60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar herkese az kalorili günler diliorum.
hadi bakam herkes kendini olmak istedii şekilde hayal etsin sadece 1 dakika .
iştahım kesildi bilezaten ben aslında hiç iştahlı diilimdir.sabah sabah canım da bişi istemiyo.
hamurişi mamurişi mideme oturuyor di mi yaaa:))))))))))
beyin çok aptaldır.ne dersen inanır.(bi uzmanın sözüydü bu ama unuttum gitti kimdi)

arkadaşlar beni de alır mısınız lütfen aranıza 62 kg çıktım bu sabah çok sinirim bozuldu boyum 1.70 ama kendime çok da ince görünmüyorum ayrıca haziranda ablamın düğünü var o düğündeki görüntüm benim için çok önemli ....
58 olmak istiyorum ama tek başımayken 1 ileri-1 geri oluyor hep.
sizin de desteğinizle 4 kg vermek istiyorum

sabah kahvaltım :
1 dilim normal ekmek
3 zeytin
bir parça süzme peynir
1-2 domatesten yapılmış kaşarlı domates( ben bunu şöyle söyleyeyim 2 domates,1 dilim kaşar p.)
ha bu arada sabahları 1ç.k. pekmez içiyorum ki çooook faydasını gördüm kan değerlerim normale döndü o açıdan içmeye devam edeceğim :13:

hmm bunu ilk defa duydum, ben de kefir içiyorum ama ayran niyetine yemeğin yanında böyle çok bi doygunluk hissediyorum desem yalan olur bi de sabah içmeyi deniyelim bakem. daha bir hafta dolmadan 2,5 kilo gittiğini görünce senin diyeti denesem mi acaba diye düşünüyorum ama kahvaltıdan sonra gün boyunca 2-3 kuru kayısı ve cevizle durmak asıl irade isteyen kısmı.ben yapamam diye düşünüyorum:44:

hayal ettim ve kendimi 52 kiloda çocuk gibi kuş gibi hissettim....ohhhh...bahar gelmiş üstüme dar beyaz bi tişört ama tebi bana bol geliyo altımda keten pantolon 38 beden falan ama gene bana bol geliyo kuş gibiyim yerimde duramıyorum zıbır zıbır zıplıyorum...beni bu rüyadan çıkartmayın

sabah:
2 bardak ılık su
2,5 dilim kepekli ekmek
1 yumurta tavada
yarım dilim peynir
5-6 zeytin
5 fındık

kilom gene 66,9:26:

Günaydın tatlılarım diyet şekerlerim :)

Sabahki Menüm
[1] yesil cay 1 adet 0 Kalori
[2] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[4] Kepekli Kaşarlı Tost 1 adet 160

günaydın arkadaşlar,

herkes ne güzel yediklerini yazmış ve son derece sağlıklı görünüyorlar. sizin adınıza çok sevindim

ben dün yediğim balıktan zehirlenmişim, sabah azıcık birşeyler (süt vs) yiyebildim. hala iyi değilim. günün gelişen olaylarıyla yine karşınızda olacağım.
bu arada yarın kilo bildirim günü. lütfen buraya gelmeden önce tartılalım ve özelden arkadaşımıza bildirelim

moralim bozuk verdiğim 1 kg yu yeniden almışım ne ara o kadar yedim eskiden olsa tamam akşam yedim de oldu derdim dün kv demde ıspanak ve bulgur pilavı yedim benim yediğimden tuzluydu su mu topladım ki yürüyüşü bile çok isteksiz yaptım

ah o psikoloji insanı bitiriyor insanın yedikçe yiyesi geliyor heleki sıkıntılı bir dönemde ise off off

geçmiş olsun kendinize dikkat edin midenizi yormayın .

ah o psikoloji insanı bitiriyor insanın yedikçe yiyesi geliyor heleki sıkıntılı bir dönemde ise off off

şimdi önlem alıyorum liste yapıyorum ben zayıflamaya karar verdiğimden beri istikrarlı gidiyorum tuzlu yemek bozdu galiba beni birde sabah yürüşünden sonra akşama doğru da pilates yapıcam hırs yaptım gidecek bu kilolar

geçmiş olsun
evet yarın kilo bildirim günü

freryya dünkü bulgur yüzündendir, nişastalı besinler tuzdan da beter su tutuyor, akşam bulgur pilavı yiyip sabah fazla çıkman normal, moralini bozma

freryya dünkü bulgur yüzündendir, nişastalı besinler tuzdan da beter su tutuyor, akşam bulgur pilavı yiyip sabah fazla çıkman normal, moralini bozma[/QUOTE]

ohhh demek o yüzden nasıl bir moral çöküntüsü oldu anlatamam çok iyi geldi teşekkür ederim

geçmiş olsun canım((

sabah kaşarlı tost yedim ve şekersizçay içtim....
inşallah bugün şeytanın bacağını kırar ve yürüyş yaparım...
akşam da salata yiycem ton balıklı

sabah 10:00
1 tatlı kaşığı tereyağda 1 tane yumurta (ikisi de köy ürünü)
yarım yufka ekmek
5-6 tane minik çilek reçeli (kendim yapmıştım)
2 tatlı kaşığı tahin pekmez

biraz kalorili oldu ama... bir kaç gündür sabah az kalori alınca daha sonrasında saldırıyorum herşeye bir de böyle denemek istedim :)

[1] Yufka 60 GRAM 91.2
[2] Çilek reçeli 30 GRAM 85.5
[3] Tahin Pekmez 1 KAŞIK 88
[4] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
Toplam : 424.7 kal.

15 dak sonra da kısmetse 15 tane badem yiceeem. (minik, kavrulmamış)

kalori sepetine tahmini değer yazıyorum. tam olarak kaç gr olduğunu bilmiyorum çünkü

Son düzenleme:
merhabalar
ben de sabah 1 dilim mısır ekmeğiyle 1 domates 2 salatalık 2 biber 1 parça peynir 2 zeytin ve yeşilçay
ara kızımın yemediği muz
öğlen 1tabak ıspanak yemeği bir küçük kase yoğurt 1 dilim ekmek

akşama da kıymalı pırasa var menüde yanında da belki kalan tavuk çorbasından içerim

dene bakalım, herkesin diyeti bir biri ile aynı olmaz zaten seni doyuran beni doyurmaz, benim acıktığım saatte sen acıkmazsın.
ben öğleden sonra acıkmaya bi başlıyorum gece yarısına kadar devam ediyor, az hafif yesem gece uyuyamıyorum o yüzden dün 2 dilim kepekli ekmekten tost yedim....hofff anlayacağın ben de senin gibi kendimi deniyorum neyi yapabiliyorum neyi yapamıyorum diye...

yufkayı çok kalorili diye biliyorum ben büyüklüğüne göre 6-8 dilim ekmeğe karşılık geliyor. yufkanın gramını eksik girmiş olabilirsin.

bu arada bademler kısmet oldu mu benim planımda badem yemek yoktu ama 10-15 badem kısmetimde varmış başka bişiler de varmış yedim gitti öğlen oysa ki neee güseeel yürüyüş yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…