hoşgeldin cnm.maşallah çok iyi giidiyosn darısı hepimizin başına
günaydın nazlıkelebek benim diyet yaptığım dönemlerde de durdu hiç bir şey yapma ama veremiyorum diye bırakma sonra düşüyor tartıda görmesen de aslında veriyorsunAcil yardim kizlar zayiflamam durdu 1 bucuk ayda 3 bucuk kilo verdim 3haftadir kipirdama yok.ne yapsam tekrar baslasam kilo vermeye.lutfen kilo vermeniz durdugunda yaptiklarinizi yazarmisiniz.tecrubelerinize ihtiyacim var
meteor sen ne durumdasın kilo verdin mi son zamanlarda bir ara seyahat yüzünden verememekten şikayetçiydin?
kızlar merhabalar,
en son yazdığımda 65.6 idim bugün itibariyle 64,9 u gördüm:) dün protein diyeti yapmıştım bugünde protein diyetine devam yarın normal diyetime döneceğim:)
60 a az kaldı ama şu protein dieti nedeniyle şuan inanılmaz açım..ama duraklamıştı bi ara..şu aralar gayet ii gidiyor...bu ay son olsun diyetisyenle..bugün bu aylık ücretimi verdim çünkü..bu son olur umarım diyerek...daha bi asılıcam bu ay birebir uyucam hiç bozmadan paramada yazık yani:) ama olucak bu sefer süper koruycam verdiğim kiloyu inşallah:)
yılmayalım kızlar yaza az kaldı bomba gibi olmak gerek...hatta 50-59 zayıflama grubunda görüşelim:)
günaydın nazlıkelebek benim diyet yaptığım dönemlerde de durdu hiç bir şey yapma ama veremiyorum diye bırakma sonra düşüyor tartıda görmesen de aslında veriyorsun
proteın dıyetını nasıl yapıo neler yıosun kırmızı ette var yumurtada var menunun yazarmsn galıba bnm kg vermemde durduoff yardm kızlar boyum 1.72 kg 62.9 bana ck gelıo sızce cokmu herkes ıncecıksın dıo. Yenıdogum yptm ıkı ay oldu
kızlarrr günaydınnn akşam çok büyük hatalar yaptım pişmanım(((annem yaşpasta yapmış ama kendime tesellim sadece krem şantisiz oluşu akşam yemek yemedim 2dilim pasta yedim ((
büşra naber hatırladınmı kız beni toparlayamadım ben de ,bari burda halden anlayanlardan destek alayım dedim .görüşürüz şekermerhaba kızlar ben büşra. diyet serüvenime tartıda 73 kiloyu görünce başlamaya karar verdim. normalde vücut olarak 70 li rakamları göstermem yani sıkıyımdır. küçük yaştan beri spor yapıyorum profesyonel olarak. kk ya katılalı baya bir zaman oldu :) tam hatırlamıyorum. burda daha öncede 69ları gördüm ama şuandada görmek üzereyim. diyete başlayalı 4 ay oluyor aldım verdim aldım verdim 2 ay önce diyetisyene başladım ilk 1 ay yeme düzenime alışamadım listem uymadı bana ben sevsemde sevmesemde daha önceleriş çok az beslendiğim için bi anda çok yemek yağ yaktırsada kilo olarak tartıda - göremedim moral bozukluğu oldu şuanda listem oturdu hatta çarşamba günü işte benim listem dediğim bir liste ile ayrıldım diyetisyenimin yanından. :) hedefim 55 kilo olmak ama sıkıete sahip olduğum için 60 lardada 36 beden olurum diye tahmin ediyorum. ilk olarak haftada 1- 1.5 kilo arasında verip şubat sonu en geç martın ilk haftasında 65 i görmek. şuanki mevcut kilom 70.2 evdeki tartı 400 gr. kadar fazla tartıyor diyetisyene göre. 70-79 kilo arasındakiler topic inde bi ara yazıyordum oldukça :) sonra cuma zayıflama yarışmalarından gruba katıldım şuanda 9. takımla devam ediyorum ve sizlede yoluma devam etmek istiyorum. aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.
bu arada öğrenciyim. boy 157 kilo 70.2 yaş 22.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?