60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben şuan 60-65 kilo civarıyım.
Yaza kadar 55 kiloya düşmek istiyorum.
Şu göbeğimden kurtulmak istiyorum.

Kızlar bugün canıma caip tatlı istiyor öğle yemeğinden sonra biraz yicem sanırım akşam yemeğide düşünmüyorum napim 1 haftadır tatlı yüzü görmedim

Kızlar bugün canıma caip tatlı istiyor öğle yemeğinden sonra biraz yicem sanırım akşam yemeğide düşünmüyorum napim 1 haftadır tatlı yüzü görmedim

aynen bende reglim ondan acayip canım tatlı istiyo.öncden bu grupla 62 e düşmüştüm.şimdi 69 um off hemen alıyorum.yeniden başladım bakalım.kilo verip hamile kalmak istiyorum.

aynen bende reglim ondan acayip canım tatlı istiyo.öncden bu grupla 62 e düşmüştüm.şimdi 69 um off hemen alıyorum.yeniden başladım bakalım.kilo verip hamile kalmak istiyorum.

benimde reglm yaklaşıyo o yüzden bu tatlı isteği evet hamile kalmadan zayıflaması en iyisi bendeki kilo sebebide bebişim

null Bende kilo vermek istiyorum yaklaşık olarak 68 69 kiloyum

merhaba canım günaydın :) bende 69 68 kiloyum 73 ile başladım hedef 55-58 arası olabilmek :)pek çok diyet yaptım diyetisyen ede gittim ama hep verdiğim kiloyu geri aldım şimdi dukan diyeti yapıyorum boy 157 yaş 22 senin?

diyetisyeni bıraktın mı?
dukana mı başladın..dukan bence çok sağlıklı bir diyet değil sen sağlıklı diyete önem verdiğin için diyorum
yoksa bence her daim protein diyeti güzel:)

Yalnız değilsin şekerimmm bugun yine yediklerimi azalltım bakalım nolcekk.umarım devam edebilirim.3.5 yaşında kızım var 2.i düşünüyorum . senin ?

Tatlım benimde 15 aylık kızım var ama benim ikinciyi düşünme sansım yok çünkü eşimle boşandım.Şimdi tekrar barışma yolalrını arıyor ama zor biraz bende tık yok :))

Merhaba kızlar,
Bir türlü motive olup diyete başlayamıyorum sabah 64 kiloydum offf verdiğim kiloları geri alıyorum

Canlarım;

Sabah kahvaltısında:

1 dilim ekmek
1 yumurta
çok az peynir
1 zeytin

yedim bugün canım araöğun yapmak istemedi öğlende tavuklu satalata ve yoğurt söylicem sizler neler yaptınız bakalım

Sabah yulaf kepeğinden krep yaptım içene peynir koyup yedim.dukan diyeti yapmıyorum ama evde vardı kepek denemek istedim.ara öğünde elma yedim . öğlen kadınbudu köfte ve salata akşam ise ıspanak yicem .

Sabah yulaf kepeğinden krep yaptım içene peynir koyup yedim.dukan diyeti yapmıyorum ama evde vardı kepek denemek istedim.ara öğünde elma yedim . öğlen kadınbudu köfte ve salata akşam ise ıspanak yicem .
ben de yulaf kepeğiyle ekmek yapmak istiyordum. yulaf kepeğinin yemesi, tadı, aroması filan nasıl? çok lifli olduğu için yulaf kepeğini çok istiyorum kullanmayı.

wish eskilerden hatırlıyorum seni .. çok güzel kilo vermiştim o dönem bende bu grupta verdim ama yeniden verdikleri aldım 69 kilyum ama maşallah sen almamışsın ...

Evet canım bende hatırlıyorum seni geçen sene bu zamanlardı.Ben 71,2 den 59 a düştüm kış başından beri çok yemeye başladım birde sigarayı bırakınca kilo aldım.Şimdi 64 kg.yum malesef tekrar motive olup başlamalıyım eskiye dönmek istemiyorum.

ben de yulaf kepeğiyle ekmek yapmak istiyordum. yulaf kepeğinin yemesi, tadı, aroması filan nasıl? çok lifli olduğu için yulaf kepeğini çok istiyorum kullanmayı.

normal una alıştığımız için heralde tadı biraz kötü gibi kokusuda öyle ama içine bir şey koyup yendiğinde pek belli olmuyor.alışınca geçer umarım kokusu

ahh bu kış yokmu kilolar geri geliyor sayesinde

yulaf ezmesi ben de aldım,kuru kuru asla yenmez de yoğurtla falan gidiyor işte şifa niyetine
ben de bi azimle yeniden diyete sarılmak şu kış rehavetinden,çoluk çocuk bahanelerinden yakayı sıyırmak ve 62 ydi hedefim hayır 60 olmak istiyorum,acilen istiyorum,lütfen motive edin bişey yapın kızın falan ama şu ağırlığı atmama destek olun kızlar.yeniden nasıl motive olucam çünkü gerçekten ipin ucu kaçtı offfff:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…