60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allahom size de nasip etsin inşallah canım ben de doğum kontrol hapı kullandım bırakınca 10 ay olmadı tam ümidi kesmiştim ki soğan kürü yaptım bu ay ve tuttu şükür

günaydın kızlar:))

benim bu sabah aç karnına tutan tatlı krizlerime bi önerisi olan varmı? sabah kalkar kalkmaz çikolatayla başbaşa buluyorum kendimi, sonra çok pişman oluyorum ama tutamıyorum kendimi :18::18::18:

sıcak sütün üstüne tarçın serp ve mis gibi tatlı:)

eee hani kimse kilo bildirimi yapmamışşş.nerelerdesiniz kızlarrrrr

bildirimler ne zaman yapılıyor canım liste v.s. tutuluyor mu acaba ben yeniyim de bilmiyorum

canım öncelikle diyet programı güzel ama 1 haftada 3.5 kilo vermek sakıncalı senin hedefin haftada 1 kilo olmalı ki hem sağlıklı zayıfla hem moral bozukluğuna uğrama hemde kalıcı şekilde kilo ver. benm menüm 1500 kalori civarında mesela gördüysen eğer onu da kendine baz alabilirsin. aç kalmadan metabolik hızını arttırıp yağ parçalatarak kilo verdiriyor. ben spor yaparakta destekledim onu ve şuanda geçen haftaya göre 1.3 kilo vermiş durumdayım :) sendede etkili olacaktır. benim diyetisyenim bana onu verirken evde sürekli yatarak yapsan bile o diyet en az 500 grç verdiriri demişti ama öğrencilik + evde canımın sıkılması sebebiyle hareketli geçti üstelik pudingimide yaptım yedim tatlımdan da eksik kalmadım meyvemden de. bence göz at gazetelerden v.s. bulduğun diyetlerden yada benm önerimden ziyade senin ölçümlerini ( yağ kas) yaptırıp ona göre diyet düzenletmen tabikide daha iyi olur ancak nacizane tavsiyemdir diyet. ben ki 2 ayda diyetisyenle bile 2 kiloyu zor verdim kilom çok bağlı bana ayrılmak istemez benden hiç :) çok sever kendileri beni :) ona rağmen şuanda 1 haftada 1.3 kilom gitti. çarşambaya kadar 300 daha vermek istiyorum ki 69.5 olayım :)

4 haftada 6 kilo mu verdin??? canım neden böyle?? ve hala neyin kilosunu vermek istiyorsun ?? sakıncalı olmasn bak 8 kilo 1 ay için oldukça fazla ve verdiğini geri alma yüzden çok yüksek :18:

tatlandırıcıyla kurabiyeler yada pudingler tatlılar yapıp sabahki tatlı isteğini giderebilirsin yada sabah kalkar kalkmaz ağzına 2 3 kuru kayısı atıp yanındada 1 bardak limonlu su iç :) oda gün içerisindeki tatlı isteğini keser :) sabah kalktığında kan şekeri problemin olduğundan koşuyorsun sanırım tatlıya bi ölçtğr bakalım açlık kan şekerini canım. doktora danış bi ne yapmalıyım diye ama bnm de öyle isteklerim olduğunu ve gün içerisinde dahada arttığını bildiğim için sabah ilk iş kuru kayısı yiyorum böyle eme eme yumuşaklarından aldım resmen kayısı ile aşk yaşıyorum 16: maksat beyne bol miktarda tatlı yedim sinyali gitsin :) ve gün içeriinde elma, greyfurt, portakal, kivi gibi C vitamini yüksek ekşili meyve tüket yanında yoğurt ile bunlardainsülin seviyeni düzenli yükselterek tatlı isteğini azaltır :)

doğumdan 5 ay sonra diyetisyene gittim ama malesef o kadar sevemedim..
kaldıki bursada en iyilerden emziren anneler için filan diye namı da var..
ancak biraz sohbeti az ve ben sormadan bilgi vermio.
mesela biz balığın yanında süt ve ürünlerini tüketmeyiz ama listede süt ve balık var ben yiyemedim ilk hafta:)
sonra sordum bana dediki o yanlış bir inanış vs..
velhasıl sormadan hiçbişey anlatmıo.
mesela etle yoğurt yeme ,sebzeyle yoğurt tüket
eti yeşillikle ye filan diye öğretmesi lazım.
diyetisyene gitmemin tek amacı kilo evrmek değildi moralim düzelmeli ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmeliyim diye düşünüyorum.
ayrıca senin aldığın 1500 calorilik diyetle ben ne kilo veririm hatta alırım:) listen çok kabarık gibi geldi bana..

Son düzenleme:

bnde öyle diyordum ama öyle olmuyor canım :) bu arada ablamın diyetisyeni avr bursada istersen seni ona yönlendireilirim ablam 1 yıldır gidiyor ve yaklaşık 25 kilo verdi. hamilelik sonrası kilolarından kurtuldu. şuanda 95 kilodan 68 e düştü. bende normalde bursalıyım ama ankarada okuyorum. ablamın diyetisyeninin fiyatı çok uygun ben burada o kadara bulamadım ankarada fiyatlar 100 den başlıyor ablam 50 tl 3 haftada bir gidiyor. benimde aylık 100 tl yani. ama son derece etkili. vermediği zaman kilo kızıyor falan ve ablam ilk başladığında listede çikolata bile vardı düşün yani :) ilk 3 ay kilo veremedi yani 1 er 1 er verdi ayda sonra hepsini verdi haftada 1 ayda 3 4 kilo olarak. 3 haftada 5 kilo yağ parçaladığı zamanlar bile oldu.ç kadın çok çok iyi yani. istersen adını adresini öğrenip seni yönlendirebilirim :)

