60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla kızlar ben bioslife diye bişi kullanarak kilo verdim. Ne kadar sağlıklıdır değildir bilemem ama ben 1 ayda 4 kilo verdim. Bi araştırın derim. Diyet falan yapmadım aksine yedim yedim yedim.. Sevgiler..

Ben haptır, çaydır, tozdur hiçbirşey kullanmam, bir yeri yaparken diğer yeri bozuyorlar bence. Kullananlara saygı duyarım tabii. Herkesin kendi sağlığı ve kendi tercihi sonuçta. Bilgi için teşekkürler yine de.
Evet lahana doğal birşey ama sakıncası varsa da kullanmamak gerek. Çünkü bu diyette sadece çiğ sebze ve meyve, 1 gün de kırmızı et var. Ana öğün çorba yani. Bugün gel git çorba içtim, sanırım 5-6 kase oldu. 1 hafta sonra tartıya çıkınca görüğüm sonucu yazarım size ve umarım iyi şeyler görürüm.
Özetle bugün tükettiğim şeyler: Lahana çorbası, yeşil elma, greyfurt ve bol bol su

kızlar slm bende başlıyorum artık kararlıyım vercem bu kiloları kurtulcam ama biraz yazdıklarınızı okudumda sadece çorba doğru değil bence sadece ekmek yemek gibi bişey çünkü dr lar diyet listelerinde ekmekle çorbayı aynı görüyolar... bence bi çorba bi sebze olarak gitmeli olay...

günaydın Maçakızı hanım,

yulaf kepeğini dün Migros'tan almaya karar verdim, eşimle gittik. (önceden hayvan yemi demişti hatırlarsanız.) hesaplı olsun diye kocaman torbalı olanlardan aldım. bu defa da demesin mi: "bu haliyle köpek mamasına benziyor. köpek mamasını da kocaman torbayla alırsın da hayvanın önündeki kaseye boşaltırsın ya. öyle işte" sucuklu yumurtayla bile bu kadar cedelleşmemiştim, eşimle olduğu kadar. sürekli "kilolusun. biraz zayıfla" diyen adam bu defa da diyetime laf söylüyor. bu adamda bir iş var. birgün direkt olarak soracağım: bana O kadının adını veeer!" başka açıklaması yok, bu adam başkalarına bakıyor ki beni beğenmiyor. bence olayın içyüzü böyle bu konuyu "kocasından şüphelenenler" topiğine havale edip sadede geliyorum:

evet, dün kepeğimi aldım, sütümü de sütçü getiriyordu zaten. sabah yulaf kepekiyle süt, biraz da 9,5 aylık oğlumun mıncıkladığı peynirden yedim. arada 3 kraker. akşam 1 dilim ekmekle kıymalı bamya. sonra hiçbirşey yemedim. şimdilik iyi gidiyoruz. ama deli gibi spor yapasım var, nasıl istiyorum bilseniz fekat işten çıkar çıkmaz eve gitmem gerekiyor, annemden bebeği almak için. bari üniversitenin olimpik yüzme havuzuna gideyim diyorum. yakın değil ama haftasonları gidebilirim.

herkese başarılar diliyorum

iyi olan kazansın

bende geldim.bende zayıflıyacağım.okuldayken 1kg fazlalık bunalıma sokuyordu.şimdi 12-13 kg fazlam var.hemde bekaRIM.birde anne olsam aman.birde 31 oldum.aman halime yani

Bugün sınırsız lahana çorbası ve sınırsız sebze günüm. Gelsin brokoliler, karnıbaharlar, yeşil yapraklılar:) Suyu da unutmamalı tabii. Arada tatlı istersem de 1 2 kuru kayısı yiyorum yoğurtla birlikte. Bakalım sonum ne olacak. Daha 2. gün ama pes etmek yok 57 olana kadar.
64'ten 57'ye ses ver:)

merhaba yol arkadaşlarım,
bugün öğle yemeğinde kurufasülye-pilav yedim. yemekten sonra canım aşırı tatlı istedi. çikolayı günahım kadar sevmem ama sütlü-şerbetli tatlı canım çekti. çaresiz dolanırken, şekersiz Türk kahvesi yapıp içtim. tatlı krizim bittiği gibi, iştahım da kapandı. belki yardımı olur size bu fikrin. tatlı krizini meyveyle yenemeyenler için kökten çözüm gibi geldi bana.

herkese tekrar motivasyonlar diliyorum.

Çorba, sebze ve meyve günümdeyim, hepsi de sınırsız... Ve tartıda görülen 62,5 rakamı yüzde bir
Bir de yürüyüşe başlarsam süper olacak, bir başlayabilsem...

merhaba yol arkadaşlarım,

nasılsınız? bilgine hanım, sizin adınıza sevindim. umarım devam eder. yürüyüşe başlamak çoğu zama zor oluyor. durup duruken de insan yürüyüşe çıkamıyor. onun yerine çarşı pazar işlerini haftada 2-3 güne toplayıp, birbirinden çok uzak yerlere yürüyerek gitmeyi deneyebilirsiniz. ideal bir yürüyüş temposu tutturamıyor insan ama hiç yoktan iyidir :)

çalışıyorsanız ve işe toplu taşım aracıyla gidiyorsanız birkaç durak önce inip işe yürüyebilir, çıkışta da birkaç durak geriye yürüyebilirsiniz. böyle şeyler işte

