- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
büşra naber hatırladınmı kız beni toparlayamadım ben de ,bari burda halden anlayanlardan destek alayım dedim .görüşürüz şeker
hatırladım canım :) nasılsın:) görüyorum ki AŞK okuyorsun:)hazır şubatta gelmişken :) güzel bir kitap sevmiştim okuduğumda ama polisiyelerden sonra ağırlık çöktürmüştü üzerime :) toparlarız cnaım ya kk var koskocaman yani.. şimdi bi süpürge yapıp geliyorum ben :) sonra görüşürz canım :)
haklısın zaten ben de kkgüvenerek geldim benden bi durum olacağı yok toparlasa toparlasa beni burası toparlar dedim.attan düşenin halini attan düşen anlar meselesi..bizi bizden başka anlayan olmaz ha bu arada 3-5 tane de hikaye yazdım bazı yarışmalara bana başarı ve şans dile sana da kolay gelsin bizim diğer hatunlardan haberin varmı eski topikten mesaj attım kimse de tık yok ..baybay öğlen yediklerim 1 kase ezogelin çorba çok az sade tavuk döner az önce de yeşilçay içtim öğle tatilindede yürüdüm biraz ben öğlenleri ekmek yemiyorum öğlen ekmeğimi saat 15.30 gibi yoğurt ya da peynir ve şekersiz çayla yiyorum daralttığım pantolanlar dar gelmeye başladı yeni pantalon almıyorum alırsam durumu kabullenmiş olacağım yani yenilmiş olacağım.o yüzden vermem lazım zaten eşim de eski haline döndün demeye başladı yani verilen 12kg aldığım 4 kg nasıl eski halime dönmüşüm anlayan beri gelsin neyse güzelim görüşürüz.
selam kızlar
bende geçen sene buralarda çok zaman geçirdim. 9 ayda 83 kilodan 66 kiloya kadar düştüm. Ama şimdi çok fena su koyuvermiş durumdayım ve 69 kiloya çıktım :18::18::18:
eski istikrarımı geri kazanmam için destek olun bana !!!! S.O.S S.O.S S.O.S
herkese selam bugün evime döndüm nihayet ve sabah gelir gelmez tartıya çıktım 65.1'di 64.6 le gitmiştim ama sabah çok şişkinliğim vardı 13 saat yoldan sonra..ama yine de iyi diyorum ben annemin besin bombardımanına karşı kendi iyi savunmuşum :)
ama galiba ben hamileyim çünkü adetim yaklaşık 9 gündür geçti şimdi gidip test alcam çok merak ediyorum
kız 3 kilodan ne olucak.. bende şuanda 69 lara inmek için çaba harcıyorum sabah evdeki tartıya göre 70.2 çıktım 300 gream daha verirsem 69 ları tekradan görmüş olacağım :)sen ciddden büyük başarı sağlamışsın ve 83 den 66 ya düşmüşsün ne kadar güzel ne uyguladın tatlım? neler yaptın?
Şekerim ben soranlara diyorumki sağlıklı tıkındım :)) sebze,meyve, yeşil çaylar , maydonoz suyu bide yanında yürüyüşle zor olmadı ama şimdi tutamıyorum kendimi ve eski halime dönerim diye korkuyorum( eski hırsımı kazanmam lazım yoksa yazık verilen bu kilolara
yok canım piav üstüydü zaten aldığım dönerde yarım porsiyondan da azdı.saat 15.30 gibi peynir ekmek yedim az önce de elma yedim ara da tarçın çöayı içtim.hiç bi şey almıycam kendime ceza verdim zaten alsam eşimin dilinden kurtulamam.spora başladım sabahları hafta sonları bazen yürüyüş yapıyordum:) tavuk dönerin ekmeğini yemedin umarım canımbu arada 4 kilo almış olabilirsin ama kendini saldıysan daha fazla almış görünürsün. yeni eşya falan almak yok o pantalonlara tekrardan giriceksin ben 2 saatte bir besleniyorum sağolsun diyetisyenim
selam sanki beni anlatuyorsun ben de 6 ayda 12 kg verdim 68,5 tan 57ye düştüm ama şimdi 61kgmım eski istikrarımı kazanmalıyımselam kızlar
bende geçen sene buralarda çok zaman geçirdim. 9 ayda 83 kilodan 66 kiloya kadar düştüm. Ama şimdi çok fena su koyuvermiş durumdayım ve 69 kiloya çıktım :18::18::18:
eski istikrarımı geri kazanmam için destek olun bana !!!! S.O.S S.O.S S.O.S
iradenden dolayı tebrik ediyorumdün akşam yeğenim doğumgünü diye güzel bir pasta aldım ama dokunmadım:)
dün öğlen ızgara somon yemiştim sabah uyanana kadar tok hissettim kendimi..
