60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnn Diyett
günaydın arkadaşlarım,
diyetleriniz nasıl gidiyor? benimki haftasonu kaçamağını saymazsak iyi gidiyor. cuma akşamlarımı da biraz boşalttım spora başlıyorum. bakalım hayırlısı. iyi haberlerinizi bekliyor, ellerinizden öpüyorum ay pardon, büyük halama mesajımla karıştı bu kısım. iyi haberlerinizi bekliyor, hepinizi kocaman öpüyorum

bu arada zumba diye tabir edilen bir dans-cimnastik arası bir şey icad olunmuş ey erenler. gençler arasında pek bir ilgi devşirmiş. gençler bir muallim veya video diye tabir edilen makinayı izlemek suretiylen bu cimnastiği yapıyor ve dahi kilo veriyormuş. ayyy, bende hatlar karıştı pardon.

öhüm, ne diyordum. zumba diye bir dans-jimnastik arası egzersiz duydum. belki sizler daha önce biliyordunuz. bi-fitlerde de yaptırılıyormuş. videolarını izledim çok hoşuma gitti. özellikle spor yaparken bunalan veya hamster gibi koşu bandında koşmak istemeyenler için çok ideal

birkaç video bulup evde denemeyi düşünüyorum. deneyenler yada bilgisi olanlar varsa buraya da yazarlarsa seviniriz. şimdi suyumu içmeye gidiyorum izninizle :)

haftasonu diyetler biraz bozuluyor evet ama o kadar olsun yanii .. kocalar evde olunca spor olarak hangisine başlıyorsun.bende platese gidiyordum ama devm edemedim evde plates bantıyla yapıyorum .ebru şallının videolarından.

haftasonu diyetler biraz bozuluyor evet ama o kadar olsun yanii .. kocalar evde olunca spor olarak hangisine başlıyorsun.bende platese gidiyordum ama devm edemedim evde plates bantıyla yapıyorum .ebru şallının videolarından.

şimdilik unv'in öğretim üyelerine ayırdığı spor salonuna gitmeyi düşünüyorum. ev yolunun üzerinde. (unv kimliğim kırıldığı için öğrenci salonlarından yararlanamıyorum. öğretim üyesi eşimin arkasına saklanıp, öğretim üyesi salonunu kullanacağım evet, koşu bandında kendimi koşup koşup br yere varmayan hamsterlara benzetiyorum ama ne çare. ya kilo gidecek ya karizma

cuma akşamları biraz erken çıkıp eve de geç gitmek şeklinde yapayım diyorum, hiç yoktan iyidir. en azından form tutarım. ama karın ve basen için bir şeyler yapmam lazım, bunları araştırıyorum. zumba bunun için iyi olabilir. pilatesi bir ara ben de yapmıştım, ebru şallı videosuyla. ter içinde kalıyordum ama çok iyi oluyordu. bir ara olmasının nedeni yıllarca yaptığım yogaya ihanet ediyor gibi hissetmem. yoksa, asla ve kat'a maymun iştahlı değilimdir. başladığım sporun gerisini getiririm evvel emirde şimdiden "e göreceğiz bakalım chihiro hanım" dediğinizi duyar gibiyim ama yapacağım. şuraya yazıyorum

maçakızı, bu arada 2.3 kilo verdiğiniz gözümden kaçmadı. aşırı tebrik ediyorum, çok sevindim adınıza. bense 60 kaldım

tatlımm ben doğumdan sonra çok aldım boyum 1.58 eminim senin boy kilo oaranın daha iyidir.zayıflamakk istiyorummm

benim boyum 1,5 metre (söylemesi kolay diye böyle diyorum daha teknik tabirle: 1,51 ve 60 kiloyum. 57 ile hamile kaldım, hamileliğimde 14-16 kilo arası aldım ama nedense şu 4 kilo yapıştı kaldı ama hedefimi büyütüp 50 yaptım. ya hep ya hiç dostum

bu arada yulaf kepeğine takmış durumdayım. mısır gevreği ve sütle karıştırıp yiyiyordum. bazen de omletini yemeye karar verdim. yumurtanın doyuruculuğu yulafın uzun tokluk süresiyle birleşti (reklam sloganı gibi oldu :)

hemen hemen aynıyız fazlalık olaraka kiloda aamaa bende karın ve göğüs var ne kalca ne de basen nede bacak yok ne yapsam bilmedim.60 olsamda göğüs büyük olunca kilolu duruyorum.sormuşmuydum bilmiyorum ama kaç çocuk var arkadaşım.bu grupta ikimiz varızzz

