60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba rejim olayı pek kalmasa da yemek düzenimi oturtturdum artık sasğlıklı beslenip kilo veriyorum

makarna pilav ve ekmeği hayatımdan çıkarttım sadece kahvaltıda ekmek yiyorum 1-1,5 dilim çayı şekersiz içiyorum yağlı yiyecekler yemiyorum sebze çorba salata ve yoğurt ağırlıklı besleniyorum arada tabi tatlı kaçamaklarım oluyo sütlü tatlılar:)) ve 63-64 arasında gidip geliyorum 68.5 kiloda düştüm hedef 60 ...........

kızlar günaydın

sizlere bişey sormak istiyorum, azminizi kaybettiğiniz zaman neler yapıyosunuz, ben eski azmimi kaybettim yeniden kazanmam lazım o azmi ( bukadar kilo vermişken eski halime dönmek istemiyorum

Ben de merak ediyorum nasıl devam edeceğimi bilemiyorum kaç haftadır aynı kiloya saplanıp kaldım ne yukarı ne aşağı .üstelik kendimce dikkat de ediyorum ama gram vermiyorum.topu topu üç kg daha ya.neden gitmiyor bilen varsa ben de öğrenmek isterim

kızlar kilo verme durduğu zaman en önemli şey aktivite ve spor bunlar yapılmadığı zaman yediklerinize aynı ölçüde dikkat etsenizde vucut eski hızla kilo kaybı yaşamıyor tabi,ilk başta hızlı kilo veriyoruz vucut su kaybıda yaşıyor ,bırakılmayacak tek şey bol bol su içmek ve egzersiz yapmak

selam arkadaşlar
nasılsınz nasıl gidiyr rejimler????
benimki fena diil:)

selam arkadaşım ya şu yulaflı karışımı nereden alıyorsun???

bende de aynı sorun. elimden geldiğince dikkat ediyorum ama yok, gram vermemişim görünüyor. hatta bu hafta göbeğim resmen eridi. öyleki, beni organ mafyası kaçırdı da midemi göbeğimle beraber mi aldı diye şüphelendim. o kadar aniden gitti yani :) ama basküle sorarsanız, "yok arkadaşım, sen aynı tas aynı hamam aynı kilosun, zorlama beni"
bence vücudun direnme dönemindeyiz. yani kaloriler azalsa bile, vücudumuz enerji tasarrufuna giriyor. azıcık spor yapmayı düşünüyorum bendeniz, ne kadar dayanabilir ki dimi? sonunda o da pes edecek. moralimi bozmayalım lütfen, bu iş inada bindi.

-- PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN :)
--efendim? zaten diyette olduğunuzdan pilav yemiyor musunuz?
-- tamam o o zaman. şöyle diyelim:TON BALIKLI YAĞSIZ SALATADAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN.böyle daha iyi dimi :)

Ben hala aynı kiloda sürünüyorum ama daha başlayalı ne kadar oldu ki, zaten zor kilo alan ve veren biriyim. Ama gidecek bu kilolar başka yolu yok arkadaş:) Kahvaltım yine 1 kase yoğurt, 4 kuru kayısı ve 2 yemek kaşığı yulafla yaptığım karışımdı. Yanında da 1 cup yeşil çay.
Öğlen de yağsız salata ve ezogelin çorba yiyeceğim. Akşamları da KFleks yiyorum 2 gündür.
Bol bol da su içmeyi unutmamak gerek tabii.Bir de yürüyüş yapabilsem süper olacak ama...
İnşallah hepimiz kurtuluruz fazlalıklarımızdan bir daha almamacasına :)

Kızlar Merhaba üyeliğim önceden vardı ama bugün itibariyle aktif kullanmaya başlayacağım burayı evlilik,doğum,boşanma derken kilolar aldı başını gitti hep kendimi teselli ettim hamileyim ondan,doğum yaptım ondan,boşanıyorum stresteyim ondan yiyorum diye ama bir baktım ki hepsi bahaneymiş tabi farkına vardığımda ben 80 kilo olmuştum bile.58 kilo ile hamile kaldım doğıma girdiğimde tartı 87 gösteriyordu. Doğum emzirme derken 7 kilom gitti kendi çabalarımla tabiki sağlığımı ön planda tutatark bol bol yürüyüşle 69 kadar indim gerisi gelmeyince 3 gün önce diyetisyene gitmeye karar verdim. Kan tahlillerim yapıldı ve bünyeme uygun bir diyet verildi. İnanınki pek zorlayıcı katı bir diyet değil yani en azından açlıktan midem kazınmıyor buna birazda kendim spor ekledim ve bu 3 gün içinde 1 kilo verdim. Diyetin yanı sıra akşam ve sabahları 15'er mekik çekiyorum oklava hareketleri yapıyorum işyerindede patron çıktıkça bende boşl kaldıkça ip atlıyorum ( Allahtan dışarıdan bakınca içerisi görünmüyor) :) tabi bol bol su içmeyi ihmal etmiyorum.Ama diyetimin daha neşeli hale gelmesi ve motivasyonumun artamsı için buraya katılmaya karar verdim inşallah hep birlikte sağşlıkla istediğimiz kiloya ulaşırız. Bende dün ve bugün yediklerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

