60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SLm arkadaşlar pazartesi diyete başladım ve 600 gm vermişim 4 günde iimi kötümü bilmiyorum ama
verdiğimi görünce daha bi hırslandım.Geçen sene 2 ay diyetle 8 kilo vermiştim sonradan 5 kilosunu geri aldım
şuanda 62,5 kiloyum 58-55 arası olmak istiyorum.EŞimle beraber yapıyoruz şuanda iyi gidio bende aranıza katılmak istiyırum.

slm kizlar ben de araniza katilabilirmiyim aslinda bir gunlugum var ama tek basina olmuyor grupla hareket etmek daha cok motivasyonu artiriyor ben de diyetteyim 60da takili kaldim boy 1.68 lahana corbasina baslamayi dusunuyorum aslinda mart ayindayiz bir bahar detoksu patlatabiliriz ama lavman isi beni dusunduruyor bakalim artik hayirlisi ama desteklerinizi bekliyorum

detoks için öncerilerin nedir cicim

detoks için öncerilerin nedir cicim

canim ben marankinin detoksunu dusunuyorum yapan arkadaslarim var 2013 tarihleri 19 26 mart arasiymis. dolunaya gore belirleniyor yalniz lavman var o dusunduruyor bir arkadasim onun yerine doktorun verdigi bir siviyi icmis diger arkadasim sadece listedeki yiyecekleri yedi ama ben o siviyi icmek istiyorum magnezyum sulfat(ingiliz tuzu) ama uzman kontrolu sart yoksa bagirsak problemi olabiliyormus ben yurtdisindayim belki turk bir doktora danisirim ya da siviyi kullanmadan yaparim internette yaziyor marankinin detoksu diye bakabilirsin. bugun lahana corbasi diyetine basladim bakalim onu bir bitireyim de aslinda burda eczanelerde bir suru detoks icecegi vitamin falan mevcut ama bilmiyorum tam yan etki olmasin da bakacaz artik

sabah eşime "yulaf kepeğini nerden alabiliriz."diye sordum.
"hayvan yemi satılan zahirecilerde" dedi

öhüüüüüü. ben de biliyorum öyle yerlerde satıldığını ama market olarak sormuştum. insanın yüzüne söylenmezki böyle (((

bir de "kepek hayvan yemidir. çiçek dalda, kuzu şişte güzeldir" diye diyet manifestosu yazmış kendince ((

biraz kilo alsam yüzüme ilk vuran da o olur ((

öhüüüüü

kizlar benide alin araniza boyum 168 ve 67 kiloyum 63 un altina hic inemedim simdiye kadar bu kis da kilolar aldi basini gitti 60-62 olmak istiyorum bugun basladim yediklerime dikkat ederek ama bi liste bulup ona uymak istiyorum

Ben yulaf ezmesi buldum onla idare ediyorum yulaf kepeği de Migros Carrefour tarzı büyük marketlerde var sanırım.
Erkeklerin hepsi aynı ,et ekmek yaşam onlar için,bizim yaptıklarımız lüzumsuz hareketler onlara göre.sağlıklı beslenicez diye ot gibi yaşayamam der benimki de.

Yulaf kepeği tok tutma açısından bire birdir. 1 kase yoğurdun içine 2-3 kuru kayısı ve 2 yemek kaşığı yulaf kepeği attım mı yemeye doyamıyorum ben:)
Bugün lahana çorbası yaptım, 1 hafta boyunca sebze ve meyve destekli tüketeceğim. Bakalı neler olacak :)

kizlar benide alin araniza boyum 168 ve 67 kiloyum 63 un altina hic inemedim simdiye kadar bu kis da kilolar aldi basini gitti 60-62 olmak istiyorum bugun basladim yediklerime dikkat ederek ama bi liste bulup ona uymak istiyorum

hoşgeldiniz. biz forum olarak yulaf kepeği yiyiyoruz. hayvan yemi satan zahirecilerde bulabilrsiniz. öhüüüüü

siz bana bakmayın. yulaf kepeğiyle özel bir sorunum var eşimin sözlerinden dolayı. hala ağlayasım geliyor

aramıza hoşgeldiniz. umarız hep beraber kilo verebiliriz. gerçi vermeye başlayan arkadaşlar var. ben daha ziyade "direnişçi" gruptayım. yağlarımın erimeye dirençli çıkmasından dolayı.

