60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cantamda yogurt tasımayı ben de dusundum ama denicem sanırım :) Geceden sandwich hazırlamam zor oluyor cunku. Sabahları genelde sekersiz sutlu nescafe ıcıyorum tabı uyanınca da sırkelı su. Ama bilinen bir diyete mi baslayayım yoksa kendime gore bir listemi cıkartayım bilemedim.

Squats konusuna gelince bence bir ese ıhtıyacınız yok. Ben yalnız yasıyorum sabah uyandıktan sonra 100 squats hareketi yapıyorum 25 er de mekik cekıyorum duz ve yanlar olmak uzere bıde gece yapıyorum aynı hareketlerı saat 10-11 gıbı yatmaya yakın. Sıze tavsıyem benım gıbı yapın. Aksam dızımı ızlıyorsunuz, ozaman reklam arasında yapabılecegınız kadar egzersız yapın. Hem ınsanı delıye cevıren uzun reklamları beklemek zorunda kalmazsınız hem de zamandan tasarruf. Ben evde oldugum surece bunu yapıyorum. Bos kaldıgınız da egzersız yapın. Ben mesela spor salonuna gıtmıyorum cunku para vermek ıstemıyorum ogrencıyım. Evın bır kosesını spor kosesı yaptım tv karsımda ızlerken uyguluyorum.

Bende bgn katılacağım aranıza 3.5 ay önce doğum yaptım ve 65 kıloyum hedefim57-58 kilo sizinle birlikte yapabileceğime inanıyorum.tabi emzirirken zor biraz cok yavas olacak ama yaparım / yapmalıyım :)

Slm kızlar,ancak girebildim,bu sabah 68.9 çıktı
Tablo mu yapsak acep?

Yarın evde olduğum için rahatım şok diyet yapacağım ve yürüyüşe çıkmayı planlıyorum :)
Şok diyet yanlış anlaşılmasin listeyi sizlede paylaşırim akşam

merhaba bende size katilmak istiyorum mumkunse, boyum 1.59, kilomu yazmaya bile cekiniyorum 64 .ben bu kiloda ilk cocugumu dogurmustum on sene once simdi de koca bir gobegim var ama bir farkla onu sevip oksamiyorum hadda ona bakmak bile istemiyorum.ikinci dogumdan sonra bu göbek kaldi.eski kiloma asla inemedim baslarda bu halimden pek rahatsiz degildim ,her girdigim ortamda taniyan tanimayan hamilemisin diye sormaya basladilar yinede takmiyordum pek ama su son aylarda kendimi oldukca rahatsiz hissediyorum sanki gitgide hantallasiyorum hep yorgunum bende kara verdim artik zayiflamaliyim bir aydir ekmek ,makarna ,pilav,patates cok az yiyorum ve normalde hic su icmeyen ben artik su icmeye kendimi zorluyorum sizlerle beraber olup fikiralisverisi yaparak zayiflamak istiyorum ..

ben ben ben boyum 170 kilom 68 yaşım 22 . hayatım boyunca hep iri yarı bir insan olmuşumdur bunun için çok alay konusu oldum ve bu yüzdendir ki kilomu iyice takıntı haline getirdim :2::2: ben takıntı haline getirmeye başlayınca çevrem daha bi alay eder oldu benimle neyse laf bu gidişle baya bi uzayacak umarım bendde şöyle cillop gibi bi hatun olup çıkarım yaza kadar , burda birbirimizii gaza getirelim lütfen bi gün buraya bende başarı öykümü yazmak isterim kısmet olursa

Herkese merhabalar bugun itibariyle ben de aranıza katılıyorum izninizle:)
Aralık ve ocak ayında aldığım kilolar üzerime yapıştı resmen. Hayatımda hiç kilolu olduğumu hatırlamam. Şimdi dombik olup çıktım. Sadece iki ayda üstelik 56dan 64e çıktı kilom. Şimdi hepsini geri vermek için uğraşıyorum. Ama diyet konusunda pek istikrarlı olabilmiş değildim. İnşallah bu sefer sizinle başarabileceğimi düşünüyorum.:))

Slm kızlar günlük menümü yazayım,bugün protein günü yaptım
Sabah
1 haşlama yumurta
Biraz peynir
Domates,salatalik,yeşillik
Şekersiz çay
1 dilim kepekli light ekmek

Öğlen
3 ızgara.köfte
Salata

Ara
1 bardak ayran

Akşam
2 parça haşlama tavuk
Salata

Ara
Yarım bardak süt

Gün içinde bol su,2 fincan bitki çayı,1 fincan kahve
Spor olarakda 30 dakka merdiven inip çıktım

Bütünlük bu kadar:)

selam kızlarnasılsınız?
ben cok kötü öksürmeye başladım:2:üşütmüşüm.rejim desen hak getireAllah sonumu hayretsin.sizi okuyup gaza geliyrm işte.iyi gidiyorsunuz:130::130::130:

Slm kızlar,kimsecikler yok ama bn menümü yazayım
Sabah kalkinca 2 bardak su

Kahvaltı
1 şekersiz çay
1 dilim kepekli light ekmk
Bi kaşık menemen
Biraz peynir
Azıcık börek

Öğlen
Domates-salatalik
Biraz peynir
Şekersiz çay

Ara
Ayran
Biraz çekirdek

Akşam
1 tane ızgara köfte
Biraz lahana turşusu
1 bardak diyet kola

Spor olarak 42 dakka merdiven indim çıktım
Gün boyu bol su

Bugünlük bu kadar:)

merhaba arkadaşlar
bugün yediklerimi yaziim ben de

kahvaltıyı dışarıda yaptık.ben dikkatli yedim.
akşam 6 gibi de 1 kase kelle paça çorbası içtim.2 kaşık da kabak tatlısı.veeee şu an karnım acıkmaya başladı ama yemeyeceğim.

