60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada geç kalınmış bir adım ama diyet ve egzersiz günlüğü tutmaya başlıyorum. yediklerim ve yapmadığım egzersizler yüzüme vurulunca belki utanırım

Selam kızlar,bugün de çok geç yattığım için çok geç kalktım ve çok geç saatte kahvaltı yaptım,ara öğün olarakta süt içtim Birazdan da akşam yemeğimi yiyeceğim ve yeme işini 6 itibariyle sonlandıracağım:18:. Bu arada günde 45 dk eliptik bisiklete ve 400 kalori yakımına devam...

Slm kızlar hemen günlük yediklerimi yazayım

Sabah kalkınca 1 bardak su

Kahvaltı
1 dilim kepekli light ekmek
1 yeşil zeytin
1 domates-1salatalik
Biraz peynir
1 çatal helva
1 şekersiz çay

Öğlen
3-4 kaşık çorba
Fırında patates vardı çok az yedim
Yoğurtlu havuç salatası vardı o da bi kaç çatal yedim

Ara
3 kurukayısı
Ara
1 tane ayran

Akşam
Domates salatalik ve yeşil soğan dildim yağsız
3 kaşık taze fasulye yemeği

Şimdi bitki cayimi içiyorum
Bol su tabiki:)
Bol bol da yürüdüm :)

Akşamda göbek hareketleri yaparim yatmadan önce

Ya ben şimdi diyetimiz uygulayacağım da eğer pek kilo veremezsem dukan yapmayı düşünüyorum belki diyet şeklimi değiştirirsem faydalı olur o yüzden de tavsiye ediliyormu diye merak ediyorum da

Evet cnm güzel veriyosun ama dediğim gibi doğru düzgün yaparsan bn bi süreden snra sıkılmıştim

Bu arada arkadaşlar diyet cluba üye oldum,boy ve kilomu yazıp formu doldurunca günlük almam gerekn kaloriyi belirliyorlar ve günlük yeme -içme planı tutarak kalori saydırıyorlar.Yani gün içinde ne yediysem kalorisini görüyorum.Zayıflayabilmem için günlük almam gereken kalori 1400-1500 ü geçmemeliymiş.2 gündür aldığım kaloriden yaktığım kaloriyi çıkarıyorum toplam 1200-1300 kaloriyi geçmiyor.Böyle giderse kilo vermeye başlayacakmışım :)

Ben de bugün yediklerimi yazayım ancak pek örnek alınacak tarafı yok
Sabah yağ yakıcı çayım arkasından peynir haşlanmış yumurta zeytin ve yeşilçaylı kahvaltım 1çay kaşığı bal da var 2dilim tam tahıllıyla
Öğlen kayınvalidemdeydim,menü korkunç ,2peynirlipoğaça (tazecikti üzgünüm)biraz patates salatası,ve kendi yaptığım tahinli baloooon gibi kabarmış kekimden bir dilim şkersiz 2çayla .sonra kızımı almaya gittim 20 dk yürüdüm,işe yararmı bilmem
Akşam yine bomba .kayınvalidemin arnavut usulü tepside kurufasülyesinden 3kaşık,3kaşık pilav ,küçük bi tavuk but salata
Yazdım bunları size örnek olmak açısından değil,kendime cıssss yapmak için

60 kiloyum ve balon gibi şişim

haftaya çok daha iyi bir performans sergilerim umarım

sabah yarım küçük bazlamayla beyaz peynirli tost yedim. öğlen de bir kase yoğurt ile bir tabak kuru fasulye. hepsi bu kadar.

şekersiz kahve de içtim ayrıca. ayrıca sabah sütlü kahve de içtim. tamam itiraf ediyorum oğluşumdan artan sütlü bisküviyi de ben yedim.

tamam tamam Roma'yı da ben yatım mı diyeyim
sabah 10 mekik çektim ayrıca

Merhaba arkadaşlar,

1.59 boyundayım 60 kiloyum. Hedefim 50 kilo ! Ama ne yazıkki uygulamak için güzel bi diyet listesi bulamadım henüz..

Öğrenci olduğum için öğle öğünlerine uyamıyorum. Bana ne önerirsiniz ??????

Ayrıca her gun sabah ve aksam olmak üzere egzersizler yapıyorum. Squat özellikle, popo ve bacak kaslarını harekete geçiriyor ve harika bir kalçaya sahip olmanıza yardımcı oluyor. Ben bir haftadır yapıyorum ve selülitler gidiyor, bunun yanında her pazartesi dinamik yoga yapıyorum 1 saat. Tek ihtiyacım olan güzel bir diyet. Yurtdısında yasadıgım ıcın de burda diyetisyene gitmek istemiyorum.

Bana yardım ederseniz sevinirim ? Beraber zayıflayalım yaza kadar fit olalım, yardımlasalım kızlar! :)

öğle öğünü için tavuklu sandwich filan çantamda taşırdım ben. ister kilitli buzdolabı poşetine isterseniz ufak bir saklama kabına ekmek arası balık tavuk yada peynir koyup yiyiyordum. "çantamda sandwichle gezemem" diyorsanız, kol çantasında yoğurtla gezenlerden ibret alın derim

squash yapmayı ben de istiyorum ama eşsiz olmuyor, eş bulmak da zor. arkadaşın nazlanmayacak da, programlarınız uyacak da... ki genelde iyi başlarsınız sonra arkadaşınız sizi ekmeye başlar, yolda bırakır. bana çok oldu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…