60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canlarım benim agzımın uyuşukluğu saat 14:00 de geçti sebzeli köfte yedim 5 çatal birde ayran içtim, 1 saat sonra felanda 3 adet tamaz ve 3 adet badem yedim

Sabah çok keyifsiz ve moralim bozuktu ,canım yemek istemedi,yeşilçay ve bir avuç kuru meyve bir ceviz yedim.öğlen iki yumurta ve peynirle hazırladığım omleti yedim iki dilim tam buğdayla akşama da tarhana çorbası ve iki biber dolma yiycem,fena bi gün değil ama motivasyon yerlerde,belki ruh halimle ilgilidir,çok stresli bi süreçten geçiyorum büyük kızım sayesinde

hamle kaldığımdan beri pek uğramadım buraya ama maşallah tam gaz devam sizin ben de hala aynı sayılırım kilo bakımından ama sanki 500gr almışım gibi ama bebeğim beni çoook acıktırıyo yemim diyorum ama kendimi zor tutuyorum bu gidişle 30 kilo alırım doğuma kadar allah korusun benim hedefim en fazla 10 kilo almak hem bebeğim sağlıklı olsun hem ben dimi ama sağlıklı beslenmem lazım:)

canım kiloya çok takılma ama kendini de çok salma.dengeli ve sağlıklı beslen yeter hem kilo almazsın hem de bebişin iyi beslenir.ben ilkinde 14 kg aldım ikincisinde 9 ,ve yememden kısmadım üstelik metabolik rahatsızlığım var.kendine dikkat edersen aldığın kiloları emzirirken verirsin(iştahına sahip olursan:)) )hamişliğin tadını çıkar hem de ilk seninki ,inanılmaz keyifli bişey,kendini özel hissediyrsun yeme özgürlüğüne heryerde sahipsin,eşin dostun gözünün içine bakıyor ve en önemlisi içinde bir canlı var.müthiş bir dönem

Hamilelik gibisi varmı bende ilk dört ayımda aşırı bulantılardan kilo vermiştim hatta üzülüyodum kilo alamyıcam bebeğim gelişmeyecek diye ama sonrasında bir iştahım açıldı 15 kilo aldım :26: aslında kızımda çok nazlıydı çok uykusuz bitkin günler geçirdim,emzirdim onlar kilo vermeme yardımcı oldu ama süt olsun diye dedikleri tatlı olaytına kendimi çok kaptırmıştım o yüzden gerisi gelmedi kilo vermelerimin ama sen sağlığını ihmal etme bol su bol yeşillik

listem bu canım ...

kahvaltı : açık çay - 2 kibrit kutusu peynir - domates salatalık - 2 dilim ekmek

haftanın 3 günü sabah kahvaltısına yumurta eklenebilir.

ara : 1 meyve + 2 ceviz yada 5-6 fındık

öğlen: bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile) - 2 köfte kadar et yada tavuk yada balık yad 6-7 yemek kaşığı etsiz kurubaklagil- 2 ilim ekmek

ara1 : 2 meyve

ara 2: 1 su bardağı yoğurt yada süt

akşam : salata zeytinyağı ile

2 dilim ekmek

7-8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeeği

4- kaşık yoğurt

gece 9da : 2 büyük galeta yada 4-5 bisküvi ve bitki çayı

kızlar bence bu olaya diyet olarak bakmamak lazım. sağlıklı beslenme demeli. mesela beyaz ekmek ,pilav, kızartmalar ,
bisküvi ,kek, çikolata... zararlı şeyler. bunları haftanın sadece 1 günü abartmadan yiyip başka zamanlar sağlıklı beslenmeye dikkat etmeyi alışkanlık haline getirmeliyiz.
bende de maalesef akşam yemekten sonra çayla bisküvi , kek gibi mutlaka kakaolu çikolatalı şeyler yeme alışkanlığı var. yemezsem doymuyorum mutsuz oluyorum sanki
ama alışmaya çalışıyorum sadece 2-3 bisküvi alıorum yanıma. gerçi o da olmamalı ama bakalım zamanla ...

