Bugün öğlen yemekten sonra pasta yedim çok pişmanımmmmm!
hamle kaldığımdan beri pek uğramadım buraya ama maşallah tam gaz devam sizin ben de hala aynı sayılırım kilo bakımından ama sanki 500gr almışım gibi ama bebeğim beni çoook acıktırıyo yemim diyorum ama kendimi zor tutuyorum bu gidişle 30 kilo alırım doğuma kadar allah korusun benim hedefim en fazla 10 kilo almak hem bebeğim sağlıklı olsun hem ben dimi ama sağlıklı beslenmem lazım:)
hamle kaldığımdan beri pek uğramadım buraya ama maşallah tam gaz devam sizin ben de hala aynı sayılırım kilo bakımından ama sanki 500gr almışım gibi ama bebeğim beni çoook acıktırıyo yemim diyorum ama kendimi zor tutuyorum bu gidişle 30 kilo alırım doğuma kadar allah korusun benim hedefim en fazla 10 kilo almak hem bebeğim sağlıklı olsun hem ben dimi ama sağlıklı beslenmem lazım:)
gabiya, tebrik ederim seni
ne güzel başlangıç yapmışsın, fazla da verecek kilon yok, hem diyetisyen kontrolü hem burası hedefine çabuk ulaşırsın umarım
nasıl bir diyet uyguluyorsun listeni paylaşırmısın
günaydın k.k nın sevgili üyeleri :))
bu topik çok hareketsiz diyorumki burayı biraz şenlendirsek, bişeyler yapsak ... birbirimize böyle destek olamayız ki
hadi bakalım herkes bi düşünsün fikirlerini söylesin; bence ilk önce herkes kiloluyken en çok içerlendiği şeyi itiraf etmekle başlayabiliriz
Sabah çok keyifsiz ve moralim bozuktu ,canım yemek istemedi,yeşilçay ve bir avuç kuru meyve bir ceviz yedim.öğlen iki yumurta ve peynirle hazırladığım omleti yedim iki dilim tam buğdayla akşama da tarhana çorbası ve iki biber dolma yiycem,fena bi gün değil ama motivasyon yerlerde,belki ruh halimle ilgilidir,çok stresli bi süreçten geçiyorum büyük kızım sayesinde
bu topik çok hareketsiz diyorumki burayı biraz şenlendirsek, bişeyler yapsak ... birbirimize böyle destek olamayız ki
hadi bakalım herkes bi düşünsün fikirlerini söylesin; bence ilk önce herkes kiloluyken en çok içerlendiği şeyi itiraf etmekle başlayabiliriz
listem bu canım ...
kahvaltı : açık çay - 2 kibrit kutusu peynir - domates salatalık - 2 dilim ekmek
haftanın 3 günü sabah kahvaltısına yumurta eklenebilir.
ara : 1 meyve + 2 ceviz yada 5-6 fındık
öğlen: bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile) - 2 köfte kadar et yada tavuk yada balık yad 6-7 yemek kaşığı etsiz kurubaklagil- 2 ilim ekmek
ara1 : 2 meyve
ara 2: 1 su bardağı yoğurt yada süt
akşam : salata zeytinyağı ile
2 dilim ekmek
7-8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeeği
4- kaşık yoğurt
gece 9da : 2 büyük galeta yada 4-5 bisküvi ve bitki çayı
gabiya çok beğendim listeni , ben de hep öğlen protein, akşam sebze yemeğinin çok daha etkili olduğunu savunurum, senin diyetisyenin de böyle bir liste hazırlamış. ben de bu doğrultu da beslenmeye çalışıyorum
tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?