60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bir süre hoca eşliğinde yaptm çok faydaSI oldu sonra bıraktım ama bırakmamak lazım

Arkadaşlar doğadanın 7otlu çayı var, yağ yakıcı sabahları aç karnına bir bardak içiyorum yeni başladım bi arkadaşım faydasını görmüş paylaşım dedım:)

Tadı ona çok benziyor, içinde keklik fln varya tadları benziyor baya ama ben pek sevmiyorum bu tadları:) mecburen içiyorum:) ama Yeşilçayı çok seviyorum günde 3bardak içmek lazım

Aç karna sabah 7 oğlu çay. Kahvaltıda haşlanmış yumurta bir dilim peynir yeşillik domates salatalık iki dilim etimek şekersiz yeşilçay

Aç karna sabah 7 otlu çay. Kahvaltıda haşlanmış yumurta bir dilim peynir yeşillik domates salatalık iki dilim etimek şekersiz yeşilçay

ooo bayılırım mısır ekmeğine karadenizlimisin yoksa :))

mısır ekmeğine bayılmak için Karadenizli mi olmak lazım azizim

ben de bayılıyorum, hatta sırf gerçek mısır ekmeği alabilmek için yarım saat sürüyerek başka bir mahalleye gidiyorum :) kara lahana çorbasına da bayılırım. Rize'li arkadaşım bize Rize günü yapmıştı: kara lahana çorbası, mısır ekmeği, hamsi tava. harikaydı

Arkadaşlar dukan diyeti ile ilgili deneyim yada duyumlarımız varmı? Paylaşabilirmisinz

ben hiç denemedim ama burda bir arkadaş deniyordu. hatta diyetisyenini bıraktıktan sonra denemeye karar vermişti. biraz geçmişe bakarsanız belki bulabilirsiniz

sabah aç karna bitki çayları gerçekten iyi oluyor. garip bir tokluk hissediyor insan.

bu arada dün b-fit'e gittim deneme için. 30 dakikada kan ter içinde kaldım, çok güzeldi ama YOGA'nın verdiği esneklik kaldığı için hiç zorlanmadım :) konu burda b-fit'in yararları değil ama birşeyler yazmak istedim. tam kadın vücuduna yönelik bir salon. kas yapmaktan ziyade yağ yakıp inceltiyor vücudu. aşırı tavsiye ederim.

Bende bfite gidiyorum ama sadece platese haftada 2 gün. Veeeeee bügünde gittim yeni geldim şimdide öğle yemeğimi yiyorum ızgara tavuk bol acılı, salata yağsız, ve yogurt

Bitkiçayları hem tokluk hissi veriyor hemde yağ yakımızda faydalı ve bizzat Yeşilçayı herkese öneriyorum çok faydası var günde 2 bardak İçelim

Bende bfite gidiyorum ama sadece platese haftada 2 gün. Veeeeee bügünde gittim yeni geldim şimdide öğle yemeğimi yiyorum ızgara tavuk bol acılı, salata yağsız, ve yogurt

ben de yemekleri bol acılı yiyiyorum. acıyı hem seviyorum hem de metabolizmayı hızlandırdığını okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…