60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fashionatacım cok ii akıl etmişsin gerçekten canım insanın gözünü doyuruyor.tebrik ederim ii vermişsin.ha gayret ben veremiyrm sen ver bacım(((

aşkolsun canım benim, senin benden ne farkın var ben bu işi çözdüm gerçekten diyetisyen falan değil bu kişinin kendi kafasında bitiyor.Zayıflayıp içinde güzel olacağınızı hayal ettiğiniz mükemmel bir kıyafet bulun kendinize, onu asın başucunuza her kaçamak istediğinizde ona bakın, vallahi insanın iştahı gidiyor :)

Son düzenleme:
kızlar kaç gündür eşime karaciğer yağlanması için maydanoz kürü yapıyorum ona yapınca ben de yapıyorum metabolizmayı hızlandırıyormuş bağırsak problemi yaşayanlar için süper gerçekten benim bağırsak problemim our genelde bende işe yarıyor şöyle yapılıyor 10-15 dal maydanozu saplarıylabirlikte robata atın içine bir limon sıkın birazda su ekleyip robotta çekin sabahları aç karnına için tadı da güzel bu arada iştah da kesiyor herkese tavsiye ederim yalnız 15 gün kullanıyorsunuz sonra en az bir hafta ara veriyorsunuz.ben bunu hem suna dumankayadan hem de ibrahim saraçoğlundan duydum

selamm herkezee bende aranıza katılabilirmiyimmm 1 hafta önce felan şu fazlalıktan kurtulmaya karar verdim.1 haftada 1.5 kilom gitti sayılır. 63tüm şimdi 61,5 felan.ilk hedefim 58 sonra 56 diye devam ediyor yarın sabah tartılıcamm ve bakalım değişiklik varmı umarım herkez dilediği kiloya kavuşur kolay gelsin diyim

Herkese günaydın
2 günlük yolculugum bitti ve yediklerime rağmen cok güzeldi ,walla diyet falan yapamadım,haksızlık olurdu napalim bu hafta kasarız.orasi cennetten bı kose özellikle Uzungöl ,gitmediyseniz mutlaka gidin,ayder de super ,inanılmaz bı yer ama Uzungöl Allah'ın trabzonlulara bı hediyesi diyorum,cennet desem abartmam.neyse yediklerimi soylemiyeyim beni topa tutmayın,bugünden tezi yok sımsıkı başlıyorum

günaydın kızlar
günlük almam gereken kalori 1075 kalori şu kaloricetveli.com daan baktım.ona göre yiyeceğim. 1 ay sonunda 59 kilo olmak için almam gereken kalori bu.hadi bakalım inşallah...
59 59 59 59 cıstak cıstak cıstak

günaydın herkese bende şu kalori cetveline baktım ve bana 1928 kalori dio biraz fazla değilmi ya az hareketliyi seçtim halbuki :44:
Nese bu hafta sonu diyette çok başarılı değildim hafta içi daha düzenli oluo hayatım işe gittiğim için erken kalkıyorum ve öğünlerimi düzenli yiyorum, bide masama su koyuyorum gözümün önünde olunca düzenli içiorum ama hafta sonu kahvaltım geç oluo filan bide temizlik yaptım. dün akşamda annemlere gittik annemde döktürmüş pastalar, börekler abartmamak koşuluyla yedim biraz işte nese pazartesi işe dönüş moduyla düzenimede döndüm bu arada cumartesi tartıldım 67.4 çıktım tam 68 çıkıodum haftalardır. 3 4 gün dikkat edinnce düşmüş ama şaşırdımda aslında spor yapmıorum die gitmez zannediodum... sirkeli su filan işe yarıo demekki kızlaaaarrr....
ha bu arada kalori cetvelinde ideal kilom 62 çıktı 172 boya 62. boydan 10 çıkarmak gerekiyor demekki ben 60 diodum ama 62 olsada olur:)
şu bölmeli tabak işini çok beğendim bende en yakın zamanda alıcam insanın önce gözü doyucak midesinin doyabilmesi için teşekkürler fashionata:) tabağı bulamayanlar alamayanlarda bence küçük tabak kullansınlarki tabakları dolu gözüksün gözleri doysun. doymada görselliğin önemi büyük bence. kocaman tabaklarda iki parça et kuş yemi gibi gözüküo çünkü

ya ben şu kaloricetvelini.net i inceliodumda bazı yazılanlar pek aklıma yatmadı kızlar. ekmek dilimlerinin kalorilerini belirtmiş benim bildiğim kadarıyla kızaran ekmeğin kalorisi düşmez 28 gram ekmeğin kalorosi 90 kalori ise aynı ekmeğin 15 gram kızarmış hali 45 civarı olmalıdır 35 değil ayrıca diyetisyenim kepekli ekmek ve beyaz ekmek arasında asla kalori farkı olmadığını sadece kepek ekmeğin daha çok besin değeri içerdiğini, daha faydalı olduğunu ve daha geç hazmedildiğini belirtmişti yani beyaz ekmek seni 1 saat tok tutar kepekli ekmek 3,4 saat demişti. kepekli ekmek az kalorili diye bol bol yemeyin ha :)

size son derece katılıyorum. bu diyet yada kepekli ürünleri insanlar sıfır kalorilermiş hatta yedikçe zayıflatıyorlarmış gibi algılayıp aşırı yiyiyor. kepekli ile beyaz ekmek arasında gerçekten pek fark yok tok tutma süreleri dışında. bu arada gecen hafta başladığım diyetimlen 1 kilo vermişim. baskül için küçük benim için büyük adım :) umarım 3-4 ay daha dayanabilir ve ideal kiloma dönebilirim. diğer arkadaşlara da yollarında başarılar diliyorum

darısı başımıza inşallah evet mesela herkez etiform diyet bisküvisi diye yedikçe yiyor ama 4adet eiform bisküvisi 1dilim beyaz ekmekle eş değerdeymiş insanların bazıları bilinçli değil nasılsa kepekli yada laigt diye yedikçe yiyor sonrada ben ligt yedim ama kilo veremedim diyor...

