60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür edrim şu bölgesel fazlalıklardan da bi kurtulabilseydik keşke..şimdi netten araştırma yapıyorum da sanırım en etkilisi plates.ebru şallı'nın düz bi karın plates hareketleri de faydalı olur sanırım.bol şans diliyorum diyetinde:)kaçıncı günündesin işe yaradı mı

saolaın benim arkadaşındagöbeği vardı mekikle eritti ama karnında sarkmalar oldu kaldı öyle ben 2ay önce doğum yaptım 64le hamile kaldım 70kiloyla doğuma girdim 1 haftada 62 olmuştum daha sonra sütüm azaldı ne bulduysam yedim sütüm olsun diye işe yaradımı kesinlikle hayır bana kilo olarak geri döndü 66 oldu anlıycanız bende bugün diyete başladım ilk günümama şonuçta bebeğim var sütünü kesmiycek şeylerde yiyecem ama hamur işi şekerli şeyleri hayatımdan tamamen çıkararak kilo verecem...

tahmin etmiştim, yeni dopğum yaptığınızı. başlıkta yazdığım cümle diyetisyenin bana söylediği cümleydi. doğumdan 8 ay sonra gittim ve bana emzirme bitmeden diyet yapamayacağımı, emzirdiğime şükretmem gerektiğini söyledi. ben de kendisini dinleyip, bu aya kadar bekledim. kimse sizi bu konuda uyardı mı bilmiyorum ama henüz 2 aylık bebeğiniz varsa lütfen lütfen lütfen diyet yapmayın. süt miktarı ve kalitesi mutlaka etkileniyor. bebeğinize yapacağınız en büyük kötülük diyet yapmanızdır bunu bilin. çünkü sizin yetersiz ve kalitesiz süt alması dolayısıyla da gelişememesi demek. iki kere iki dört eder kadar nettir. kaldı ki hamileleikte alınan kiloların verilmesi zaman alır ama yediklerinize çok dikkat etmeseniz de emzirdiğiniz için otomatik olarak gidecektir. yemeyi abartmadığınız sürece olacak olan bu. kendim bizzat yaşadım hiçbirşey yapmamama rağmen durduğum yerde kilo verdim. kimse sizi uyarmadıysa ben nacizane uyarıyorum: LÜTFEN LÜTFEN SABREDİN. BİRKAÇ AYDA BUTUN KİLOLARINIZ ERİYECEKTİR. EMZİKLİ BİR ANNE OLARAK DİYETİSYENDEN ONAY ALMADAN SAKIN DİYETE BAŞLAMAYIN, BEBEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN

merhaba canım nası gidiyo annelik? tabiki de sen bizim gibi diyet yapamazsın bebişinide düşünmen lazım. ama sağlıklı beslenmek her zaman gerekli ve zararsız bence. bebeğinin sütünü arttıracak şeyleri yemekten kaçınma bence yavaş yavaş verirsin kilolarını acelen yokya:) sabahki beslenmen güzel bence etini, peynirini, meyveni sebzeni eksik etme her gün, sen emzirdiğin için bizden daha çok kalori harcıyosun ona görede alman gereken bir kalori var bildiğim kadarıyla. internetten araştır bence tatlım.... öğünlerini ona göre ayarlarsın

ben 64 kiloyum.boyum161. ama malsef kilo almayı seven bir bünyem var:)kendi çabalarımla vermeye çalışıyorum ama motivasyonum düşüyor bazen.bu arada evliyim 2 çocuğum var.küçüğü 2.5 yaşında cadı mı cadı bir kız.)üstelik iş gereği yeni bir ilçedeyiz pek tanıdığım yok ama motive olursam sizlerle zayıflarım gibi geliyor.daha önce diyetisyene gitmişitm 57 ye düşmüştüm ama malesef koruyamadım ama elimde listeler var ama bir türlü başlayamıyorum işte...

inşallah yarın başlıyorum sabah yaptıklarımı yazacağım hergün beraber başaracağız inşallah..

bebişin hayırlı olsn dyet edeyim derken sütünün kesilmesine izin verme.ben kiloları okadar stres yapmıştım ki bebeğim ancak 2 ay aldı anne sütünüpişmanlığı hala içimde ben 59la hamile kaldım
85le doğuma gittim o hyüzden çok stres yapıodum 70e kadar çok rahat düştüm ama 70den şuanki halime gelene kadar çok uğraştım senin kilolar çok da deilmiş özellikle yeni doğum yapmış olmana rağmen ben 6.aydan sonra kilo vermeye başlamıştım şimdiden bol şans ama emzirme döneminde ölee şok diyetler yapma bence

kizlar ben de zayiflamak istiyorum ama bir turlu basaramiyorum, napicami da bilmiyorum cok mutsuzum

canim 1.65 boyundayim sanirim. kilom da 67
tamam katilayim size ins basarabilirim, kendimden cok umutsuzum.

bugünkü listem
sabah 2 dilim ekmek peynir yumurta
öğlenarası arkadaşla lokantaya gittik sadece çorba ve salata yedim 1dilim de ekmek
akşam 4 kaşık et sote 2 kaşık pilav ve salata bugün hiç ara öğün yapamadım çünkü deneme sınavım vardı sabah öğleden sonrada eğitim bilimleri sınavı var dı o yüzden hiç ara öğün olmadı
ay bu arada bu gün görümcem var o zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum demekki artık belli olmaya başladı

masallah sana canim ya..

ben bugun sabah bissuru bi seyler yedim
1 tane soganli ekmek (boyle hamburger ekmegi gibi yuvarlak)
1 dilim de kepekli ekmek
peynir biraz domates zeytin findik ezmesi
biraz tereyagi ustune recel surdum.
sonra cikolata kapli bademler..

cok kotu durumdayim dedim ben size

ogle yemegi yemedim, aksami da bilemiyorum burda daha yeni oglen oldu zaten. 11:30 saat.

bugün son defa kıyak geçmiş olmuşsun kendine dert etme :)diyet öncesi son kaçamak da diyebiliriz.yarından itibaren başla istersen.üstelik sabah bunları yemişsen akşama da salata ye ya da ızgara balık veya tavuk en azından için rahatlar ve zamanın varsa bence yürü 1 saat kadar 1 saat tempolu yürüyüş 450 kalori yakıyor

tebrik ediyorum ve tam gaz devam:) bu arada anladığım kadarıyla kpssye hazırlanıyosun onun için de bol şans diliyorum.branş nedir_?

nasıl gidiyo diyetler kızlar benim regl zamanım geliyo ve canım çok tatlı istiyo kuru erik yiyerek gidermeye çalışıyorum ama sizin başka tavsiye edebileceğiniz az kalorili bişey var mı ??

tamam aksami hafif gecireyim inss.
daha dun izagara balik yedik. bugun baska bi seyler yiyeyim ins.
yuruyus yapmayi ben de cok istiyorum.
aksam bakayim esimi ikna edebilirsen golun etrafinda 2-3 tur atalim.. 1 saat suruyor 3 tur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…