evet canım zayıf ve hamile olunca görüntü bile daha hoş geliyor bacaklar ince mesela sadece karın şiş bebek bile sanki şirin doğacak gibi geliyor banaben öyle hissediyorum yada
gelelim senin yeme işine gün içerisinde çok çok az beslenmişsin canımtamam güzel doyurucu bir kahvaltı ama sadece 3 ana öğün ki onların birisi ( öğlen) hiç olmamış. eğer öğün atlayacaksan yoğurt yemelisin yanında 1 dilim ekmekle falan yada meyve yiyeceksen ara öğünde yemelisin. ( bende öğün atlardım diyetisyenim böyle dediğinden beri atlamıyorum)
çörek çok kaçamak sayılmaz evet ama abartmamak şartıyla sanki akşamda çörek yemeseymişsin iyi olacakmış :) bu arada yine diyetisyen notu: gün içerisinde az beslenip kan şekerini düşürürsen akşam tatlı görünce dayanamazsın. evdeki tatlıları uzaklaştır yada benim gibi tatlandırıcılı tatlılar yap. :)normal pudingden daha güzel lezzeti var ve evde kendin yaptığından dolayı da daha güvenli..
aslında bugün yorgunluktan ölüyorum gözlerimden uyku akıyor enejisiz hissettiğim için de direk tatlıya yöneliyorum daha bu sabah geldim ve yol 13 saat gelince de uyumadım gece uymak için çünkü yarın sabah dersanem var erken kalkmam lazım o yüzden gece uykusu şart
neyse sabahtan itibaren diyete devam
merhabalar ben de 26 ocakta 68 kiloyla başladım şimdi 63 kiloyum hedefimm 55-56 olmak :)inşallah hepimiz kilolarımızdan kurtuluruz :)
kesinlikle katılıyorum arkadaşım .tek başımıza olmayacak buradan devamedelimburada takılmayı hiç bırakmamak lazım, yoksa insan o kiloları vermek için nasıl ugraştığını unutup bi güzel yemeye başlıyo gene
neyseki çok geç olmadan gene burdayım
bravo arkadaşımselam kızlar günlük menümü yazayım :) sonra spor yapıcam :)
sabah:
2 kuru kayısı
1 bardak limonlu su
kahvaltı:
2 dilim ekmek ( kepekli tost ekmeği)
60 gr. beyaz peynir
öğlen:
4 yemek kaşığı susuz zeytin yağlı ıspanak
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
1 köfte ( yağsız pişmiş)
ara1:
1 greyfurt
2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay bardağı beyaz leblebi ve badem
ara2:
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 dilim etimek
ara3:
1 kase tatlandırıcılı kakaolu puding
akşam:
4 yemek kaşığı ıspanak
3 yemek kaşığı pilav
1 köfte
1 köfteden daha az tavuk
ara4:
1meyve (henüz yemedim)
ara5:
1 meyve (henüz yemedim)
su:
2 litre
spor:
27 dakika jillian
5 dakika ip atlama
30/45 dakika genel kasların çalıştırılması ( sitedeki egzersizler)
normalde akşamki meyvelerimin yanında 2 şer kaşık yoğurt vardı ancak gün içerisinde puding yediğim için yoğurtları çıkartıp 1 tane fazladan ara öğün yapmış bulundum.
test sonucu malesef negatif ama adet de olmadım bakalım ne olacak sonuç
normalde asırı cok yiyen biriyim gunde abur cubur olarak en az 2 çikolata 2 hoşbeş yerdim sabahları 2 tane poğaca yerdim haftada 2 kere burger kinge giderdim sanırım bunları bırakınca vermem kolaylastı.
sabahları 2 yumurta 2 dilim salam biraz peynir 1 dilim kepekli ekmek yiyorum
öğlen sebze yemeği yiyorum az yağlı pişirdim hep.yanında haslanmıs brokoli ıspanak ve ya karnıbahar yiyorum.
akşam ızgara et ve ya tavuk yiyorum yanında sınırsız salata.
