kizlar ben patates kayisi diyetine basladim bugun,
ins cok guzel sonuclar bekliyorum!!!!
bugun sabah pijamali halim 67.4
bakalim 1 hafta sonra kac gelicem,
www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet...de-6-kilo-verdiren-patates-kayisi-diyeti.html
çok mutluyum:):)
an itibariyle 63 oldummmmmmmmmmm:):)
21/01/2013 69 kg (diyete başlama)
01/02/2013 65 kg
04/02/2013 63 kg
herkese merhaba benimmmm dün süper giden diyetim akşam eşimle dışarı çıkmamız sonucu heba oldu ama sağlık olsun napalım eşimle gezmeyi yemeyi seviyorum ayda bir anca olduğu için de kasmadım kendimi fazla ama malesef lahmacun ve künefeyi de götürdüm yani
neyse bu sabah aynı şevkle diyete devam ama bir kaç gün nete giremicem bugün annemlere gidiyorum umarım diyete dikkat ettiğim bir seyahat olur
Kızlar Maaşallah super gidiyorsunuz,bir an evvel verelim insallah şu yapışmış kilolarımızı .
Ben bu aralar diyet yapmama rağmen sürekli bı stres durumunda olduğumdan ve stres hormonu da zayıflamayı durdurduğundan coook ağır gidiyorum.buyuk kızimla zor bı süreçten geçiyoruz ,buyuk dediğime bakmayın daha 3,5 yasında ama evde bir terör sozkonusu ,inanılmaz kapris,huysuzluk,çığlık ,çıldırmaya sendromları geçiriyoruz ve ben çaresiz hissediyorum kendimi zaman zaman,bişey yemiyorum ama sis hissediyorum,bağırsaklarım bile durdu hiç problem yasamazken
Neyse sıkıntılarımda germeyeyim sizi
tebrikler2 haftada 6 kg nasıl başardın,inanılmaz bi hız çünkü
Öncelikle hosgeldin,umarım başarırsın ,bu arada boyun kaç anladığım kadarıyla uzunsun:44: bir de söyle bişey var ben de 2cocuk sahibiyim,henüz küçükler de (durumlarımız biraz benzer yani) ne yaparsam yapayim fizik olarak hiç bir zaman dogum oncesi gibi olamiycam gibi geliyor,zayiflanir,sikilasilir ama deformasyon asla yokolmuyor önce sanırım bunu kabullenmek lazım ,yani yeni halimizi sevmeye çalışmalıyız,su da varki çatlaklarıma midemdeki yokolmak bilmeyen yağ parçasına baktikca doğumlarım geliyor aklıma ,onlar boş yere olmadı,2guzel evlat sahibiyim şükürler olsun,yani biraz polyannacilik da gerekiyor.normal kiloda olmak,sağlıklı olmak ii hissetmek yeterli benim icin,manken olmak gibi bı niyetim yok,benim düsturum bumerhaba kizlar,bende bir umutla bir diyet grubuna kendimi atarim diye dusundum ama pek kabul edilecegim gibi gorunmuyor.. tek basima su 4 kg yu vermedim gitti (hedef 66 kg bu arada)bundan once 78 kg idim 8ini oyle boyle goturdum kizimin dogumuyla yanlarda yaglanmalar oglusumla belde bi kalinlasma
uzunda boyluyum sanki hic tahta gibi bi kivrimsiz bi sekilsizim gibi geliyorum
8 kg verdigim zamanlarda spor kulubune yazildim aksamlari gidip yuruyus bandinda yuruyup ustune bisiklet cevirdim
sabahlari kahvaltida domates peynir bir dilim kepek ekmek yedim
oglenleri izgara et yada balik salata pirinc yada makarna her zaman yogurt ile
aksamlari ya yagsiz salata ya sebze corbasi yanina muhakkak yogurt
oyle 1,5 yada 2 ay icinde gittiler gunde2 litreden fazlada su ictim
bu arada sarkma yasanmamasi icin ayni zamanda sIkilastirici krem kullandim
ama kizlar su 4 yu verecek motivasyonu hic bir yerde bulamiyorum buraya geldim birileri ile bi hirs icine girerim diye ama herhalde kimsenin beni grubuna kabul edecegi yok :/
bu arada yaptigim tek sey butun gun cocuklarin pesinde kosmak temizlik inceltici krem vs..
belki kendime bi arkadas bulurum buralarda kimbilir :) yani insallah!!!
Acil yardim kizlar zayiflamam durdu 1 bucuk ayda 3 bucuk kilo verdim 3haftadir kipirdama yok.ne yapsam tekrar baslasam kilo vermeye.lutfen kilo vermeniz durdugunda yaptiklarinizi yazarmisiniz.tecrubelerinize ihtiyacim var
selam kızlarr bende diyetime devam ediyorum çok zorlanmama ragmenn ..ne pogacalar ne börekler ikram edildi yemedim .. ama tatlıya dayanamıyorum ben yah(
ozamn kendine bi kilo hedefi belirle mesela 1 haftada 1 kilo verirsem en sevdiğim tatlıdan tadımlık da olsa yiycem diye:) aman dikkat tadımlık olsun sadece..hem tatlıyı yemen için kilo verme motiven artar hem de tatlıdan kendini mahrum hissetmessin benim uyguladığım bi taktiktir .işe yarıyo kısa vadede:)
hoşgeldin cnm.maşallah çok iyi giidiyosn darısı hepimizin başına20 ocakta 70 kilo ile başlamıştım bende şuanda 65.4 kiloyum. şimdilik süper gidiyor.spor ve diyeti birlikte yürütüyorum hedef 55 hadi bakalım hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?