60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

63.5 kilo ile pazartesi günü diyete başladım . Öncelikli hedefim 57 olmak . Şu kiloya bir inebilsem ne kadar sevineceğim . Bayadır takip ediyorum . Yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum .

selam kızlar bende 24 yaşındayım 1.58 boyum 65.2 de kılom ben 3 gundur sabahları aç karnına evde yaptıgım kefırı ıcıyorum 1.5 kılom şimdiden gıttı herkeze tavsıye ederim.

Merhaba kefir içtikten sonra kahvaltı yapıyormusun yoksa öğlene kadar birşey yemiyormusun bende içmeye başladım ama bir değişiklik yok ama tok tuttuğu kesin.

Kızlar Merhaba,
Çok fazla geçmişi okuyamadım.Anladığım kadarı ile herkez kendini tanıtıyor.
Ben 1,67 boyunda 63,5 kg.ağırlığında nefsine hakim olamayıp verdiği kiloları geri alan biriyim (Yazın 59 kiloydum ve bu kiloya 71,2 den düşmüştüm)

Neyse ağlayıp sızlamakla olmuyor tekrar başladım bakalım hayırlısı.

ne kadar çok diyete yeni başlayan var aramızda
anlaşılan grupta çok eskiler veya oturmuş bir üzen yok
bari biri cevap versin bildirim günü cuma mıdır?????

ben de bilemedim şimdi. düzen yoksa biz sağlayalım o zaman :)

aynen yaaa
muhakkak birileri vardır ilgilenen diye düşünüyorum ama belki bi kopukluk oldu
benim eskiden bildiğim cumaları bildirim günüydü ve liste yapacak bir arkadaşa özel mesaj olarak bildirim yapıyorduk o da liste yapıyordu
kim ne yapmış kaç kilo vermiş görelim değil mi

çizelge yapacak kimse yoksa bu cuma ben yapabilirim tabi herkesin başlangıç kilosu, geçen haftaki kilosu ve bu haftaki kilosunu cuma saat 12:00a kadar bildirmeleri şartıyla

Dediğim gibi eğer kurulu bir düzen ve ilgilenen bir arkadaş varsa kusura bakmasın , ortalığı karıştırmadan ona uyalım
cevap gelmezse cuma sabahtan öğleye kadar kilo bildirimlerini alırım

gelelim diyetime
dün akşam yazdan dondurucuya attığım yeşil barbunyam vardı 1 tabak sarmısaklı yoğurtla ondan yedim+salata+5-6 yk kara lahana lapası2-3 yk da etli patates

saat 7,30 gibi canım tatlı çekti oğluşların muhallebisinden ascık yedim ve kesmeyince 3yk k yulaf ezmesi+süt+10 fındık+yarım küçük muz+10 kuru üzüm yedim

yediklerim çok gibi gözükse de gece uyku tutmadı 1 de açlıktan uyandım tansiyonum da 5,5a düşmüştü

sabah 6 da kalkıp 1 yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir ve 3 dilim kepekli ekmek yedim

..........
son 1 aydır aşırı yeme dönemimdeyim.6 aydır 65-67 arasında gidip geliyorum bir aydır ikindinleri çekirdek akşamları da ne bulsam yiyince tekrar çıkıverdim 67ye
iştah kolay kolay kapanmıyor
dün 40 dk falan hafif tempoda yürüdüm bu öğlen de yürürüm.
öğlen ve akşam ne yiyeceğime dah a karar vermedim (aslında ne yiyeceğim belli ama canım pis şeyler istiyor)
.....

bir de kendimden bahsedeyim
ben de 32 yaşında 3 çocuk annesi memure bir hanımım. efenim 1,57 boyunda 54 kiloya alışmış 56 olunca ay kilo aldım diyen 54 iken de 50 kilo olmak isteyen biriydim vakti zamanında. 56 oldum 58 oldum eyvah derken evlendim ve kilo vermem gerekirken 61 kilo oluverdim. artık tamam bu kadarı da fazla diyip spora yazıldım ve ertesi gün hamile olduğumu öğrenip sporu bıraktım

doğumdan 67 kilo ile çıkıp evde sıkıntı ile yiyip içip 74 oldum ve emziklilik boyunca kilo vermek için uğraşan ben asıl diyet ile 74 kiloda tanıştım. kolay olmadı....1 yılımı aldı, ( ilk zamanlar (60-69 grubuna da takıldım) kk forum 14. takımda 60,5 kiloya düştüm.

