ah canım ben kilo verme konusunda oldukça azimliyimdir.bi kafaya koydum mu dönmem mümkün değil. kimse aklımı çelemez.zamanında 3 ayda 15 kilo vermişliğim var 3 ay hiç kaçamak yapmadan hem de.ama emzirme durumu var ya o çok karıştırıyo kafamı.mümkün mertebe sütümü azaltmam gerekiyı.bi de tatlandırcıyı emzirenler kullanabilyo mu onu bilmiyorum işte..
Biliyorum tatlım zaten diyetisyen kontrolündeyim atıştırmalıklarım da kuru meyve fındık ceviz galeta falan ama yavaş zayıflıyorum ben haşimato hipotiroidi var
evt hanımlar bugün diyetime tam anlamıyla dönüş yaptım
sabah 2 dilim ekmek yarım dilim peynir zeytin yumurta
arada 1 elma
öğlen ezogelin çorba ve yoğurt 1 dilim de ekmek
arada 15 kuru üzüm
akşam 4-5kaşık kuru fasulye 2 kaşık pilav
saat 8 gibi falan da yine ara öğün yaparım büyük ihtimalle meyve olur
işte bugünlük listem böyle bu sıralar ikide bir biryerlere gidiyorum o yüzden hiiiç zayıflayamıyorum ama almıyorum da
menün güzel diyete bayağı dikkat ediyorsun bu arada yüksük çorbası hem doyurucu hem hafif bizim oranın yöresel bir lezzetidir ki biz onu çorbadan ziyade yemek olarak da tüketiriz bir kasesi 165 kalorimenümüde yazayım :)
sabah
3 kuru kayısı
1 bardak limonlu su
kahvaltı
2 dilim tost makinasına basılmış kızarmış ekmek
45 gr. peynir
patlıcanlı salça
öğlen
2 küçük havuç
2 kaşık yoğurt
1 köfte
ara1:
1 greyfurt
2 kaşık yoğurt
ara2:
1 fincan türk kahvesi
1 saat sonra
1 kase (ufak) yüksük çorbası
akşam:
80 gram mantı
2 yemek kaşığı yoğurt
3-4 kuşbaşı et
karnabahar
ara3
kivi 1 adet orta boy
ara4
1adet kivi / greyfurt / elma ( karar vermeedim ne yesem diye :)
spor:
hafta sonraları izinliyim :)
öğlen 150 ip atlama
birazdan 150 ip daha atlarım
diyetkolik egzersizlerim var 30 dk civarında onları yapıcam
annemle alışveriş ile gecen 2 saat yürüyüş
su:
henüz 1.5 litre ama 2 yapıcam
menün güzel diyete bayağı dikkat ediyorsun bu arada yüksük çorbası hem doyurucu hem hafif bizim oranın yöresel bir lezzetidir ki biz onu çorbadan ziyade yemek olarak da tüketiriz bir kasesi 165 kalori
mraba arkadaşlar.içinizde emziren ve kilo vermeye çalışan var mı acaba?60 kiloyla hamile kladım.72 kilo ile doğuma girdim.çıktığımda 65 kiloydum.emzirmek kilo verdirir diyorlar ama ben 2 kilo daha aldım.hiçbi kıyafet olmuyor.1,5 ay sonra işe başlicam.biraz verebilsem çok iyi olcak ama.nasıl yapıcam bilmiyorum.ben 1 kg aldığında psikolojisi bozulan biriyim.evdeyim sürekli yürüyş de yapamıyorum.tam plates yapayım diyorum ya bebeğim acıkıyo ya altını değiştirmem gerekiyo ya gazı oluyoo vs.......tam bir bütünlük içinde başlayıp bitiremiyorum sporumu da(
Günaydın bayanlar :):) bu sabah tartı uzun uzun 69.9da durdu ama ayak izinden mi tanıyor ne yapıyorsa artık yine 70.2 gösterdi sinir oldum bendeçarşamba yı iple çekiyorum yaa diyetisyen de kaç çıkacağım acaba onun tartısı benimkine göre 400 gram eksik tartıyor :):) ama yetmez ben 69.5 in altına dusmek istiyorum
inşallah çok teşekkür ederim çarşamba ya daha 3 gün var kontrolüm çarşamba günü o yüzden çok umutluyum :):)null inşallah 69 un altına düşersiniz diyetiniz çok güzel devam ederseniz mutlaka verirsiniz :)
proteın dıyetını nasıl yapıo neler yıosun kırmızı ette var yumurtada var menunun yazarmsn galıba bnm kg vermemde durduoff yardm kızlar boyum 1.72 kg 62.9 bana ck gelıo sızce cokmu herkes ıncecıksın dıo. Yenıdogum yptm ıkı ay oldu
eee hani kimse kilo bildirimi yapmamışşş.nerelerdesiniz kızlarrrrr
ben bugün 64.6'ydım yine ama artık diyete devam edemicem çünnküü hamileyim:))))
Alıntı elifimmahsum kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
"ben bugün 64.6'ydım yine ama artık diyete devam edemicem çünnküü hamileyim:))))"
aaayyyyy cok tebrik ederim cok sevindim.bana da dua eder misin bacı ya bizim olmuyorfallop tüplerim tıkalı nisan gibi tüp bebek için başlıycaz .en cok a o yüzden istiyorum kilo vermeyi...inşallah sağ salim kucağına alırsın:)
İnşallah en kısa zamanda yavrunu kucağına alırsın ,şifa bulursun ,bu durumu bilirim ,benim de ilk çocuğum olmadan önce 2sene bayağı koşturduk tedaviler tahliller falan ,bi aşılamamı düşürdüm ve yeniden aşılama düşündüğümüz ay kızıma hamile kaldığımı öğrendim 2 sene sonrada diğer kızıma.asla ümidini kaybetme ve aklından hamileliği ve çocuğu çıkar,beyin doğurganlığı etkiliyor bence.olacağı varsa Rabbim olduruyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?