moralim bozuldu.geçenlerde-ben 60.5 kilo iken- denediim ve beğendiim takım indirime girmiş.ama ben 2 kilo adım bu arada, denedim istediim gibi olmadı.almadım.ve ben bu gün şunu cok ii anladım ki eğer ben bu arada kilom normal korumaya çalışayım psikolojisiyle hareket etsem kilomu korurdum ama ben ne yaptım nasıl olsa rejime başlayacağım dedim yediğimi kar sandım.2 kilo benim için önemli boyum 1.58 çünkü.
ya kilo vermem lazım ...kilo veren arkadaşlar bana tiyo verin napiim ben?????iştahım coktur hemen acıkırım.yemeksiz durum tatlısız cok zor...yardım ......

Canım öncelikle slm,bence kilo verme süreci kendini tanıma ve yenileme süreci sen kendi kendini bnm iştahım çok iyidir,çok yerim dye kandırmişsın,önce bunu bi beyninden çıkar,çünkü beyinde bu komutu bedene veriyor,şahsen bnde çok yerim hemde bazen gerektiğinden fazla ama dyrm ki bn istersem cooookkkkk sevdiğim bişey dahi olsa yemeyebilirim,çünkü onu yemek istemiyorum ayrıca şöyle düşün,o yediklerinin sana bi yararı yokki aksine zarardan ibaret yani kısacası seçim yapacaksın ya yiyip şişecek,istediğin kıyafetleri giyemeyecek yada kendine hakim olup her istediğini giyebilecek

Kızlar 2-3 gündür nete giremiyordum,zaten girsemde ne yazacaktım ki,3 gündür diyeti bozdum Tek tesellim günde 45-60 dk yaptığım yürüyüş yada bisiklet bu arada bu tutarsızlığıma rağmen 600-700 gr gitmiş

saol canım kesinlikle haklısın.önümde yemek güzel şeyler olunca " bunu yemem lazım" diye düşünüyrm.o an canım istemese de yiyorum.hatta bazen rahatsız oluyrm.yani duygusal yiyiciyim yaaa ben bunun farkındayım ama nasıl düzelteceğim bu düşünce sistemimi?
valla ne güzel elbiseler vardı deneyemedim bile .:18: korktum denemeye...

kabak tatlısı mııı? hemen şu mağaraya girin, yaptıklarınız hakkında düşünün ve tatlı zaafınız geçinceye kadar da çıkmayııııın

şaka şaka

ben tatlı krizine girince hemen şekersiz kahve içiyorum. ağzımın tadı değiştiği için, daha doğrusu kaçtığı için, gözümün önüne kocaman tatlı masası da kursalar yemek içimden gelmiyor o zaman. belki faydası olur size de:26:

kelle paça çorbası çok güzel olur, ben de severim ama biraz da olsa ekmek yemek lazım diye düşünüyorum. sonrasında acıkmanız ise tamamen kabak tatlısının suçu. kan şekerinizi hemen yükseltir, kan şekeri çabuk yükselince vücudumuz tedbir olarak hemen düşürmeye çalışır, bu da açlık hissi demek. protein veya lifli gıdaları bu yüzden tercih ediyoruz. kan şekerini yavaş yükseltirler, vücut da endişelenmez ve düşürmeye çalışmaz. kan şekerimiz hemen düşürülmediği için de daha uzun süreler tok durabiliriz

yeni gelen arkadaşlara sesleniyorum: "ayy kilo vermek istiyorum "deyip 2 gün sonra "rejim mejim unuttum valla" diye gelmeyin motive olmak için buraya geliyorsunuz, çok güzel ama rejim filan unuttum diyerek bizim motivasyonumuzu bozuyorsunuz. biz ne yapalım peki? lütfen verdiğiniz kararlara sadık kalınız

Arkadaşlar merhaba hepinize yeniden
Ben o kadar mutluyum ki şuan bunu sizinle de paylaşmasam olmaz
Bir yıldır irademe hakim olamadığım için veremediğim kilolarım vardı ya
ARTIK YOKLAR

26 yıllık ömrümde ilk defa bu kadar iradeli ve pozitif yaklaştığım bir dönem daha olmadı
iki beden inceldim neredeyse.. şaka gibi ama gerçek

Bilmiyorum sizler nasıl yaklaşırsınız buna ama ben bu mucizeyi Dukana borçluyum.
63 ile başlayan kilo macerama 56 kg ile devam etmenin haklı gururunu yaşıyorum ahhashajhajsfjahf

Hepiniz benim gibi mutlu olun istiyorum kızlar

Tbrk ederim cnm,dukanla evet güzel kilo veriliyor ama dışarda olunca gün boyu kolay olmuyor,darısı başımıza
Bugün bnde öğlen patates kızartması yaptım kendime,ama tabi akşam sebze yicem

Tbrk ederim cnm,dukanla evet güzel kilo veriliyor ama dışarda olunca gün boyu kolay olmuyor,darısı başımıza
Bugün bnde öğlen patates kızartması yaptım kendime,ama tabi akşam sebze yicem

Sorma pofu,
Benim gece derslerim de oluyor salı günleri eve giriş saatim onu geçiyor, o nedenle devamlı light bir kaç ürün taşıyorum yanımda artık :) süt yoğurt en kolayları
Patates kızartması benim en büyük sınavım aaah ah özledim tadını :) Akşamı sebzeyle geçiştirirsen en iyisini yaparsın canım, ne kötü güzel şeylerin zararlı olması yha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…