hedeflediğim kilo olmasa da en azından doğumda ve emziklilikte aldığım kilolardan kurtulup 2. bebeği düşündüm. açıkcası çocuklarım arasında 2,5 yaş olsun zaman geçmeden 2. de olsun dedim. ama mevlam 3. yü de o arada nasip etti ikiz bebeklerim dünyaya geldikten bir müddet sonra 65,5 kiloydum. sevinilecek bir kiloydu bu benim için ama iştahımı kontrolde çok zorlandım stres evden dışarı çıkamamak falan derken 73 oldum. sanki ilk doğumdan sonra yaşadığı şeyleri ayynen yaşıyordum, sankji o kiloları ben vermemiştim, ne güzel 65,5 kiloydun ne diye alırsın o kiloları tekrar değil mi....oldu işte.
sonra diyetler falan işte yaklaşık 1 yıl oldu diyete başlayalı ilk 6 ay 7-8 kilo verdim ondan sonra da bi daha vermedim. 65 barajına takıldım. son 6 aydır da dediğim gibi 65-67 arasında gidip geliyorum

umarım şeytanın bacağını beraber kıracağız. bu kilo benim değil ben 67 değilim ben 5 olmak istiyorum eminim eninde sonunda da bunu başaracağım tabiz sizlerin de katkılarıyla...

....siz de hikayenizi anlatın daha iyi tanışmış olalım

ay çok şekersin :)

eşinin bozuk dediği omleti mi yedin? ekmek yedin mi?

ben de eşimin yemediği kızımın yemediği şeyleri yiyince ((

hiç ekmek yemedim

protein diyet yaptığımdan karbonhidrat yemiyorum.

hatta haftasonu çoook şaşalı ve nefis yemekli lüküs bir düğün vardı, sadece 1 dilim peynir yedim. dün de İngiltere'ye gidecek arkadaşa veda yemeği yedik, yağsız peynirli salata yedim

bu sabah 1 yumurta, yarım çay bardağı süt, 1 kaşık yulaf kepeğiyle omlet yaptım. kahveyle yedim. yeni yeni acıkıyorum

birazdan yağzı peynir ve yağsız ton balağıyla salata yapıp yiyeceğimdir efem

bir de kendimden bahsedeyim
.........
çok güzel bahsetmişsiniz, sabırla okudum
ben de 33 yaşındayım, doktora yapıyorum, 1.50 boyundayım, 10 aylık bir oğlum var böyle işte....

ne? efendim? daha mı ayrıntı istiyorsunuz? hay hay

hayatımda, unv.de 74'ü de 49 'u da baskülde görmek nasip oldu çok şükür (1,5 yıl içinde) 57 ile hamile kalıp 71 ile doğuma girdim. doğumla 10 kilom gitti ve ben 61 de takılıp kaldım. kilo almadım ama vermedim de. soooon derece fizyoloji dışı olduğunu kabul etmekle beraber, etcil biri olan bana yakın olduğu için Dukan diyeti yapıyorum. hiç zorlanmıyorum. atak evrem bitti. seyir evresindeyim. 58 kilo oldum. kendime şaşıyorum, bu kadar iradeli bilmezdim kendimiDukan amca 52'de dur diyor ama 50 olsam fena olmaz

tek şikayetim: oğluşumdan artan mamaları eşimin yememesi ve çöpe atmak zorunda kalmam israfa son derece karşıyım ama ben de yiyemiyorum. artık azıcık azıcık yapıyorum.

geçen hafta maçkakızı arkadaşımız böyle birşey teklif etmişti ama pek sadık kalınamamıştı. bazı arkadaşlar bildirmemişlerdi. siz bu işi üstlenebilir misiniz? bir de cuma günü kocaman puntolarla kilo bildirim günü olduğunu ilan edelim ve güncel cetvel yayınlayalım. nasıl olur :44:

kızlar bende size katılmak istiyorum kilom 60 boyum 1.52 vermem gereken en az 10 kilo spordan sayılıyosa haftada 2 gün folklöre gidiyorum

evet sık sık alıntılarla cuma kilo bildirim günüdür diye duyuralım. bu cuma deneme olacak inşallah grubu oluştururuz. ben elimden geldiğince takıma uğramaya çalışacağım. ama bu bildirim veya kural işleri ile çok fazla vakit kaybetmek veya kaybettirmek de istemem bu sebeple daha önceden olduğu gibi özel mesaja gelen bildirimleri toparlayıp çizelgeye dönüştürmeyi düşünüyorum. onun dışında çizelgeye girmek istemeyen veya sisteme dahil olmadan özgürce paylaşımımı yaparım diyen herkes de tabi ki rutin sayfalarımızda verdiği aldığı kiloları bildirebilir.
malumunuz biz bayanlar bir heyecenla diyete başlayıp 2 günde vaz geçiyoruz o yüzden sayfaya her gelip 1-2 mesaj atan insanın da kayıtlarını tutmak istemiyorum, dediğim gibi kişi geçmişteki kilosunu ve ilk kilosununu, o haftaki kilosunu ve verdiği kilo farkını kendisi bildirecek... bu şekilde ben de toplu bir liste hazırlamış olacağım inşallah.

