60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar. ben de kilo vermek istiyorum. kilom 63.5 boyum 1.71 ben 57- 58 kilo olmak istiyorum. sizce nasıl?? bu arada son bir senedir epey bi kilo verdim . yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde verdiğim için geri alma gibi bir durumum olmadı ama bir süredir 63 64 arası değişiyor veremiyorum. o yüzden bende gayret olsun diye aranıza katılmak istiyorum. bu arada havalar soğuduğundan beri yürüyüş yapamıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. vücudumu sıkılaştırmak için neler yapabilirim sizce maalesef benimde göbeğim var ve çok rahatsız ediyor. tavsiye edebileceğiniz egzersiz hareketleri var mı??? bu gün diyetime başladım. hadi bakalımm!!

evet ilk menü :) 03.02. 2013 pazar

sabah: 0.5 litre ılık su

kahvaltı:
1. haşlanmış yumurta
1. dilim çavdar ekmeği
4. zeytin
az peynir domates dilimleri

ara : 1. elma 1. kupa yeşilçay

öğlen:
fırında sebzeli palamut
bol salata
1. dilim çavdar ekmeği

ara: yeşilçay

akşam:
bol salata
avuç içi kadar beyaz peynir

gün içinde toplamda:
3. litre su
3. kupa yeşilçay
2. filcan nescafe

sopr: 70 dakika lesli.5mil :) bence güzel bir gün oldu siz ne dersiniz :)

leslie indirebilceğimiz bi yer var mı cnm

Bence süper olmuş, maşallah

Yorucu bı haftasonuydu ,diyete pek uyulmadı ancak deliler gibi de yenmedi,bu rutine alıştım h.sonu artık kasmıyorum kendimi diyet diye.
Bu sabah yine herzamanki kahvaltımı yaptım ,farklı olarak lor da yedim kekikli,kırmızı biberli az zeytinyağlı bı lor hazırlamıştım ,ceviz yesilcay ,oncesinde de karışım cayım ,3ileri 1geri de olsa biliyorum ki bedenime zarar verecek kadar yemiyorum ve yavaş yavaş da olsa zayıflıyorum

herkese merhaba benimmmm dün süper giden diyetim akşam eşimle dışarı çıkmamız sonucu heba oldu ama sağlık olsun napalım eşimle gezmeyi yemeyi seviyorum ayda bir anca olduğu için de kasmadım kendimi fazla ama malesef lahmacun ve künefeyi de götürdüm yani
neyse bu sabah aynı şevkle diyete devam ama bir kaç gün nete giremicem bugün annemlere gidiyorum umarım diyete dikkat ettiğim bir seyahat olur

çok mutluyum:):)

an itibariyle 63 oldummmmmmmmmmm:):)

21/01/2013 69 kg (diyete başlama)
01/02/2013 65 kg
04/02/2013 63 kg

estaykabd benim msj sayım 100 ün altında olduğu için msj atamıyorum sana..o rapidsharelarda silinmiş cnm..msn varsa ekleyelim ordan dosya atarsın olmaz mı

hiçmoral bozma herkesin metobolizması değişir kimi ilk haftalarda hızlı kilo verir sonra durar,kimide tam tersi,,,vazgeçme sakın pes etme su içmeyi kesinlikle bırakma canımmm

kızlar hepinize merhaba hafta sonu çok direnme durumum olmadı miğdem küçüldü herhalde gayet dizginlenmiş biişekilde yedim..ve huzurluyum:))
ocak 22 de başladım diyete 68.5 kiloydum dün sabah yartıldım 63.7:)))çok mutluyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…