60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ben bugün yine abarttım.sabak kalvaltıda 2 dilim ekmek peynir falan yedim.öğlen 1.5 tabak makarna yedim akşam yemem diye düşünüyodum.bi baktım annem mantı yapmış dayanamadım bi servis kaşığı yedim ondan da.tabi bugün babamın doğum günüydü kocaman bi dilimde pasta yedimtabi bi kaç gündür kabızlık olduğu için karnım iyice şişti.ne olacak halimmmm:///

Sanirim 4-5 kisi variz bildirim yapmayi kabul eden.
O zaman bu gun yani cuma baslamis olalim. cumalari bildirim yapalim,
haftasonu biraz kacamak olabiliyor, obur cumaya kadar toparlamis oluruz.

ben tablo yapamiyorum henuz, sanirim mesaj sayim yeterli degil.
Ama su sekilde bi sey yapabiliriz

Sagra ben de seninle hemen hemen aynı durumdayım.Üç sene önce diyetisyen yardımıyla bir buçuk ayda 7 kg vermiştim.Normalde üç dört gün tuvalete çıkamıyorken,diyetle beraber sindirim sistemim günlük çalışır hale gelmişti.Sabah aç karnına 2 bardak ılık su içiyorum.Yine aç karnına ve kahvaltıdan sonraki ara öğünde bir kaç çir (kuru kayısı ) yiyorum.3 ana öğünde de esas menünün yanına yeşillik ve salata şarttı.Yatsıdaki ara öğünde de meyve yiyordu m. Her gün aynı saatde lavaboya çıkar olmuştum.Doktor düzensiz yaşayıp,düzensiz beklemekten kilo almışsınız demişti.Diyet süresince her gün 7de kalkıp, her öğünü doktorun belirledigi saatte yedim,onunda faydasi oldu diye düşünüyorum.Ama ama ama seni çok çok iyi anlıyorum.Bağırsak tembelliği varsa, o bağırsakları calistirmak için insanın canı çıkıyor.Ki bende kabızlık bile yok, lavaboya gitme ihtiyacı duymuyorum.Sinir krizi geçiriyorum.İşte böyle rejim moduna geçince doktorun verdiği tavsiyeleri uyguluyorum, normal yaşamıma geçince düzensiz beslemeye
rum ve metabolizmamın resmen prizden fişi çekilip çalışması durduruluyor.:26:

Şansımdan havalar da iyi gidiyor ama canım yürümek istemiyor.Mekik çekmek de istemiyorum arada böyle bıkkınlik olacak herhalde.Uyku düzenim de bozuldu, gün içinde uykusuz ve yorgun oluyorum. Ama elbette ki şubata iyi bir başlangıç yapmak istedim, gittim bir güzel yüzdüm.Yürüyemediysem de yüzdüm yaniSonra da hamamdı saunaydı derken baya kendime geldim.Yarına da Allah kerim, kendimi toplar rejimime tekrardan başlarım inşallah.

O vakit ben de cehlimde ısrar etmeyeyim,diyetime sütü ekleyeyim

günaydın kızlar....dün akşam sadece kahvaltı yaptım akşam 6da yedim ondan sonra bir şey yemedim....ama çok direndim(sabah aç karnına kıyafetsiz yine:)64.100 gr

herkese günaydın

ben e Word de hazırlamıştım bi tablo kopyala yapıştır yaptım ama olmadı.bilgisayardan anlayan bir yok mu aramızda kızlar yaaa((
mesaj sayım benim de yetersiz o olmadan olmuyor mu yani?

cok iyi vermişsin meteorcum ben de 2 3 günde bir ancak çıkıyorum tuvalete bilmiyorum normal mi?kaç yaşındaydın diyet esnasında, biraz daha ayrıntıı anlatırmısın.sabah akşam yemek saatlerin, ekmek tüketimin nasıldı?başka ne tavsiye etti doktor