ne güzel şeytranın bacağını kırmışsın. darısı başıma. dukana 1,5-2 gün dayanabiliyorum ben, hakikaten acıktırmıyor ama ne bileyim et sevmeme rağmen hayatım bi lezzetsiz oluyor. karatay daha çok bana hitap ediyor bu sefer verdiğim kiloların da çoğunluğunu karatayla verdim. ama karataydaki kuruyemişler ve katı yağ meselesi var ya ben onlarda sınır tanımıyorum kendime, galiba o yüzden takıldım kaldım. diyorum kendime boşver onu bunu geçen sefer nasıl 60a düştünse bu sefer de aynısını yap.
hafif bir kahvaltı hafif ara öğünler, öğlenleri 2 dlim ekmekten yağsız karışık tost akşamları da 1 dilim ekmekle yoğurtlu sebze yemeği, et tavuk balık gibi şeyler... +++düzenli yürüyüş+ yeşil çay
evet bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.

gelmişken bu günkü menümü de yazayım
Öğlen: 2 dlim tam tahıllı ekmek+1,5 dilim kaşar+0,5 mm kalılığındaki sucuktan yağsız tost yanında bir su bardağı kefir
üstüne 40 dakika orta tempoda yürüyüş

akşama dünkü yeşil barbunyadan var yanına da fırında tavuk veya balık yapabilirm

cuma Sabahları bildirim günüdür, cizelgeye katılmak isteyenler cuma saat 12:00a kadar elifezgi isimli üyeye özel mesajda atarak bildirim yapacaklardır.

bildirim formatı aşağıdaki şekildedir

Rumuz: elifezgi
Başlangıç tarihi:26 mart
Başlangıç kilosu:67,1
geçen haftaki kilosu:67,1
Bu haftaki kilosu: (ÖRN: 65,0)
Fark: 2,1 kilo

motivasyon açısından aynı bildirim rutin sayfamıza da yapılırsa iyi olur, öğleye kadar merak eden arkadaşlar da olacaktır sonuçta

merhaba kızlar
bu kilo bildirimi olayı bana bayağı bi sıkıcı geliyordu,moralim bozulur mu acaba falan diyordum ama sanırım ben de artık bunu uygulayacağım.ama tartım tamir olduğunda
bilmeyenler vardır belki diye ben de kısaca kendimden bahsedeyim.yakında 34 olacağım,165 boya ve 65 kiloya sahibim.biri 16 aylık biri 2 ay sonra 4 yaşında olacak 2 kız çocuğu sahibiyim.ilk doğumumda 14 ,2.de 9 kilo aldım,doğum kilolarımı 40 ım çıkana kadar verdim. 4 yıllık süreçte 2 ameliyat(safra kesesi,kapalı beyin) 2 sezeryan doğum :)ancak doğuştan kalın bi bele,geniş omuzlara sahibim.problemim bel ve göbek çevresinde.haşimato hipotiroidiyim.yani metabolizma uçmuyor hiçbir zaman.gıdım gıdım kilo veriyorum.2 aydır sadece dikkat ediyorum yediğime içtiğime ondan öncesi diyetisyenle verilen 3-5 kilo.biraz daha motive olmak şu kalan 3 -4 kiloyu da verip hedefimi tamamlamak istiyorum.sonrası da asla abartmadan devam edecek dengeli bi yaşam
sizleri de gayet kararlı gördüm,umarım başarırız

cok iyi olur elif.geçen sene öyleydi sanırım ve bu beni ck motive ediyordu.işe eyarayacağına eminim.özel meaj hakkı 100 mesajdan sonra mıydı,eğer öyleyse ben buradan yazayım.

