- 21 Şubat 2013
- 231
- 68
- 98
öğle öğünü için tavuklu sandwich filan çantamda taşırdım ben. ister kilitli buzdolabı poşetine isterseniz ufak bir saklama kabına ekmek arası balık tavuk yada peynir koyup yiyiyordum. "çantamda sandwichle gezemem" diyorsanız, kol çantasında yoğurtla gezenlerden ibret alın derim
squash yapmayı ben de istiyorum ama eşsiz olmuyor, eş bulmak da zor. arkadaşın nazlanmayacak da, programlarınız uyacak da... ki genelde iyi başlarsınız sonra arkadaşınız sizi ekmeye başlar, yolda bırakır. bana çok oldu da
merhaba arkadaşlar
bugün yediklerimi yaziim ben de
kahvaltıyı dışarıda yaptık.ben dikkatli yedim.
akşam 6 gibi de 1 kase kelle paça çorbası içtim.2 kaşık da kabak tatlısı.veeee şu an karnım acıkmaya başladı ama yemeyeceğim.
moralim bozuldu.geçenlerde-ben 60.5 kilo iken- denediim ve beğendiim takım indirime girmiş.ama ben 2 kilo adım bu arada, denedim istediim gibi olmadı.almadım.ve ben bu gün şunu cok ii anladım ki eğer ben bu arada kilom normal korumaya çalışayım psikolojisiyle hareket etsem kilomu korurdum ama ben ne yaptım nasıl olsa rejime başlayacağım dedim yediğimi kar sandım.2 kilo benim için önemli boyum 1.58 çünkü.
ya kilo vermem lazım ...kilo veren arkadaşlar bana tiyo verin napiim ben?????iştahım coktur hemen acıkırım.yemeksiz durum tatlısız cok zor...yardım ......
Canım öncelikle slm,bence kilo verme süreci kendini tanıma ve yenileme süreci sen kendi kendini bnm iştahım çok iyidir,çok yerim dye kandırmişsın,önce bunu bi beyninden çıkar,çünkü beyinde bu komutu bedene veriyor,şahsen bnde çok yerim hemde bazen gerektiğinden fazla ama dyrm ki bn istersem cooookkkkk sevdiğim bişey dahi olsa yemeyebilirim,çünkü onu yemek istemiyorum ayrıca şöyle düşün,o yediklerinin sana bi yararı yokki aksine zarardan ibaret yani kısacası seçim yapacaksın ya yiyip şişecek,istediğin kıyafetleri giyemeyecek yada kendine hakim olup her istediğini giyebilecek
merhaba arkadaşlar
bugün yediklerimi yaziim ben de
kahvaltıyı dışarıda yaptık.ben dikkatli yedim.
akşam 6 gibi de 1 kase kelle paça çorbası içtim.2 kaşık da kabak tatlısı.veeee şu an karnım acıkmaya başladı ama yemeyeceğim.
moralim bozuldu.geçenlerde-ben 60.5 kilo iken- denediim ve beğendiim takım indirime girmiş.ama ben 2 kilo adım bu arada, denedim istediim gibi olmadı.almadım.ve ben bu gün şunu cok ii anladım ki eğer ben bu arada kilom normal korumaya çalışayım psikolojisiyle hareket etsem kilomu korurdum ama ben ne yaptım nasıl olsa rejime başlayacağım dedim yediğimi kar sandım.2 kilo benim için önemli boyum 1.58 çünkü.
ya kilo vermem lazım ...kilo veren arkadaşlar bana tiyo verin napiim ben?????iştahım coktur hemen acıkırım.yemeksiz durum tatlısız cok zor...yardım ......
Arkadaşlar merhaba hepinize yeniden
Ben o kadar mutluyum ki şuan bunu sizinle de paylaşmasam olmaz
Bir yıldır irademe hakim olamadığım için veremediğim kilolarım vardı ya
ARTIK YOKLAR
26 yıllık ömrümde ilk defa bu kadar iradeli ve pozitif yaklaştığım bir dönem daha olmadı
iki beden inceldim neredeyse.. şaka gibi ama gerçek
Bilmiyorum sizler nasıl yaklaşırsınız buna ama ben bu mucizeyi Dukana borçluyum.
63 ile başlayan kilo macerama 56 kgile devam etmenin haklı gururunu yaşıyorum ahhashajhajsfjahf
Hepiniz benim gibi mutlu olun istiyorum kızlar
Tbrk ederim cnm,dukanla evet güzel kilo veriliyor ama dışarda olunca gün boyu kolay olmuyor,darısı başımıza
Bugün bnde öğlen patates kızartması yaptım kendime,ama tabi akşam sebze yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?