ben de bi itirafta bulunayım.eski bi arkadaşım doğum yapmıştı ve birkaç yıl sonr görüştük. o hep zayıf bi kız olmuştu,o beni en son gördüünde aslında daha kötüydüm.67 68 falandım.ama o zaman da 61 kiloya düşmüştüm.mesele kilodan açıldı ve ben de 61 kilo oluumu öyleyince şok oldu,aynı kilodaydık.bi an ağzından şöyle bir söz çıktı:"ayyyy inanmıyorum canan seninle aynı kilodayım"(-yani benim gibi tombul biriyle--aslında ne kadar cok kilo aldıını ifade etmek için söylenmiş bir sözdü bu)kötü niyetli bir değildir zaten yakın arkadaşımdır ama ben onun gözündeki halimi farkettim ve moralim çok bozulduşimdi desen 63 kiloyum.hay allahım yaaaa 2 yıl oldu buraya taşınalı,61 ve altıydım hep 58 57 olmaya çalışırken nasıl kendimi kaybetmişim bensömestirde ve ondan öncesinde yediim olezzetli şeylerin lezzeti gitti elemi kaldıha tabi bi de kiloları

kızının nesi var canım?

bende 28 yaşındayım 160 boyum var.son yıllarda iyi kilo aldım ve vermekte çok zorlanıyorum. en son 63.8 kiloydum. son iki aydır nerdeyse hergün spor yapıyorum ve akşam geç vakitlerde bişey yememeye çalışıyorum ama hiç veremiyorum.

Pazar günü giremedim tüm gün kızımla vakit geçirdim. bugün pantolonumda belirgin bir bolluk var Ben sağlıklı besleniyorum ama annem ve babam kızıyor bu işe onlara göre kilolu değilmişim bende onlara kızıyorum beni destekleyeceğinize köstek oluyorsunuz diye anne baba yüreği işte aç kalıyorum diye dayanamıyolarmış. Cumartesi akşamı birdak sıcak suya 3 kayısı koydum sabah kalklar içerim diye babam kalk geçe benim bardağımı kayısı hoşafıyle değiş tabi sabah sabah uppp diye anlamadan gitti mideye iyi gelmedide değil hani. ama bir haftadır ağzıma tatlı namına hiç birşey koymadım kaçamak bile yapmadım

Cok haklisin canlardirip birbirimize destek olmaliyiz. Ahh ahhh bana soylenilen enn sık laf tosunum! Hoslandgim cocuklardanda akrabalrimdanda ezberledgim kelime. İki gun once yine hoslandgm biri tosunum diyince artik ipler koptu! Zaten sporla aram iyi tek sorunum fazla yememdi artik normal olculerde yiyp yaza kadar hepsinin agzinin payini boyle verecegim. Ha birde "o yemesin" lafi heleki bunu halaniz teyzeniz soyluyorsa.. Nasil asagilayici bir soz birde arkadaslarimin yaninda! Ki benim cevremde zayif olmayan adamdan sayilmiyo. Cevremi degstrsem akrabalarimi ne yapayim? Daha bunlar en son aklimda kalanlar bilirsiniz daha neler duymstr bu kulaklar. Ha bana gelince 20yasinda 1.68 boyum 67 kiloyum( bu sabahki olcumum) ama bacaklarimdan dolayi daha zayif dururm kiloma gore zayiftr bacaklarim. Ama millete kalsa obez yanimda zayif kalir. Okadar cok kiside ahim varki bu yuzden. Her gece aglamalarimi sinir krizlermi uzuntuden daha cok yedigimi sirf kendime zarar verdigimi bi ben bilirim. Ama artk gaza getiren destekleyen birilerini istiyorm yanimda hadi kizlar artik durmayalm neden bizde yazin kilolarimizi saklamaya calsmaktansa salina salina gezmeyelim? Ben dunden itibaren basladim benimle bu yolda devam etmk isteyen olurrsa etkin bir bicimde burada olmaya calisirim. Hepimize kolay gelsin:)

