60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen ya dersler yoğun ders çilesi of of zaten okulda çıkan yemeklerde yağlı yağlı ((
Patates de cnm çekti,sadece bugünlük,yani akşama dewam :)

Yaa o kadar aynı durumdayız ki... Ben resmen bir aydan almışım bu kiloları ki 56dan 63e çıktım fotoğraflarıma bakıp da inanamıyorum halime. Ne kadar zamanda düştün neler uyguladın beni bilgilendirir misin? 3gün süren diyetlerimden bıktım. Gözümde seni canlı örnek olarak görüp ben de 56 55e düşmek istiyorum. Biraz anlatırsan çok sevinirim

bende tecrubemi sizinle paylasmak istedim .tek tek yorumlari okumadim ama hepimizin sorunu ayni galiba.8 ay once dogum yaptim 58 ile hamile kalip 87 ile dogumu gerceklestirdim .cok zor bi durum okilodan bu hale gelmek dogum sonrasi cabalarin ardindan su an 69 kiloyum.haftalardir dukan diyetini arastiriyordum.pazar aksami gidip bir haftalik alis verisimi yapip dun sabah kararli bi sekilde basladim diyete.baslamadan once 69 kiloydum gece biraz zorlandim bogazina duskun biri olarak ama biraz once tartiya cikinca gozlerime inanamadim ve cok cok daha kararliyim devam edicem cunku 67.20 gr geldim cok mutluyum bir gunde boyleyse devamini merak ediyorum darisi basiniza

Çok güzel :)) Ben de bugun dukanın ilk günündeyim ama tartılardan korkuyorum sanırım bir hafta geçmeden tartılamam tabii merakıma yenik düşmezsem:)) Umarım hepberaber istediğimiz kilolara geliriz. Hepimize kolay gelsinn:)

Slm kızlar bnde dukana benzer ama biraz farklı 17 gün diyetine başladım l,bu gün iyi gidiyor inşallah kalan 16 günde bozulmaz :)

evet mağara fikri güzelmişşu bir gerçek ki insnın yedikçe yiyesi geliiyor.o an bi haz yaşıyorsun sonra daha fazlası daha fazlası...değmez
bugün cok daha iyiyim kızlar..".yani istesem yerim ama yemek istemiyorsam yemem." hep bunu söylüyorum kendime:)işe yarıyor.
bugün yedikerm:78:
sabah 1/2 simit
arada şekersiz nescafe
öğlen bal tereyağ 1 dilm ekmek.(1 dilim ekmeğe sürülebilecek kadar),5 zeytin
akşam bol salata ve tavukgöğsü(apartman mis gibi biber kızartması kokuyordu eşmin de canı istemişeve gelirken biber aldım.kızarttık.ama yemedim.canım istemedi o an .kendimi iyi hissediyorum
:118::118::118::118:

günaydın arkadaşlar,

benim diye de fena gitmiyor ama kilolarım da gitmiyor

kahvaltıda yağsız peynirle omlet yedim, başka birşey yemedim ama çok tokum. bu işte bir gariplik var :44:

sabahları 10-15 mekikimi de çekiyorum ayrıca

Kızlar dün akşam tartıldım 65.100 geldim :)) diyete hala devam ediyorum bol yürüyüş bol su

Kesinlikle katılıyorum bol su ve bol hareket şart yoksa bu iş zor olur ayrıca akşam ve sabah tartı farklıdr,sanırım daha düşük çıkacak:) tbrk ederim

Merhaba kızlar menüm şöyle
Sabah 2parça beyaz peynir ,1parça örgü peynir ,3yeşil zeytin ,1çay Kaş bal ,2dilim tam tahıllı ,yeşilçay
Ara 1portakal
Öğlen 4-5kaşık kıymalı karnabahar ,2kaşık makarna ,salata ,1 dilim tam tahıllı
Şimdi de karnım aç ve yemiycem belki birkaç diyet bisküvi atarım
Akşama da köfte patates var ama patatesi az yiycem bir de tefalde kızartıyorum ya çok yağlı olmadığından içim daha rahat
Fena diil gibi ama ben kilo veremiyorum gibi geliyor.tartımda bozuk ,ama şu da var geçenlerde bi pantolon aldım ve M beden.yıllar oldu gitmediğim bi beden işin bide bu yönü var.mekik aletiyle mekiği de çekiyorum sabah 60akşam 60
Benden bu kadar

çok güzel görünüyor, inşşşşşşaalllaaaah yağ kaybı olarak geri döner (amin)
ben de sabah kahvaltıda yağsız peynirli omlet, öğle yemeğinde yağsız peynir ve 1,5 bardak süt ile idare ettim. (yemek getirmeyi unutmuşum da) akşam ise yağsız tavukla salata olcek

iradenize hayranım ve tebrik ediyorum

daha önce defalarca kilo verip alan biriyim en son 71den akupunktur ve diyetle birlikte 61.9a kadar indim ve şimdi 69u gördüm tekrardan. bendeki yeme istegi tamamen duygusal yeme istegime engel olamıyorum. önceden de böyle oldugu icin akupunktur tedavisi olmuştum. 3ay iyi gitti ama o iğneler de fayda etmedi. cok uzun yazip sıkmak istemiyorum. kilo vermek istiyorum ama bu konuda irademi isteğimi kaybetmiş durumdayım bana yardımcı olabilir misiniz? dukan diyetini düşündüm siz hangi diyetleri uyguluyorsunuz

Cnm spor yapıyor musun?ve en önemlisi su içiyomusun?
Ve gün boyu yediklerini özetlersen belki yanlısı bulabiliriz

Bende menümü yazayım

Sabah bi koca bardak limonlu su

Kahvaltı
Peynirli yumurta
Şekersiz çay

Öğlen
Peynirli salata

Ara
Armut ( hepsini yiyemedim)

Akşam
Kiymalı kereviz( susuz)

Gün içinde çok hareketliydim,bol su,bitki çayı birazdanda kahvemi içicem:)

Diyetimin 2. Günü sorunsuz bitti :)

Çok güzel bir menü,aç kalmıyorsunuz değilmi?
Ben duygusal açlık olayına maalesef inanıyorum ve yine maalesef ki ben de duygusal yiyicilerdenim.metabolizma da çok yardımcı olmayınca durum vahimleşiyor

Çok güzel bir menü,aç kalmıyorsunuz değilmi?
Ben duygusal açlık olayına maalesef inanıyorum ve yine maalesef ki ben de duygusal yiyicilerdenim.metabolizma da çok yardımcı olmayınca durum vahimleşiyor

Yok hiç açlık hissetmyrm arada karnım gurulduyo ama hemen geçiyor,buna alışmak zorundayim sonuçta kilo vermek istiyorsam bişeylerden fedakarlık yapmaliyim
Ayrıca bnde herşeyin beyinde bittiğine inaniyorum,tam kriz anında,incecik olduğumu düşünüp yemekten vazgeçiyorum,başarmaliyim diyemem çünkü başarmak zorundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…