60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar....öncelikle az kalorili keyifli bir gün diliyorum hepinize...şu anda 66.4 kgyim...ve yaz başına kadar 5 li rakamları görmek istiyorum...yardım ve desteklerinizle benide aranıza alırsanız çok sevinirim....

iş güçten giremiyorum çok düzenli..

benim diyetimin düşük kalorili olması gerekiyor.
bazal metobolizmam bile 1690 çıktı:)
bu yüzden durmadan yersem kilo yapar bana ne olursa olsun.

meyve şekeri öyle bişey ki yemekle tüketilmemeli yoksa vücuda depolanıyor
ben olabildiğince az meyve ve kuruyemiş tüketiyorum kilo vermek için
kiloyu koruma safhasında ise bunları normal yemeye başlıcam tabiki:)

kızlarrrr kilom durmaya başladı çünkü ilk başlardaki gibi dikkat etmiyorum çokda yemiyorum ama kiloda veremiyorum sonbir haftadır,ve diyetin 1 ayı bitti 68.5 ile başladım 64 kiloyum şuan

kızlarrrr kilom durmaya başladı çünkü ilk başlardaki gibi dikkat etmiyorum çokda yemiyorum ama kiloda veremiyorum sonbir haftadır,ve diyetin 1 ayı bitti 68.5 ile başladım 64 kiloyum şuan

iyi de 4.5 kg vermişsin 1 ayda daha ne olacaktı ki.zaten 1 aydan sonra ilk hzında kilo vermeyi bekleyemezsin ayda en fazla 2 çok kasarsan belki 3.bence iyi veriyrsun hiç tasalanma.ben ne yapayım 3 aydır toplamda 5kg.dayım 65 e saplanıp kaldım,tartıdan nefret eder haldeyim

selammm
napyosunuz bakiiiim....
kilomu yazmayı unutmuşum.dün 64.200düm.
yüz gram vermişim sabah 64.100DDDD tabi tartının insafına kalıyoruz biraz.DDDDD

kızlar bazl metabolizma hızım 1.995 çıktı.bu benim günlük kalori ihtiyacım oluyor sanırım.
bugün aldıım kalorileri hesapladım.1235 kalori.bunların yarısı tatlı inanır mısınız.görünce dayanamıyorum.yemekten vazgeçiyrm ama tatlısız olmuyor.
günlük 700 kalori eksik almış oluyorum .10 günde bi kilo yapar eeee hani bi haftada 2 - 3 kilo veriyorduk????

teşekkür ederim :) 1.995 -500=1495 yapar.ben dün ve bugün 1200-1300 lerdeydim. bakalım inşallah pazartesiye en az 1 kilo esik çıkarım.yaaaaa hiç böle kalorihesabı yapıcam aklıma gelmezdi ama en mantıklısı bu.....

heeeey ben bu yüzleri ne zor yapyodum yaaaa kolayı varmış arkadaşlarforum ayarlarıma girin,

Çeşitli Seçenekler bölümünde

Standart Editör - Toolbar****bu bölümü işaretleyin.
sayfanın altıda bissürü yüz varordan seçyosunuzoh beee

belki bilmeyen vardır diye yazdım kızlar
bugün kocam evde yok,canı sıkılıyor,burda da kimse yokeşilçayımı içtimelmamı yedime bari leslie yapiim

Bugün fena diildim köh köh öksüren 39 ateşli çocuklarıma rağmen sabah peynir yeşilçay yeşil zeytin cevizli kahvaltım ara 4kayısı öğlen terbiyeli kabak çorbası ,ıspanak yoğurt ekmek yok, ara nescafe,akşam kıymalı pırasa 2kaşık bulgur pilavı yoğurt tam tahıllı ekmek 1dilim az öncede boza içtim bol tarçınlı bir avuç leblebiyle,walla çocuklarla bu kadar

cok geçmiş osun canım., karabiber,sıcak su,limon,gripin(tabi büyükler için) öksürüğe cok iyi.

