60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben istisna olsam
1-tartım bozuldu
2-psikolojimi bozar

Kabul cumaları tartılmak süper bende aynı fikirdeyim, bugün tartılmıştım ama yine cuma da tartılır bildiririm:) diyete başlama kilom 69.4 bugün sabah yediklerim; 2dilim etimek,1dilim peynir,1haşlanmış yumurta, domates salatalık ve şekersiz Yeşilçay. Şimdi de 1kase yeşilmercimek yiyorum

Son düzenleme:
Selam kızlar,topiği birazcık okudum ve aranıza katılmaya karar verdim.Benim de acil kilo vermem gerek Boyum 1.65 kilom 64-65 arası değişiyor
Aslında neden veremediğimin farkındayım,tek yapmam gereken daha azimli ve inançlı olmak Bundan sonra ben de her gün neler yaptığımı,ne yediğimi buraya yazacağım. Umarım bu kez bişeyleri değiştirebilirim.
Bu arada bugün oldukça geç kahvaltı yaptım; 3 dilim kepekli ekmek,yumurta,peynir,zeytin,salatalık ve bal yedim.(Ekmek dilimini gün geçtikçe azaltıp 1 dilime düşüreceğim.) Evde elimde su şişesiyle geziyorum. Birazdan da 45 dk eliptik bisiklete bineceğim,İnşallah hepberaber kilo verebiliriz

Bugün gündeydim ve ikindi yediğim şeyler yeşillik salatası, karnıbahar salatası, kakaolu pasta vardı ucundan bi çatal tadına baktım,2 bardak Yeşilçay içtim

bu topik ne arkadaşlar okudum diyenler nereyi okudunuz ? :)

Selam canım,topiğin tamamını okumak pek mümkün değil zaten,ben sondan başlayarak 20-25 sayfa okudum,okudum derken insanların kilo vermek için yaptıklarını okudum,birbirimize destek olmak ve ilham vermek adına bende katıldım.

boy ve kilo olarak birebir aynıyız,bana da tanıdıklar gayet iyi görünüyosun falan diyolar ama benim memnun olmadığım bölgeler var 2 doğum sonrası göbek çevremdeki fazlalık canımı sıkıyor ,diettle de buraya kadar gelebildim topu topu 3 kg daha vermek istiyorum ama gitmiyor inatçı şey.

Kızlar az önce 45 dk eliptik bisiklete bindim ve tekrar yazmaya geldim. (yarım saat ayakta ve kollarla beraber,15 dk da oturarak sadece bacaklar şeklinde) toplamda 410 kalori yaktım ama şuan koltukta ve yorgunluktan ölmekteyim :) Birazdan salata,yoğurt ve kabak yemeğiyle akşam yemeğimi yiyeceğim.(Bu arada akşam 6dan sonra hiç bişey yememeye çalışıyorum.)

Kızlar yemeğimi de yedim,15 dk içinde yeme-içme işini de sonlandıracağım,hadi bakalım hayırlısı :)

bulgur pilavı yedimm bişi olurmu yaa vardı evde yazık kalmasın diye bide domates çorbası içtim off pişman oldum sanki pilavı yemesem diyeee hüüüüü

Hoş bulduk ve aranıza aldığınız için çok tsk ederim
Boyum 160 kilom 69.4
Yediğimi içtiğimi yazarım tabi,hatta yazayım:)
Sabah 2 bardak ılık su
Kahvaltı
1 dilim kepekli light ekmek
Biraz peynir
2 yeşil zeytin
Salatalik

Öğlen
Biraz et yemeği
4 kaşık çorba

Ara
Yarım elma

Ara
Kalan elma :)

Akşam
1 tane kabagi az siviyag ile pisirdim
Yanına 2 kaşık yoğurt koydum
Birazda yeşil salata

Gün boyu çok su içiyorum,bitki cayimi icicem birazdan,gün içinde 1 fincan kahve
Spor olarak her fırsatta yürüyorum sabah 35 dakka yürüdüm:)
Akşamda 1 saat plates yaparim

Şimdilik bu kadar

listeni çok güzel çok beğendim hepimize örnek olur :) sporların içinde tebrik ederim azimlisin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…