60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar :) dün ki muayeneden sonra yazmamışim dün 600gram yağ parçalamış olarak çıktım tartıda :) yalnız kahvalti yapıp gittiğim için tartı 70.3 gösterdi :) iyi ki sabah tartılıp öyle gitmişim sabah ki kilonu baz al burada tok karnasın birde üstüne yolda giderken yarım litre su içtim :) normal yani. Bu haftaki hedefim 68.0yani 1.6 kilo vermek çarşambaya kadar inşallah başaracağım öğün sayım arttı günde 9 öğün yiyorum artık :) sabah 7.30akşam 10.30 süreli yeme modunda dolaşacagim :)

parçalamış olduğum yağın 300 gramı govde den göbek simit ve sırt bölgesinden :) ayda bir ölçüm yapıyoruz takımda kızlarla umarım çok güzel farklar olur :)

hastalanmaya yakın tatlı isteklerim başaldı
eşimde tatlı canavarı evde tatlı çikolatalı ne varsa gece boyu izledim onları
dayanamadım 1 kemalpaşa yedim:):)

günaydın kızlarrr dün akşam yemeğine baya geç kaldık sofraya geç oturdum neyi nasıl yediğimi bilemedim yahu,annecim döktürmüş yine yemekleri dayanamadım yedim gece okadar ağır geldiki uyuyamadım ve sabah tok kalktım hiç bişey yiyesim yok (şuan çıplak sabah aç karnına 63.200 kilo geldim

canım ben 21 yaşındaım daha :)
ona ragmen böyle ama yinede kilo veriorm hatta 85ten 64e indim. insallah dahada inicem grup beni alsın kabul etsin diye bekliorm kadınlar kulübünün çok faydası var çünkü

Walla benım de aynı 1400.ama boyum 165,sanırım yaştan benimde yaş33

kızlar benide alın aranıza lütfennnnnn
kurallar nedir neler yapmam gerekio anlatırmısın? kendim hakkımda bilgi vermem gerekiomu

Geçen hafta misafir trafiğinden diyete ara vermek zorunda kalmıştım.Ağırlığım da yerinde kalmadı, haliyle artış gösterdi. Bu hafta da eski düzenime dönmek için kendimle mücadele ediyorum.Yoruldum mu sıkıldım mı ne oldu bilmiyorum;ne yürümek geliyor içimden, ne yüzmek.Günde 2 litreye alışmışken, artık bir yudum su içmek bile içimden gelmiyor.Öyle bir açlık hissediyorum ki ne yersem yiyeyim doymuyorum. Yakın zamanda diyeti bozup kilo almış olmasam hadi diyeceğim bu hafta da böyle geçsin. Az buçuk da olsa incelmişken gerisin geri eski halime dönmek istemiyorum.Resmen nefsim ile savaşıyorum.

selam kızlar:)cok mutluyum.64.200 düm pazartesi bu sabah 62.9 çıktım.cok şükür yyaa
pazartesi moralim gerçekten cok bozuktu.ama karar da vermiştim.ama en büyük faydayı şu kahvaltı tabağından gördüm.kesinlkle cok işe yarıyor .psikolojik olarak doyuyorsunuzroka alır almaz onları yıayıp kuruttum dolaba koydum.öyle olunca hiç üşenmedim.2 3 kupa yeşilçay içtim.hem spor da yapmadım kızlar.ayyy fazla değil ama beni cok mutlu etti.şimdi motivasyonum daha yüksek.kilo vermek insanı asıl motive eden şey.imkansız değilmiş.inşallah böyle devam ederim

Günaydın kızlar,
Verdiğim kiloları geri almaya başladım.Geçen yıl Şubat ayından yaza kadar 71,2 den 59 kiloya düştüm.Kış başından bu yana kilo almaya başladım.Özellikle geçen hafta sigarayıda bırakıp abur cubura saldırınca sabah tartıda 64,1 i gördüm.
Anlayacağınız tekrar aranızdayım.Burada yediklerimi yazınca ister istemez frenliyorum kendimi iyi geliyor bana bu topik geçen yılda burda destekler ile verdim onca kiloyu.Hala cuma kilo bildirimi yapılıyormu?

