60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım bugün hepimizin kaçamak günü oldu al benden de okadar akşam akşam kurabiye yapıp yedim neyse artık yarın kaldığımız yerden devam diyelim artık...azimle devam eden arkadaşlara selam olsunnnn:)

kızlar ben geldim akşam menümü de paylaşayım iyi uykular sonra herkese.
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası (bol naneli) 1 dilim tam tahıllı,3 köfte,brokoli salatası(çok harika oldu kızlar hem de kalorisi bence düşük)
9-30 de 3 kuru kayısı çiğ fındık biraz kuru üzüm
10 da tarçınlı sütümü içtim,şimdi ohhhh mis karnım aç ta değil şiş de değilim.yeni diyet listemiçooook seviyorum

listeye bak listeye...sevilmeyecek gibi diil yani
tebrikler kardeşim

smiley cim senin diyet listen hangisi ki?? guzelmis :)

tamam cesmisiyahcim sen carsambalari tartil bakalim. ama sen zaten 62 ysen cok az kalmis. ben daha 68 deyim, yolum cok uzun..
yarin sabah bi tartilayim bakayim bi degisme var mi?

İyi geceler kızlarr .. ya bu diyet kilo verme işi iyi güzel gidiyo bi şekilde veriliyo da ..benim bacaklarım çok sarktı yaa çok üzülüyorum
zayıfladıgımda belli olmuyo daha kötü görünüyo ..spor şart diyetin yanında kızlar ((

pazartesiyi iple çekiyorum abkalım ne kadar daha verdim:)

bu sabah 1 dilim buğday ekmeği yarım domates ve salatalık yedim
işyerinde yenmek üzere sabah 3 köfte pişirdim (suyla),salata yapıcam bir de hazır çorba:)
akşama ise balık var

hoşbulduk teşekkürler ,inan motive olacağımı düşünüyorum,birinin yediklerinizi bilmesi bile insanı kısıtlıyabiliyor bu forumda,ama yanındakilerin sürekli ne olcak ye aman boşver sözleri insanı gerçekten gevşetiyor

sabah 1 simit 10 tane zeytin ve 1 kibrit kutusu peynir yedim acayip tokum,çayı şekersiz içiyorum ben uzun zamandır 2 bardakta çay içtim

öglende yayla çorbası ve ıspanak yemeği var ekmek yemiyeceğim şimdilik bu kadar kızlar....

Evvet öglen yemeğimi yemiş bulunuyorum bir porsiyon yayla çorbası 1 porsiyon ıspanak yemeği az yoğurt ve şuan alınan kalori 650:)))

benim diyet işi çok kötü dün misafirim geldi yatılı(eltim) onlara alabalık yaptım(kızarmış) dolma çorba pilav falan offf malesef ben de onlarla yedim hiç pilav yemedim ama balık yedim bir taneye yakındı yarım filan işte çorba salata ve en kötüsü 1 dolma yedim..
akşam çocuklar için bisküvili pasta yapmıştım bir dilim de ondan yedim sonra artik nereme yediysem onu da bilmiyorum ama 1 potakal ve elma yedim (
işte malesef böylece dün güme gitti aslında sabah iyi başlamıştım ama onlar gelince bozuldu neyse bugün sabah geri öndüm diyete kahvaltıda abartmadım ama diyettekinden belki bir iki lokma fazla olmuştur şimdi de bir muz yedim akşam acıkırsam da salatayla idare edeceğim offf oofffff

Son düzenleme:
bu arada dün yediklerimin kalorisini hesapladım da çok da tutmadı ya yani benim korktuğum kadar değilmiş 1200-1300 arası yapıyor ama işte işin kötü tarafı bunun yaklaşık 800 kalorisi akşama ait ama gece 3 gibi yatmıştım allahtan erken yatmadım

kızlar bende haftalık kilo yazma grubuna katılmak istiyorum.tek başıma hiç teşvek edici olmuyo yedikçe yiyorum(

canım balık o kadar kalorili değil ki hem pilavda yememişsin.

bende geldim 66 kg im..49 gunluk bebişim var 162 cmim..
benimlezayıflamak istiyenleri beklerim

diyet yapamam emziriyorum..
koşu bandında 30 dk yürümei planlıoum

canım balık o kadar kalorili değil ki hem pilavda yememişsin.

