60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zayiflama gruplarina katilmak icin buraya yazmam yeterli mi?
umarim ayiplanmam cunku foruma katilma sebebim bu
80 kilodan iki ayda bugun itibariyle 65.8 kiloya dustum ama durdu niyeyse bilmiyorum, maksimum oynama birkac gram oluyor :/
en ufak bunalmada biseyler atistirmadan duramiyorum :/
bu yuzden enazindan kendim gibi ugrasan, destek olacak birilerine ihtiyacim var

80 kg dan 65 e gelmen büyük başarı çok azimli bi bayansınız bence maallah bu süre zarfında neler yaptınız paylaşırmısınız mesela spor yaptınızmı? spora nekadar vakit ayırıyorsunuz 1 gün içinde biraz anlatırmısınız?

tesekkur ederiiiimm ::
su dunya uzerinde gorebileceginiz en usengec insan benimdir
bir tek yuruyus yapiyorum iki parca yada uc parca halinde. her bir parca yarim saat gbi bir sure.
sizin diyet listelerine bir goz attigimda ne kadar cok sey oldugunu gorunce sasirdim. ben onlarin cegregini yesem ne yaptim kendime diye aglarim.
hic ekmek yemiyorum yada soyle soyliyim icinde un bulunun hicbir seyi yemem. yumurtanin sarisina elimi surmem. tam bir tatli canavari oldugum icin iki haftada bir tane yerim. funda cayi ve kiraz sapli cay iciyorum yesil caydan igrendigim icin.
bi ara kendimi ac birakmistim ama dogru olmadigini anladim. enazindan meyve yemem gerekiyormus.
zayiflamak istiyorsaniz evinizde mutlaka grami gramina olcen bir tarti olsun, dune gore 100 gr zayif oldugunuzu gormek kadar mutlu eden ve hirslandiran birsey yok

bunun disinda aklima geldikce yazarim. soru sormak isteyen olursa seve seve yanitlarim ::

Kısa süre içinde vermişsin nasıl verdiğini yazarmısın ?

Kısa süre içinde vermişsin nasıl verdiğini yazarmısın ?

yukarida yazmistim ama bidaha yaziyim.
ilk ay 10 kilosu gitti geri kalan da bu ay.
ilk ayin 1. haftasi kendimi ac biraktim bilincsizce. ama cok sukur bi sorun cikmadi. sanirim 4 kilo vermistim ac kaldgm surede. sonra boyle olmicak dedim azar azar yemeye basladim. yinede suan tum gun yediklerimin toplami 400 kaloriyi gecmiyor. yuruyus yapiyorum. iki haftada bir kendime izin veriyorum. izin verdgm gunlerde bile un yasak. tuzdan hicbir zaman uzak kalamadhmdan dolayi odem olusmasin diye funda cayi iciyorum. metabolizmam zayiflamasin diye kiraz sapli cay iciyorum. kendi diyet yemekleri tariflerim var en fazla 200 kalori olan, bazen onlardan yiyorum.
kola aliskanligimi zar zor coca cola zeroya cevirdim simdi normalini icemiyorum.

400 kalori çok az değilmi nasıl doyuyorsun . zor oluyordur. tariflerini de yazarsan sevinirim .

400 kalori çok az değilmi nasıl doyuyorsun . zor oluyordur. tariflerini de yazarsan sevinirim .

yag kullanmadigim icin kalori olarak dusuk ama miktar olarak cok seyler aslinda. mesela taze fasulye haslayip uzerine uc kasik yogurt birkac dis sarimsak ve tuzu karistirip doktugunde gayet doyurucu ve az kalorili bir yemek oluyor. brokoli salatasi da yapabilirsin ama burda onemli olan sifir yag.

merhaba arkadaşlar,

gördüğüm kadarıyla herkes çok motive olmuş ve kararlı. ne güzel
inşallah sonuna kadar böyle gideriz, lütfen verelim kilolarımızı lütfeeen yalvarıyorum Allah'ım (amin)

Günaydın Canlar kilo bildirimi yapamıyorum çünkü kilom sabit galiba adet dönemi öncesi şişkinlik yada durdu karmakarışık bi durum

Sizler naptınızz ? Kilo durumları nasıl .Hımm ayrıca bugun ayran detoksunu uygulıycam .Sabah yaptım karışımı dolaba koydum tadına baktım güzel olsu ayran aşı çorbası gibi lezzetli ama tuz yok

günaydınnnlarrrr bende haftaya bildirim yapayım bu hafta biraz sıkıp haftaya güzel b bildiirmle karşınızda gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…