slm kızlar nası gidio diyetler ben iki gündür giremedim, diyetimede bi dikkat ediorum bi etmiyorum daha tam bir motive olamadım sanırım bugün şöyle bir okudumda son iki gündür yazdıklarınızı valla tebrik ederim bazı arkadaşlar süper devam edioben çoğunlukla dikkat ediyorum ama öyle bir an gelioki gözüm hiçbirşeyi görmüyo. daha tartılmadım ama tartılıcam bir kaç gün içinde yazarım... hızlı kilo vermek istemiyorum zaten yavaş yavaş olsun sağlam olsun ama olsun yani:) nese her kese bol diyetli günler diliyorum
kızlaarrr ben sapıttım iice yemek konusundayazmıycam yani gerisini siz düşününnn şu eş atamaları yüzünden strs oldum bu gidişle önceki tombiş günlerime geri döncem amannnn hem moralim bozuk hem fiziğim bozulcak ((
nasi yapsak acaba? benim daha onceleri yazdigim bi topik te her cuma kilo bildirimi yapiliyordu,
sonra herkes listeleniyor ve birinci tebrik ediliyordu,
ben ilk katildigimda bu listeyi cok onemsemistim,
bu sekilde bi zorlamali motivasyon olabilir,
zaten kilo verenler illaki bildirimde bulunur.
vermeyenler de verenler bakip motive olur..
benim de bugun cok hos degildi menum, ama cok erken uyandim ve baya yogun gecti o yuzden yakmisimdir kalorileri diye dusunuyorum,
aksami da corbayla filan geciricem ins.
dun aksam mantarli ispanak yaptik, bi de havuc salatasi, ve tavuk corbasi,
hafif guzel bi menu olmustu.
ne dersiniz? tabi ki hic kimse hic bisey yapmaya zorunlu degil benimkisi sadece bir tavsiye :)
100 mesaja ulasamadim bi turlu guzel smiley ler de yapamiyorum idare edin :) <3
slm kızlar kaç gündür griptim bide malum çocuklardan dolayı anca girebildim ben pazartesinden beri dikkat edim yediklerime ne yazıkki 1 gram bile verememişim bide emziriyorum bebeğimi sıfır hamur işi tüketiyorum kesinlikle kabızlığım yüzünden bu kilo yapıştı bende napacam bilmiyorum yaza incecik girmek istiyorum ama umudumu tüketmek üzereyim
slm kızlar kaç gündür griptim bide malum çocuklardan dolayı anca girebildim ben pazartesinden beri dikkat edim yediklerime ne yazıkki 1 gram bile verememişim bide emziriyorum bebeğimi sıfır hamur işi tüketiyorum kesinlikle kabızlığım yüzünden bu kilo yapıştı bende napacam bilmiyorum yaza incecik girmek istiyorum ama umudumu tüketmek üzereyim
eğer tatlı isteğiniz varsa;
light sütü ısıtıp 1 çay kaşığı kadar tarçın ekleyin üstüne ohhh mis gibi afiyet olsun:)
boyum 1.68 hedefim 50 kilo olmak :)
umudunu kaybaetme bir de mutlaka bir yerlerde yanlışlık vardır diyetinde tekrar gözden geçir yediklerini.bir de sen öncesinde zayıftın yanlış hatırlamıyorsam o yüzden verirsin bence bir de stres yapma daha yeni doğum yapmışsın bu bir süreç ve geçicek inşallah
meraba canım bu sonuç seni yıldırmasın, mutlaka vericeksin... inatlaşıyo kiloların seninlesonuç alıp almadığını görebilmen için biraz daha düzenli devam etmen lazım bence ağır bir diyet yaomıyosun sonuçta bebişinden dolayı bu nedenle sen sağlıklı beslenmene dikkat et ve spor yapabiliosan yap bence işini çok kolaylaştırır spor... ve bence tartılma bir süre en sonunda tartılırsın.
Umudu kaybetmek yok ama sen önce su kabizlik işine ağırlık vermeli ve iyi bı doktor bulup kabizligin sebebini bulmalısın,sadece zayıflamak icin değil tüm organlarının randimanli calışması icin bağırsakların çalışmalı.bol su ve sıvı tüketmeye sebze meyve yani posa ağırlıklı yiyeceklere devam,umutsuzluk yok
Bugünümü alasaydım ben deyağ yakıcı çayla başladım güne
Sabah 2 ceviz 2zeytin 2parca peynir yesilcay 2kucuk dilim tam tahilli
Ara 3kayisi
Oglen z.yagli barbunya brokoli salatası (1parca kalmıştı kızimla temizledk) 1dilim tam tahiilli az sonra ayran la galetem var ama ayrn icicem sadece aksamada suzme mercimek çorbam z.yagli enginarim var bir de yoğurt yerim.et yok bugun menümde kendimi sis hissiyorum regl dolayısıyla ,o yüzden hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?