Kızlar biraz geç oldu ama hemen yazayım kilomu
Geçen hafta 68.5 du
Bugün 67.8 :)
ayyy aşırı tebrik ederim
Hafta sonu kaçamakları olmasaaaa kilo vermeler durmasaaa
kızlar ya şu nesfitle zayıflayan deneyen var mı?akşamları birer kase ondan yesem acaba nasıl olur ki????
35 yaşındayım 1.55 boy ve 60 kilo. fazla kiloların hepside göbekte toplanmış maşallah
merhaba arkadaşlar
1,57 boy, 67,1 kiloyum
yaklaşık 6 aydır 65,2-67 kilo arasında gidip geliyorum
64,5 kiloya bile hasretim
hedefimse 54 kilo olmak
bu grupta devam etmek istyorum (daha önceden doğumdan önce bu gruba gelmiştim, bunun dışında zayıflama takımlarında bulundum karatay grubunun müdavimlerindendim, son zamanlarda karatay yapmasam da oraya motivasyon için yazıyordum, 1 aydır da özgüüüüürce yedim ve üst limitime 67ye çıktım)
son olarak sormak istediğim bazı şeyler var:
kurallarınız var mı?
bildirim gününüz ne zaman ?
kim bildirim yapıyor vs.
kusura bakmayın son 2 sayfayı okuyup gruba girmeye karar verdiğim için bu bilgileri bulamadım
merhaba kızlar bende 1.72 boyunda 69 kıloyum zayıflamam gerek aksam yemeklerı azaltarak baslıycam artık siz neler yapıyorsunz
siz siz siz gerçek misiniz? bana ne kadar benziyorsunuz:44:
bende de 1.51 boy, 61 kilo (58 oldum) ve 33 yaş var
siz siz siz gerçek misiniz? bana ne kadar benziyorsunuz:44:
bende de 1.51 boy, 61 kilo (58 oldum) ve 33 yaş var
karnım patlayacak gibiiiii
sabah kendime 1 yumurtayla omlet, eşimle oğluma da 2 yumurtayla peynirli omlet yaptım. kendi omletimi yedim ama eşim "peynir bozulmuş bizim omletimiz yenecek gibi değil" deyince ziyan olmasın diye onlarınkini de yedim. sonra 1 yumurtayla sade omlet yaptım oğluma, yemeyince, o omleti de ben yedim. 4 yumurtalı omlet yedimçok pişmanıııııım
not: omletten başka sadece 1 bardak süt içtim. omlet yağsızdı. o kadar da korkunç değil dimi:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?