günaydın arkadaşlarım,Günaydınnn Diyett
günaydın arkadaşlarım,
diyetleriniz nasıl gidiyor? benimki haftasonu kaçamağını saymazsak iyi gidiyor. cuma akşamlarımı da biraz boşalttım spora başlıyorum. bakalım hayırlısı. iyi haberlerinizi bekliyor, ellerinizden öpüyorumay pardon, büyük halama mesajımla karıştı bu kısım. iyi haberlerinizi bekliyor, hepinizi kocaman öpüyorum
haftasonu diyetler biraz bozuluyor evet ama o kadar olsun yanii .. kocalar evde oluncaspor olarak hangisine başlıyorsun.bende platese gidiyordum ama devm edemedim evde plates bantıyla yapıyorum .ebru şallının videolarından.
maçakızı, bu arada 2.3 kilo verdiğiniz gözümden kaçmadı. aşırı tebrik ediyorum, çok sevindim adınıza. bense 60 kaldım
tatlımm ben doğumdan sonra çok aldım boyum 1.58 eminim senin boy kilo oaranın daha iyidir.zayıflamakk istiyorummm
benim boyum 1,5 metre (söylemesi kolay diye böyle diyorum daha teknik tabirle: 1,51ve 60 kiloyum. 57 ile hamile kaldım, hamileliğimde 14-16 kilo arası aldım ama nedense şu 4 kilo yapıştı kaldı ama hedefimi büyütüp 50 yaptım. ya hep ya hiç dostum
bu arada yulaf kepeğine takmış durumdayım. mısır gevreği ve sütle karıştırıp yiyiyordum. bazen de omletini yemeye karar verdim. yumurtanın doyuruculuğu yulafın uzun tokluk süresiyle birleşti (reklam sloganı gibi oldu :)
Merhabalar
Uzun zamandır yazamadım bakıp çıkıyordum hep.büyük kızımın kreş değişimi yordu ve gerdi biraz,yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışsamda diyeti bıraktım resmi olarak,ama yeniden başlamam gerek bu kadar uğraştıktan sonra ve sonuç aldıktan sonra başa dönemem.
yeni bi mekik aleti de aldım sabah akşam yapıyorum,benim problemli bölgem bel göbek çevresi çünkü 2.5 yıl arayla iki doğum olunca fizik de yerinde durmuyor haliyle
Eski tempo kalmadı forumda herkes biryerlere kaçtı sanırım ama ben bırakmak istemiyorum diyete ihanet etmek istemiyorum
17O kıloyum 64 kıloyum fazla 5 kılom var nasıl verecemmmm yardımmmmmmm......
Hoşgeldin.cocuklar yorar insanı heleki 2 tane varsa.kreş neden uğraştırıyor acaba.bende kızımı bu sene vericem çok istiyor.forum çok sakin kimsecikler yooookkk ama yılmak yok senide bekliyoruzz
hemen hemen aynıyız fazlalık olaraka kiloda aamaa bende karın ve göğüs var ne kalca ne de basen nede bacak yokne yapsam bilmedim.60 olsamda göğüs büyük olunca kilolu duruyorum.sormuşmuydum bilmiyorum ama kaç çocuk var arkadaşım.bu grupta ikimiz varızzz
Merhabalar
Uzun zamandır yazamadım bakıp çıkıyordum hep.büyük kızımın kreş değişimi yordu ve gerdi biraz,yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışsamda diyeti bıraktım resmi olarak,ama yeniden başlamam gerek bu kadar uğraştıktan sonra ve sonuç aldıktan sonra başa dönemem.
yeni bi mekik aleti de aldım sabah akşam yapıyorum,benim problemli bölgem bel göbek çevresi çünkü 2.5 yıl arayla iki doğum olunca fizik de yerinde durmuyor haliyle
Eski tempo kalmadı forumda herkes biryerlere kaçtı sanırım ama ben bırakmak istemiyorum diyete ihanet etmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?