60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!


aslında bugün yorgunluktan ölüyorum gözlerimden uyku akıyor enejisiz hissettiğim için de direk tatlıya yöneliyorum daha bu sabah geldim ve yol 13 saat gelince de uyumadım gece uymak için çünkü yarın sabah dersanem var erken kalkmam lazım o yüzden gece uykusu şart
neyse sabahtan itibaren diyete devam
 

enerjini meyveden almayı dene hem daha az kalori hemde daha masum :) ayrıca daha güzel :) yemeğini az yersen enerjiye ihtiyaç duyarsın ister istemez bende sporumu yaptım geldim şükür :) yoruldum iraz kaslarım çalıştı baya bi hissediorum :)
 
Bugünkü menümü ben de paylaşayım
Kahvaltıdan önce Yağ yakıcı çay
Kahvaltı 2dilim peynir 2dilim Çavdar ekmeği 2zeytin 2ceviz ş.siz yeşilçay
Ara 1 elma
Öğlen evde yemek yoktu bende az yağlı bol limonlu peynirli salata yaptım bolllll yeşillikle yanına 1dilim Çavdar ekmeği
Ara galeta biraz kuru üzüm
Saat 5gibi yine acıktım kayısı ceviz yedim ikişer adet
Akşam 4kaşık ıspanak 2kaşık makarna yoğurt 1dilim Çavdar ekmeği
Bu kadar ama kızlarıma kurabiye yaptım fındıklı bir tane tadına bakarım,üzgünümmmm
Sonrada meyvamla sütüm var iştahım olursa yerim
 
merhabalar ben de 26 ocakta 68 kiloyla başladım şimdi 63 kiloyum hedefimm 55-56 olmak :)inşallah hepimiz kilolarımızdan kurtuluruz :)
 
Son düzenleme:
normalde asırı cok yiyen biriyim gunde abur cubur olarak en az 2 çikolata 2 hoşbeş yerdim sabahları 2 tane poğaca yerdim haftada 2 kere burger kinge giderdim sanırım bunları bırakınca vermem kolaylastı.
sabahları 2 yumurta 2 dilim salam biraz peynir 1 dilim kepekli ekmek yiyorum
öğlen sebze yemeği yiyorum az yağlı pişirdim hep.yanında haslanmıs brokoli ıspanak ve ya karnıbahar yiyorum.
akşam ızgara et ve ya tavuk yiyorum yanında sınırsız salata.
6-7 den sonra hiçbirşey yemiyorum.aralarda acıktıgımda hep limonlu roka ve ya 1 tane meyve yedim.bir diyet programım yok az yemeye calısıyorum aralarda canım cok cekti bir kaç tane kurabiye yedim ama o zaman da daha çok hareket etmeye özen gösterdim :)
 
bravo arkadaşımhayran kaldım menü süper sporlar şahane ..kız sen böyle devam edersen manken olursun bak demedi deme..şöyle bizede bulaştır ucundan kıyısndan

b
 

hımm ama yinede kısa sürede oldukça etki etmiş canım bravo :) demekki önceden ciddi manada bir kalori karbonhidrat tüketimin varmış bünyen bi anda boşlayınca kalorileri zayıflamaya geçmiş çoksevindim umarım hep böyle devam edersin. darısı başıma :)

bravo arkadaşımhayran kaldım menü süper sporlar şahane ..kız sen böyle devam edersen manken olursun bak demedi deme..şöyle bizede bulaştır ucundan kıyısndan

b

valla canım ben menümü her gün paylaşıcam buradan :) takip et sende paylaş yorumlayalım hergün birbirimizi :) ama bu menü cidden benim budur! dediğim menü :) çok çok güzel hazmı kolay sporumuda yaparken yemekten yada ara öğünden 1 saat sonra yapıyorum rahat ağırlık olmadan hareketlerimi yapıyorum. :) cumartesi ve pazar izinliyim yani diyetten değil spordan :) sadece 30 dk jillian yaparım yada koşu bandına çıkarım da pazar günü dershanem var bu pazar 3 saat boşum var bakayım kızılayda yürünecek ne kadar yol varsa yürürüm olmazsa kocatepe camisini tavaf ederim
 
merhaabalar bugün aranıza katılmaya karar verdim ben 59 kiloyla hamile kalan toplam 9 kg alarak 68 kg ile doğum yapan hatta doğumdan kısa birsüre sonra eskikilosuna geri dönen ancak emzirme döneminde 63 kg olan hastalığınedeniyle kortizon kullanan bu aralar hastalığı nüksettiği için emzirmeyi bırakmak ve kortizonun dozunu yükseltmek zorunda kalan bu nedenle iştahı bir hayli açılmış ve bir hayli şişmiş şuan 66 kg olan hiçbir kıyafetine giremeyen ve görüntüüsnden hiç hoşnut olmayan biriyim desteklerinizi ve işe yarayan deneyimlerinizi paylşmanızı bekliyorum bu günden itibaren kilo vericemmmm (inşallah)
 
