kızlarrrr kilom durmaya başladı çünkü ilk başlardaki gibi dikkat etmiyorum çokda yemiyorum ama kiloda veremiyorum sonbir haftadır,ve diyetin 1 ayı bitti 68.5 ile başladım 64 kiloyum şuan
kalori hesabınıda gördüm 1200 lerde birşey yapmışsın canım :) güzel aslında :) ama 1300 altını pek önermiyorlar. sen bi bazal metabolizma hızını hesapla netten kendi bilgilerinle bir site üzerinden sonrasında onun 500 kalori altını al günde. normal ihtiyacının 500 kalori altını alarak haftada 1 kilo verirsin canım hemde snein için en sağlıklısı oluır. kas yada su kaybı yerine yağ kaybı sağlarsın :)
Bugün fena diildim köh köh öksüren 39 ateşli çocuklarıma rağmensabah peynir yeşilçay yeşil zeytin cevizli kahvaltım ara 4kayısı öğlen terbiyeli kabak çorbası ,ıspanak yoğurt ekmek yok, ara nescafe,akşam kıymalı pırasa 2kaşık bulgur pilavı yoğurt tam tahıllı ekmek 1dilim az öncede boza içtim bol tarçınlı bir avuç leblebiyle,walla çocuklarla bu kadar
kızlar bazl metabolizma hızım 1.995 çıktı.bu benim günlük kalori ihtiyacım oluyor sanırım.
bugün aldıım kalorileri hesapladım.1235 kalori.bunların yarısı tatlı inanır mısınız.görünce dayanamıyorum.yemekten vazgeçiyrm ama tatlısız olmuyor.
günlük 700 kalori eksik almış oluyorum .10 günde bi kilo yapar eeee hani bi haftada 2 - 3 kilo veriyorduk????
teşekkür ederim :) 1.995 -500=1495 yapar.ben dün ve bugün 1200-1300 lerdeydim.bakalım inşallah pazartesiye en az 1 kilo esik çıkarım.yaaaaa hiç böle kalorihesabı yapıcam aklıma gelmezdi ama en mantıklısı bu.....
iyi de 4.5 kg vermişsin 1 ayda daha ne olacaktı ki.zaten 1 aydan sonra ilk hzında kilo vermeyi bekleyemezsin ayda en fazla 2 çok kasarsan belki 3.bence iyi veriyrsun hiç tasalanma.ben ne yapayım 3 aydır toplamda 5kg.dayım 65 e saplanıp kaldım,tartıdan nefret eder haldeyim
kızlar bnm bazal metabolizma hızım 1400 o yüzden kendi halinize şükredin :) boyumdan olsa gerek 155im ondan ama çok şükür bi rahatsızlıgım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?