somon mucize:)
selam sanki beni anlatuyorsun ben de 6 ayda 12 kg verdim 68,5 tan 57ye düştüm ama şimdi 61kgmım eski istikrarımı kazanmalıyım
herkese selam bugün evime döndüm nihayet ve sabah gelir gelmez tartıya çıktım 65.1'di 64.6 le gitmiştim ama sabah çok şişkinliğim vardı 13 saat yoldan sonra..ama yine de iyi diyorum ben annemin besin bombardımanına karşı kendi iyi savunmuşum :)
ama galiba ben hamileyim çünkü adetim yaklaşık 9 gündür geçti şimdi gidip test alcam çok merak ediyorum
Aaaaaaaa çok meraklandım şimdi ,lütfen bizi habersiz bırakma çok sevindimmmm
Şekerim ben soranlara diyorumki sağlıklı tıkındım :)) sebze,meyve, yeşil çaylar , maydonoz suyu bide yanında yürüyüşle zor olmadı ama şimdi tutamıyorum kendimi ve eski halime dönerim diye korkuyorum( eski hırsımı kazanmam lazım yoksa yazık verilen bu kilolara
yok canım piav üstüydü zaten aldığım dönerde yarım porsiyondan da azdı.saat 15.30 gibi peynir ekmek yedim az önce de elma yedim ara da tarçın çöayı içtim.hiç bi şey almıycam kendime ceza verdim zaten alsam eşimin dilinden kurtulamam.spora başladım sabahları hafta sonları bazen yürüyüş yapıyordum
kızlar iyi akşamlar;
bugün yediklerim yarım pogaça yarım simit
öglen mercimek çorbası arnavut ciğeri ve cacık ekmek yok....bu kadar:))
test sonucu malesef negatif ama adet de olmadım bakalım ne olacak sonuç
kesinlikle sana katılıyorum zayıf hamile kalmak dha az kilo almak demek.valla öyle çok zor verdiğin kiloları bi hızla geri almak çok mümkün sen buralara gel bırakma buraları :)hem bak zaten kilo olarakta yakınız :) birlikte el birliği ile veririz kiloları :)
3 kaşık pilav = 1 dilim ekmek
1 kase çorba = 1 dilim ekmek
30 gr. yada 1 kk peynir = 1 köfte kadar et
değişimlerini böyle yazarsam belki niye ekmekle yeme içini ye dediğimi anlarsın canımcım
bu kadar az beslendiğine inanmıyorumçok az ve tek çeşit beslenmişsin canım niçin böle? özel bir durrummu yoksa kilo vericem diye kendini aç mı bırakıyorsun? eğer kilo verme amaçlıysa kesinlikle yağ yakıp incelmezsin bu şekilde bilgin olsun aksine sağlığını tehlikeye atarsın ve kas eritirsin fiziki fonksiyonlarını engeller bir müddet sonra
sağlık olsun canım regl inle ilgili birşey demedimi peki gününün geçmesiyle ilgili. birde biraz sevin bak daha zayıf hamiş olup daha rahat ediceksin böylece doğum sonrası kilolarını verirken daha az yorulucaksın :)
kesinlikle sana katılıyorum zayıf hamile kalmak dha az kilo almak demek.
tatilde o kadar dikkat ettim de bugün evimde yediklerime inanamıyorum
sabah 10 gibi eve geldim annem sucuk koymuş hazırladığı koliye çok güzeldi hiç msrketten alınmış gibi değil köy usulü dayanamadım onla sucuklu umurta yapıp yne annemim yaptığı çörekle bir güzel yedim
öğlen 1 elma 1 kivi ve 1 havuç
akşam 1 tabak patates tine o çöreklerin çeyreği
bir de evde benim o(çikolata) ondan yedim
ooofff bu çok kötü oldu çok yorgun ve uykusuz olduğum günler hep böyle olyor malesef yeme işi çığrından çıkıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?