60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok ii ac da kalmadan vermişsin ne güzel.sonra neden geri aldın meteor moral bozucu bişi mi yaşadın yani bu kadar uğraştan sonra???

Önce ramazan girdi araya,sonra yaz okuluna kaldım okul bitirme sıkıntısı derken aldım tekrardan.Amann bacım bunlar bahane insan önce boğazına haber anlatacak:-(

günaydın kızlar....dün akşam sadece kahvaltı yaptım akşam 6da yedim ondan sonra bir şey yemedim....ama çok direndim(sabah aç karnına kıyafetsiz yine:)64.100 gr

sen de benim gibi tartılıyorsun ben de benden başka böyle yapan var mı diye merak ediyodum:)

çok basit ve pratik ben de yaın alıp yapayım hemen gitsin bu yağlar artık.sinir bozucu eşim dün beni kucağına almaya çalıştı gerçi başarılı oldu ama 55 kilo olmam gerektiği notuyla birlikte.ya kendisinin 15 kilo fazlası var hiç onu demiyoda

kızlarrr nasıl gidiyo diyetler???3 günlük bi boşvermişlikten sonra kendime gelebildm sonunda bugün okadar çok koşuşturdum ki ancak saat3te kahvaltı yapabildm...5 zeytin 3 dilim ev peyniri yarım demet maydnz yarım kızartılmış yumurta ve 2 dilim ekmek..üzerine de orat şekerli bol köpüklü türk kahvesii ohhhh:))arkadaşım da vardı tatlı sohbetimiz de cabası oldu:) şuan okadar tokum ki acıkabilceğimi sanmıyorum geceye doğru acıksam bile doğadan 7li bitki çayı içicem acayp iştah kesiyo limon da sıkınca daha etkili oluyo tavsiye ederim size de..az kalorili bol hareketli günler diliyorumm hepinize

bugün sabah tartıldın 64.6 çıktım bir ara durmuştu zayıflamam 65.3te saplanıp kalmıştı ama bugün beni mutlu etti:)
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği yarım dilim peynir 3 zeytin yarım yumurta,domates ve salatalık
arada 1 küçük muz
öğlen şehriye çorbası ve 2 kaşık yumurtalı ıspanak ve 2 kaşık yoğurt
arada 1 elma ve 7-8 tane kuru üzüm
akşamı daha yemedim ama çorbam var yine dün biraz fazla yapmışım galiba çorbayı bitmedi bir türlü

kızlar bende bu listeye katılmak istiyorummm nasıl yardımcı olurmusununuz katılabilirmiyim??

ekledim canim seni zaten :)

soyle bir liste olabilir.
bu sekilde motive olanlar da bu sekilde motive olur,
sonucta kimseyi zorlayamayiz.
herkes gonullu olarak yapiyor :)
haftaya cuma bildirim yapmak isteyenler ona gore hazirlikli gelsin :)
ins haftaya baslayalim gercek listeyi yapmaya.
ins kilo almamis oluruz, gecen hafta kactiniz bu hafta kac geldiniz diye yazabilirseniz ordan kim ne kadar zayiflamis gorebiliriz.
ben su 7 gunde 6 kilo verdiren patates diyetine bi bakacagim..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende bu listeye katılmak istiyorummm nasıl yardımcı olurmusununuz katılabilirmiyim??

Merhaba kizlar.yaklasik 2 aydir sizi takip ediyorum.yazmak bugune kismet oldu.ben 1,60 boyundayim ama 73 kiloydum.zayiflamaya karar verdim cok sevdigim abur cuburlara veda ettim.ekmegi kestim ve 1 ay kadar bir zamanda 69,5 kiloya dustum.ayni kararlilikla devam ediyor olmama ragmen saplandim kaldim 69,5 ta.lutfen bana yardim edein.moralim cok bozuk.ne yapacagimi bilmez haldeyim

Öncelikle hoşgeldin Nazlikelebek333 İstersen gün içindeki fiziksel aktiviteni arttır, faydası olabilir diye düşünüyorum .

beni de eklemişsin sağol canım

Bu arada tam 3 haftadir gram bile veremedim

canım benim de geçenlerde öyleydi 69'dan 65.3'e düşmüştüm sonra iki hafta gram bile veremedim ki diyetime devam etmeme rağmen en sonunda bugün 64.6'ya düşmüştüm o kadar ardan sonra.normal yani vücudun direnç gösteriyor ama sen pes etme sen de onla inatlaş bakalım el mi yaman bey mi yaman:)

meteor sen ne durumdasın kilo verdin mi son zamanlarda bir ara seyahat yüzünden verememekten şikayetçiydin?

ayy cnm süper olmuş hadi bismillah diyerek başlayalım:))

bende öyle cnm ama ben arkadaşlarımın arasında en kilolu olduğumu farkedince başlamaya karar verdim.ve bende istikrarlıyım bu sefer.bakalım inşaallah sonuna kadar devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…