6-7 den sonra hiçbirşey yemiyorum.aralarda acıktıgımda hep limonlu roka ve ya 1 tane meyve yedim.bir diyet programım yok az yemeye calısıyorum aralarda canım cok cekti bir kaç tane kurabiye yedim ama o zaman da daha çok hareket etmeye özen gösterdim :)
bravo arkadaşımhayran kaldım menü süper sporlar şahane ..kız sen böyle devam edersen manken olursun bak demedi deme..şöyle bizede bulaştır ucundan kıyısndan
b
mraba arkadaşlar.içinizde emziren ve kilo vermeye çalışan var mı acaba?60 kiloyla hamile kladım.72 kilo ile doğuma girdim.çıktığımda 65 kiloydum.emzirmek kilo verdirir diyorlar ama ben 2 kilo daha aldım.hiçbi kıyafet olmuyor.1,5 ay sonra işe başlicam.biraz verebilsem çok iyi olcak ama.nasıl yapıcam bilmiyorum.ben 1 kg aldığında psikolojisi bozulan biriyim.evdeyim sürekli yürüyş de yapamıyorum.tam plates yapayım diyorum ya bebeğim acıkıyo ya altını değiştirmem gerekiyo ya gazı oluyoo vs.......tam bir bütünlük içinde başlayıp bitiremiyorum sporumu da(
ben de bugün start verenlerdenim. tatlıya olan zaafım yüzünden bir türlü kilo veremiyorum. aslında sürekli kontrol edilsek bir diyetisyen tarafından başarılı olbilirim ama çalıştığım için pek vakit ayıramıyorum. burada sizlerle paylaşmak da ayn ıkontrolü sağlar diye düşünüyorum. elimde bana özel diyetisyenlerin verdiği ancak bir türlü uygulayamadığım diyet listeleri var. ilk birkaç gün alışma süreci olarak listeleri devreye sokmadm. yediklerimi azaltarak başlıyorum "akşama kadar kontrollü olarak 3 ana 3 ara öğünü yaptım amaaaaa çayın yanında 2-3 bisküvi kaçtı yine(
sabah aç karnına tartıldım ve 69 kg. boy 156.
merhaabalar bugün aranıza katılmaya karar verdim ben 59 kiloyla hamile kalan toplam 9 kg alarak 68 kg ile doğum yapan hatta doğumdan kısa birsüre sonra eskikilosuna geri dönen ancak emzirme döneminde 63 kg olan hastalığınedeniyle kortizon kullanan bu aralar hastalığı nüksettiği için emzirmeyi bırakmak ve kortizonun dozunu yükseltmek zorunda kalan bu nedenle iştahı bir hayli açılmış ve bir hayli şişmiş şuan 66 kg olan hiçbir kıyafetine giremeyen ve görüntüüsnden hiç hoşnut olmayan biriyim desteklerinizi ve işe yarayan deneyimlerinizi paylşmanızı bekliyorum bu günden itibaren kilo vericemmmm (inşallah)
günaydın bayanlar ben bu ara sıkı bir rejim yapamadım özellikle şu3gündür,dün akşam 8de bi tabak makarna ve salata yedim gece 2 de yattım başka yemedim,şuanda kilom 63.4 ,kilo vermeye başlayalı hemen hemen bir ay oldu ve 5 kilo verdim
canım evde 20 dakika kadar boş bir vaktin illaki oluyordur bebek yüzünden dışarı çıkamazsın ama bak linkteki videodan yürüyüş yapar gibi basit hareketlerle yararlanabilir ve 1 kilomere kadar yol alabilirsin. annem 56 yaşında ve o dahi yapıyor bu hareketlerisen neden yapamayasın. yediklerini emzirme döneminde olduğun için ne kadar kısa bilirsin bilmiyorum ama en azından şekeri tamamen çıkartırsan ve yağı azaltırsan çok rahat zayıflarsın eminim. :) ben diyetisyenden yardım alıyorum sporcuyum ve kilom üstüme ciddi manada oturmuş durumda öyleki diyetisyenle verdiğim halde 2 ayda 2 kilo verebildim yuvarlak hesap. benim birşeyleri parçalamam yada kilo kaybı sağlamam zor ama sana sporun konusunda bu video yardımcı olacaktır gerçekten. istersen 2mile 3mile olanlarıda var onlarıda tercih edebilisin ben çocukla çok uğraşıyorsun diye bunu ekledim sen yoğunluğunu ayarlarsın isteğine göre.
