selam kızlar bende 24 yaşındayım 1.58 boyum 65.2 de kılom ben 3 gundur sabahları aç karnına evde yaptıgım kefırı ıcıyorum 1.5 kılom şimdiden gıttı herkeze tavsıye ederim.
ben de bilemedim şimdi. düzen yoksa biz sağlayalım o zaman :)
ay çok şekersin :)
eşinin bozuk dediği omleti mi yedin? ekmek yedin mi?
ben de eşimin yemediği kızımın yemediği şeyleri yiyince((
çok güzel bahsetmişsiniz, sabırla okudumbir de kendimden bahsedeyim
.........
aynen yaaa
muhakkak birileri vardır ilgilenen diye düşünüyorum ama belki bi kopukluk oldu
benim eskiden bildiğim cumaları bildirim günüydü ve liste yapacak bir arkadaşa özel mesaj olarak bildirim yapıyorduk o da liste yapıyordu
kim ne yapmış kaç kilo vermiş görelim değil mi
çizelge yapacak kimse yoksa bu cuma ben yapabilirim tabi herkesin başlangıç kilosu, geçen haftaki kilosu ve bu haftaki kilosunu cuma saat 12:00a kadar bildirmeleri şartıyla
Dediğim gibi eğer kurulu bir düzen ve ilgilenen bir arkadaş varsa kusura bakmasın , ortalığı karıştırmadan ona uyalım
cevap gelmezse cuma sabahtan öğleye kadar kilo bildirimlerini alırım
geçen hafta maçkakızı arkadaşımız böyle birşey teklif etmişti ama pek sadık kalınamamıştı. bazı arkadaşlar bildirmemişlerdi. siz bu işi üstlenebilir misiniz? bir de cuma günü kocaman puntolarla kilo bildirim günü olduğunu ilan edelim ve güncel cetvel yayınlayalım. nasıl olur :44:
çok güzel bahsetmişsiniz, sabırla okudum
ben de 33 yaşındayım, doktora yapıyorum, 1.50 boyundayım, 10 aylık bir oğlum var böyle işte....
ne? efendim? daha mı ayrıntı istiyorsunuz? hay hay
hayatımda, unv.de 74'ü de 49 'u da baskülde görmek nasip oldu çok şükür (1,5 yıl içinde)57 ile hamile kalıp 71 ile doğuma girdim. doğumla 10 kilom gitti ve ben 61 de takılıp kaldım. kilo almadım ama vermedim de. soooon derece fizyoloji dışı olduğunu kabul etmekle beraber, etcil biri olan bana yakın olduğu için Dukan diyeti yapıyorum. hiç zorlanmıyorum. atak evrem bitti. seyir evresindeyim. 58 kilo oldum. kendime şaşıyorum, bu kadar iradeli bilmezdim kendimi Dukan amca 52'de dur diyor ama 50 olsam fena olmaz
tek şikayetim: oğluşumdan artan mamaları eşimin yememesi ve çöpe atmak zorunda kalmamisrafa son derece karşıyım ama ben de yiyemiyorum. artık azıcık azıcık yapıyorum.
cok iyi olur elif.geçen sene öyleydi sanırım ve bu beni ck motive ediyordu.işe eyarayacağına eminim.özel meaj hakkı 100 mesajdan sonra mıydı,eğer öyleyse ben buradan yazayım.aynen yaaa
muhakkak birileri vardır ilgilenen diye düşünüyorum ama belki bi kopukluk oldu
benim eskiden bildiğim cumaları bildirim günüydü ve liste yapacak bir arkadaşa özel mesaj olarak bildirim yapıyorduk o da liste yapıyordu
kim ne yapmış kaç kilo vermiş görelim değil mi
Dediğim gibi eğer kurulu bir düzen ve ilgilenen bir arkadaş varsa kusura bakmasın , ortalığı karıştırmadan ona uyalım
cevap gelmezse cuma sabahtan öğleye kadar kilo bildirimlerini alırım
merhaba kızlar
bu kilo bildirimi olayı bana bayağı bi sıkıcı geliyordu,moralim bozulur mu acaba falan diyordum ama sanırım ben de artık bunu uygulayacağım.ama tartım tamir olduğunda
bilmeyenler vardır belki diye ben de kısaca kendimden bahsedeyim.yakında 34 olacağım,165 boya ve 65 kiloya sahibim.biri 16 aylık biri 2 ay sonra 4 yaşında olacak 2 kız çocuğu sahibiyim.ilk doğumumda 14 ,2.de 9 kilo aldım,doğum kilolarımı 40 ım çıkana kadar verdim. 4 yıllık süreçte 2 ameliyat(safra kesesi,kapalı beyin) 2 sezeryan doğum :)ancak doğuştan kalın bi bele,geniş omuzlara sahibim.problemim bel ve göbek çevresinde.haşimato hipotiroidiyim.yani metabolizma uçmuyor hiçbir zaman.gıdım gıdım kilo veriyorum.2 aydır sadece dikkat ediyorum yediğime içtiğime ondan öncesi diyetisyenle verilen 3-5 kilo.biraz daha motive olmak şu kalan 3 -4 kiloyu da verip hedefimi tamamlamak istiyorum.sonrası da asla abartmadan devam edecek dengeli bi yaşam
sizleri de gayet kararlı gördüm,umarım başarırız
cok iyi olur elif.geçen sene öyleydi sanırım ve bu beni ck motive ediyordu.işe eyarayacağına eminim.özel meaj hakkı 100 mesajdan sonra mıydı,eğer öyleyse ben buradan yazayım.
