60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Acil yardim kizlar zayiflamam durdu 1 bucuk ayda 3 bucuk kilo verdim 3haftadir kipirdama yok.ne yapsam tekrar baslasam kilo vermeye.lutfen kilo vermeniz durdugunda yaptiklarinizi yazarmisiniz.tecrubelerinize ihtiyacim var
günaydın nazlıkelebek benim diyet yaptığım dönemlerde de durdu hiç bir şey yapma ama veremiyorum diye bırakma sonra düşüyor tartıda görmesen de aslında veriyorsun

kızlar günaydınnn sabah tartıldım 63.200 artık pantolonlarım bol gelmeye başladı çok güzel bir duygu sıkı bi diyet yapmıyorum pilav makarna ekmek tatlıdan uzak duruyorum sadece sabahları ekmek yiyorum ama dün akşam yemek pek yiyesim yoktu 2 ince dilim tam bugday ekmeği yedimakşam 19,30dan sonra hiç bişey yemiyorum

merhaba 60larrr:)
bende en son 62,5 tum kii regl dönemine girdim eli kulagında olcam inşallah
şişkinlik hat safhada 63,9 şuanda çok şişiyorum
bugün dukana başladım bakalım 10 gün içinde sanırım 50 lere merhaba derim:)

Merhabalar
Diyetim nasıl sonuçlanacak bilmiyorum,sevgili esim sayesinde istediğim başarıyı elde edemeyeceğim sanırım.adam güya diyetisyene başladı dünya umrunda değil,benim yanımda olacak daha hızlı ilerleyeceğiz diyordum ki Fos çıktı sağolsun.neyse gittiği yere kadar gideceğim
Sabah az yedim ,minnacık 1dilim tam buğday az peynir 1zeytin2ceviz yeşilçay
Ara bir elma
Öğlen az suluköfte 1kaşık makarna 1dilim tam buğday yoğurt
Birazdan galetem var onu yerim ,adamakıllı da yemiyorum ama kilo veremiyorum bünye durdu

proteın dıyetını nasıl yapıo neler yıosun kırmızı ette var yumurtada var menunun yazarmsn galıba bnm kg vermemde durduoff yardm kızlar boyum 1.72 kg 62.9 bana ck gelıo sızce cokmu herkes ıncecıksın dıo. Yenıdogum yptm ıkı ay oldu

Walla bence çok iisin hem de yeni doğum yapmışsın ,boy kilo -10daha ne istiyorsun ,ben -5e fitim şahsen

kızlarrr günaydınnn akşam çok büyük hatalar yaptım pişmanım(((annem yaşpasta yapmış ama kendime tesellim sadece krem şantisiz oluşu akşam yemek yemedim 2dilim pasta yedim((

kızlarrr günaydınnn akşam çok büyük hatalar yaptım pişmanım(((annem yaşpasta yapmış ama kendime tesellim sadece krem şantisiz oluşu akşam yemek yemedim 2dilim pasta yedim((

arada olur kaçamaklar boşver,biakaç gün sıkarsın düzene girer.insanız nihayetinde lezzetli bişey bize bakarken yok almayayım demek zorlama gibi geliy9or bana çünkü 1 dersin 2 dersin 3.üde aahhhh yetre deyip yumulursan o daha fena.işin sırrı bana kalırsa şu.sevdiğimz şeylerden tamamen uzaklaşmak yerine tadımlık yemeyi öğrenmek uzun vadede çok daha işimize yarar.mesela tadımlık koca bi dilim yerine minik ince bi dilim pasta .kocaman bi börek yerine yarım börek yada incecik dilim kek.önemli olan porsiyonu küçültebilmeyi az yemeyi öğrenmek ve bunu hayat felsefesi haline getirmek.diyetteyken hiiiiiççççç yemeyip bırakınca survivor dan elenmiş gibi yiyoruz gibi geliyor