bir de aklıma geldi. anarjist veya yönetime başkaldıran insanlara "rejim düşmanı" denir ya. hiç alakası yok asıl rejim düşmanları başkaları: un, şeker, yağ artık nerde "rejim düşmanı" sözü duysam aklıma teröristten önce şeker ve yağ gelecek :)

ben bu şekilde düşünememiştim tavsiyen için saol canım . lahana çorbasını nasıl yapıyorsun?

grupta kimsecikler neden yoook birbirimize destek olalım hadiiiii

kahvaltıda bir türlü doyamıyordum sucuklu yumurta filan yemedikçe. e tabi diyette sucuk filan yok. ben de karar verdim: kahvaltıda süt-yulaf kepeği-kuru meyve karışımı yiyeceğim. hem tok tutuyormuş hem de besleyici. bu arada yulaf kepeği dedikçe içim sızlıyor bir de kolay gidip gelebileceğim bir spor salonu bulsam tamamdır. nasıl istiyorum spor yapamyı bilseniz. gece uyanıp uyanıp spor yapabileceğim yerler düşünüyorum. aşırı motive oldum vesselaaaam

tatlım ; yulaf kepeği a101 marketleri orda standı vardı bi markanın . kutu içinde fiyatıda diğerine göre daha uygun 6 lira falan .varsa eğer bir bakarsın.ya neden sucuk yemiyorsun olsun az dilim koy yumurta ye tok tutar . hangi şehirdesin.ismek kursları yokmu.ben 4 ay önce gittim platese sonra gitmek zor oldu bıraktım ]

ben bu şekilde düşünememiştim tavsiyen için saol canım . lahana çorbasını nasıl yapıyorsun?

Arkadaşımdan aldığım tarif:

1 beyaz lahana
6 adet soğan
1 demet maydanoz
2 yeşil biber
2 domates
tuz, karabiber

Bu malzemeleri doğrayıp üstünü biraz geçecek kadar su koyuyorum. Genelde yazıklarımın yarısını kullanarak yapıyorum bunu, taze tüketilmesinden yanayım çünkü:) İçine ara ara et suyu koyuyorum. İçerken de acı pul biber ve bol limon sıkıyorum. Egeli olduğum için sanırım, severim otu çöpü, çorbayı da severek tüketiyorum bu yüzden.
Aslında yaptığım sitenin adresi var ama burada paylaşabiliyor muyuz onu bile bilmediğim için şimdilik dursun, hem daha ilk günüdeyim, diyet denenmiş değil yani. Deneyimlerimi seve seve paylaşırım sonrasında:)

Tez zamanda dilediğimiz kiloya ulaşma ve onu koruyabilme ümidiyle...

hoşbulduk ... yulaf kepeğini merak ettim ben de ; zaten küçük bi şehirde yaşıyorum tek şansım hayvan yemi satan yer diye düşünürken :) a101 de olmasına sevindim yarın bi bakayım bulabilcekmiyim ben daha diyet moduna girebilmiş değilim 15 tatilden önde 3 kiloya yakın vermiştim kavitasyonada gittim 6 seans ama dikkat etmeyince geri aldım iki kilo şimdi bi 4 kilo verebilsem keşkee
kahvaltıdatambuğday ekmeği peynir yedim arada 5 kayısı 2 ceviz öğlen patlıcan salatası yapmıştım azöncede çorba ve bamya yedim ekmeksiz yalnız bi ara kızıma browni alınca kendimede almışım ve yemişim sonra farkettim o olmayaydı iyiydi

Tarifi sevdim lahananın kilo vermede işe yaradığını biliyorum ama ben tiroid hastasıyım lahana sakıncalı diyorlar,ne yapsam ki:26:

Valla kızlar ben bioslife diye bişi kullanarak kilo verdim. Ne kadar sağlıklıdır değildir bilemem ama ben 1 ayda 4 kilo verdim. Bi araştırın derim. Diyet falan yapmadım aksine yedim yedim yedim.. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…