hoşgeldin cnm aramıza.bende yeniyim forumda.1.67 boyundayım.66 kiloyum.52 olmak istiyorum inşaallah hep birlikte zayıflayacaz:)
bu yağ yakıcı çay nasıl bir şey nasıl hazırlıyorsun?
saol canım kabızlık için medipola gitmiştim tahlillerim yapıldı guatırıma bakıldı bağırsaklarımın flimleri çekildi doktorum bağırsaklarımın tembel olduğunu oyüzden kilo aldığımı söyledi magnesi calcile diye ilaç verdi ve hep bilindik şeyler işte posalı yiyecekler ye komposto iç filan ama inanın elimdem geleni yapıyorum 5gün wc çıkmıyorum 66 kiloyum mesela ilaç içiorum wc gidiyorum 64 inmiş oluyorum ve yemek yiyince yine aynı şeyler işte. derdi veren allah inşallah dermanınıda veriri
bugün hangi diyetisyene gitsen mutlaka sana vereceği diyetinde süt bulunur. kilo almak için belki yatmadan hemen önce içiyorlardır. dikkat edersen ben 1 2 saat önce içilmeli dedim. Zaten artık hepimiz biliyoruz ki yatmadan en az iki saat önce yemeyi içmeyi bitiriyoruz. bana diyetisyenim günde bir bardak süt light veya normal demişti. bu sütü akşam yemeğinden sonraki araöğününe getirmeye çalış çünkü süt metobolizmayı çalıştırır uyurkende çalışsın vücudun demişti hatta şimdi hatırlamıyorum ama rakamsal verilerde söylemişti. yani ben bu şekilde biliyorum ve diyetimdede bu şekilde uyguladım ve diyet yaptığım o dönemde bu diyetisyen sayesinde baya kilo verdim. internetten araştırılabilir mutlaka vardır bu konu hakkında bilgiler...
ben e Word de hazırlamıştım bi tablo kopyala yapıştır yaptım ama olmadı.bilgisayardan anlayan bir yok mu aramızda kızlar yaaaSanirim 4-5 kisi variz bildirim yapmayi kabul eden.
O zaman bu gun yani cuma baslamis olalim. cumalari bildirim yapalim,
haftasonu biraz kacamak olabiliyor, obur cumaya kadar toparlamis oluruz.
ben tablo yapamiyorum henuz, sanirim mesaj sayim yeterli degil.
Ama su sekilde bi sey yapabiliriz
Eki Görüntüle 622642
cok iyi vermişsin meteorcum ben de 2 3 günde bir ancak çıkıyorum tuvalete bilmiyorum normal mi?kaç yaşındaydın diyet esnasında, biraz daha ayrıntıı anlatırmısın.sabah akşam yemek saatlerin, ekmek tüketimin nasıldı?başka ne tavsiye etti doktorSagra ben de seninle hemen hemen aynı durumdayım.Üç sene önce diyetisyen yardımıyla bir buçuk ayda 7 kg vermiştim.Normalde üç dört gün tuvalete çıkamıyorken,diyetle beraber sindirim sistemim günlük çalışır hale gelmişti.Sabah aç karnına 2 bardak ılık su içiyorum.Yine aç karnına ve kahvaltıdan sonraki ara öğünde bir kaç çir (kuru kayısı ) yiyorum.3 ana öğünde de esas menünün yanına yeşillik ve salata şarttı.Yatsıdaki ara öğünde de meyve yiyordu m. Her gün aynı saatde lavaboya çıkar olmuştum.Doktor düzensiz yaşayıp,düzensiz beklemekten kilo almışsınız demişti.Diyet süresince her gün 7de kalkıp, her öğünü doktorun belirledigi saatte yedim,onunda faydasi oldu diye düşünüyorum.Ama ama ama seni çok çok iyi anlıyorum.Bağırsak tembelliği varsa, o bağırsakları calistirmak için insanın canı çıkıyor.Ki bende kabızlık bile yok, lavaboya gitme ihtiyacı duymuyorum.Sinir krizi geçiriyorum.İşte böyle rejim moduna geçince doktorun verdiği tavsiyeleri uyguluyorum, normal yaşamıma geçince düzensiz beslemeye
rum ve metabolizmamın resmen prizden fişi çekilip çalışması durduruluyor.:26:
bende başladım ama baya bi kaçamaklarım oluyoinsallah tatlım. ben yarın baslıcam sen basladın mı?
günaydın kızlar....dün akşam sadece kahvaltı yaptım akşam 6da yedim ondan sonra bir şey yemedim....ama çok direndim(sabah aç karnına kıyafetsiz yine:)64.100 gr
bende başladım ama baya bi kaçamaklarım oluyo(pazartesi kesin olarak başlıyorum inşaallah
maşallah canım.iradene hayran kaldımmm darısı hepimizin başına
Sanirim 4-5 kisi variz bildirim yapmayi kabul eden.
Eki Görüntüle 622642
Sanirim 4-5 kisi variz bildirim yapmayi kabul eden.
Eki Görüntüle 622642
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?