Alıntı elifimmahsum kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
"ben bugün 64.6'ydım yine ama artık diyete devam edemicem çünnküü hamileyim:))))"
aaayyyyy cok tebrik ederim cok sevindim.bana da dua eder misin bacı ya bizim olmuyorfallop tüplerim tıkalı nisan gibi tüp bebek için başlıycaz .en cok a o yüzden istiyorum kilo vermeyi...inşallah sağ salim kucağına alırsın:)
günaydın kızlar:))
benim bu sabah aç karnına tutan tatlı krizlerime bi önerisi olan varmı? sabah kalkar kalkmaz çikolatayla başbaşa buluyorum kendimi, sonra çok pişman oluyorum ama tutamıyorum kendimi :18::18::18:
eee hani kimse kilo bildirimi yapmamışşş.nerelerdesiniz kızlarrrrr
kızlaaaaar ben geldim :)
cok fenayım coksömestirde gelenek bozulmadı....ben yine kilo aldım....
pörtlemiş göbüşümle tekrar aranızdayımmmm......evime bugün geldim.hemen leslle yaptım akşam da azıcık yedim.yarından itibaren adamakıllı diyetteyim.kocam da dalga geçiyor zaten50:kendisi 90 kilo neredeyse bi de bana fazlalıkların var diypdu geçenlerde tv de vücut kitle indeksi felan diyodu , önce beni sonra kendisininkine bakmış kendisi kilolu çıkmış ben normal DDDDDD :.9: ha ha haaa bayağı dilime düşmüştü ama şu an öyle tombişim ki ben onun dilindeyim.boyum 1.58 63kilo çıkarsam yarın tartıda sevinicem ,daha fazla da olabilir.....:
kendime bi diyet buldum hemmmmennnnn.sizle de paylaşayım...:))))
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
bir haftada 3.5 kilo veremem gibi görünüyor.hiç aç kalınacak bi diyet değil.işe yarar mı bilmiyrm e koca doktor söylemiş yarar umarım.:))))))haftada 2 kilo versem öpüp başıma koyarım...
herkese ii geceler kızlar:))))))
günaydın kızlar..
haftasonları kendimi zor tutuyotum
misafirlikelrde özellikle ipin ucu kaçıyor..
allahtan uyuz bir kocam varda tabakalrı çekiyor önümdentam niyeti bozuyorum ıslak kek yicem eşim hopppp ben yerim diye alıyor benim payımı:):):)
sabah açken tartıldım 62.7 olmuşum ancak gün içinde ben onu yiyerek aşarım :)
1 haftada görününe göre hiçççççççç kilo vermemişim
bu 4. haftam olacak toplamda 69 ile başladığıma göre 6 kilo gitmiş..hiç sevmedim bu durumu 1 ayda 8 kilo hedeflemiştimbu hafta 2 kiloyu vermeliyim..
acill sıkı bir programa dönmem lazım
günaydın kızlar:))
benim bu sabah aç karnına tutan tatlı krizlerime bi önerisi olan varmı? sabah kalkar kalkmaz çikolatayla başbaşa buluyorum kendimi, sonra çok pişman oluyorum ama tutamıyorum kendimi :18::18::18:
bildirimler ne zaman yapılıyor canım liste v.s. tutuluyor mu acaba ben yeniyim de bilmiyorum
canım öncelikle diyet programı güzel ama 1 haftada 3.5 kilo vermek sakıncalı senin hedefin haftada 1 kilo olmalı ki hem sağlıklı zayıfla hem moral bozukluğuna uğrama hemde kalıcı şekilde kilo ver. benm menüm 1500 kalori civarında mesela gördüysen eğer onu da kendine baz alabilirsin. aç kalmadan metabolik hızını arttırıp yağ parçalatarak kilo verdiriyor. ben spor yaparakta destekledim onu ve şuanda geçen haftaya göre 1.3 kilo vermiş durumdayım :) sendede etkili olacaktır. benim diyetisyenim bana onu verirken evde sürekli yatarak yapsan bile o diyet en az 500 grç verdiriri demişti ama öğrencilik + evde canımın sıkılması sebebiyle hareketli geçti üstelik pudingimide yaptım yedim tatlımdan da eksik kalmadım meyvemden de. bence göz at gazetelerden v.s. bulduğun diyetlerden yada benm önerimden ziyade senin ölçümlerini ( yağ kas) yaptırıp ona göre diyet düzenletmen tabikide daha iyi olur ancak nacizane tavsiyemdir diyet. ben ki 2 ayda diyetisyenle bile 2 kiloyu zor verdim kilom çok bağlı bana ayrılmak istemez benden hiç :) çok sever kendileri beni :) ona rağmen şuanda 1 haftada 1.3 kilom gitti. çarşambaya kadar 300 daha vermek istiyorum ki 69.5 olayım :)
4 haftada 6 kilo mu verdin???canım neden böyle?? ve hala neyin kilosunu vermek istiyorsun ?? sakıncalı olmasn bak 8 kilo 1 ay için oldukça fazla ve verdiğini geri alma yüzden çok yüksek :18:
tatlandırıcıyla kurabiyeler yada pudingler tatlılar yapıp sabahki tatlı isteğini giderebilirsin yada sabah kalkar kalkmaz ağzına 2 3 kuru kayısı atıp yanındada 1 bardak limonlu su iç :) oda gün içerisindeki tatlı isteğini keser :) sabah kalktığında kan şekeri problemin olduğundan koşuyorsun sanırım tatlıya bi ölçtğr bakalım açlık kan şekerini canım. doktora danış bi ne yapmalıyım diye ama bnm de öyle isteklerim olduğunu ve gün içerisinde dahada arttığını bildiğim için sabah ilk iş kuru kayısı yiyorum böyle eme eme yumuşaklarından aldım resmen kayısı ile aşk yaşıyorum16: maksat beyne bol miktarda tatlı yedim sinyali gitsin :) ve gün içeriinde elma, greyfurt, portakal, kivi gibi C vitamini yüksek ekşili meyve tüket yanında yoğurt ile bunlardainsülin seviyeni düzenli yükselterek tatlı isteğini azaltır :)
doğumdan 5 ay sonra diyetisyene gittim ama malesef o kadar sevemedim..
