b-fit deneme kuponunu internetten de, istediğiniz şubeden de alabiliyorsunuz. bana yakın hiç şube olmadığı için mecburen uzak bir yere gideceğim ama çok merak ediyorum. anlatan bitiremiyor methetmeyi.
bu arada regl olmuşum. cuma kilomu söylerim ama gülmeyin ne olur
:)
her cuma tartılma olayını yeni gelen arkadaşlarımız da umarım okumuştur. eli maşalı bir hocayaihtiyacı vardı bu topikin
bu topik ne arkadaşlar okudum diyenler nereyi okudunuz ? :)
Selam kızlar,topiği birazcık okudum ve aranıza katılmaya karar verdim.Benim de acil kilo vermem gerekBoyum 1.65 kilom 64-65 arası değişiyor
Aslında neden veremediğimin farkındayım,tek yapmam gereken daha azimli ve inançlı olmakBundan sonra ben de her gün neler yaptığımı,ne yediğimi buraya yazacağım. Umarım bu kez bişeyleri değiştirebilirim.
Bu arada bugün oldukça geç kahvaltı yaptım; 3 dilim kepekli ekmek,yumurta,peynir,zeytin,salatalık ve bal yedim.(Ekmek dilimini gün geçtikçe azaltıp 1 dilime düşüreceğim.) Evde elimde su şişesiyle geziyorum. Birazdan da 45 dk eliptik bisiklete bineceğim,İnşallah hepberaber kilo verebiliriz
bulgur pilavı en zararsız pilav,hem besleyici de. 3- 4 kaşık yediysen problem yok.ama akşam yemeği niyetine yediysen daha erken yakarsınbulgur pilavı yedimmbişi olurmu yaa vardı evde yazık kalmasın diye bide domates çorbası içtim off pişman oldum sanki pilavı yemesem diyeee hüüüüü
tartıdaa sabah az akşam fazla çıkıyorum sizlerede öyle oluyormu ?
bulgur pilavı en zararsız pilav,hem besleyici de. 3- 4 kaşık yediysen problem yok.ama akşam yemeği niyetine yediysen daha erken yakarsın
Hoş bulduk ve aranıza aldığınız için çok tsk ederim
Boyum 160 kilom 69.4
Yediğimi içtiğimi yazarım tabi,hatta yazayım:)
Sabah 2 bardak ılık su
Kahvaltı
1 dilim kepekli light ekmek
Biraz peynir
2 yeşil zeytin
Salatalik
Öğlen
Biraz et yemeği
4 kaşık çorba
Ara
Yarım elma
Ara
Kalan elma :)
Akşam
1 tane kabagi az siviyag ile pisirdim
Yanına 2 kaşık yoğurt koydum
Birazda yeşil salata
Gün boyu çok su içiyorum,bitki cayimi icicem birazdan,gün içinde 1 fincan kahve
Spor olarak her fırsatta yürüyorum sabah 35 dakka yürüdüm:)
Akşamda 1 saat plates yaparim
Şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?