60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evt hanımlar bugün diyetime tam anlamıyla dönüş yaptım
sabah 2 dilim ekmek yarım dilim peynir zeytin yumurta
arada 1 elma
öğlen ezogelin çorba ve yoğurt 1 dilim de ekmek
arada 15 kuru üzüm
akşam 4-5kaşık kuru fasulye 2 kaşık pilav
saat 8 gibi falan da yine ara öğün yaparım büyük ihtimalle meyve olur
işte bugünlük listem böyle bu sıralar ikide bir biryerlere gidiyorum o yüzden hiiiç zayıflayamıyorum ama almıyorum da

çarşambaya kadar sabret canım çarşamba günü diyetisyene sorarım eğer kullanabiliyorsan sana iletirim mutlaka canım :) ne güzel azimliymişsin 15 kiloda ben versem allah derim yaa D 15 kilo verirsem 55 kilo oluyorum süper yaaaa :) hayalim resmen

Biliyorum tatlım zaten diyetisyen kontrolündeyim atıştırmalıklarım da kuru meyve fındık ceviz galeta falan ama yavaş zayıflıyorum ben haşimato hipotiroidi var

geçmiş olsun canım

tebrikler canım menü süper :)

menümüde yazayım :)

sabah
3 kuru kayısı
1 bardak limonlu su

kahvaltı
2 dilim tost makinasına basılmış kızarmış ekmek
45 gr. peynir
patlıcanlı salça

öğlen
2 küçük havuç
2 kaşık yoğurt
1 köfte

ara1:
1 greyfurt
2 kaşık yoğurt

ara2:
1 fincan türk kahvesi
1 saat sonra
1 kase (ufak) yüksük çorbası

akşam:
80 gram mantı
2 yemek kaşığı yoğurt
3-4 kuşbaşı et
karnabahar

ara3
kivi 1 adet orta boy

ara4
1adet kivi / greyfurt / elma ( karar vermeedim ne yesem diye :)

spor:
hafta sonraları izinliyim :)
öğlen 150 ip atlama
birazdan 150 ip daha atlarım
diyetkolik egzersizlerim var 30 dk civarında onları yapıcam
annemle alışveriş ile gecen 2 saat yürüyüş

su:
henüz 1.5 litre ama 2 yapıcam

menün güzel diyete bayağı dikkat ediyorsun bu arada yüksük çorbası hem doyurucu hem hafif bizim oranın yöresel bir lezzetidir ki biz onu çorbadan ziyade yemek olarak da tüketiriz bir kasesi 165 kalori

menün güzel diyete bayağı dikkat ediyorsun bu arada yüksük çorbası hem doyurucu hem hafif bizim oranın yöresel bir lezzetidir ki biz onu çorbadan ziyade yemek olarak da tüketiriz bir kasesi 165 kalori

bu hafta azami dikkat var menüye artık böyle dikkat etmezsem veremiyorum çünkü yarın dershanem var bütün gün sabah 8 akşam 8 dershanedeyim yanımda götürücem bütün herşeyimi nasıl olacak bilemedim diyetisyene sordum yanına al dedi herşeyini ama bildiğin bir çanta dolusu yemek götürücem yaa neyse ben spor yapaım gelicem şimdi.

doğum sonrası iştah açık oluyor dikkat. ben de 57 ile hamile kaldım 69 ile doğuma gittim. doğumdan sonra büyük bir sevinçle yaşasın kilolar gitti diye ancak tartı 65 i gösterince hayal kırıklığı ... b ir ay sonra 63 ü gördüm son görüşüm oldu:) 3 yıldır 65 altına inemedim. emzirme sırasındaki açlık krizlerine dikkat etmek lazım ama nasıl ben yapamadım((
hep 65 olunca bir süre tartılmadım , bir hafta önce 69u görünce elim ayağıma dolaştı. ama kararlım yaaa yapıcam, hepberaber inşallah .