[

kızının nesi var canım?[/QUOTE]

sağol canım .kızlarımın ikisi de geçtiğimiz haftalarda ağır bir viral rahatsızlık atlattılar 10 günden fazla sürdü ateş öksürük falan hala öksürüyorlar ama o günlere nazaran iiler de benim sorunum kızımın 4 yaş sendromu .huysuzluk kaprisler ne yaparsak yapalım doyumsuz mutsuz bi çocuk davranışları.ellerimizden geleni yapıyoruz eşimle ama ne yapsak karşı çıkyor olur olmaz yerde bizi mahçup duruma düşürüyor ne yapacağımızı şaşırdık .kardeşini de kıskanıyr olabilir 2.5 yaş var aralarında ama ben bazen dayanamaz hale geliyrum sinirlerim geriliyor,başağrısı(yazın bi beyin operasyonu atlattım) hayttaan zevk bile alamıyorum,diyeti bile boşladım.evet onları çok seviyorum Allah kötü günlerini göstermesin ama bazen sadece sessizlik istiyorum,elimde kahve bi film seyretmek istiyorum mesela ama şimdilik hayal tamamen.neyse sıkıntılı bi süreçten geçiyoruz anlayacağın.çocuk güzel şey müthiş sevgi ama korkunç emek ve asla ben diyememek galiba.

gabiya çok beğendim listeni , ben de hep öğlen protein, akşam sebze yemeğinin çok daha etkili olduğunu savunurum, senin diyetisyenin de böyle bir liste hazırlamış. ben de bu doğrultu da beslenmeye çalışıyorum

tebrik ederim

selam kızlarr nasılsınız??? uzun zaman oldu buraya yazmayalı. o arada kilo aldım falan takımda yazıyorumda buraya girmediğimi farkettim. bu arada ben diyetisyeni bbıraktım. evet yağ parçalıyorum ama kilo kaybı yoktu 3 ayda 3 kilo bile verememiştim :S o yüzden dün itibariyle dukan diyetine başladım ve şuanda o verdiğim diyetisyen paralarına acıyorum :) bir yandanda bu akdar vakit beklediğim için kararlılığımın artması beni kaçamak yapmayacağım konusunda son noktaya getirmesi iyi oldu diyorum. vel hasıl kelam artık dukanlıyorum :) tam bana göre bir diyetmiş et obur bir vatandaşım ben. üstelik onca çeşit varki bu diyette ne yesem diyip sıkılmıyorum bile :) en sevdiğim işi yapıyorum yemek pişiriyorum :) diyete 24 ünde başladım tartı 70.3 ü gösteriyordu bu sabah 69.2 yi gösterdi. ödemlerimi atıyorum çok cici bir şekilde :) şimdi annemle yürüyüşe gideceğiz birlikte :) sporumuda yapıyorum bir güzel su da tüketiyorum :) ödemlerim gittikçe kendimi daha ince hissediyorum. her gün gören komşum bile arada fark olduğunu söyledi :) çok mutlu oldum gelince yine yazarım görüşrüüz

eskiden hoop diye giyebildiğim kıyafetlerimi yavaş yavaş orasını burasını çekiştire çekiştire giymek zorunda kalmam
yağlarımın pantolonumun kemerinin üzerinden pörtlemesi
1 beden büyük kıyafet almak zorunda kalmak
verdiğim paralar
kilo takıntılı eşimin "biraz kilo versen aslında..." demesi. (bu en çok içerlediğim şey)

çözüm: şuanki fotoma biraz operasyon yapıp, 38 bedene indirip, her sabah o fotoya bakmak

ayrıca günde 2.5 litre su var.
birde patates ve havuç yeme dedi canım. haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…