Formçayımı içiyorummmmm
Bu arada aksam yemeğini 6gibi yedim bir kase yeşilmercimek ve bir kase yogur bır parçada Mısır ekmeği yedim
Evet çok güzel bi egzersiz programı bnce,bütün bedenim dinleniyor,bnm plates geçmişim var ama biraz ara verdim tekrar başladım 1 ay oldu ve tabiki fazlasıyla belirgin değişmeler oldu bakalım 2. Ayda neler olacak:)
Yok ben egeliyim de:) laz geliniyim:) bende bayılıyorum Mısır ekmegine:)
ooo süper been rizeliyim :))
bende bir süre hoca eşliğinde yaptm çok faydaSI oldu sonra bıraktım ama bırakmamak lazım
Süper:) bende işte Rize geliniyimçok severim Karadeniz insanını:)
arkadaşlar doğadanın 7otlu çayı var, yağ yakıcı sabahları aç karnına bir bardak içiyorum yeni başladım bi arkadaşım faydasını görmüş paylaşım dedım:)
ooo bayılırım mısır ekmeğine karadenizlimisin yoksa :))
Arkadaşlar dukan diyeti ile ilgili deneyim yada duyumlarımız varmı? Paylaşabilirmisinz
sabah aç karna bitki çayları gerçekten iyi oluyor. garip bir tokluk hissediyor insan.
bu arada dün b-fit'e gittim deneme için. 30 dakikada kan ter içinde kaldım, çok güzeldi ama YOGA'nın verdiği esneklik kaldığı için hiç zorlanmadım :) konu burda b-fit'in yararları değil ama birşeyler yazmak istedim. tam kadın vücuduna yönelik bir salon. kas yapmaktan ziyade yağ yakıp inceltiyor vücudu. aşırı tavsiye ederim.
Bende bfite gidiyorum ama sadece platese haftada 2 gün. Veeeeee bügünde gittim yeni geldim şimdide öğle yemeğimi yiyorum ızgara tavuk bol acılı, salata yağsız, ve yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?