Günaydın bayanlar :):) bu sabah tartı uzun uzun 69.9da durdu ama ayak izinden mi tanıyor ne yapıyorsa artık yine 70.2 gösterdi sinir oldum bende çarşamba yı iple çekiyorum yaa diyetisyen de kaç çıkacağım acaba onun tartısı benimkine göre 400 gram eksik tartıyor :):) ama yetmez ben 69.5 in altına dusmek istiyorum

inşallah 69 un altına düşersiniz diyetiniz çok güzel devam ederseniz mutlaka verirsiniz :)

canım bence çokk çokk iyisinn sana şöle söyliiyim benim boyum 160 ve 64 kiloyum D boyuna göre iyisin ama tabi yemene dikkat et ama kasma da bence

kızlaaaaar ben geldim :)

cok fenayım cok sömestirde gelenek bozulmadı....ben yine kilo aldım....
pörtlemiş göbüşümle tekrar aranızdayımmmm......evime bugün geldim.hemen leslle yaptım akşam da azıcık yedim.yarından itibaren adamakıllı diyetteyim.kocam da dalga geçiyor zaten50:kendisi 90 kilo neredeyse bi de bana fazlalıkların var diypdu geçenlerde tv de vücut kitle indeksi felan diyodu , önce beni sonra kendisininkine bakmış kendisi kilolu çıkmış ben normalDDDDDD :.9:ha ha haaa bayağı dilime düşmüştü ama şu an öyle tombişim ki ben onun dilindeyim.boyum 1.58 63kilo çıkarsam yarın tartıda sevinicem ,daha fazla da olabilir.....:
kendime bi diyet buldum hemmmmennnnn.sizle de paylaşayım...:))))

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

bir haftada 3.5 kilo veremem gibi görünüyor.hiç aç kalınacak bi diyet değil.işe yarar mı bilmiyrm e koca doktor söylemiş yarar umarım.:))))))haftada 2 kilo versem öpüp başıma koyarım...
herkese ii geceler kızlar:))))))

Alıntı elifimmahsum kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

"ben bugün 64.6'ydım yine ama artık diyete devam edemicem çünnküü hamileyim:))))"
aaayyyyy cok tebrik ederim cok sevindim.bana da dua eder misin bacı ya bizim olmuyor fallop tüplerim tıkalı nisan gibi tüp bebek için başlıycaz .en cok a o yüzden istiyorum kilo vermeyi...inşallah sağ salim kucağına alırsın:)

İnşallah en kısa zamanda yavrunu kucağına alırsın ,şifa bulursun ,bu durumu bilirim ,benim de ilk çocuğum olmadan önce 2sene bayağı koşturduk tedaviler tahliller falan ,bi aşılamamı düşürdüm ve yeniden aşılama düşündüğümüz ay kızıma hamile kaldığımı öğrendim 2 sene sonrada diğer kızıma.asla ümidini kaybetme ve aklından hamileliği ve çocuğu çıkar,beyin doğurganlığı etkiliyor bence.olacağı varsa Rabbim olduruyor zaten

Ya şu simgeler deli ediyor kullanmayacağım bi daha başka bi simgeye bastım ne çıktı offff

günaydın kızlar..
haftasonları kendimi zor tutuyotum
misafirlikelrde özellikle ipin ucu kaçıyor..
allahtan uyuz bir kocam varda tabakalrı çekiyor önümden tam niyeti bozuyorum ıslak kek yicem eşim hopppp ben yerim diye alıyor benim payımı:):):)

sabah açken tartıldım 62.7 olmuşum ancak gün içinde ben onu yiyerek aşarım :)
1 haftada görününe göre hiçççççççç kilo vermemişim
bu 4. haftam olacak toplamda 69 ile başladığıma göre 6 kilo gitmiş..hiç sevmedim bu durumu 1 ayda 8 kilo hedeflemiştim bu hafta 2 kiloyu vermeliyim..
acill sıkı bir programa dönmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…