[1] Elma 1 ADET 60
[2] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON(1 porsiyon yoktu) 291
[3] Yeşil Mercimek Yemeği 1 porsiyon 260
[4] fındık (1 adet) 6 adet 54
[5] Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir 10 GRAM 22.4
[6] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[7] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[8] İHE Light Ekmek 2 DİLİM(22 GR) 70

1 porsiyon kaç kaşık acaba 5 mi :))

evet çok iyi fikir bende akşam yoğurtla birlikte yiyim barii ama tadını sevemedimm :2::2:

Merhabalar
Uzun zamandır yazamadım bakıp çıkıyordum hep.büyük kızımın kreş değişimi yordu ve gerdi biraz,yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışsamda diyeti bıraktım resmi olarak,ama yeniden başlamam gerek bu kadar uğraştıktan sonra ve sonuç aldıktan sonra başa dönemem.
yeni bi mekik aleti de aldım sabah akşam yapıyorum,benim problemli bölgem bel göbek çevresi çünkü 2.5 yıl arayla iki doğum olunca fizik de yerinde durmuyor haliyle
Eski tempo kalmadı forumda herkes biryerlere kaçtı sanırım ama ben bırakmak istemiyorum diyete ihanet etmek istemiyorum

Hoşgeldin.cocuklar yorar insanı heleki 2 tane varsa.kreş neden uğraştırıyor acaba.bende kızımı bu sene vericem çok istiyor.forum çok sakin kimsecikler yooookkk ama yılmak yok senide bekliyoruzz

Hoşgeldin.cocuklar yorar insanı heleki 2 tane varsa.kreş neden uğraştırıyor acaba.bende kızımı bu sene vericem çok istiyor.forum çok sakin kimsecikler yooookkk ama yılmak yok senide bekliyoruzz

Hoşbulduk kreş değiştirdik biz dönem ortası.öyle olunca da haliyle çocuğun adaptasyonu için çok uğraşıyorsun .kaç yaşında kızın benimki 4 olacak 2.5 ay sonra.ufaklık da 15 aylık ,iki dişi canavarlayım anlayacağın

bende kalça hep vardı ama göbek hiç yoktu, doğumdan sonra biraz kaldı. henüz 1 çocuğum var, 10 aylık. henüz diyorum çünkü 2. bir bebek istiyorum 1-2 yıla kadar.

bu arada peyniri yağsız yemenin yolunu arıyordum zira yağsız peynir insanın boğazında kalıyor. yumurtayla çırpıp, yağsız omlet denedim. hem yumurtamı hem peynirimi yemiş oluyorum, hem doyurucu oluyor hem de kuru kuru peynir hissini yaşamıyorum. akşam yemekten sonra acıkınca süt ile 3 bebe bisküvisi yedim ama nasıl yediğimi bana sorun çünkü bebe bisküvisinde insanın kendini durdurması çok zormuş, siz de bilirsiniz "3 tane ile yetinirsen aferin sana chihiro" dedim, kendi kendimden utanıp 3 tane ile yetindim ne güzel

ara öğünde altınbaşak'ın sunta bisküvilerini yiyiyorum. hem ekonomik hem de çok lifli. (hem kilo hem para niye kaybedelim ki :) yemekten sonra doymama veya tatlı hissini de şekersiz kahve ile bastırdığımı hatırlatmak isterim. çok önemli bir şey bulmuşum gibi hissediyorum da kendimi :)

bende durumlar böyle.

mekik aletini ben de almayı düşünüyorum ama alıp da kenara koymaktan korkuyorum. siz memnun musunuz? ne kadara aldınız ayrıca?

not: Uzun bir uzungöl macerasından sonra şimdi de Van gölüne gitmiştir, orda da bir güzel kahvaltı yapmıştır şöyle tereyağlı ballı filan diye hakkınızda düşünmeye başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…