Elbette anlatırım Canancığım;-) Ama öcesinde verdigim kiloları peyderpey geri aldığımı da belirtmek isterim.Hayatım sarkacın iki ucunda geçiyor, kilermek için canımı dişime taktığım dönem ve çılgınlar gibi yemek yediğim dönem.Diyetisyene gittiğim dönemde, doktor en az 6 en fazla 8 uyumam gerektiğini söyledi.Ben de 11 yatıp 7 de kalmaya başladım.Zaten hangi saat de ne yiyeceğim belliydi.Aç karnına çir ılık su kombinasyonu, en geç 8'de kahvaltı:52 tatlı kaşığı pekmez( bal ya da reçel), 5 zeytin, 1kibrit kutusu peynir,istediğin kadar salata, yeşillik,2 dilim kepek ekmeği.Saat 10.30'da yine çir (sonrasında ben açıktığım için bunu yarım paket diyet bisküvi ve bir kupa şekersiz nescae şeklinde değiştirdik.) Saat 13'de ortalama bir tabak kadar kurubaklagil veya etli sebze yemeği veya sadece et yemeği( beyaz yada kırmızı et ),1 dilim ekmek, 1kase yoğurt yanına da salata.15.30-14.00 arası 1kase sütlü tatlı yada 2 paket hazır puding.18.00-18.30 arası akşam yemeği öğlenin aynısı zaten.Son olarak da akşam 21.00'de bir porsiyon meyve.Ve gün boyu 2 litre su.
Verilen diyetin dışına-yiyecek olarak da vakit olarak da- çıkmadım. Bunun öncesine ben iki gün sabahlar, üçüncü gün gün uyurdum.Asla kahvaltı yapmaz ama gece sürekli bir şeyler yerdim.Kırmızı et, yoğurt ve ekmeği diyetı öncesinde nerdeyse hiç tüketimiyor,sınırsız şekilde tatlı yiyordum.Ama dindarlığım tutup on iki saatlik orucun iftarını bir tabak kirazla atığım günlerde oluyordu.İşte böyle berbat bir hayatım vardı.Doktor bu hercai duruma bir dur deyip hayatımı düzene soktu.Düzenli sağlıklı bir yaşama geçince otomatikman kilo verdim.Ama dakikası dakikasına doktorun verdiği programa uydum.
günaydın kızlar....dün akşam sadece kahvaltı yaptım akşam 6da yedim ondan sonra bir şey yemedim....ama çok direndim(sabah aç karnına kıyafetsiz yine:)64.100 gr
1 tatlı kasığı funda yaprağı,3tane defne yaprağı ,kaynamış suya atıp 5-6 dk demliyosun,istersen icine 1cay kasığı bal koyabilirsin ama ben ballı beğenmedim ,diyetisyenin verdigi bı cay
Bitkileri de tüm aktarlardan bulabilirsin
sen de benim gibi tartılıyorsun ben de benden başka böyle yapan var mı diye merak ediyodum:)
kızlar bende bu listeye katılmak istiyorummm nasıl yardımcı olurmusununuz katılabilirmiyim??
kızlar bende bu listeye katılmak istiyorummm nasıl yardımcı olurmusununuz katılabilirmiyim??
ekledim canim seni zaten :)
soyle bir liste olabilir.
bu sekilde motive olanlar da bu sekilde motive olur,
sonucta kimseyi zorlayamayiz.
herkes gonullu olarak yapiyor :)
haftaya cuma bildirim yapmak isteyenler ona gore hazirlikli gelsin :)
ins haftaya baslayalim gercek listeyi yapmaya.
ins kilo almamis oluruz, gecen hafta kactiniz bu hafta kac geldiniz diye yazabilirseniz ordan kim ne kadar zayiflamis gorebiliriz.
ben su 7 gunde 6 kilo verdiren patates diyetine bi bakacagim..
Eki Görüntüle 622935
Bu arada tam 3 haftadir gram bile veremedim
beni de eklemişsin sağol canım
ekledim canim seni zaten :)
soyle bir liste olabilir.
bu sekilde motive olanlar da bu sekilde motive olur,
sonucta kimseyi zorlayamayiz.
herkes gonullu olarak yapiyor :)
haftaya cuma bildirim yapmak isteyenler ona gore hazirlikli gelsin :)
ins haftaya baslayalim gercek listeyi yapmaya.
ins kilo almamis oluruz, gecen hafta kactiniz bu hafta kac geldiniz diye yazabilirseniz ordan kim ne kadar zayiflamis gorebiliriz.
ben su 7 gunde 6 kilo verdiren patates diyetine bi bakacagim..
Eki Görüntüle 622935
Öncelikle hoşgeldin Nazlikelebek333İstersen gün içindeki fiziksel aktiviteni arttır, faydası olabilir diye düşünüyorum .
mecburen pazartesi başlıyorum.evde olunca sürekli bişeyler yiyorumbence pazartesiyi bekleme genelde hep hüsran oluyor :) ama öyle daha iyi motive oluyorum diyorsan sen bilirsin :)
amin canım teşekkürler,ilk defa bu kadar kararlı ve istikrarlıyım,düşünüyorum bulundeuğum kilodan mutsuzum ozaman niye ben bu haldeyim diyorum kendime,bir de çocuk olduktan sonra bayanlar kendini salıyo fabisinden kurtulmak istiyorum yaza bambaşka biri olmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?