desek
ara
1 portakal yiycem (bu aralar portakal a taktim cok seviyorum) = 86 kalori
aksam da ne yapicagimi henuz bilmiyorum.
esimle beraber karar verices bakalim haber veririm.
sanki cok kotu degil gibi degil mi simdilik??
yaklasik = 606 kalori filan.
diger seylerin kalorisi tam net bilmiyorum aslinda :/
un kurabiyesinden tane yedim ama yemeden sirke içmiştim..biraz sonra 7li bitki çay var doğadan markalı limon sıkıp onu içicem ve bi kaç plates hareketi ve mekikle telafi etcem ama yedim bi kere umarım faydası olur..
bu arada diyet menün çok güzel tebrikler akşama da kıymalı karnbahar veya haşlanmış karnbhar üzerine yoğurt yiyebilirsin ama ekmeksiz..bu tam dengeler güb boyu yedikleirni.vucudunun gereğinden az kalori almalısın ki zayflyabilesin kendine hedef koy yani bence günlük 1000 kalorinin üzerine geçme hem 1000 kalori hiç aç kalmamak demektir
tamam canim ins aksam da cok hafif yiycem, destegin icin cook saol....
sen de kurabiyeyi coktan harcamissindir bence, bi sey olmaz ins :)
ben hic guzel un kurabiyesi yapamiyorumcok sert oldular bir kere yaptim, bi daha da yapmadim :/
bi sey sorcam cesmisiyahcim, simdi burda birbirimizi motive etmek icin haftalik tartilip kac kilo verdigimizi filan yazalim mi?
en cok kilo verene de alkis isareti filan yapariz :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?