listeni çok güzel çok beğendim hepimize örnek olur :) sporların içinde tebrik ederim azimlisin maşallah
birileri birsey yazsin da uygulamaya geçelim arkadaslar
inanamiyorum yaa...bu grupta oldugumda inanamiyorum
ben ki hem 55 en fazla 58 olan...
mahfetti bu evlilik beni yaa ama derhal rejime girmeliyim 3 ayda 10 kilo alirsam gerisini siz dusunun
ne olurrrr guzel rejim bilenler yazsinnnn[/B
aynı benı anlatmıssın. bende suan 63 olmusum
Kızlar az önce 45 dk eliptik bisiklete bindim ve tekrar yazmaya geldim. (yarım saat ayakta ve kollarla beraber,15 dk da oturarak sadece bacaklar şeklinde) toplamda 410 kalori yaktım ama şuan koltukta ve yorgunluktan ölmekteyim :) Birazdan salata,yoğurt ve kabak yemeğiyle akşam yemeğimi yiyeceğim.(Bu arada akşam 6dan sonra hiç bişey yememeye çalışıyorum.)
evet tatlım fazla yemedim akşam yemeğim bulgur pilavı oldu
tartıdaa sabah az akşam fazla çıkıyorum sizlerede öyle oluyormu ?
birileri birsey yazsin da uygulamaya geçelim arkadaslar
inanamiyorum yaa...bu grupta oldugumda inanamiyorum
ben ki hem 55 en fazla 58 olan...
mahfetti bu evlilik beni yaa ama derhal rejime girmeliyim 3 ayda 10 kilo alirsam gerisini siz dusunun
ne olurrrr guzel rejim bilenler yazsinnnn[/B
aynı benı anlatmıssın. bende suan 63 olmusum
Bende aynennnnnnn evlenmeden önce 58kiloydum şimdi olmuşum 69üstelik yediklerime de az da olsa dikkat ederdim ama abur çuburlar bu hale getirdi abur cuburu derhal kestim alışmak zor olcak ama mecburen ama bence hiç bşey için geç değil önemli olan farkedip farkında olup diyete başlamak ve alınan kiloları geri vermek:) kararlı olmak lazım pes etmeden sabredersek vericez bu kiloları verecezzzzzzzz:) ben çok çok kiloluydum bi ara bundan 3sene önce fln 76kilo olmuştum öyle bir hırslandım ki10 ayda fln 58e düştüm sonrada öle kaldım ama evlenince aldım işte tekrar başladım ve inanıyorum inanalım kiloları verelim diyorum ben:) ama en önemli şey spor yapmak deneyimlerimden öğrendiğim bu,günde yarım saat de olsa tempolu bir yürüyüşün çok faydası oluyor.bir de ben haftada 2gün platese gidiyorum yeni başladım ama çok iyi geliyor vücudu sıkılaştırıyor yani 69kiloyum ama en fazla 65 göründüğümü söylerler bunu da spor yapmaya borçluyum:) az olsun ama sporsuz gün olmasın diyorum hep beraber:) bu kiloları vericez arkadaşlar hiç de zor değil diye düşünelim:) bi bakmışmış 10kilo vermişiz woaaaavv diyecezzzz:)
bulgur pilavı yedimmbişi olurmu yaa vardı evde yazık kalmasın diye bide domates çorbası içtim off pişman oldum sanki pilavı yemesem diyeee hüüüüü
Dünyanın en güzel iltifatı: "Sen neden diyet yapıyorsun ki?
merhaba arkDAŞLAR BEN NASIL GİRİCEM BU GRUBA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
BENİMDE BOYUM 1.60 KİLOM 67 BENDE Bİ 15 KİLO VERMEK İSTİYORUM BANADA YARDIM EDERMİSİNİZ
( SABAH ) : UYANINCA YARIM LİMONU SIKTIM BARDAGA ÜZERİNE SICAK SU DÖKTÜM İÇTİM SONRA İKİ DİLİM KEPEK EKMEK ZEYTİN PEYNİR ÇAY LA KAHVALTI YAPTIM İŞE GİTTİM
( ARA ) : 10 DA Bİ TANE ELMA YEDİM
( ÖĞLE ) : ÖGLEN EV YEMEKLERİ YİYEMİYORUM BENDE GİTTİM ÇİG KÖFTE YEDİM İÇİİNDE SALATA FELAN OLUNCA İYİ OLUR DEDİM YANINDA AYRAN ALDIM BİDE
( ARA ) : 3 DE Bİ TANE DAHA ELMA YEDİM
( AKŞAM ) : ALTIDA EVE GELİYORUM GELİNCEDE AZ MAKARNA İLE EKMEKSİZ BOL SALATA YEDİM BİRAZDAN DA YEŞİL ÇAYIMI İÇERİM BUGUN MAKARNA YEDİGİM İÇİN AKŞAM MEYVE YEMİCEM
İNŞALLAH HEPİMİZ İSTEDİGİMİZ KİKOLARIMIZA KAVUŞUURUZ ARKADAŞLAR
1 saatlik platesimi de yaptım,bu saatten sonra ağzıma tek lokma koymuyorum sadece su:) şuan karnım gurulduyo ama zaten bi kaç saat sonra yatıcam,tüm gunumü bi lokma için heba edemem
makarna aslında kilo aldırımıyormuş ama yağsız yenirse:) hatta ben şöyle yapıyorum eve makarna yaptığımda süzdüğümde yağsız olarak kendime braz alıyorum ve onu da kendime salata yapıyorum mesela göbek marul ve mısırla makarnayıda içine atıyorum hem doyurucu hem az kalorisi oluyor
1 saatlik platesimi de yaptım,bu saatten sonra ağzıma tek lokma koymuyorum sadece su:) şuan karnım gurulduyo ama zaten bi kaç saat sonra yatıcam,tüm gunumü bi lokma için heba edemem
Plates çok güzel bi spor dimi insan kendini çok iyi hissediyor :) ne zamandır yapıyorsun plates faydasını gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?