60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tartıda sabah az aksam fazla çıkmak normal herkes de öle olur ama en iyi tartılma zamanı sabah diye duymuştum bi diyetisyenden sabah aç karnına tartılmanın en dogrusu çünkü gün içinde su içsek bile ağırlık yapıyor yada ödem olabiliyor çok normal aksam tartılıp moral bozmamak lazım

canım muhteşemsin yaaa azmin sürekli olur inşallah :) darısıda bana olsun canım ya ama ben spor yapamıyorum çalışıyorum 6 da eve geliyorum nasıl zayıflıcam bilmiyorum

bulgur pilavı yedimm bişi olurmu yaa vardı evde yazık kalmasın diye bide domates çorbası içtim off pişman oldum sanki pilavı yemesem diyeee hüüüüü

bulgur pilavı çok saglıklı hem metoblizmanı attırır canım ya zaten diyetisyen bile haftada bi kaçkez 3 kaşık pilava izin veriyor canım ya bide bulgur şişkinlik yapıyor ve daha az yememizi sağlıyor

merhaba arkDAŞLAR BEN NASIL GİRİCEM BU GRUBA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
BENİMDE BOYUM 1.60 KİLOM 67 BENDE Bİ 15 KİLO VERMEK İSTİYORUM BANADA YARDIM EDERMİSİNİZ
( SABAH ) : UYANINCA YARIM LİMONU SIKTIM BARDAGA ÜZERİNE SICAK SU DÖKTÜM İÇTİM SONRA İKİ DİLİM KEPEK EKMEK ZEYTİN PEYNİR ÇAY LA KAHVALTI YAPTIM İŞE GİTTİM
( ARA ) : 10 DA Bİ TANE ELMA YEDİM
( ÖĞLE ) : ÖGLEN EV YEMEKLERİ YİYEMİYORUM BENDE GİTTİM ÇİG KÖFTE YEDİM İÇİİNDE SALATA FELAN OLUNCA İYİ OLUR DEDİM YANINDA AYRAN ALDIM BİDE
( ARA ) : 3 DE Bİ TANE DAHA ELMA YEDİM
( AKŞAM ) : ALTIDA EVE GELİYORUM GELİNCEDE AZ MAKARNA İLE EKMEKSİZ BOL SALATA YEDİM BİRAZDAN DA YEŞİL ÇAYIMI İÇERİM BUGUN MAKARNA YEDİGİM İÇİN AKŞAM MEYVE YEMİCEM

İNŞALLAH HEPİMİZ İSTEDİGİMİZ KİKOLARIMIZA KAVUŞUURUZ ARKADAŞLAR

Makarna aslında kilo aldırımıyormuş ama yağsız yenirse:) hatta ben şöyle yapıyorum eve makarna yaptığımda süzdüğümde yağsız olarak kendime braz alıyorum ve onu da kendime salata yapıyorum mesela göbek marul ve mısırla makarnayıda içine atıyorum hem doyurucu hem az kalorisi oluyor

1 saatlik platesimi de yaptım,bu saatten sonra ağzıma tek lokma koymuyorum sadece su:) şuan karnım gurulduyo ama zaten bi kaç saat sonra yatıcam,tüm gunumü bi lokma için heba edemem

Kızlar bnce o makarna ve pilavı akşam yemeğinde yemeyin ya canınız cooookkkkk cektiyse öğlen ve 2 kaşık yiyin kafi

1 saatlik platesimi de yaptım,bu saatten sonra ağzıma tek lokma koymuyorum sadece su:) şuan karnım gurulduyo ama zaten bi kaç saat sonra yatıcam,tüm gunumü bi lokma için heba edemem

Plates çok güzel bi spor dimi insan kendini çok iyi hissediyor :) ne zamandır yapıyorsun plates faydasını gördün mü?

aynen öyle canım ben kepekli makarna kullanıyorum yogurtla karıştıryorum yiyorum öle çok kalorili olmuyor ekmekde yemiyorum

bencede canım tut kendini yeme dayanamayacak gibi olursan bi tane elma ye :)

Plates çok güzel bi spor dimi insan kendini çok iyi hissediyor :) ne zamandır yapıyorsun plates faydasını gördün mü?

Evet çok güzel bi egzersiz programı bnce,bütün bedenim dinleniyor,bnm plates geçmişim var ama biraz ara verdim tekrar başladım 1 ay oldu ve tabiki fazlasıyla belirgin değişmeler oldu bakalım 2. Ayda neler olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…