60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu haberi kutlamalıyım. yoğurduma yulaf kepeğimi karıştırıp afiyetle yiyeceğim

çantamda gelene kadar bozulmadıysa balıkım da var, ne güzel

Selam kizlar , benide araniza alin lutfen cunku acil zayiflamam lazim :)
Sabah ac karna 64 kiloyum, hedefim 58 kilo olmak,
siz neler yapiyorsunuz zayiflamak icin ? neler ise yariyor lutfen anlatin :)

aynen bende sabahları üzerimi giyinmeden tartıldıgımda 63,5-64 arası kilolarda geziniyorum kıyafetlerimle ve tokken 64ü geçiyo. geçen yıl düğünüm olacagı için 72 kilodan kendi çapımda diyet yaparak 63lere düştüm bi kaç ay önce 67lere tekrar cıkınca hemen dikkat etmeye başladım ama spora bi türlü başlayamıyorum 63ten aşağıya hiç inemedim yıllardır artık hedefim 58 olmak tabi ilk etapta yoksa boyum 1.62 55-56 kilo olmam lazım ://// ben yaptım denedim oluyo en etkili yöntwm bu diyenler paylaşım yapabilir mi ? ha bide mayıs haziran gibi bebek düşünüyorum en azından hamile kalmadan 55 e inebilsem ://

Herkese Merhaba !! bende 62 kiloyum ve boyum 1.57..hedefim ilk olarak 55 kiloya düşmek.inş. önümüzdeki günlerde mutlu haberlerimi sizlerle paylaşırım :)

Herkese sabır ve sevgiler

açlığa hiç dayanamayan bir et canavarıyım. kabonhidratı kesip, proteinle doyuyorum. sabah akşam 10 mekik, işe de yürüyerek geliyorum. 25+25=50 dakika

canım aşırı tatlı istediğinde şekersiz kahve içiyorum. ağzımın tadı tuzu kalmadığı için canım da birşey istemiyor

sabah aç karna ılık su içiyorum. tok tutuyor ama kahvaltı mutlaka yapıyorum

bende varım boyum 1,65 cm,kilom sabah aç karnına 65,2 hedefim 54 kg ma düşmek sabahları 1 saat yürüyüş yolunda yürümeye başladım pc de çizelge bile yaptım dün fotoğrafımı çektim zayıfladığımda sizinle paylaşıcam inş akşam eşimle beraber yediğim yemeğe son verdim birde bol bol su içiyorum bilmiyorum daha ne yapsam kahvaltımı çok iyi yapıyorum meyve yiyorum aralarda bu 2. günüm kararlıyım eteklerimi giymeyi çok özledim

ben de kendimden bahsedeyim o halde :)

24 yaşındayım. boyum ne yazık ki 1,60 kilom ise şu an da 61-62 arası gidip gelmekte. regl dönemindeyim ve henüz olamadığım için vücudum şişmiş durumda :/

diyet günlüklerinden ya da zayıflama deneyimlerinden görenler olmuştur. bir zayıflama hikayem var aslında. 1,5 sene öncesine kadar 89 kilolalara kadar çıkmıştım ve bir azimle 59a kadar indim. malesef işe girince spor ve diyet sekteye uğradı ve gördüğünüz üzere biraz kilo artışı yaşadım

2 haftadır spora ve dikkatli beslenmeye tekrar başladım. benim belli bi diyet listem hiçbir zaman olmadı. sadece kontrollü yedim ve spora ağırlık verdim. karbonhidratı ve zararlı yiyecekleri uzak tutuyorum kendimden. son yemeğimi mecburen akşam 7de yiyorum ve gece bir daha sudan başka bişey koymuyorum ağzıma. gündüzleri 1 fincan yeşil çay içiyorum. akşamları yaklaşık 40-45 dk kadar spor yapıyorum.

velhasıl şimdi ilk hedefim olan 55i görmek istiyorum. çok şükür şu an iyiyim istediğimi giyebiliyorum. 38 bedenim ama ben kafaya takatım 55 olmak ve biraz daha incelmek istiyorum.

Kızlar biraz geç oldu ama hemen yazayım kilomu
Geçen hafta 68.5 du
Bugün 67.8 :)

Sabah kar ve soğuk yüzünden yürüyüş yapamadım hala gözüm dışardaki havada çok soğuk bugün

Ara öğünümde elmayla ayranım var birazdan onları yiycem akşam eşimle yemedim 18,30 da son yemeğimi yedim :) eşim işten en erken 21-22 gibi geliyor
dün browni yapmıştım eşim beni sınıyor sabah 2 dilim yedi benide denedi sağolsun ama yemedim bende bir şeyin tadına bakarsam gerisi getirme huyu var :)
buzdolabının üstüne bir sürü salata tarifi astım diyette neler yemeyeceğimi yazıp astım bugün burda pazar var 3-4 gibi pazara inerim bol yeşillik ve sebze alıcam yaşım 28 liseden bu yana ilk defa zayıflamada bu kadar kararlıyım :)))

merhaba hanımlar..ben 64 kiloyum..sıkı bir diyete girdim..bakalım ne olacak..biran önce 59 lar topiğine gitmek istiyorum :)

selam kızlar kilo bildrimi yapamadım ya cok yoğunum şu aralar.ama vere vere 200 gr vermişim
62.3 kilom.
kızlar ya şu nesfitle zayıflayan deneyen var mı?akşamları birer kase ondan yesem acaba nasıl olur ki????

selam kızlar kilo bildrimi yapamadım ya cok yoğunum şu aralar.ama vere vere 200 gr vermişim
62.3 kilom.
kızlar ya şu nesfitle zayıflayan deneyen var mı?akşamları birer kase ondan yesem acaba nasıl olur ki????

Aç kalırsın ,o kadarını söyliyim
Bi öğün denemiştim vakti zamanında,hayal oldu

Merhaba arkadaşlar!!! Ben de bu gruba katılmak istiyorum.
24 yaşındayım, 165 boyunda 68 kiloyum. Şu aralar sabah 8 akşam 10 arası sürekli oturarak çalıştığım için (çoğu zaman haftasonları da çalışıyorum) ne yazık ki sıkıntıdan çok kilo aldım.
Ben de buraya yediklerimi yazmak ve kilo vermek için motivasyon toplamak istiyorum.
Sevgiler...

Soğuk ama güneşli bir istanbul sabahından herkese GÜNAYDINNNNN hadi hadi kalkın bi bardak su içip şu güzel güneşin tadını çıkarttınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…