selam kızlar
bugün büyükleri doktora götürdük.bende film koptu dışarda olunca...iyi başlamıştım güneaslında,sabah yumurta haşladm,öğlen ezogelin içtim.ne olduysa bize 1 kişi kala öğle yemeğinemolası başladı...hadi bakalıııım hastanenin kafetertayasına ,anlatmayayımdiyorum ama...kendime geldiimde olan ollmuş,ben 1 kşarlı tost bi de sütlaç yemiştim eve gelince de battı balık yan gider dedim.
ne güzel gidiyordu kendimce iyiydi yani.ben her sömestir-istisnasız- kilo alırım bu sefer koruyup hatta almam gerekenin altında kalori alıyodum(az da olsa)...kötü hissediyrm.....
kızlar ben geldim akşam menümü de paylaşayım iyi uykular sonra herkese.
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası (bol naneli) 1 dilim tam tahıllı,3 köfte,brokoli salatası(çok harika oldu kızlar hem de kalorisi bence düşük)
9-30 de 3 kuru kayısı çiğ fındık biraz kuru üzüm
10 da tarçınlı sütümü içtim,şimdi ohhhh mis karnım aç ta değil şiş de değilim.yeni diyet listemiçooook seviyorum
hoşgeldin vefa 84 diyetinde başarılar,burdan verim alırsın,ii geliyor gerçekten paylaşmak.
ben yediklerimi paylaşayım
sabah kızımın bıraktığı omleti yemek zorunda kaldım az yağlı tek yumurta,biraz peynir kızarmış tam buğday yeşilçay
arada 3 kayısı 5 çiğ fındık biraz da kuru üzüm
öğlen kıymalı karnabahar, tam buğday ve şu an deli gibi tok hissediyorum kendimi
akşama da Allah Kerim
tamam canim ins aksam da cok hafif yiycem, destegin icin cook saol....
sen de kurabiyeyi coktan harcamissindir bence, bi sey olmaz ins :)
ben hic guzel un kurabiyesi yapamiyorumcok sert oldular bir kere yaptim, bi daha da yapmadim :/
bi sey sorcam cesmisiyahcim, simdi burda birbirimizi motive etmek icin haftalik tartilip kac kilo verdigimizi filan yazalim mi?
en cok kilo verene de alkis isareti filan yapariz :):):)
benim diyet işi çok kötü dün misafirim geldi yatılı(eltim) onlara alabalık yaptım(kızarmış) dolma çorba pilav falan offf malesef ben de onlarla yedim hiç pilav yemedim ama balık yedim bir taneye yakındı yarım filan işte çorba salata ve en kötüsü 1 dolma yedim..
akşam çocuklar için bisküvili pasta yapmıştım bir dilim de ondan yedim sonra artik nereme yediysem onu da bilmiyorum ama 1 potakal ve elma yedim(
işte malesef böylece dün güme gitti aslında sabah iyi başlamıştım ama onlar gelince bozuldu neyse bugün sabah geri öndüm diyete kahvaltıda abartmadım ama diyettekinden belki bir iki lokma fazla olmuştur şimdi de bir muz yedim akşam acıkırsam da salatayla idare edeceğim offf oofffff
canım balık o kadar kalorili değil ki hem pilavda yememişsin.
smiley cim senin diyet listen hangisi ki?? guzelmis :)
tamam cesmisiyahcim sen carsambalari tartil bakalim. ama sen zaten 62 ysen cok az kalmis. ben daha 68 deyim, yolum cok uzun..
yarin sabah bi tartilayim bakayim bi degisme var mi?
Güzel bı fikre benziyor canım ama insanın ritmi günü gunünü tutmuyor,bazen hızlı bazennasi yapsak acaba? benim daha onceleri yazdigim bi topik te her cuma kilo bildirimi yapiliyordu,
sonra herkes listeleniyor ve birinci tebrik ediliyordu,
ben ilk katildigimda bu listeyi cok onemsemistim,
bu sekilde bi zorlamali motivasyon olabilir,
zaten kilo verenler illaki bildirimde bulunur.
vermeyenler de verenler bakip motive olur..
benim de bugun cok hos degildi menum, ama cok erken uyandim ve baya yogun gecti o yuzden yakmisimdir kalorileri diye dusunuyorum,
aksami da corbayla filan geciricem ins.
dun aksam mantarli ispanak yaptik, bi de havuc salatasi, ve tavuk corbasi,
hafif guzel bi menu olmustu.
ne dersiniz? tabi ki hic kimse hic bisey yapmaya zorunlu degil benimkisi sadece bir tavsiye :)
100 mesaja ulasamadim bi turlu guzel smiley ler de yapamiyorum idare edin :) <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?