Valla kızlar ben bioslife diye bişi kullanarak kilo verdim. Ne kadar sağlıklıdır değildir bilemem ama ben 1 ayda 4 kilo verdim. Bi araştırın derim. Diyet falan yapmadım aksine yedim yedim yedim.. Sevgiler..
tatlım ; yulaf kepeği a101 marketleri orda standı vardı bi markanın . kutu içinde fiyatıda diğerine göre daha uygun 6 lira falan .varsa eğer bir bakarsın.ya neden sucuk yemiyorsun olsun az dilim koy yumurta ye tok tutar . hangi şehirdesin.ismek kursları yokmu.ben 4 ay önce gittim platese sonra gitmek zor oldu bıraktım]
gününüz olsun aydın
kocacığım lokmalarımı mı saydın
yarın brunch'a nasıl gideceğim
ah diyetisyenim, biraz esnek olaydın
yulaf kepeğimle mutluyum
diyet yolunun kararlı yolcusuyum
restorana da gitsem bozmam
yoksa patlayacak pantolonum
bu topik çok ıssız, sesime ses verin
kilo kaybı oldu mu kimselerin
paylaşın ne olur, gaza gelelim
yoksa tadı kaçacak maninin :)
KADINLAR GUNUNUZ KUTLU OLSUN
merhaba kızlarrrr. ah bu kilolar.başa bela. erkek olmak lazım vallahi.yeri geliyo kilo onlara yakışıyo bile.
neyse..size kendi diyet programımı ve başarı öykümü anlatiyim
SABAH: 1 dilim tam buğdağ ekmeği,1 kibrik kutusu peynir,5 zeytin serbest söğüş domates salatalık.
ÖĞLEN: 1kase çorba, ya sebze yemeği ya da köfte,et,tavuk,balık grubu, 1 dilim tam buğdağ ekmeği,salata veya yoğurt
AKŞAM:1 kase çorba,1 tabak sebze yemeği,salata veya yoğurt
**ARA ÖĞÜNLER: her öğün arası 1 bardak yarım yağlı süt, 1 porsiyon meyve
veeee egzersizi unutmamak lazım tabiki.günde en az 1 saat yürüyüş veya evde egzersiz yaptım.gerçi yeri geldi bu süre yarım saate düştü ama yinede yaptım.egzersiz cidden çok önemli.
Ben bu diyetle 3.5 ayda 8 kilo verdim. 68den 60a düştüm.hedefim 55-57 arasıama gel gör ki diyetimi hafifçe bozdğum halde bile hoppp 2 kilomu geri aldm
yani ben ömür boyu böyle diyet mi yapıcam kilo almiyim diyehoff.
cok güzel olmuş canım bayıldım
ayy ne güzel vermişin ama sonra nolcak di mi zor bir durum:))))))
merhaba kızlarbunlar bugün yediklerimi utana sıkıla yazddım.:2:bi diyette yenmemesi gereken ne varsa sanırım burada var. ama olsun.yarın vira bismillah deyip tekrar başlayacağım.988 kaloriyi aşmazsam günlük inşallah 1 haftada 1 kilo vermiş olacağım. (kalori sepeti öle diyo).uzun hedefler koymuyorum koyamıyorum.o yüzden gelecek pazara hedefim tartıda 61.5 'u görmek.şu an 62.5 im.boyum da 1.58.işte böle hergün ne yersem yazıcam. sizden destek alacağımı umuyorum. hep destek tam destek
2013-03-09 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[2] Etli Bezelye 0.5 PORSİYON 142.5
[3] Patlamış Mısır (yağda) 50 gr 290
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Tiramisu (100gr) 2 dilim 620
[6] Mantı 0.5 PORSİYON 245
[7] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
Toplam : 1587 kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?