Elbette anlatırım Canancığım;-) Ama öcesinde verdigim kiloları peyderpey geri aldığımı da belirtmek isterim.Hayatım sarkacın iki ucunda geçiyor, kilermek için canımı dişime taktığım dönem ve çılgınlar gibi yemek yediğim dönem.Diyetisyene gittiğim dönemde, doktor en az 6 en fazla 8 uyumam gerektiğini söyledi.Ben de 11 yatıp 7 de kalmaya başladım.Zaten hangi saat de ne yiyeceğim belliydi.Aç karnına çir ılık su kombinasyonu, en geç 8'de kahvaltı:52 tatlı kaşığı pekmez( bal ya da reçel), 5 zeytin, 1kibrit kutusu peynir,istediğin kadar salata, yeşillik,2 dilim kepek ekmeği.Saat 10.30'da yine çir (sonrasında ben açıktığım için bunu yarım paket diyet bisküvi ve bir kupa şekersiz nescae şeklinde değiştirdik.) Saat 13'de ortalama bir tabak kadar kurubaklagil veya etli sebze yemeği veya sadece et yemeği( beyaz yada kırmızı et ),1 dilim ekmek, 1kase yoğurt yanına da salata.15.30-14.00 arası 1kase sütlü tatlı yada 2 paket hazır puding.18.00-18.30 arası akşam yemeği öğlenin aynısı zaten.Son olarak da akşam 21.00'de bir porsiyon meyve.Ve gün boyu 2 litre su.
Verilen diyetin dışına-yiyecek olarak da vakit olarak da- çıkmadım. Bunun öncesine ben iki gün sabahlar, üçüncü gün gün uyurdum.Asla kahvaltı yapmaz ama gece sürekli bir şeyler yerdim.Kırmızı et, yoğurt ve ekmeği diyetı öncesinde nerdeyse hiç tüketimiyor,sınırsız şekilde tatlı yiyordum.Ama dindarlığım tutup on iki saatlik orucun iftarını bir tabak kirazla atığım günlerde oluyordu.İşte böyle berbat bir hayatım vardı.Doktor bu hercai duruma bir dur deyip hayatımı düzene soktu.Düzenli sağlıklı bir yaşama geçince otomatikman kilo verdim.Ama dakikası dakikasına doktorun verdiği programa uydum.

Kilolu insanların ortak özelliği kahvaltı yapmamaktır demişti doktorum.Ayrıca yoğurt çok kilo verdiren bir besindir, etmesenizde kendinizi zorlayıp yemeğe çalışmalısınız demişti.

ben diyete bugün basladım daha dogrusu diyet demiyimde dikkat etme diyim cünkü harfi harfiyen diyet uygulamak bana göre degil cok sıkıcı geliyor ondan bi nevi kendi diyetimi uguluyorum sayılır. dün diyet yapmadım sadece bi kupa lahana suyu içtim yatmadan önce 61.5 cıktım tartıda sabah. yarım kilo gitmiş bile :) bugünde kahvaltıdan önce bir bardak lahana suyu içitim kahvaltıda peynir , 1 ince dilim ekmek, 3 zeytin,biraz patates yedim umarım bu sekilde zayıflayabilirim

maşallah canım.iradene hayran kaldımmm darısı hepimizin başına

amin canım teşekkürler,ilk defa bu kadar kararlı ve istikrarlıyım,düşünüyorum bulundeuğum kilodan mutsuzum ozaman niye ben bu haldeyim diyorum kendime,bir de çocuk olduktan sonra bayanlar kendini salıyo fabisinden kurtulmak istiyorum yaza bambaşka biri olmak istiyorum artık

ögle yemeği .....1 kase mercimek çorba bir küçük kase yoğurt ve turşu ögün arası yarım portakal ekmek yok:))

kızlar ekmekten vazgeçemiyorsanız sabah kahvaltıda mutlaka yiyin ben sabahları yiyorum öglen akşam ekmek yemiyorum 3 haftadır böyle gidiyor ve mutlaka kalori hesaplaması yapıyorum.günlük yediğim kalori miktarı 1100-1500 arası değişiyor haftada 1,5 kilo verdim kesinlikle aç kalmadım bu arada ilk zamanlar kolay veriliyo sonra biraz kilo duruyo bu duruma sabırr göstermek lazımm veremiyoırum korkusu olmamalıı....ve artık eski kıyafetlerimi hep sakladım 3senedir hepsini dağıttım olmuyor diye yazın sıfırdan alışveriş yapacağım kendim için :)))

kızlar bende bu listeye katılmak istiyorummm nasıl yardımcı olurmusununuz katılabilirmiyim??

ayyyy zaten listeye alınmışım tşkler,,,,, boyum 1.62 BMI 24.4 ilk hedef 60 son hedefim 55 kilo

selam kızlar
"Alıntı beyazkelebek85 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

Sanirim 4-5 kisi variz bildirim yapmayi kabul eden.
O zaman bu gun yani cuma baslamis olalim. cumalari bildirim yapalim,
haftasonu biraz kacamak olabiliyor, obur cumaya kadar toparlamis oluruz.

ben tablo yapamiyorum henuz, sanirim mesaj sayim yeterli degil.
Ama su sekilde bi sey yapabiliriz

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: kilotakip.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 51.6 KB (Kilobyte)"

beyaz kelebekçim sen yapmışsın ya işte ben üstüne tıklamamışım biraz önce:))))
benim yaş:28
kilo:63
boy:.1.58
hedef:55
şu an tatil nedniyle evde değilim,tartılamıyrm.artık pazar günü söyleyebilirm ancak:)
ayyy kızlar şimdiden iştahım kapandıhesap verme duygusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…