tamam özelden yazamazsan sayfada bildirimini görünce seni de ekleriz.
umarım hamileliğe de istediğiğn kiloda başlarsın ben de bi 54 olu versem hakikaten 50li kilolar güzel
bu arada branşın nedir?
Meraba cnm sabah aç karnına agzıma tek lokma atmadan kefırı ıcıyorum sabah saat 9 gibi 10, 10.30 gibi de bi dilim kepek ekmeği, salatalık , biber , çok az peynir ve şekersiz bir bardak çayla kahvaltımı yapmıyorum. Daha sonra 2 -3 saatte bir olmak kaydıyla 2-3 kayısı ceviz fındık yıyorum bunlarla tok tutuyorum kendımı zaten dedıgın gıbı kefır acayıp şekilde tok tutuyo canım hiç bişey yemek dahi istemıyo o derece yani.5 -6 gundur bu sekılde kefirle 65.2 den 62.6 ya dustum su an.
günaydın kızlar herkese az kalorili günler diliorum.
hadi bakam herkes kendini olmak istedii şekilde hayal etsin sadece 1 dakika .
iştahım kesildi bilezaten ben aslında hiç iştahlı diilimdir.sabah sabah canım da bişi istemiyo.
hamurişi mamurişi mideme oturuyor di mi yaaa:))))))))))
beyin çok aptaldır.ne dersen inanır.(bi uzmanın sözüydü bu ama unuttum gitti kimdi)
moralim bozuk verdiğim 1 kg yu yeniden almışım ne ara o kadar yedim eskiden olsa tamam akşam yedim de oldu derdimdün kv demde ıspanak ve bulgur pilavı yedim benim yediğimden tuzluydu su mu topladım ki yürüyüşü bile çok isteksiz yaptım
günaydın arkadaşlar,
herkes ne güzel yediklerini yazmış ve son derece sağlıklı görünüyorlar. sizin adınıza çok sevindim
ben dün yediğim balıktan zehirlenmişim, sabah azıcık birşeyler (süt vs) yiyebildim. hala iyi değilim. günün gelişen olaylarıyla yine karşınızda olacağım.
bu arada yarın kilo bildirim günü. lütfen buraya gelmeden önce tartılalım ve özelden arkadaşımıza bildirelim
ah o psikoloji insanı bitiriyor insanın yedikçe yiyesi geliyor heleki sıkıntılı bir dönemde ise off off
günaydın arkadaşlar,
herkes ne güzel yediklerini yazmış ve son derece sağlıklı görünüyorlar. sizin adınıza çok sevindim
ben dün yediğim balıktan zehirlenmişim, sabah azıcık birşeyler (süt vs) yiyebildim. hala iyi değilim. günün gelişen olaylarıyla yine karşınızda olacağım.
bu arada yarın kilo bildirim günü. lütfen buraya gelmeden önce tartılalım ve özelden arkadaşımıza bildirelim
moralim bozuk verdiğim 1 kg yu yeniden almışım ne ara o kadar yedim eskiden olsa tamam akşam yedim de oldu derdimdün kv demde ıspanak ve bulgur pilavı yedim benim yediğimden tuzluydu su mu topladım ki yürüyüşü bile çok isteksiz yaptım
günaydın arkadaşlar,
sabah 10:00
1 tatlı kaşığı tereyağda 1 tane yumurta (ikisi de köy ürünü)
yarım yufka ekmek
5-6 tane minik çilek reçeli (kendim yapmıştım)
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
biraz kalorili oldu ama... bir kaç gündür sabah az kalori alınca daha sonrasında saldırıyorum herşeye bir de böyle denemek istedim :)
[1] Yufka 60 GRAM 91.2
[2] Çilek reçeli 30 GRAM 85.5
[3] Tahin Pekmez 1 KAŞIK 88
[4] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
Toplam : 424.7 kal.
15 dak sonra da kısmetse 15 tane badem yiceeem. (minik, kavrulmamış)
kalori sepetine tahmini değer yazıyorum. tam olarak kaç gr olduğunu bilmiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?