canım çok güzel bak hesabını yapmışsın ilk gün için 1200 1300 kalori çok iyi canım ama tatlılardan aldığın kalori zararlı.. bende tatlıyı çok çok çok seviyorum ama diyetisyenim bana dediki eğer tatlı yersem aldığım kalori yağ olarak depolanırmış çünkü vücuduna o anda insülin çok hızlı yayılıp anında birşeyleri depola sinyali verirmiş. ve sen tatlı yersen ilk olarak karbonhidratlar kaloriler direkt olarak yağa dönüşüyor ve sen az beslenerek birde spor yaparsan üstüne gün içerisinde birşeyleri yok etmek istediğin sinyaliyle su ve kas kaybedersin canım.. tatlılar cısss.. bak bende bugün zor tuttum kendimi dün bir avuç kadar kuruyemiş yedim 200 gram + da çıktım bugün ve hiç yemedim bugün kuruyemiş ama ahdım var 65 i görünce kendime yaş pasta yapacağım tatlandırıcı ile :)

günaydın rejimdaşlarımm:)

sağlıklı yaşamda aradığımı bulamayıp sıkı yönetime girdim bu aralar yeniden
bu hafta umarım 2 kilo gider:)

Günaydın kızlar :) bugün diyetisyen günü dayanamadım yine tartıya çıktım :) 69.6 :):):):)):):):):):) güzel güzel ilerliyorum çok şükür sağlıklı bir şekilde beslenerek zayıflamak gibisi yok geri gelmeyecegini de biliyorum o yüzden mutlu mesut devam :)

herkese günaydınaz kalorili ve keyifli bir gün diliyorum hepimize.....ben kilo verme serüvenime 3.5 ay önce başladım arkadaşlar....3.5 ay önce 76 kg yı bile gördüm...sonra yeter artık dedim...yürüyüşe çıkıyorum zayıf olsun kilolu olsun hamilemisin sen bu kadar hızlı yürüme gidi tepkilerle karşılaşmaya başladım....birde işin tuhaf tarafı tanımadığım insanlar bunlar....moralim bozulup eve gelip ağladığım bile oluyordu...allahım bir tek benmiyim kilolu neden böyle diye sitem ediyordum.....benim kilo almamda en etkili sebeplerden biri 10-12 yıl süreyle bebek tedavisi görmemdi....stres kullandığım laçlar derken bir bakmışım 46 kg olan ben 75 kg olmuşum....ama 3-4 ay önce yeter dedim ve artık eski sağlıklı günlerime dönücem dedim....ve burayı kk yı keşfettim....çok şey öğrendim burdaki hanımlardan ..bir çok püf noktalar vs.1.5 ay önce 70-79 topiğinde kızlarında destekleriyle 75 kg dan 6 lı kg lere düştüm...ve de mezun oldum....ama devam....kg vermede motivasyon çok önemli...yaklaşık 2 haftadırda günlük tutuyorum ...buda çok güzel bir şey tavsiye ederim ...neyse lafı fazla uzatmıyayım arkadaşlarla daha bir motive oluyor vede daha keyifli kg veriyor insan..yanlışlarını doğrularını eksiklerini daha iyi farkına varıyorsun....ve şimdide 5 li rakamlrı görmek istiyorum sizlerinde desteğiyle

aslında haklısın biraz aceleci davranıyorum sanırım zaten gün bou işte oturuyorum spor aktivite yok denecek kadar azz ,bu sabah tartıldım açkarnına 62.5 çok çok ideal dediğine göre zaten pek kasarak yemiyorum unu ve tatlıyı çıkarttım hayatımdan sadece

kızlar bnm bazal metabolizma hızım 1400 o yüzden kendi halinize şükredin :) boyumdan olsa gerek 155im ondan ama çok şükür bi rahatsızlıgım yok

bende 59 kilodan 68 kilo olmuşum ameliyat geçirdim serumlar ilaçlar derken bebek tedavisi görüyorum hormon ilaçları kullandım o sıra yediğime içtiğime dikkat etmedim dayandım çikolata cips türlerine keklere böreklere pişman oldum pazartesinden itibaren yürüş yapmayı çikolata cips den vazgeçmeyi çayımın şekerini unutmayı hedefliyorum inşallah kilo verir mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…