ben de bugün start verenlerdenim. tatlıya olan zaafım yüzünden bir türlü kilo veremiyorum. aslında sürekli kontrol edilsek bir diyetisyen tarafından başarılı olbilirim ama çalıştığım için pek vakit ayıramıyorum. burada sizlerle paylaşmak da ayn ıkontrolü sağlar diye düşünüyorum. elimde bana özel diyetisyenlerin verdiği ancak bir türlü uygulayamadığım diyet listeleri var. ilk birkaç gün alışma süreci olarak listeleri devreye sokmadm. yediklerimi azaltarak başlıyorum "akşama kadar kontrollü olarak 3 ana 3 ara öğünü yaptım amaaaaa çayın yanında 2-3 bisküvi kaçtı yine (
sabah aç karnına tartıldım ve 69 kg. boy 156.
 
mraba arkadaşlar.içinizde emziren ve kilo vermeye çalışan var mı acaba?60 kiloyla hamile kladım.72 kilo ile doğuma girdim.çıktığımda 65 kiloydum.emzirmek kilo verdirir diyorlar ama ben 2 kilo daha aldım.hiçbi kıyafet olmuyor.1,5 ay sonra işe başlicam.biraz verebilsem çok iyi olcak ama.nasıl yapıcam bilmiyorum.ben 1 kg aldığında psikolojisi bozulan biriyim.evdeyim sürekli yürüyş de yapamıyorum.tam plates yapayım diyorum ya bebeğim acıkıyo ya altını değiştirmem gerekiyo ya gazı oluyoo vs.......tam bir bütünlük içinde başlayıp bitiremiyorum sporumu da(
 
günaydın bayanlar ben bu ara sıkı bir rejim yapamadım özellikle şu3gündür,dün akşam 8de bi tabak makarna ve salata yedim gece 2 de yattım başka yemedim,şuanda kilom 63.4 ,kilo vermeye başlayalı hemen hemen bir ay oldu ve 5 kilo verdim
 

canım evde 20 dakika kadar boş bir vaktin illaki oluyordur bebek yüzünden dışarı çıkamazsın ama bak linkteki videodan yürüyüş yapar gibi basit hareketlerle yararlanabilir ve 1 kilomere kadar yol alabilirsin. annem 56 yaşında ve o dahi yapıyor bu hareketlerisen neden yapamayasın. yediklerini emzirme döneminde olduğun için ne kadar kısa bilirsin bilmiyorum ama en azından şekeri tamamen çıkartırsan ve yağı azaltırsan çok rahat zayıflarsın eminim. :) ben diyetisyenden yardım alıyorum sporcuyum ve kilom üstüme ciddi manada oturmuş durumda öyleki diyetisyenle verdiğim halde 2 ayda 2 kilo verebildim yuvarlak hesap. benim birşeyleri parçalamam yada kilo kaybı sağlamam zor ama sana sporun konusunda bu video yardımcı olacaktır gerçekten. istersen 2mile 3mile olanlarıda var onlarıda tercih edebilisin ben çocukla çok uğraşıyorsun diye bunu ekledim sen yoğunluğunu ayarlarsın isteğine göre.

Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube



bende tatlıyı ( çikolata ve sütlü) çok severim hatta böyle bazen regl döneminde gece gece açık market bulamayınca ağladığım olmuştur. ama şu anda şekeri ve şekerli şeyleri tamamen çıkarttım hayatımdan. 3 ana 3 ara öğün olarak karar vermişsin çok mutlu oldum görünce canım çünkü çoğu insan 2 öğün yapıp onlardada ya tek tip beslenip yada eksik besin tüketip su ve kas kaybı sağlayıp zayıfladıklarını düşünüyorlar bir müddet sonrada aynısı gibi geri alıyorlar. menülerini burda paylaşırsan çok memnun olurum benim bu haftaki programım 3 ana 4 ara öğün :) buradan paylaşıcam dün yazdım bu akşam yine yazacağım :) bu arada tatlı isteğin gelince tarçınlı çay öneriyorlar diyetisyenler benm tarçına alerjim var tüketemiyorum diye banada şeker hastaları için üretilen tatlandurıcılı çikolata diyabetik çikolatalar var onları önerdi. hatta bende tatlandırıcı aldım evde kendim tatlılar yapıyorum. puding, tavuk göğüsü, kek canım ne isterse pişiriyorum :) sanada tavsiye ederim :) hatta istersen bir kaç tarif bile yazarım :) ama buralardan uzak kalma. :) otokontrol istiyorsan mutlaka vakit geçirmelisin burada. şimdiden yolun açık olsun tez zamanda verelim bu kiloları inşallah :)