evet balık fazla kalori değil ama kızartınca kalori değeri bayağı artıyor malesef.
ama neyse ben hesapladım zaten dünküleri de çok abartılı bir kalori değildi toplam 1300'ü buluyor dünkü kalori

smiley cim senin diyet listen hangisi ki?? guzelmis :)

tamam cesmisiyahcim sen carsambalari tartil bakalim. ama sen zaten 62 ysen cok az kalmis. ben daha 68 deyim, yolum cok uzun..
yarin sabah bi tartilayim bakayim bi degisme var mi?

canım diyet listem benim isteğim doğrultusunda diyetisyenimin listesi.yorulmadan yavaş yavaş vermek istiyorum dedim,çünkü hızlı diyetler beni sarsıyor,motıvasyonumu da tabiiki.
sabah kuvvetli bi kahvaltı cevizli peynirli yumurtalı(haftada 3 gün) aralarda meyvem galetem falan öğle ve akşam yemeklerinde illaki çorba ve salata ekmek sayılı tabiiki akşam yemeğinden sonrada 2 meyve ve sütüm var.ama yavaş yavaş da olsa verdiğimi hissediyorum çok tartıya çıkmsam da .38 beden bazı elbiseleri giyebiliyr ve 29 beden kota rahatça girebiliyorum bu benim için mucize gibi ama daha bikaç kiloluk bi serüvenim var. öpüyorum hepinizi

kızlaarrr ben sapıttım iice yemek konusunda yazmıycam yani gerisini siz düşününnn şu eş atamaları yüzünden strs oldum bu gidişle önceki tombiş günlerime geri döncem amannnn hem moralim bozuk hem fiziğim bozulcak((

nasi yapsak acaba? benim daha onceleri yazdigim bi topik te her cuma kilo bildirimi yapiliyordu,
sonra herkes listeleniyor ve birinci tebrik ediliyordu,
ben ilk katildigimda bu listeyi cok onemsemistim,
bu sekilde bi zorlamali motivasyon olabilir,
zaten kilo verenler illaki bildirimde bulunur.
vermeyenler de verenler bakip motive olur..

benim de bugun cok hos degildi menum, ama cok erken uyandim ve baya yogun gecti o yuzden yakmisimdir kalorileri diye dusunuyorum,
aksami da corbayla filan geciricem ins.

dun aksam mantarli ispanak yaptik, bi de havuc salatasi, ve tavuk corbasi,
hafif guzel bi menu olmustu.

ne dersiniz? tabi ki hic kimse hic bisey yapmaya zorunlu degil benimkisi sadece bir tavsiye :)
100 mesaja ulasamadim bi turlu guzel smiley ler de yapamiyorum idare edin :) <3

Güzel bı fikre benziyor canım ama insanın ritmi günü gunünü tutmuyor,bazen hızlı bazen
Sıfır bazen (regl donemi)artıya bile geçiyor,herkesin şahsi gorusudur ama bana demotive olup diyetten uzaklaşırım gibi geliyor,o yüzden kaçınıyorum öyle seylerden şahsım adına

bence güzel bir fikir..
motive olmak adına tatlı bir yarış olur ister istemez:)
bu hafta veremedim haftaya veririm diye daha dikkatli olabiliriz.
normalde zaten bu hafta yedim boşver gitsin diyip daha da yiyoruz.bunun önüne geçmiş olruruz hem de..

bu arada dün yine tartıldım arkadaş zoruyla 3 günde yarım kilo gitmiş:)

an itibariyle 65 kg

Son düzenleme:
slm kızlar nası gidio diyetler ben iki gündür giremedim, diyetimede bi dikkat ediorum bi etmiyorum daha tam bir motive olamadım sanırım bugün şöyle bir okudumda son iki gündür yazdıklarınızı valla tebrik ederim bazı arkadaşlar süper devam edio ben çoğunlukla dikkat ediyorum ama öyle bir an gelioki gözüm hiçbirşeyi görmüyo. daha tartılmadım ama tartılıcam bir kaç gün içinde yazarım... hızlı kilo vermek istemiyorum zaten yavaş yavaş olsun sağlam olsun ama olsun yani:) nese her kese bol diyetli günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…