Menüm:
Sabah : 2 küçük dilim çavdar ekmeği arası kaşar ile tost + çay
Ara : Yeşilçay
Öğle :Offf işyerinde bugün hamburger ve makarna var bu ne ya hem hamburger hem makarna ne alaka...Neyse çorba ile yoğurt yemeyi düşünüyorum.Hamburgere dokunmamam lazım.Olmadı sadece köftesini alırım.
Akşam : Mantar yemeği + 2-3 adet lahana sarma + yoğurt
Bol su

merhaba:))
ben de bi başlasam dikkat etmeye..gittikçe büyüorum!!
tüm gün aç kalsam bile ,kızımı uyuttuktan soona aralıksız yiorum.(

merhaba:))
ben de bi başlasam dikkat etmeye..gittikçe büyüorum!!
tüm gün aç kalsam bile ,kızımı uyuttuktan soona aralıksız yiorum.(

Ah bu çocukların stresi yokmu. Hasta olduklarında,huysuz oldukları dönemlerde hep aklıma tatlı geliyor çikolata geliyor.kilo vermek için kafan biraz rahat olacak konsantre olacaksın ama nerde 10 gündür ikiside hastaydı çocuklarımın ve diyete bu hafta yeniden dönüş yapıyorum kısmetse.

kızlar benide alın aranıza lütfennnnnn
kurallar nedir neler yapmam gerekio anlatırmısın? kendim hakkımda bilgi vermem gerekiomu

Ben de aranıza katılmak istiyorum kızlar.Kilom 62.4. Bugün pazartesi ya bismillah deyip başladım kısmaya. Ama tüm gün dışarda olunca sorun oluyor yeme içme konusu. 2 hafta kadar kendi kısmalarımla ilerleyeceğim. Sonra işten ayrılıyorum,adam akıllı bir diyet ve sporla devam edeceğim inşallah. Beni de alın aranıza, motive olalım güzel güzel ilerleyelim istediğimiz kiloya düşene kadar :)

selam kızlar :) nasıl gidiyor diyetler? benim diyet pek fena sayılmaz :)9 öğün yiyorum sürekli :) bi ara şaştı düzenim o yüzden 300 gram aldım 69.9 a çıktım sonra aslında verdiğimi anladım ama tartı 69.8 gösterdi bu sabah ise 69.3 çıktım. çarşambaya kadar 300 gramdan daha fazlasını da vermek ve 68 leri görmek istiyorum artık :) motivasyon tam çünkü +++ çıktığım zaman bile 7 ler gelmiyor artık :) o yüzden mutluyum :) pantalonlarım ufak ufak düşmeye başladı belimden. kendime martın ortasına kadar vakit verdim o zaman kadar 65 olmalıyım:) yavaş ama kalıcı gitsin sağlıklı gitsin :) şuanda çok memnunum yediğim içtiğimden :)

slm kizlar bende dün diyete basladim, 66,7 kadar ciktim ama bu kilom son iki haftadir böyle.
son iki yildir 62-64 arasinda gidip geliyordum 66.7 görünce biraz sok oldum veeee acil arayislara girdim.
alkali diyetle tanistim ve iki gündür düzenli uyguluyorum bu sabah 65.2 :)))
aslinda buna diyet degilde saglikli yasam dersek daha dogru olacak:))

bende 24 yasındayım 61 kilo 1.65 boy.. bugün diyete başladım spora baslamayı da düşünüyorum en kısa zamanda.. 2 ay önce spora gidiyordum 59 a düştüm ama çok sıkılaştığım için gözle görülür bir fark olmuştu tabi sporu bırakınca tekrar aldım

Günaydın,
Bugünkü menüm :

Sabah : 2 dilim kızarmış ekmek + 1 dilim kaşar + çay
Ara :Yeşilçay + 1 etiform
Öğle : Ezogelin çorba + tavuk ızgara + salata+yoğurt (Bugün işyeri yemeği bana uygun)
Ara : 1 elma
Akşam :Tarhana + Zeytinyağlı bakla + yoğurt

Bol su

Sağlıkla kalın...

Günaydın,
Ben de 1 kase yoğurt, 4 kuru kayısı ve 2 yemek kaşığı yulafla yaptığım karışımı yedim kahvaltı niyetine. Yanında da 1 cup yeşil çay. 11 gibi de yarım paket etiform sunta:) ve 1 adet elmam var. Öğlen iş yerinde olduğum için çorba, cacık vs sıvı şeyler tüketmeye özen gösteriyorum. Akşam da et, balık benzeri şeylerle protein takviyesi ve bol su.
Hepimize iyi kilo vermeceler :)

Şu ana kadar sabah oluşturduğum menü dışına çıkmadım

1,5 litre su içtim veeee 30 dk.öğle arası yürüyüş yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…