çok teşekkür ederim canım.gerçekten güzel bi video.ahh bide tatlı isteğimi azaltabilsemmmmmmmmmmmmmmm(
selam kızlar günlük menümü yazayım :) sonra spor yapıcam :)
sabah:
2 kuru kayısı
1 bardak limonlu su
kahvaltı:
2 dilim ekmek ( kepekli tost ekmeği)
60 gr. beyaz peynir
öğlen:
4 yemek kaşığı susuz zeytin yağlı ıspanak
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
1 köfte ( yağsız pişmiş)
ara1:
1 greyfurt
2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay bardağı beyaz leblebi ve badem
ara2:
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 dilim etimek
ara3:
1 kase tatlandırıcılı kakaolu puding
akşam:
4 yemek kaşığı ıspanak
3 yemek kaşığı pilav
1 köfte
1 köfteden daha az tavuk
ara4:
1meyve (henüz yemedim)
ara5:
1 meyve (henüz yemedim)
su:
2 litre
spor:
27 dakika jillian
5 dakika ip atlama
30/45 dakika genel kasların çalıştırılması ( sitedeki egzersizler)
normalde akşamki meyvelerimin yanında 2 şer kaşık yoğurt vardı ancak gün içerisinde puding yediğim için yoğurtları çıkartıp 1 tane fazladan ara öğün yapmış bulundum.
çok teşekkür ederim canım.gerçekten güzel bi video.ahh bide tatlı isteğimi azaltabilsemmmmmmmmmmmmmmm(
Canım menün beğenilmeyecek gibi değil ama evde iki ufak çocuk evin işleri vs olunca insan değil 7öğün yemeyi yemek yemeyi unutuyor. Çok isterdim kendime özel şeyler hazırlayıp saat saat diyete uymak ama benim ara öğünler hep elimin altında olabilecek atıştırmalıklar,sen güzel ilerliyorsun, inşallah kısa sürede sonuç alırsın
tatlandırıcılı tarifler hazırla onları kullan canım diyet yapman demek damak tadından belki feragat etmen demek ama sağolsun tatlandırıcı markaları bizi düşünmüş ve onuda çözmüşler :) şeker koymuştan daha lezzetli ev yapımı olduğu için daha sağlıklı ürünler var :) mesela :9
yalancı tavuk göğüsü tatlandırıcılı olarak yapıyorum ben tarifini ekleyeyim hemen :)
5 su bardağı süt
1 su bardağı un
1 su bardağı tatlandırıcı
1 tatlı kaşığı tereyağı
sütü ve unut tencereye koy önce bi blanderdan çek yada çırp kendin sonra ocağa koy muhallebi gibi olsun sonra içine toz pişirilir tatlandırıcını ekle ardından 1 tatlı kaşığı tereyağını koy tepsiye yada ufak kaselere dök soğuduktan sonra misler gibi tavuk göğüsü oluyor afiyet olsun :) tatlı krizlerine isteklerine birebir geliyor :)
yada 2 kaşık yoğurdun içerisine biraz kuru yaban mersini at tarçın da atabilirsin o şekilde tüket :)
ah canım ben kilo verme konusunda oldukça azimliyimdir.bi kafaya koydum mu dönmem mümkün değil. kimse aklımı çelemez.zamanında 3 ayda 15 kilo vermişliğim var 3 ay hiç kaçamak yapmadan hem de.ama emzirme durumu var ya o çok karıştırıyo kafamı.mümkün mertebe sütümü azaltmam gerekiyı.bi de tatlandırcıyı emzirenler kullanabilyo mu onu bilmiyorum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?