ben de kendimdenbahsedeyim
hep tombik bi çocuk olmuştumbünye de psikoloji de buna müsait.cocukluk arkadaşlarımla karşılaşınca aaaa canan sen hala rejimde misin diolar o kadar yani.ben zaten hep diyette olduum için kendimi ikna etmekte zorlanıyorum.nişanlandım evlendim derken kocamın hatırına 1 sene gibi zamanda 69 dan 57 e düştüm.hayatta kendimi hiç o kadar güzel hissetmemiştim.herşey mis gibi gidrken yaz tatili geldi.ben de bir kısmını geri aldım.çünkü yazları evde durmuyoruz ya annemllerde ya kayınvaldemledeyiz.misafirlikte olmuyor tabi iştah da açıkben de kışları toparlarım kendimi o yüzden.ama 1 senedir korunmuyoruz blki bebiş vardır şöyledir böyledir derken kilo aldım.bebek olsa canım yanmaz tedav gerekiyormuş .şimdi de bu kiloyla hamile kalırım diye korkuyorum.velhasılı kendimi toplayıp vermem lazım.
benim en büyük problemim okuldan eve geldiimdeki halim.(öğretmenim)gözüm bişi görmüyor.Allah ne verdiyse.abur cubur pek sevmem,ama tatlı ... hiç görmesem daha ii.
yaşım 28
kilom 63
boy 1.58
işte böyleeee

simileyeyes kendini kilo bildirimine hazır hissedince o zman bildirim yaparsın. isteyen her hafta yapmaz. isteyen 3 haftada bir yapar kilosunu üçe böler değil mi? önemli olan haftada bir düzenli olarak tarıldığımız bir gün olması birbirimizi motive etmek diyet ve egzersizlerimizin sonuçlarını görmek.

bu arada boyun bana göre baya uzun 60-69 kilo grubunda olsak da aslında sen ideal kiloya yakın bense obeze yakınım:18: hadi diyelim tombul senin yerinde olmak vardı, çoğu gitmiş hatta zor kısmı atlatmışsın, geriye kalan 2-3 kiloyu da veririsin strese gerek yok.

bebişlerimizin de yaşları birbirine yakın, ilk oğlum 4 yaşını şubatta doldurdu, ikizler de 18 aylıklar(onlar da erkek) .

tamam özelden yazamazsan sayfada bildirimini görünce seni de ekleriz.
umarım hamileliğe de istediğiğn kiloda başlarsın ben de bi 54 olu versem hakikaten 50li kilolar güzel
bu arada branşın nedir?

Teşekkürler,tatlı yorumların için.problemli bölgeleri inceltsem yeter kilo verme takıntım yok esasen.onun için de bol bol mekik çekiyorum.
Kiloya gelince bu bünye defalarca yetmişli kiloları gördü hatta vakti zamanında ilk kızımdan sonra 76 bile olmuşluğum var,o yüzden şimdi ipin ucunu sağlam tutmam gerek die düşünüyorum
Allah bağışlasin seninkileri de onlar için herşeye değer

ben varım, herkesin hik. okudum.

ben de ünv. ye 56 kg ile başladım. 2 senede 62 oldum. eve çıktım, herşey düzene girdi. 4 kg yu diyetisyen yardımıyla verdikten sonra kendiliğinden gitti 2 kg da. ve 56 kg oldum. evlendim 61-62 arasında. ve 1.5 yıl sonra 61,2 kg ile hamile kaldım. doğumdan sonra 64 oldum. 1 yıldan fazla emzirdim ve emzirmeyi bırakınca 66-67 odum. (şook)
eylülde diyete başladım ve şu an bu kg dayım ama 53 olmam gerek, boy çok kısa.

Rumuz: babasininkelebee
Başlangıç tarihi:25 mart
Başlangıç kilosu:62.4
geçen haftaki kilosu:62.4
Bu haftaki kilosu:62.4
Fark:0 (inş. - olucaaz cumaya)

Merhaba kefir içtikten sonra kahvaltı yapıyormusun yoksa öğlene kadar birşey yemiyormusun bende içmeye başladım ama bir değişiklik yok ama tok tuttuğu kesin.

Meraba cnm sabah aç karnına agzıma tek lokma atmadan kefırı ıcıyorum sabah saat 9 gibi 10, 10.30 gibi de bi dilim kepek ekmeği, salatalık , biber , çok az peynir ve şekersiz bir bardak çayla kahvaltımı yapmıyorum. Daha sonra 2 -3 saatte bir olmak kaydıyla 2-3 kayısı ceviz fındık yıyorum bunlarla tok tutuyorum kendımı zaten dedıgın gıbı kefır acayıp şekilde tok tutuyo canım hiç bişey yemek dahi istemıyo o derece yani.5 -6 gundur bu sekılde kefirle 65.2 den 62.6 ya dustum su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…