60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman diyeyim Elifimmahsum seyahatte iştahına mukayyet ol Daha öncede bahsi geçmişti ya, ev dışında diyet yapmak çok zor, bizzat yaşadım biliyorum. Bu arada hayırlı yolculuklar, güle güle git gel

selam kızlar :)

bugunkü yediklerim menü 2.

04.02. 2013 pazartesi

sabah: 0.5 litre ılık su

kahvaltı:
1. dilim çavdar ekmeği
4. zeytin
az peynir domates dilimleri

ara : 1. elma 1. kupa yeşilçay

öğlen:
2. dilim çavdar ekmeğine beyaz peynirli tost
2 bardak ayran

ara: yeşilçay

akşam:
bol salata
5. köfte
1 bardak ayran

ara:
2 mandalin

gün içinde toplamda:
2.5 litre su
2. kupa yeşilçay
2. filcan nescafe

sopr: 70 dakika lesli.5mil :)

Kızlar Maaşallah super gidiyorsunuz,bir an evvel verelim insallah şu yapışmış kilolarımızı .
Ben bu aralar diyet yapmama rağmen sürekli bı stres durumunda olduğumdan ve stres hormonu da zayıflamayı durdurduğundan coook ağır gidiyorum.buyuk kızimla zor bı süreçten geçiyoruz ,buyuk dediğime bakmayın daha 3,5 yasında ama evde bir terör sozkonusu ,inanılmaz kapris,huysuzluk,çığlık ,çıldırmaya sendromları geçiriyoruz ve ben çaresiz hissediyorum kendimi zaman zaman,bişey yemiyorum ama sis hissediyorum,bağırsaklarım bile durdu hiç problem yasamazken
Neyse sıkıntılarımda germeyeyim sizi

kolay gelsin smiley cim Allah yardimcin olsun,
ins gecer kizinin stresi de.. sen de rahatlarsin.

kizlar ben bugun patates diyetimin ilk gunu olarak

sabah
2.5 haslanmis patates baharatli

oglen
1 kayisi
2.5 haslanmis patates baharatli
1 kayisi

su iciyorum bir de.
aksama ne var bilin bakalim? :):) yine patates haslamasi ve kayisi.
ilk gunler boyle de sonradan degisik seyler de eklenecek bakalim menuye.

Canım benim Allah yardımcın olsun, sıkıntınız hemen hallolur, kilolar da beraberinde gider inşallah

Merhaba kızlar,
Ben de bugün karar verdim,
160 lık boyumu 63 kg gibi bir ağırlıkla ve ciddi anlamda kendini salmış bir vücutla taşımaktan sıkıldım
Kendime hedef koymadım uzun vadede sadece haftada bir kilo vermeyi hedefliyorum
Ve gün be gün yediklerimi yazmaya karar verdim ben de
Bu karara arkadaşımın nişan fotoğralarında kendimi balina gibi gördükten sonra ulaştım, 50 kiloluk kızların arasında obez gibi kalmışım

Umarım hepimiz istediğimiz kilomuza ulaşırız, sağlıkla kalın...
İyi geceler.
(Yarın ilk günüm umarım bu kararlılığım devam eder)

merhaba kizlar,bende bir umutla bir diyet grubuna kendimi atarim diye dusundum ama pek kabul edilecegim gibi gorunmuyor.. tek basima su 4 kg yu vermedim gitti (hedef 66 kg bu arada)bundan once 78 kg idim 8ini oyle boyle goturdum kizimin dogumuyla yanlarda yaglanmalar oglusumla belde bi kalinlasma
uzunda boyluyum sanki hic tahta gibi bi kivrimsiz bi sekilsizim gibi geliyorum
8 kg verdigim zamanlarda spor kulubune yazildim aksamlari gidip yuruyus bandinda yuruyup ustune bisiklet cevirdim
sabahlari kahvaltida domates peynir bir dilim kepek ekmek yedim
oglenleri izgara et yada balik salata pirinc yada makarna her zaman yogurt ile
aksamlari ya yagsiz salata ya sebze corbasi yanina muhakkak yogurt
oyle 1,5 yada 2 ay icinde gittiler gunde2 litreden fazlada su ictim
bu arada sarkma yasanmamasi icin ayni zamanda sIkilastirici krem kullandim
ama kizlar su 4 yu verecek motivasyonu hic bir yerde bulamiyorum buraya geldim birileri ile bi hirs icine girerim diye ama herhalde kimsenin beni grubuna kabul edecegi yok :/
bu arada yaptigim tek sey butun gun cocuklarin pesinde kosmak temizlik inceltici krem vs..
belki kendime bi arkadas bulurum buralarda kimbilir :) yani insallah!!!