ooo kortizon mu kullanıyorsun canım geçmiş olsun oldukça iştah açar kortizon. ama olmaz değil niye kilo veremeyesinki. herkes haftada 1 2 verebilirken sen daha az verirsin belki ama verirsin yani. imkansız değil. bende yavaş veriyorum kilo 2 ayda 2 kilo verdim :):) oldukça yavaş ve eminim sen daha fazlasını verirsin :) benim sana tavsiyem 3 ana 3 ara öğün olarak plan yapman istersen senn için örnek teşkil edecek bir plan paylaşabilirim. kendine göreuyarlaya bilir hatta onu takip edebilirsin sağlıklı düzenli bir liste. kalori miktarı olarak metabolik hızına en yakın listeyi yapman sana yağ kaybında kilo vermede büyük kolaylık sağlar. :) iştahın açıldığı canın deli ibi yemek istediği zamanlarda buraya koş yada eline 1 meyve al ( mümkünse yeşil elme, greyfurt, portaal gibi iri sulu şişiricek meyveler) yanındada 2 kaşık yoğurt ye :) eminim çok büyük etkisini göreceksin :) spor yapabilir durumda mısın bilemiyorum ama hiç yapamazsan bile günde 20 dakikanı ayırıp yukarıdaki videoyu yapabilirsin :) basit egzersizlerle güzel bir metabolizma hızlandırıcı etkisi var yağ yakarsın ve spor yapmak iştahı etkiler iştahını yeme isteğini azaltır.


tebrikler canım listeni buradan paylaşır mısın?? 8 de ki 1 tabak makarna hoş değil gerçi 3 yemek kaşığı makarna = 1 dilim ekmek demek. ama yanında slalata tüketmişsin bolca ne güzel :)
 
 

Canım menün beğenilmeyecek gibi değil ama evde iki ufak çocuk evin işleri vs olunca insan değil 7öğün yemeyi yemek yemeyi unutuyor. Çok isterdim kendime özel şeyler hazırlayıp saat saat diyete uymak ama benim ara öğünler hep elimin altında olabilecek atıştırmalıklar,sen güzel ilerliyorsun, inşallah kısa sürede sonuç alırsın
 
çok teşekkür ederim canım.gerçekten güzel bi video.ahh bide tatlı isteğimi azaltabilsemmmmmmmmmmmmmmm(

tatlandırıcılı tarifler hazırla onları kullan canım diyet yapman demek damak tadından belki feragat etmen demek ama sağolsun tatlandırıcı markaları bizi düşünmüş ve onuda çözmüşler :) şeker koymuştan daha lezzetli ev yapımı olduğu için daha sağlıklı ürünler var :) mesela :9

yalancı tavuk göğüsü tatlandırıcılı olarak yapıyorum ben tarifini ekleyeyim hemen :)

5 su bardağı süt
1 su bardağı un
1 su bardağı tatlandırıcı
1 tatlı kaşığı tereyağı

sütü ve unut tencereye koy önce bi blanderdan çek yada çırp kendin sonra ocağa koy muhallebi gibi olsun sonra içine toz pişirilir tatlandırıcını ekle ardından 1 tatlı kaşığı tereyağını koy tepsiye yada ufak kaselere dök soğuduktan sonra misler gibi tavuk göğüsü oluyor afiyet olsun :) tatlı krizlerine isteklerine birebir geliyor :)

yada 2 kaşık yoğurdun içerisine biraz kuru yaban mersini at tarçın da atabilirsin o şekilde tüket :)


el önüne koyduğun atıştırmalıklar doğal sağlıklı şeyler olsun canım mesela meyveler gibi. mümkün mertebe bisküvilerden uzak dur. form bisküvilerde çok sağlıklı değil onlardanda uzak durmaya özen göster. benim diyet gibi olmak zorunda değil ama ana ve ara öğün mutlaka olmak zorunda hiç birşey yiyemeyecek durumda olsan dahi mutlaka en az 2 kaşık yoğurt tüket.
 
 
el önüne koyduğun atıştırmalıklar doğal sağlıklı şeyler olsun canım mesela meyveler gibi. mümkün mertebe bisküvilerden uzak dur. form bisküvilerde çok sağlıklı değil onlardanda uzak durmaya özen göster. benim diyet gibi olmak zorunda değil ama ana ve ara öğün mutlaka olmak zorunda hiç birşey yiyemeyecek durumda olsan dahi mutlaka en az 2 kaşık yoğurt tüket.[/QUOTE]

Biliyorum tatlım zaten diyetisyen kontrolündeyim atıştırmalıklarım da kuru meyve fındık ceviz galeta falan ama yavaş zayıflıyorum ben haşimato hipotiroidi var
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…