ben de kendimdenbahsedeyim
hep tombik bi çocuk olmuştumbünye de psikoloji de buna müsait.cocukluk arkadaşlarımla karşılaşınca aaaa canan sen hala rejimde misin diolar o kadar yani.ben zaten hep diyette olduum için kendimi ikna etmekte zorlanıyorum.nişanlandım evlendim derken kocamın hatırına 1 sene gibi zamanda 69 dan 57 e düştüm.hayatta kendimi hiç o kadar güzel hissetmemiştim. herşey mis gibi gidrken yaz tatili geldi.ben de bir kısmını geri aldım.çünkü yazları evde durmuyoruz ya annemllerde ya kayınvaldemledeyiz.misafirlikte olmuyor tabi iştah da açık ben de kışları toparlarım kendimi o yüzden.ama 1 senedir korunmuyoruz blki bebiş vardır şöyledir böyledir derken kilo aldım.bebek olsa canım yanmaz tedav gerekiyormuş .şimdi de bu kiloyla hamile kalırım diye korkuyorum .velhasılı kendimi toplayıp vermem lazım.
benim en büyük problemim okuldan eve geldiimdeki halim.(öğretmenim)gözüm bişi görmüyor.Allah ne verdiyse.abur cubur pek sevmem,ama tatlı ...hiç görmesem daha ii.
yaşım 28
kilom 63
boy 1.58
işte böyleeee
simileyeyes kendini kilo bildirimine hazır hissedince o zman bildirim yaparsın. isteyen her hafta yapmaz. isteyen 3 haftada bir yapar kilosunu üçe böler değil mi? önemli olan haftada bir düzenli olarak tarıldığımız bir gün olması birbirimizi motive etmek diyet ve egzersizlerimizin sonuçlarını görmek.
bu arada boyun bana göre baya uzun 60-69 kilo grubunda olsak da aslında sen ideal kiloya yakın bense obeze yakınım:18: hadi diyelim tombulsenin yerinde olmak vardı, çoğu gitmiş hatta zor kısmı atlatmışsın, geriye kalan 2-3 kiloyu da veririsin strese gerek yok.
bebişlerimizin de yaşları birbirine yakın, ilk oğlum 4 yaşını şubatta doldurdu, ikizler de 18 aylıklar(onlar da erkek) .
cuma Sabahları bildirim günüdür, cizelgeye katılmak isteyenler cuma saat 12:00a kadar elifezgi isimli üyeye özel mesajda atarak bildirim yapacaklardır.
bildirim formatı aşağıdaki şekildedir
Rumuz: elifezgi
Başlangıç tarihi:26 mart
Başlangıç kilosu:67,1
geçen haftaki kilosu:67,1
Bu haftaki kilosu: (ÖRN: 65,0)
Fark: 2,1 kilo
motivasyon açısından aynı bildirim rutin sayfamıza da yapılırsa iyi olur, öğleye kadar merak eden arkadaşlar da olacaktır sonuçta
Merhaba kefir içtikten sonra kahvaltı yapıyormusun yoksa öğlene kadar birşey yemiyormusun bende içmeye başladım ama bir değişiklik yok ama tok tuttuğu kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?