trigliseridim 360 idi aralık ayında. geçen cuma tahlil yaptırdım 197ye düşmüş. ilaçsız başardığım için mutluyum. bu arada 61den az bişey daha verdim galiba o da sadece sabahları:) sanırım tahlil iyi çıktı diye bi gevşeme oldu bende. ilk günlerdeki gibi dikkatli değilim. siteye geri döndüm kontrolü elden bırakmamam gerek

boyum 160 kilom 64 54 olmak istiyorum 4 gün önce dikkat etmeye başladım bakalım nolucak:2:

dün akşam yeğenim doğumgünü diye güzel bir pasta aldım ama dokunmadım:)

dün öğlen ızgara somon yemiştim sabah uyanana kadar tok hissettim kendimi..
somon mucize:)

Günaydınlar herkese
Benim dün gayet ii gidiyordu akşam annemdeydim,yoğurt çorbası karnabahar graten 1dilim ekmek yedim tam bugün süperim diyordum ki yengem çayın yanında bişeyler verdi,1 un kurabiyesi ve 2-3 tane yulaflı bisküvi yedim ,yemeseydim keşke ama tatlısızlık beni çok vuruyor,bazen dayanamıyorum
Bu sabah da güzel rutin kahvaltımla merhaba dedim güne bakalım hayırlısı

selam bayanlar
ben aslında 61 kgdayım daha yazın 56ydım aldığım kiloları vermek istiyorum.:44:Herkes hayrandı irademe ama saçım dökülüyor diye bi ara verdim toparlayamıyorum :18:ne yapsak da versek:44: kilo bildirimi çizelge yapıyormusunuz birbirimize yardımcı olalım ben bugün yediklerimi yazayım
sabah kalkınca 1 duble bardak yeşilçay içtim
işyerinde
kekikli naneli çeri domates 4-5 adet
5-6 adet minik yeşil zeytinlerden kekikli pul biberli
1 yemek kaşığı kadar kuru peynir
şekersiz çay
yarım litre su
az önce de orta türk kahvesi içtim yanında 2 adet kuş lokumuyla 5-10 dak sonra da 1 elma yiyeceğim su içmeye devam edeceğim

merhaba kızlar ben büşra. diyet serüvenime tartıda 73 kiloyu görünce başlamaya karar verdim. normalde vücut olarak 70 li rakamları göstermem yani sıkıyımdır. küçük yaştan beri spor yapıyorum profesyonel olarak. kk ya katılalı baya bir zaman oldu :) tam hatırlamıyorum. burda daha öncede 69ları gördüm ama şuandada görmek üzereyim. diyete başlayalı 4 ay oluyor aldım verdim aldım verdim 2 ay önce diyetisyene başladım ilk 1 ay yeme düzenime alışamadım listem uymadı bana ben sevsemde sevmesemde daha önceleriş çok az beslendiğim için bi anda çok yemek yağ yaktırsada kilo olarak tartıda - göremedim moral bozukluğu oldu şuanda listem oturdu hatta çarşamba günü işte benim listem dediğim bir liste ile ayrıldım diyetisyenimin yanından. :) hedefim 55 kilo olmak ama sıkıete sahip olduğum için 60 lardada 36 beden olurum diye tahmin ediyorum. ilk olarak haftada 1- 1.5 kilo arasında verip şubat sonu en geç martın ilk haftasında 65 i görmek. şuanki mevcut kilom 70.2 evdeki tartı 400 gr. kadar fazla tartıyor diyetisyene göre. 70-79 kilo arasındakiler topic inde bi ara yazıyordum oldukça :) sonra cuma zayıflama yarışmalarından gruba katıldım şuanda 9. takımla devam ediyorum ve sizlede yoluma devam etmek istiyorum. aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.

bu arada öğrenciyim. boy 157 kilo 70.2 yaş 22.

büşra naber hatırladınmı kız beni toparlayamadım ben de ,bari burda halden anlayanlardan destek alayım dedim .görüşürüz şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…