Günaydın,
Ben de 1 kase yoğurt, 4 kuru kayısı ve 2 yemek kaşığı yulafla yaptığım karışımı yedim kahvaltı niyetine. Yanında da 1 cup yeşil çay. 11 gibi de yarım paket etiform sunta:) ve 1 adet elmam var. Öğlen iş yerinde olduğum için çorba, cacık vs sıvı şeyler tüketmeye özen gösteriyorum. Akşam da et, balık benzeri şeylerle protein takviyesi ve bol su.
Hepimize iyi kilo vermeceler :)
bende de aynı sorun. elimden geldiğince dikkat ediyorum ama yok, gram vermemişim görünüyor. hatta bu hafta göbeğim resmen eridi. öyleki, beni organ mafyası kaçırdı da midemi göbeğimle beraber mi aldı diye şüphelendim. o kadar aniden gitti yani :) ama basküle sorarsanız, "yok arkadaşım, sen aynı tas aynı hamam aynı kilosun, zorlama beni"Ben de merak ediyorum nasıl devam edeceğimi bilemiyorum kaç haftadır aynı kiloya saplanıp kaldım ne yukarı ne aşağı .üstelik kendimce dikkat de ediyorum ama gram vermiyorum.topu topu üç kg daha ya.neden gitmiyor bilen varsa ben de öğrenmek isterim
Kızlar Merhaba üyeliğim önceden vardı ama bugün itibariyle aktif kullanmaya başlayacağım burayı evlilik,doğum,boşanma derken kilolar aldı başını gitti hep kendimi teselli ettim hamileyim ondan,doğum yaptım ondan,boşanıyorum stresteyim ondan yiyorum diye ama bir baktım ki hepsi bahaneymiş tabi farkına vardığımda ben 80 kilo olmuştum bile.58 kilo ile hamile kaldım doğıma girdiğimde tartı 87 gösteriyordu. Doğum emzirme derken 7 kilom gitti kendi çabalarımla tabiki sağlığımı ön planda tutatark bol bol yürüyüşle 69 kadar indim gerisi gelmeyince 3 gün önce diyetisyene gitmeye karar verdim. Kan tahlillerim yapıldı ve bünyeme uygun bir diyet verildi. İnanınki pek zorlayıcı katı bir diyet değil yani en azından açlıktan midem kazınmıyor buna birazda kendim spor ekledim ve bu 3 gün içinde 1 kilo verdim. Diyetin yanı sıra akşam ve sabahları 15'er mekik çekiyorum oklava hareketleri yapıyorum işyerindede patron çıktıkça bende boşl kaldıkça ip atlıyorum ( Allahtan dışarıdan bakınca içerisi görünmüyor) :) tabi bol bol su içmeyi ihmal etmiyorum.Ama diyetimin daha neşeli hale gelmesi ve motivasyonumun artamsı için buraya katılmaya karar verdim inşallah hep birlikte sağşlıkla istediğimiz kiloya ulaşırız. Bende dün ve bugün yediklerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
20/02/2013
Kahvaltı
1 şekersiz çay,1 adet domates,bir adet salatalık,bir yumurta (yumurta olmadığı günler 1 bardak şekersiz süt) bol maydonoz ve marul,1 dilim kepekli ekmek
ARA ÖĞÜN
1 Kse yoğurt, bir küçük elma
Öğle
TAVUK IZGARA(Izgarayla pilavı yemedim),1 kase çorba ekmek yemedim
ARA ÖĞÜN
1 Bardak süt ve 3 adet diyet büskivi
AKŞAM
Brokoli,havuz,pırasa haşlaması yoğurtla birlikte bir posriyon
TABİ BOL BOLLL SU
21/02/2013
KAHVALTI
Bir bardak şekersiz süt,bol yeşillik,peynir,domates,salatalık
ara öğün
yoğurt,yarım muz
Öğle yemeğini henüz yemedim
tebrik ederim ravcı, darısı başıma diyorum, bende artık kilolarımı vermek için kesin kararımı verdim, havalar ısındığında ince elbiseleri giydiğimizde bende bu fazla kilolar olmayacak
Çok teşekkür ederim darısı hepimizin başına
kızlar merhaba:) son zamanlarda çok kilo aldım vageçemediğim abur cubur yüzünden ve ben de size katılmak istiyorum.
iki hafta önce diyetisyene gittim . gittiğim gün çok hevesliydim ama sonra yine saldım. ama artık başlıyorum diyete şu andan itibaren.
boy 1.65, kilo 62. diyetisyen 8 kilo fazla yağın var dedi, kolesterolümde yüksek zateniyi görünmek için ve daha önemlisi aslında sağlık için bu yağları eritmem lazım. hepsi de göbek ve belde toplanmış
4 martta randevum var yine diyetisyenle. altıntepe kızılayda bir bayan, fiyatlarda uygun 50 tl merak edenlere.
havalar azcık ısınsın yürüyüşde başlicam
burdan sizlerle beraber motive olarak devam etmek istiyorum.
hepimize kolay gelsin. sevgiler...
günaydın k.k nın sevgili üyeleri :))
bu topik çok hareketsiz diyorumki burayı biraz şenlendirsek, bişeyler yapsak ... birbirimize böyle destek olamayız ki
hadi bakalım herkes bi düşünsün fikirlerini söylesin; bence ilk önce herkes kiloluyken en çok içerlendiği şeyi itiraf etmekle başlayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?