tebrikler2 haftada 6 kg nasıl başardın,inanılmaz bi hız çünkü

ilk hafta seren serengil diyetiyle başladım baya gitti 4 kiloya yakın..
2.hafta kendimce devam ettim ama yine serengil diyeti gibi yaptım

yani sabahları bir dilim peynir,domates,salatalık ve yumurta
öğlen tavuk et balıktan biri
akşamda yine tavuk et balıktan biri

ara öğünler yok...

bu haftada daha rahat devam edicem ki vücud alışmasın o kadar sıkı rejime

Öncelikle hosgeldin,umarım başarırsın ,bu arada boyun kaç anladığım kadarıyla uzunsun:44: bir de söyle bişey var ben de 2cocuk sahibiyim,henüz küçükler de (durumlarımız biraz benzer yani) ne yaparsam yapayim fizik olarak hiç bir zaman dogum oncesi gibi olamiycam gibi geliyor,zayiflanir,sikilasilir ama deformasyon asla yokolmuyor önce sanırım bunu kabullenmek lazım ,yani yeni halimizi sevmeye çalışmalıyız,su da varki çatlaklarıma midemdeki yokolmak bilmeyen yağ parçasına baktikca doğumlarım geliyor aklıma ,onlar boş yere olmadı,2guzel evlat sahibiyim şükürler olsun,yani biraz polyannacilik da gerekiyor.normal kiloda olmak,sağlıklı olmak ii hissetmek yeterli benim icin,manken olmak gibi bı niyetim yok,benim düsturum bu

kızlar merhabalar,
en son yazdığımda 65.6 idim bugün itibariyle 64,9 u gördüm:) dün protein diyeti yapmıştım bugünde protein diyetine devam yarın normal diyetime döneceğim:)
60 a az kaldı ama şu protein dieti nedeniyle şuan inanılmaz açım..ama duraklamıştı bi ara..şu aralar gayet ii gidiyor...bu ay son olsun diyetisyenle..bugün bu aylık ücretimi verdim çünkü..bu son olur umarım diyerek...daha bi asılıcam bu ay birebir uyucam hiç bozmadan paramada yazık yani:) ama olucak bu sefer süper koruycam verdiğim kiloyu inşallah:)
yılmayalım kızlar yaza az kaldı bomba gibi olmak gerek...hatta 50-59 zayıflama grubunda görüşelim:)

kızlar günaydın ve sabah aç karnına kıyafetsiz 63.3:))) yaşasınnn hiç aç kalmıyorum kızlarr şimdi anladım vucuduma ne kadar ağırlık etmişim farkında değildim 3 senedir

Acil yardim kizlar zayiflamam durdu 1 bucuk ayda 3 bucuk kilo verdim 3haftadir kipirdama yok.ne yapsam tekrar baslasam kilo vermeye.lutfen kilo vermeniz durdugunda yaptiklarinizi yazarmisiniz.tecrubelerinize ihtiyacim var

Acil yardim kizlar zayiflamam durdu 1 bucuk ayda 3 bucuk kilo verdim 3haftadir kipirdama yok.ne yapsam tekrar baslasam kilo vermeye.lutfen kilo vermeniz durdugunda yaptiklarinizi yazarmisiniz.tecrubelerinize ihtiyacim var

benim diyetisyenim 2 günlük protein dieti veriyor,durduğunda.şöyle..

sabah 1 dilim kepek ekmek
40 gr peynir
öğle 100 gr beyaz et
akşam 100 gr beyaz et.
yağsız salata yiyebilirsin.bide ya 1 kase yoğurt yada 1 bardak süt...

2 gün uygula..en az 1 kilo gider..ama sonrasında normal yersen anında alırsın yine dikkatli yemen lazım..

selam kızlarr bende diyetime devam ediyorum çok zorlanmama ragmenn ..ne pogacalar ne börekler ikram edildi yemedim .. ama tatlıya dayanamıyorum ben yah (

selam kızlarr bende diyetime devam ediyorum çok zorlanmama ragmenn ..ne pogacalar ne börekler ikram edildi yemedim .. ama tatlıya dayanamıyorum ben yah (

ozamn kendine bi kilo hedefi belirle mesela 1 haftada 1 kilo verirsem en sevdiğim tatlıdan tadımlık da olsa yiycem diye:) aman dikkat tadımlık olsun sadece..hem tatlıyı yemen için kilo verme motiven artar hem de tatlıdan kendini mahrum hissetmessin benim uyguladığım bi taktiktir .işe yarıyo kısa vadede:)

20 ocakta 70 kilo ile başlamıştım bende şuanda 65.4 kiloyum. şimdilik süper gidiyor.spor ve diyeti birlikte yürütüyorum hedef 55 hadi bakalım hayırlısı :)

teşekkür ederim canım deniycem bu taktiği .. inşallah dayanabilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…