bende 69 kılodayım 55 ile 60 arası olmak ıstıooomm ((

bende 69 kiloyum bugün itibariyle 69.8 yani :) ve 55 60 arası olmak istiyorum :) hedeflerimiz aynı canım :) tanıtırmısın kendini? boy yaş falan :) ben 157 boyunda 22 yaşındayım öğrenciyim :)

bende 69 kiloyum bugün itibariyle 69.8 yani :) ve 55 60 arası olmak istiyorum :) hedeflerimiz aynı canım :) tanıtırmısın kendini? boy yaş falan :) ben 157 boyunda 22 yaşındayım öğrenciyim :)[/QUOTE]

benim boy 170 20 yaşındayım :)

bende 69 kiloyum bugün itibariyle 69.8 yani :) ve 55 60 arası olmak istiyorum :) hedeflerimiz aynı canım :) tanıtırmısın kendini? boy yaş falan :) ben 157 boyunda 22 yaşındayım öğrenciyim :)

benim boy 170 20 yaşındayım :)[/QUOTE]

ideal kilonu hesapladınmı canım hiç?

Ben diyetten iyice uzaklaştırmak zorunda kaldım,çocuklarımın ikisi de hasta hem de nasıl.öksürük ateş kusma .bütün haftasonu onlarla uğraştık ,diyette hayal oldu tabi ne bulduysak yedik,moral bozukluğu da cabası,böyle zamanlarda çikolata krizim tutar sadece o moralimi düzeltir,2-3parça yedim maalesef deli gibi yemek yemedim ama.onlar iyileşsin de ben sıfırdan başlarım yine diyete

geçmiş olsun canım elbette başlarsın tekrardan sıkma canını öncelik sağlık :)

düşünmeyeyim diyorum ama zor.yine de stresli biri sayılmam beni asıl annem geriyor.her konuştuumuzd bebek soruyor....

Allahom size de nasip etsin inşallah canım ben de doğum kontrol hapı kullandım bırakınca 10 ay olmadı tam ümidi kesmiştim ki soğan kürü yaptım bu ay ve tuttu şükür
soğan kürü,incir kürü,acıbadem yağı,maydonoz buharı hp denedim.olmayınca olmuyor.elbet vardır bir dermanı ama bilmiyoruz işte

valla bi hftada 3.5 verilmez herehalde bununla.onu doktor söylemiş ama aşırı fazlalığı olan anca verir sanırım.ben de bayağı iştahlıyımdır zaten illaki kaçamak our.tam da yapamıyrm zaten.tatlıyı cok severim:)
durun bi kalori hesabı yapammmm..

kıızlar herşey fazla fazla hesapladım 1208 kalori almışım.fazlası var eksiği yok:)
aslında daha az olurdu bu bayağı az yedim am kuru kayısı kuru kayısı diyo buralarda herkes hadi aliim edim ne göriim bissürü yemişim.neyse artık.ilk güne göre iyiyim:)sabah yanıma peynir ve 2 dilim ekmek aldım bunu sabah öğlen yemeği yaptım aralarda hep şekersiz çay .ikindi elma yedim.okul çıkışı kendime şu bi ara buradaki arkadaşın aldığı kahvaltı tabağından aldımsonra maydonoz ve kıvırcık aldım.techizat tamam.akşam yemeğimde 1 porsiyondan az tarhana,aynı şekilde pırasa yemeği,salata ydm .şimdi de yeşilçay içiyrm.
herkese selamlar:)

düşünmeyeyim diyorum ama zor.yine de stresli biri sayılmam beni asıl annem geriyor.her konuştuumuzd bebek soruyor....

İnsanların acelesi ne anlamıyorum,bu öyle kolay bişey değilki,eskidenmiş o hemen hamile kalmalar,artık çoğu insan uğraşıyor çocuk sahibi olmak için,ayrıca inşallah kısa zamanda olur ama öyle sanıldığı kadarda kolay değil çocuk büyütmek,bi insan ortaya çıkıyor ve emek istiyor uykusuz geceler ,ateşlenmeler sendromlar falan filan hepsiyle ayrı uğraşıyorsun ,gününün keyfini sür ve relax ol kimseyi takma,herkes bilgi sahibidir bu konuda ama bakmaya gelince yapayalnız kalırsın biranda,bende amma dolmuşum

kalori hesabınıda gördüm 1200 lerde birşey yapmışsın canım :) güzel aslında :) ama 1300 altını pek önermiyorlar. sen bi bazal metabolizma hızını hesapla netten kendi bilgilerinle bir site üzerinden sonrasında onun 500 kalori altını al günde. normal ihtiyacının 500 kalori altını alarak haftada 1 kilo verirsin canım hemde snein için en sağlıklısı oluır. kas yada su kaybı yerine yağ kaybı sağlarsın :)

menümü yazayımda çıkayım kızlar :)

sabah:
2 kuru kayısı
1 bardak limonlu su

kahvaltı:
2 dilim tost makinesin de kızarmış buğday ekmeği
34 gram peynir
yeşil çay
patlıcanlı salça

öğlen:
2 köfte
4 yemek kaşığı susuz karnabahar
2 yemek kaşığı yoğurt

ara1:
1 greyfurt
2 kaşık yoğurt

ara2:
1 ufak kase yüksük çorbası

ara 3 :
1 avuç kuruyemiş

akşam:
4 yemek kaşığı kadar susuz karnabahar yemeği
hellim peynirli salata
3 4 adet haşlama kuşbaşı et

ara4:
2 adet ufak boy kivi ( 142 gr.)
yarım muz

az önce yeşil çay

su:
2 litre

spor:
30 dk. koşu bandında yürüyüş 5 km hızında
1 saatten fazla annemle yürüyüş + alış veriş poşetleriyle eve dönüş :)
4 dk lık mekik videosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…