60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hafta sonu kaçamakları olmasaaaa kilo vermeler durmasaaa

unutmayın haftasonu "KAÇAMAK"ları olduğu sürece, durumumuz kilolardan "KAÇAMAMAK" a döner

bu arada haftasonu çooooook güzel yemeklerin olduğu bir düğüne gittik. herşey sınırsızdı amaaaaa gitmeden önce etimi ve yoğurdumu yedim, düğünde sadece su içtim ve 1 dilim peynir yedim, başka birşey yemedim

annemlerdeki pazar kahvaltısına da yulaf kepekli, sütlü omlet yiyip, su içip gidip, peynir ve şekersiz çay haricinde birşey yemediğimi de eklemek isterim
kendimi öpmek istiyorum

kızlar ya şu nesfitle zayıflayan deneyen var mı?akşamları birer kase ondan yesem acaba nasıl olur ki????

kahvaltıda, kuru meyve (gün kurusu, hurma vs) doğrayıp sütle yiyiyordum. tok tutuyordu ama bütün günü geçirmek için kötü bir fikir.

valla ben ki hayatında rejim yapmamış, canı ne isterse yemiş biri olarak yaş 30'u geçtikten sonra kilo alımının nasıl hızlı ancak vermenin ne kadar gç oldugunu bugün itibari ile kabullenmiş bulunuyorum.
4 ay önce evlendim, işimden istifa edip spora yazıldım. haftada ortalama 3 gün spor yapıyorum ama bütün gün tembellik ve mutfak maharetlerimi ispatlama ugrunda yenilen yemekler ile 4 ayda 4 kg aldım ve hayatımda ilk kez bu sabah tartıda 60 kiloyıu gördüm. benim boyum 1.67 aslında cok kilolu değilim ama normalde 53-54 kg olurdum hatta stresli dönemlerimde 50 kiloya kadar düşerdim..
eşimin boyu 1.76 ve sabah 66 kg cıktı.. aramızda ebat farkını düşünebiliyorsunuz değil mi..

umarım burada motivasyonumu kaybetmeden diyet ve sporu beraber götürüp zayıflayabilirim..

Merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım.62.5 kilodayım ve boyum 1.66.Artık bende buradayım.58 kiloya düşmek istiyorum.Bana tavsiyeleriniz var mı? :)

karnım patlayacak gibiiiii

sabah kendime 1 yumurtayla omlet, eşimle oğluma da 2 yumurtayla peynirli omlet yaptım. kendi omletimi yedim ama eşim "peynir bozulmuş bizim omletimiz yenecek gibi değil" deyince ziyan olmasın diye onlarınkini de yedim. sonra 1 yumurtayla sade omlet yaptım oğluma, yemeyince, o omleti de ben yedim. 4 yumurtalı omlet yedim çok pişmanıııııım

not: omletten başka sadece 1 bardak süt içtim. omlet yağsızdı. o kadar da korkunç değil dimi:18:

selam kızlar bende 24 yaşındayım 1.58 boyum 65.2 de kılom ben 3 gundur sabahları aç karnına evde yaptıgım kefırı ıcıyorum 1.5 kılom şimdiden gıttı herkeze tavsıye ederim.

merhaba arkadaşlar
1,57 boy, 67,1 kiloyum
yaklaşık 6 aydır 65,2-67 kilo arasında gidip geliyorum
64,5 kiloya bile hasretim
hedefimse 54 kilo olmak
bu grupta devam etmek istyorum (daha önceden doğumdan önce bu gruba gelmiştim, bunun dışında zayıflama takımlarında bulundum karatay grubunun müdavimlerindendim, son zamanlarda karatay yapmasam da oraya motivasyon için yazıyordum, 1 aydır da özgüüüüürce yedim ve üst limitime 67ye çıktım)

son olarak sormak istediğim bazı şeyler var:
kurallarınız var mı?
bildirim gününüz ne zaman ?
kim bildirim yapıyor vs.
kusura bakmayın son 2 sayfayı okuyup gruba girmeye karar verdiğim için bu bilgileri bulamadım

sorularıma cevap alamadım, yok mu ilgilenen?

....
menümü yazıp da gideyim
sabah:1 dilim tam tahıllı ekmeki 1 yumurta tavada, 1,5 dilim kaşar peyniri, 5 zeytin
Öğlen: 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar ve 1 parmak kalınlığında sucutan tost, 200 ml süt
ara: 13 kuru üzüm yarım çay bardağı kadar leblebi
Akşam:????

ne yapacağımı bilmiyorum. evde kerevizim var, belki onu haşlarım yoğurtlayıp yerim, çocuklara da ton balıklı makarna yapabilirim. makarna pişirirsem yemeden dururmuyum ki acep:44:

bu arada kızlar yemek pişirmeye çok az vaktim var.(nedenini ayrıntılı olarak sonra anlatırım.) uzun zamandır fırın gibi ısısı ve saati ayarlanan dolayısı ile yemeği koyup eve geldiğimde yemeğimi hazırlamış olan bir pişirici arıyordum ve buldum, bugün onu sipariş ettim.
yemeklerimi sabah arz.m güveçciye koyup evden çıkıcam, atyarının biri 4-5 saatte diğeri 8-10 saatte yavaş yavaş pişiriyormuş. kullanınca size de hatta forumun geneline de yorumlarımı yazarım. umarım memnun kalırım.

merhaba kızlar bende 1.72 boyunda 69 kıloyum zayıflamam gerek aksam yemeklerı azaltarak baslıycam artık siz neler yapıyorsunz

selam kızlar!!!!!!!!!!!!
bugünkü menüm:
sabah :bal, kaymak ,yumurta haşlama,2 dilim ekmek
arada : 1 br ayran,2 ısırık börek
öğlen :1 kase nesfit ve süt
arada: 1 portakal
akşam :bi yere gittim az hamurişi yedim.o yüzden akşam yemeği yemedim.
biliyorum cok kötü cok fazla diil belki ama kalorili şeyler yedim.
bu işi kendim yapamıycam galiba .bi spor salonuna gidiim bari:44:belki motive eder.yaaa eskiden ne güzel evde spor yapardım,leslie yapardım canım istemese müzük açar oynardım...

merhaba kızlar bende 1.72 boyunda 69 kıloyum zayıflamam gerek aksam yemeklerı azaltarak baslıycam artık siz neler yapıyorsunz

hoş geldin beren:)
ben ne mi yapıyorum...yiyip yiyip pişman oluyorum su ara yaptıım tek şey bu gördüün gibibi dikiş tutturamadım..ama vazgeçmiyorum.olacak birgün inşallah.ben de istediim kıyafeti "ayyy bunu giysem göbeğim cok mu cıkar demeden giyicem inşallah"
boyum 1.58 ,63 kiloyum gayet tombulum yanisana da kolay gelsin:)

ay çok şekersin :)

eşinin bozuk dediği omleti mi yedin? ekmek yedin mi?

ben de eşimin yemediği kızımın yemediği şeyleri yiyince ((

sabah aç karnına 65,2 hedefim 54 kg ma düşmek demiştim çok şükür 64.3 e düştüm bu da birşeydir dimi başlangıç için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…