kaldıki bursada en iyilerden emziren anneler için filan diye namı da var..
ancak biraz sohbeti az ve ben sormadan bilgi vermio.
mesela biz balığın yanında süt ve ürünlerini tüketmeyiz ama listede süt ve balık var ben yiyemedim ilk hafta:)
sonra sordum bana dediki o yanlış bir inanış vs..
velhasıl sormadan hiçbişey anlatmıo.
mesela etle yoğurt yeme ,sebzeyle yoğurt tüket
eti yeşillikle ye filan diye öğretmesi lazım.
diyetisyene gitmemin tek amacı kilo evrmek değildi moralim düzelmeli ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmeliyim diye düşünüyorum.
ayrıca senin aldığın 1500 calorilik diyetle ben ne kilo veririm hatta alırım:) listen çok kabarık gibi geldi bana..
bende 69 kılodayım 55 ile 60 arası olmak ıstıooomm((
bende 69 kiloyum bugün itibariyle 69.8 yani :) ve 55 60 arası olmak istiyorum :) hedeflerimiz aynı canım :) tanıtırmısın kendini? boy yaş falan :) ben 157 boyunda 22 yaşındayım öğrenciyim :)
Ben diyetten iyice uzaklaştırmak zorunda kaldım,çocuklarımın ikisi de hasta hem de nasıl.öksürük ateş kusma .bütün haftasonu onlarla uğraştık ,diyette hayal oldu tabi ne bulduysak yedik,moral bozukluğu da cabası,böyle zamanlarda çikolata krizim tutar sadece o moralimi düzeltir,2-3parça yedim maalesef deli gibi yemek yemedim ama.onlar iyileşsin de ben sıfırdan başlarım yine diyete
düşünmeyeyim diyorum ama zor.yine de stresli biri sayılmam beni asıl annem geriyor.her konuştuumuzd bebek soruyor....İnşallah en kısa zamanda yavrunu kucağına alırsın ,şifa bulursun ,bu durumu bilirim ,benim de ilk çocuğum olmadan önce 2sene bayağı koşturduk tedaviler tahliller falan ,bi aşılamamı düşürdüm ve yeniden aşılama düşündüğümüz ay kızıma hamile kaldığımı öğrendim 2 sene sonrada diğer kızıma.asla ümidini kaybetme ve aklından hamileliği ve çocuğu çıkar,beyin doğurganlığı etkiliyor bence.olacağı varsa Rabbim olduruyor zaten
soğan kürü,incir kürü,acıbadem yağı,maydonoz buharı hp denedim.olmayınca olmuyor.elbet vardır bir dermanı ama bilmiyoruz işteAllahom size de nasip etsin inşallah canım ben de doğum kontrol hapı kullandım bırakınca 10 ay olmadı tam ümidi kesmiştim ki soğan kürü yaptım bu ay ve tuttu şükür
bildirimler ne zaman yapılıyor canım liste v.s. tutuluyor mu acaba ben yeniyim de bilmiyorum
canım öncelikle diyet programı güzel ama 1 haftada 3.5 kilo vermek sakıncalı senin hedefin haftada 1 kilo olmalı ki hem sağlıklı zayıfla hem moral bozukluğuna uğrama hemde kalıcı şekilde kilo ver. benm menüm 1500 kalori civarında mesela gördüysen eğer onu da kendine baz alabilirsin. aç kalmadan metabolik hızını arttırıp yağ parçalatarak kilo verdiriyor. ben spor yaparakta destekledim onu ve şuanda geçen haftaya göre 1.3 kilo vermiş durumdayım :) sendede etkili olacaktır. benim diyetisyenim bana onu verirken evde sürekli yatarak yapsan bile o diyet en az 500 grç verdiriri demişti ama öğrencilik + evde canımın sıkılması sebebiyle hareketli geçti üstelik pudingimide yaptım yedim tatlımdan da eksik kalmadım meyvemden de. bence göz at gazetelerden v.s. bulduğun diyetlerden yada benm önerimden ziyade senin ölçümlerini ( yağ kas) yaptırıp ona göre diyet düzenletmen tabikide daha iyi olur ancak nacizane tavsiyemdir diyet. ben ki 2 ayda diyetisyenle bile 2 kiloyu zor verdim kilom çok bağlı bana ayrılmak istemez benden hiç :) çok sever kendileri beni :) ona rağmen şuanda 1 haftada 1.3 kilom gitti. çarşambaya kadar 300 daha vermek istiyorum ki 69.5 olayım :)
:
düşünmeyeyim diyorum ama zor.yine de stresli biri sayılmam beni asıl annem geriyor.her konuştuumuzd bebek soruyor....
valla bi hftada 3.5 verilmez herehalde bununla.onu doktor söylemiş ama aşırı fazlalığı olan anca verir sanırım.ben de bayağı iştahlıyımdır zaten illaki kaçamak our.tam da yapamıyrm zaten.tatlıyı cok severim:)
durun bi kalori hesabı yapammmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?