slm kızlar bende diyete başlıyorum bugün yani yediklerime dikkat edicem bakalım haftaya pazartesi kabızlığıma rağmen kilo değişcekmi eşim dün pasta almış onun buzdolabının en arka kısmına koydumki görmüyeyim
sabah uyanır uyanmaz 3 gün kurusu kayısı üstüne ılık su
2dlim kepek ekmeğiyle yapılmış tost
3zeytin 1 bardak şekeriz çok açık çay
8dal kadarda roka
şimdide rezeneni ve ısırgan otlu çayımı içiyorum

hoşgeldiniz. adettendir diye ben de gecen pazartesi başladım :) 1 kilo verdim ama ilk kilolara güven olmaz, gelir giderler o yüzden hemen sevinmiyorum, önümde 10 kilo var. her bir gramı vücudumu terkedinceye kadar da rahat yüzü yok bana.çok mu agresif oldu? korktunuz mu? ay korkmayın canım, hergün böyle değiliz. sadece tartım günlerinde böyleyiz:)

hoşgeldiniz, tüm haftasonu aklımdaydınız, neler yediğini merak ediyordum. bu hafta telafi edersiniz artık. ben ise kooooskoca bir brunch'a gittim. diyetimi hiç bozmadım ama o kadar para verdik kurtarmak lazım diye eşim aşırı yemek zorunda kaldı

bende 1 haftadır diyetteyim ve sporda yapıyorum:)
birazdan tartılmaya gidicem.

bugün sabahtan 1 kk peynir ve domates salatalık yedim 1 dilim tam bugday ekmeği
öğle salata yaptım yedim ve fırında mantar

hoşbulduk ayy ne güzel 1 kilo vermişsiniz kaç kiloydunuzki ben şu anda 66 kiloyum bakalım pazartesi ye kadar neler olucak kesin kararlıyım yaza kadar vricem bu kiloları rahat yürüycem ve hareket edicem yılmak yok canım bende 10kilo versem süper olucak düşüncesi bile yetiyor ben kendime diyorumki kilolu geçirdiğin hergün senin için büyük kayıp kendimi motive etmek için elimden gelen herşeyi yapmaya karalıyım en sevdiğim elbisemi aldım astım canım tatlımı çekiyor hemen o elbiseme bakıcam bu kilolar bu vücudu terk edicek.... başka yolu yok ..... gerçi doğum yapalı 2ay oldu gidecek elbette...

bende 1 haftadır diyetteyim ve sporda yapıyorum:)
birazdan tartılmaya gidicem.

bugün sabahtan 1 kk peynir ve domates salatalık yedim 1 dilim tam bugday ekmeği
öğle salata yaptım yedim ve fırında mantar

tartılınca yaz canım merak ettim mantarın kalorisi çok azmış afiyet olsun..

selam kızlar bugün diyette 5.günüm ve bu sabah 1,5 kg gitmiş bile .. biraz çabuk oldu sankii belkide su gitmiştir gerçi çok da su içiyorum ama ..
ayça kayanın 1 ayda 8 kilo verdiren diyetini yapıyorum belkide gerçekten 1 ayda 8 kilo verdiriyo bu diyet )

kızlaarr günaydınn az önce kahvaltımı yaptım biraz peynir 1 yumurta yarım dmet maydanoz ve papatya çayı.bu arada 2 günde yarım kilo daha vermişim şuan itibariyle 61.5 kiloyum ben diyete başlamadan önce çayı 2 çay kaşığı şekerle içiodum şimdi hiç atmıyorum çayı çok sevredim ve çok da içerdim düşünün artık şeker miktarını onu kesmemim çok büyük yardımı oldu kilo vermemde.bi de ekmek yemiyorum hiç.saat 3 gibi haşlanmış karnbahar ve yoğurt yiycem akşama da balık ızgara.
herşey iyi giderken tam kilo vermeye başlamışken bölgesel bi sıkıntım var benimm( doğumdan sonra simit ve göbek bölgem hala erimiyormekik çekiyorum günde 50 tane bi de yan yağlar için hareketleri yapıyorum ama bişey değişmiyor.özellikle pantolon giyince bacak bölümü bol ama tam göbeğime oturcak kadar çirkin duruyor
bölgesel zaayıflama adına tavsiyeleriniz var mı???

oo harika o diyeti duymuştum ben bende ayça kayanın 1 haftada 3.5 verdiren diyetine bugün başladım hakkımızda hayırlısı...

aynı sorun bende var benimde popo tarafım var pantolon giyiyorum basen kısmı tam oturuyor bel kısmı bol kemer takıncada bel kısmı büzüşüyor... bayağı ii kilo veriyorsun sen okuduğum kadarıyla devamı gelir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…