20/02/2013

Kahvaltı

1 şekersiz çay,1 adet domates,bir adet salatalık,bir yumurta (yumurta olmadığı günler 1 bardak şekersiz süt) bol maydonoz ve marul,1 dilim kepekli ekmek

ARA ÖĞÜN

1 Kse yoğurt, bir küçük elma

Öğle

TAVUK IZGARA(Izgarayla pilavı yemedim),1 kase çorba ekmek yemedim

ARA ÖĞÜN

1 Bardak süt ve 3 adet diyet büskivi
AKŞAM

Brokoli,havuz,pırasa haşlaması yoğurtla birlikte bir posriyon
TABİ BOL BOLLL SU

21/02/2013

KAHVALTI

Bir bardak şekersiz süt,bol yeşillik,peynir,domates,salatalık

ara öğün

yoğurt,yarım muz

Öğle yemeğini henüz yemedim

tebrik ederim ravcı, darısı başıma diyorum, bende artık kilolarımı vermek için kesin kararımı verdim, havalar ısındığında ince elbiseleri giydiğimizde bende bu fazla kilolar olmayacak

kızlar merhaba:) son zamanlarda çok kilo aldım vageçemediğim abur cubur yüzünden ve ben de size katılmak istiyorum.
iki hafta önce diyetisyene gittim . gittiğim gün çok hevesliydim ama sonra yine saldım. ama artık başlıyorum diyete şu andan itibaren.
boy 1.65, kilo 62. diyetisyen 8 kilo fazla yağın var dedi, kolesterolümde yüksek zaten iyi görünmek için ve daha önemlisi aslında sağlık için bu yağları eritmem lazım. hepsi de göbek ve belde toplanmış
4 martta randevum var yine diyetisyenle. altıntepe kızılayda bir bayan, fiyatlarda uygun 50 tl merak edenlere.
havalar azcık ısınsın yürüyüşde başlicam
burdan sizlerle beraber motive olarak devam etmek istiyorum.
hepimize kolay gelsin. sevgiler...

gabiya, tebrik ederim seni

ne güzel başlangıç yapmışsın, fazla da verecek kilon yok, hem diyetisyen kontrolü hem burası hedefine çabuk ulaşırsın umarım

nasıl bir diyet uyguluyorsun listeni paylaşırmısın

günaydın k.k nın sevgili üyeleri :))

bu topik çok hareketsiz diyorumki burayı biraz şenlendirsek, bişeyler yapsak ... birbirimize böyle destek olamayız ki

hadi bakalım herkes bi düşünsün fikirlerini söylesin; bence ilk önce herkes kiloluyken en çok içerlendiği şeyi itiraf etmekle başlayabiliriz

Canım valla ben kiloluyken evden dışarı çıkmıyodum çünkü her gören '' Çabuk eski formuna kavuş '' diyordu en çok içerlendiğim söz bu galiba çünkü ukalalık gibi olmasın ama renkli gözlü sarışın ve güzel hatlara sahi bir bayandım birden kilo alınca herkes şoka uğradı :)

Bu arada tartı bu sabah 67.700 gösteriyordu kızlar DD ama bugün dişçiyle randevum olduğu için ara öğün yemedim ve çokk acıktımm ama agzım hala uyusuk durumda yemek söyledim sebzeli köfte ve ayran yanında da bir dilim kepek ekmeği akşam ara öğün içinde yanımda 3 adet tamas 3 adet badem ve 1 süt getirdimmm bu arada akşamları bizi görmelisininz ben spor yapıyorum 14 aylık kızımda spor yapıyor D

Arkadaslar merhaba, yazın 61.5 kıloydum, gayet fit görünüyordum, şimdi ise 70.4 kg geldim tartıda, 5 gun öncesine kadar 70.4 kiloydum acilen diyete başladım çünkü 80e doğru yol alıyordum... Neyseki şu an 67.5 kiloyum, 5 gün kendimi sıkıp 2.9 kg verdim, hedefim tekrar 61.5 e inmek:) yaza fit girmek istiyorum!!!!! 65 kiloya indiğimde kendime ödül olarak balyaj yaptırıcam:)) bir an önce inmek lazım.... Göbek aldı başımı gidiyordu, şu an dümdüz.. Bu kadarla bile inanılmaz azim ve kendine güven geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…