aynı sorun bende var benimde popo tarafım var pantolon giyiyorum basen kısmı tam oturuyor bel kısmı bol kemer takıncada bel kısmı büzüşüyor... bayağı ii kilo veriyorsun sen okuduğum kadarıyla devamı gelir inşallah...
teşekkür edrim şu bölgesel fazlalıklardan da bi kurtulabilseydik keşke..şimdi netten araştırma yapıyorum da sanırım en etkilisi plates.ebru şallı'nın düz bi karın plates hareketleri de faydalı olur sanırım.bol şans diliyorum diyetinde:)kaçıncı günündesin işe yaradı mı
hoşbulduk ayy ne güzel 1 kilo vermişsiniz kaç kiloydunuzki ben şu anda 66 kiloyum bakalım pazartesi ye kadar neler olucak kesin kararlıyım yaza kadar vricem bu kiloları rahat yürüycem ve hareket edicem yılmak yok canım bende 10kilo versem süper olucak düşüncesi bile yetiyor ben kendime diyorumki kilolu geçirdiğin hergün senin için büyük kayıp kendimi motive etmek için elimden gelen herşeyi yapmaya karalıyım en sevdiğim elbisemi aldım astım canım tatlımı çekiyor hemen o elbiseme bakıcam bu kilolar bu vücudu terk edicek.... başka yolu yok ..... gerçi doğum yapalı 2ay oldu gidecek elbette...
saolaın benim arkadaşındagöbeği vardı mekikle eritti ama karnında sarkmalar oldu kaldı öyle ben 2ay önce doğum yaptım 64le hamile kaldım 70kiloyla doğuma girdim 1 haftada 62 olmuştum daha sonra sütüm azaldı ne bulduysam yedim sütüm olsun diye işe yaradımı kesinlikle hayır bana kilo olarak geri döndü 66 oldu anlıycanız bende bugün diyete başladım ilk günümama şonuçta bebeğim var sütünü kesmiycek şeylerde yiyecem ama hamur işi şekerli şeyleri hayatımdan tamamen çıkararak kilo verecem...
bende aranıza katılmak istiyorum...
saolaın benim arkadaşındagöbeği vardı mekikle eritti ama karnında sarkmalar oldu kaldı öyle ben 2ay önce doğum yaptım 64le hamile kaldım 70kiloyla doğuma girdim 1 haftada 62 olmuştum daha sonra sütüm azaldı ne bulduysam yedim sütüm olsun diye işe yaradımı kesinlikle hayır bana kilo olarak geri döndü 66 oldu anlıycanız bende bugün diyete başladım ilk günümama şonuçta bebeğim var sütünü kesmiycek şeylerde yiyecem ama hamur işi şekerli şeyleri hayatımdan tamamen çıkararak kilo verecem...
kizlar ben de zayiflamak istiyorum ama bir turlu basaramiyorum, napicami da bilmiyorum cok mutsuzum
masallah sana canim ya..
ben bugun sabah bissuru bi seyler yedim
1 tane soganli ekmek (boyle hamburger ekmegi gibi yuvarlak)
1 dilim de kepekli ekmek
peynir biraz domates zeytin findik ezmesi
biraz tereyagi ustune recel surdum.
sonra cikolata kapli bademler..
cok kotu durumdayim dedim ben size
ogle yemegi yemedim, aksami da bilemiyorum burda daha yeni oglen oldu zaten. 11:30 saat.
bugünkü listem
sabah 2 dilim ekmek peynir yumurta
öğlenarası arkadaşla lokantaya gittik sadece çorba ve salata yedim 1dilim de ekmek
akşam 4 kaşık et sote 2 kaşık pilav ve salata bugün hiç ara öğün yapamadım çünkü deneme sınavım vardı sabah öğleden sonrada eğitim bilimleri sınavı var dı o yüzden hiç ara öğün olmadı
ay bu arada bu gün görümcem var o zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum demekki artık belli olmaya başladı
bugün son defa kıyak geçmiş olmuşsun kendine dert etme :)diyet öncesi son kaçamak da diyebiliriz.yarından itibaren başla istersen.üstelik sabah bunları yemişsen akşama da salata ye ya da ızgara balık veya tavuk en azından için rahatlar ve zamanın varsa bence yürü 1 saat kadar 1 saat tempolu yürüyüş 450 kalori yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?