slm kizlar ben de araniza katilabilirmiyim aslinda bir gunlugum var ama tek basina olmuyor grupla hareket etmek daha cok motivasyonu artiriyor ben de diyetteyim 60da takili kaldim boy 1.68 lahana corbasina baslamayi dusunuyorum aslinda mart ayindayiz bir bahar detoksu patlatabiliriz ama lavman isi beni dusunduruyor bakalim artik hayirlisi ama desteklerinizi bekliyorum
detoks için öncerilerin nedir cicim
sabah eşime "yulaf kepeğini nerden alabiliriz."diye sordum.
"hayvan yemi satılan zahirecilerde" dedi
öhüüüüüü. ben de biliyorum öyle yerlerde satıldığını ama market olarak sormuştum. insanın yüzüne söylenmezki böyle(((
bir de "kepek hayvan yemidir. çiçek dalda, kuzu şişte güzeldir" diye diyet manifestosu yazmış kendince((
biraz kilo alsam yüzüme ilk vuran da o olur((
öhüüüüü
kizlar benide alin araniza boyum 168 ve 67 kiloyum 63 un altina hic inemedim simdiye kadar bu kis da kilolar aldi basini gitti 60-62 olmak istiyorum bugun basladim yediklerime dikkat ederek ama bi liste bulup ona uymak istiyorum
Yulaf kepeği tok tutma açısından bire birdir. 1 kase yoğurdun içine 2-3 kuru kayısı ve 2 yemek kaşığı yulaf kepeği attım mı yemeye doyamıyorum ben:)
Bugün lahana çorbası yaptım, 1 hafta boyunca sebze ve meyve destekli tüketeceğim. Bakalı neler olacak :)
grupta kimsecikler neden yoook birbirimize destek olalım hadiiiii
1,5 kilo vermişsiniz, ne güzel. tebrik ediyorum. darısı başımıza öhüüüüügrupta kimsecikler neden yoook birbirimize destek olalım hadiiiii
kahvaltıda bir türlü doyamıyordum sucuklu yumurta filan yemedikçe. e tabi diyette sucuk filan yok. ben de karar verdim: kahvaltıda süt-yulaf kepeği-kuru meyve karışımı yiyeceğim. hem tok tutuyormuş hem de besleyici. bu arada yulaf kepeği dedikçe içim sızlıyorbir de kolay gidip gelebileceğim bir spor salonu bulsam tamamdır. nasıl istiyorum spor yapamyı bilseniz. gece uyanıp uyanıp spor yapabileceğim yerler düşünüyorum. aşırı motive oldum vesselaaaam
1,5 kilo vermişsiniz, ne güzel. tebrik ediyorum. darısı başımıza öhüüüüü
ben bu şekilde düşünememiştim tavsiyen için saol canım . lahana çorbasını nasıl yapıyorsun?
Tarifi sevdim lahananın kilo vermede işe yaradığını biliyorum ama ben tiroid hastasıyım lahana sakıncalı diyorlar,ne yapsam ki:26:Arkadaşımdan aldığım tarif:
1 beyaz lahana
6 adet soğan
1 demet maydanoz
2 yeşil biber
2 domates
tuz, karabiber
Bu malzemeleri doğrayıp üstünü biraz geçecek kadar su koyuyorum. Genelde yazıklarımın yarısını kullanarak yapıyorum bunu, taze tüketilmesinden yanayım çünkü:) İçine ara ara et suyu koyuyorum. İçerken de acı pul biber ve bol limon sıkıyorum. Egeli olduğum için sanırım, severim otu çöpü, çorbayı da severek tüketiyorum bu yüzden.
Aslında yaptığım sitenin adresi var ama burada paylaşabiliyor muyuz onu bile bilmediğim için şimdilik dursun, hem daha ilk günüdeyim, diyet denenmiş değil yani. Deneyimlerimi seve seve paylaşırım sonrasında:)
Tez zamanda dilediğimiz kiloya ulaşma ve onu koruyabilme ümidiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?