Ben pek işe giderken ya da dönerken yürüyüş yapamıyorum maalesef, dosya, kitap vs taşımaktan. O yüzden sabahları erken kalkıp 1 saat- 45 dk. yürüyorum sabahları. Hava soğuk olduğu için ara vermiştim, ilk adımı bir atsam arkası gelecek de...
Pes etmek yok bu sefer, olacak o kadar :)

gününüz olsun aydın
kocacığım lokmalarımı mı saydın
yarın brunch'a nasıl gideceğim
ah diyetisyenim, biraz esnek olaydın

yulaf kepeğimle mutluyum
diyet yolunun kararlı yolcusuyum
restorana da gitsem bozmam
yoksa patlayacak pantolonum

bu topik çok ıssız, sesime ses verin
kilo kaybı oldu mu kimselerin
paylaşın ne olur, gaza gelelim
yoksa tadı kaçacak maninin :)

KADINLAR GUNUNUZ KUTLU OLSUN

merhaba kızlarrrr. ah bu kilolar.başa bela. erkek olmak lazım vallahi.yeri geliyo kilo onlara yakışıyo bile.
neyse..size kendi diyet programımı ve başarı öykümü anlatiyim

SABAH: 1 dilim tam buğdağ ekmeği,1 kibrik kutusu peynir,5 zeytin serbest söğüş domates salatalık.
ÖĞLEN: 1kase çorba, ya sebze yemeği ya da köfte,et,tavuk,balık grubu, 1 dilim tam buğdağ ekmeği,salata veya yoğurt
AKŞAM:1 kase çorba,1 tabak sebze yemeği,salata veya yoğurt
**ARA ÖĞÜNLER: her öğün arası 1 bardak yarım yağlı süt, 1 porsiyon meyve
veeee egzersizi unutmamak lazım tabiki.günde en az 1 saat yürüyüş veya evde egzersiz yaptım.gerçi yeri geldi bu süre yarım saate düştü ama yinede yaptım.egzersiz cidden çok önemli.

Ben bu diyetle 3.5 ayda 8 kilo verdim. 68den 60a düştüm.hedefim 55-57 arası ama gel gör ki diyetimi hafifçe bozdğum halde bile hoppp 2 kilomu geri aldm
yani ben ömür boyu böyle diyet mi yapıcam kilo almiyim diye hoff.

cok güzel olmuş canım bayıldım

ayy ne güzel vermişin ama sonra nolcak di mi zor bir durum:))))))

merhaba kızlar bunlar bugün yediklerimi utana sıkıla yazddım.:2:bi diyette yenmemesi gereken ne varsa sanırım burada var.ama olsun.yarın vira bismillah deyip tekrar başlayacağım.988 kaloriyi aşmazsam günlük inşallah 1 haftada 1 kilo vermiş olacağım.(kalori sepeti öle diyo).uzun hedefler koymuyorum koyamıyorum.o yüzden gelecek pazara hedefim tartıda 61.5 'u görmek.şu an 62.5 im.boyum da 1.58.işte böle hergün ne yersem yazıcam.sizden destek alacağımı umuyorum.hep destek tam destek

2013-03-09 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84

[2] Etli Bezelye 0.5 PORSİYON 142.5

[3] Patlamış Mısır (yağda) 50 gr 290

[4] Elma 1 ADET 60

[5] Tiramisu (100gr) 2 dilim 620

[6] Mantı 0.5 PORSİYON 245

[7] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5

Toplam : 1587 kal.

62buçuk oldum
ele güne rezil oldum
gören hamilesin der
ah dostlar bu nasıl oldu

yedim börek pasta tatlı
içtim kola fanta gazoz
yerken pek tatlıydı amma
sonda olan bana oldu

hemen bi diyete başladım
su içe içe bi hal oldum
içmek sorun değil amma
lavabo yolu pek uzundu

azimliyim inançlıyım
bu kez kesin kararlıyım
bu topiktekiler yoldaşım
beni yalnız bırakmayın.

hiç de kötü durmuyor, benim dün yediklerimin yanında. yarın pazartesi, toparlanırız artıkın. unv kimliği yeniden çıkartıyorum, sprora da zaman ayırmaya nihayet başlayacağım. resmen aşeriyorum spor yapmaya :) nasıl canım istiyorr, şöyle koşmalı zıplamalı bir spor olsa d ayapsam diye :)
yarın görüşürüz arkadaşlarım, hepimize başarılar diliyorum

SELAM KIZLAR!!!!!!!!!!!!

2013-03-10 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Tavuk But (derili) 50 GRAM 119

[2] Tavuk But (derisiz) 50 GRAM 64

[3] Patates Oturtma 0.25 PORSİYON 100

[4] Mercimek Çorbası 1 KASE 270

[5] Golden Antep Fıstıklı Sütlü Çikolata 0.5 ADET 230

[6] Bal 10 GRAM 31.5

[7] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7

[8] Ezine peyniri 20 GRAM 56

[9] Sucuk 40 GRAM 180

Toplam : 1071.2 kal.
günlük alori miktarımı geçtim ama hep dışarıdaydım bugün malıum hafta sonuama ümitsiz olmak koyvermek yok artık bitti.yarın yürüyüş de yapıcam inşallah.dikkatli yerimhadi kızlar birlikten kuvvet doğar.gelin hep beraber yapalım bu işi.2 3 ay dişimizi sıksak olacak aşırı fazlalığımız yok...herşey güzel olacakkilolara son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…