60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eğer tatlı isteğiniz varsa;

light sütü ısıtıp 1 çay kaşığı kadar tarçın ekleyin üstüne ohhh mis gibi afiyet olsun:)

günaydın kızlar herkese,dün akşam bir tabak tarhana çorbası ve karnıbahar yemeği yedim ekmek yok,sabah aç karnına kıyafetsiz 64.400 çıktım:)) sabah kahvaltı simit 1 kibrit kutusu peynir 10 adet zeytin yedim

güüünayyydınn hanımlar herkese mutlu huzurlu ve bol aktiviteli günler bugün erken kalktım şimdi kahvaltımı yapıyorum tabi diyet kahvaltı 1.5 dilim tam buğday ekmeği biraz peynir 3 yeşil zeytin domates salatalık ve de yumurta

aammmmmmaaaaaan dikkat!!!!!!!!!!!!!!tam bi kısır döngü olur kendine gel arkadaşım gidecek bu kilolar çaresi yok.hem verenler nasıl veriyo canımmmm aaaaaaaaaa di mi amaaaaa......tavsiyem heemmmmen git diyet başarı öykülerinden birini oku darkolive olabilir o beni motive ediyor:))))

bence de yapalım iz onu.listeye katılmak isteyenler boyunu kilosunu yaşını hedef kilosunu yazsın.her cuma(ya da başka bi gün )tartılıp yazalım.ne deriniz arkadaşlar ?her hafta kendimizi kontrol etmiş oluruz:))))))

herkese günaydın bu arada, az bi kahvaltı yaptım coook şükürrr bu güne ii başladım hadi bakalım hayırlısı...

Günaydınlar 69 kilo olmamla birlikte hemmen ben de geldimmm :) hedefim mart sonuna kadar 60 61 olmak. güzel bi kahvaltı ettim güne başladım :)

slm kızlar kaç gündür griptim bide malum çocuklardan dolayı anca girebildim ben pazartesinden beri dikkat edim yediklerime ne yazıkki 1 gram bile verememişim bide emziriyorum bebeğimi sıfır hamur işi tüketiyorum kesinlikle kabızlığım yüzünden bu kilo yapıştı bende napacam bilmiyorum yaza incecik girmek istiyorum ama umudumu tüketmek üzereyim

umudunu kaybaetme bir de mutlaka bir yerlerde yanlışlık vardır diyetinde tekrar gözden geçir yediklerini.bir de sen öncesinde zayıftın yanlış hatırlamıyorsam o yüzden verirsin bence bir de stres yapma daha yeni doğum yapmışsın bu bir süreç ve geçicek inşallah

Umudu kaybetmek yok ama sen önce su kabizlik işine ağırlık vermeli ve iyi bı doktor bulup kabizligin sebebini bulmalısın,sadece zayıflamak icin değil tüm organlarının randimanli calışması icin bağırsakların çalışmalı.bol su ve sıvı tüketmeye sebze meyve yani posa ağırlıklı yiyeceklere devam,umutsuzluk yok

eğer tatlı isteğiniz varsa;

light sütü ısıtıp 1 çay kaşığı kadar tarçın ekleyin üstüne ohhh mis gibi afiyet olsun:)

evet tatlı isteğim oluo bazen... çok tatlı düşkünüyüm kızlar ben yaaaa kafama girio ve bir türlü çıkmıo yiyene kadar... mesela bugün öğlen yemekte aşure vardı ve ben aşureye bayılırım güzelde yapmışlar dayanamadım yedim şimdi çok kızıyorum kendime ama yedikten sonra neye yarar nese akşam dikkat edicem yediklerime... ve bu söylediğiniz tarçın sütüde denicem kriz sırasında. Teşekkür ederim yardımınız için:)

meraba canım bu sonuç seni yıldırmasın, mutlaka vericeksin... inatlaşıyo kiloların seninle sonuç alıp almadığını görebilmen için biraz daha düzenli devam etmen lazım bence ağır bir diyet yaomıyosun sonuçta bebişinden dolayı bu nedenle sen sağlıklı beslenmene dikkat et ve spor yapabiliosan yap bence işini çok kolaylaştırır spor... ve bence tartılma bir süre en sonunda tartılırsın.

Bugünümü alasaydım ben deyağ yakıcı çayla başladım güne
Sabah 2 ceviz 2zeytin 2parca peynir yesilcay 2kucuk dilim tam tahilli
Ara 3kayisi
Oglen z.yagli barbunya brokoli salatası (1parca kalmıştı kızimla temizledk) 1dilim tam tahiilli az sonra ayran la galetem var ama ayrn icicem sadece aksamada suzme mercimek çorbam z.yagli enginarim var bir de yoğurt yerim.et yok bugun menümde kendimi sis hissiyorum regl dolayısıyla ,o yüzden hafif

desteğiniz için çok saol tatlım evet zayıftım önceden şimdi bu kiloda olmak beni üzüyor en büyük nedenide haraket kısıtlılığı biraz daha sabredeyim dediğin gibi eninde sonunda gidecek bu yağlar..

evet biraz daha devam edicem canım ya 2çocukla inanki bazen yemek yemeye vaktim olmuyor bir kıza koş sonra bebeğe koş bakıyomki akşam olmuş 1 lokma bişey yememeişim hatta tansiyonumun düştüğü zaman bile oluyor açlıktan ...

saol canım kabızlık için medipola gitmiştim tahlillerim yapıldı guatırıma bakıldı bağırsaklarımın flimleri çekildi doktorum bağırsaklarımın tembel olduğunu oyüzden kilo aldığımı söyledi magnesi calcile diye ilaç verdi ve hep bilindik şeyler işte posalı yiyecekler ye komposto iç filan ama inanın elimdem geleni yapıyorum 5gün wc çıkmıyorum 66 kiloyum mesela ilaç içiorum wc gidiyorum 64 inmiş oluyorum ve yemek yiyince yine aynı şeyler işte. derdi veren allah inşallah dermanınıda veriri

bu yağ yakıcı çay nasıl bir şey nasıl hazırlıyorsun?

bugünümü yazayım ben de sabah standart kahvaltım yazmıştım zaten arada ayran öğlen yoğurtlu ıspanak ve şehriye çorbası
akşam yemek yemedim çünkü akşam üstü eşim gelirken çikolata almış kalorisi 180'di benim yarın reglim zaten canım çekiyodu dayanamadım malesef çay da yapmıştım o zaman çayın yapmıştım o zaman yanında süper gidiyo ama sonrası pişmanlık
hhıım bu arada saat 14.30 gibi bir elma yemiştim bugünü böyle kapatırım artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…