60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara kızımın yemediği muz

siz muzla kurtarmışsınız ara öğünü. oğlumdan artanları veya yemedikleri yiyince ara değil resmen ana öğün oluyor :) ziyan olmasın diye yemek istiyorum ama bir yanan da kalori hesabım var:26: eşimden yemesini rica ediyorum, monşer bey, kilo yapıyor diye yemiyor

neyse, Allah sabır ve kolaylığını versin lütfen. anneyiz diye duba gibi olmak kaderimiz olmasın efem:18: (amin)

güzelmiş yediklerin. akşam menüsü de iyi. benim de evde 1 adet kereviz ile nedir o yuvarlak şey avakado galiba ondan var, onları mı pişirsem netsemde yarına kilom azalsa

yarın kilo bildirim günüüüü
herkes sabah tartılaaaa
isteyen kilosunu buradan duyura
isteyen özel mesaj ile bana bildire ve listeye gireeee (saat 12 ye kadar)

umarım herkes kilo vermiş olur, akşam hafif şeyler yersek en azından bu akşam yarın sabahki kilomuz daha az çıkacaktır, az kalorili bol posalı besleyici öğünler ve leptinli geceler dilerim hepinize

aynen benim de aklımdan o sözler geçti araöğüne gerek yok bebklerin artıklarını yesek anaöğün yerine bile geçer diye

arkadaşlar yarın kilo bildirim günüyse yeni haftada beni de listeye alır mısınız, kilovermem çok yavaşladı, desteğe ihtiyacım var.
Kilom 69, hedef 63

Ara öğün
Leblebi (Beyaz) 1 avuç 2 ADET Keten tohumlu galeta .Yarın kilo bildirimi yapıcam ama kilom kaç haftadır sabit

yok bu da başarısız. ben yine az önce birşeyler yedim (kuru üzüm, kızılcık kirazı, ceviz...) mideye bak ya ekşi, tatlı.....

diyetisyen bir öğünde 1/4 yufka yiyebilirsin demişti

pazartesi diyete baslamaya çok kararlıyım hedefım aksam yemeklerını yogurtla gecıstırmek inşallah tabi bugün yediklerimi dahi yazmak istemiyorum çok yedim yine ve yine kilo almışım 1 kilo daha artık pazartesi yeter demeliyim kendime ya yoksa durumum vahim göbek aldı başını gidiyor yeni haftada rica etsem o listeye benide alır mısınız kızlar :)

Son düzenleme:
pazatesi sabahı 59,5 kiloydum şu an 57,9 olmuşum.
4 günde 1,5 kg iyi, tabi ödemdir çoğu ama en azından hafiflemişim :)
Ayça Kaya'nın diyetini yapıyorum, içinde her şey var, aç kalmıyorum yani, bir de ben çalışmadığım için spora gitme şansım oluyor, gün aşırı spora gidip 30 dk tempolu yürüyüş, biraz bisiklet ve egzersizle 50-55 dk spor yapıp saunada terleyip çıkıyorum.
Hedefim 53

günaydın beybiler,

bende geldim bir burda yoktum zaten :)

eksik kalmıyayım maazaallah.. 69 ile dukana başladım ikinci haftan şuanki kilom 66.2 kaplumbağa hızıylan ilerliyorum....

herkezi listeye almak için sabırsızlanıyorum
şöööylr kocaman bi listemiz olur inşallah

Rumuz: elifezgi
Başlangıç tarihi:26 mart
Başlangıç kilosu:67,1
geçen haftaki kilosu:67,1
Bu haftaki kilosu: 66,8
Fark: 0,3 kg

benim bu haftaki durumum budur. 300 gram o da regldendir , haftaya yaklaşık 1,5 kilo ödem atmış olurum

bu sabah zorunlu karatay kahvaltısı yaptın , düb eve ekmek almayı unutmuşum
Sabah: keçi tereyağında yumurrta, tulum peyniri, fındık , fıstık, domates yedim.

Rumuz: chihiro79
Başlangıç tarihi: 27 şubat
Başlangıç kilosu: 61
geçen haftaki kilosu:59
Bu haftaki kilosu: 57
Fark: 2 kg

burda listeye girmek kolay, çıkmak daha kolaydır arkadaşım. biz burda çok gördük "ben de kesin başlıyorum" deyip 2-3 gün sonra "ayyy bende diyet miyet kalmadı, saldım gitti" diyen. her isteyeni tabiki diyete alırız ama ilk falsosunda listeden çıkarırız herkes kendi motivasyon kazanmak için buraya geliyor, bırakıp giderken bizim de motivasyonumu düşürüyor haberi yok

alınız bakalım şu listeyi, haftaya bu listenin dışında bir lokma yerseniz, yeriz sizi (zaten açız)

Merhaba,
ben geçen sene evlenmeden önce ünlü bir diyetisyene gitmiştim yaklaşık 2 ayda 8 kilo vermiştim.
uzun sürede korudum ama evlendikten sonra olduğu gibi aldım kiloları. Sanırım hormanlarla ilgili bir şey.

Diyetisyenimin söylediği en önemli şe vücudu 3 saatten fazla aç bırakmamaktı. Metabolizmann sürekli hareketli olması için 3 ana öğün yanında 3 hatta 4 ara öğünün vardı. ve bu ara öğünler genelde fındık-fıstık- kuru kayısı incir... vs besleyici şeylerdi.

diyet listesindeki yiyecekler sürekli değişiyordu, çünkü vücut yediğin şeye alışmaya başlayınca tembelleşiyor. Her gıda nın sindirim süreci farklı çünkü. Metabolizmayı şaşırtmak lazım :)
ben şu an 69 kiloyum. Sürekli evde olmamın ve habire yemek yapmamın bunda etkisi büyük. Şimdi yeniden çalışmaya başladım ve umarım fazlalıklarımdan kurtulurum.

Ama diyet yapmak gerçekten sağlam bir irade gerektiriyor. Allah yardımcımız olsun

günaydın beybiler,

bende geldim bir burda yoktum zaten :)

eksik kalmıyayım maazaallah.. 69 ile dukana başladım ikinci haftan şuanki kilom 66.2 kaplumbağa hızıylan ilerliyorum....

birazcık bilgi sahibiyim ama yetmez. dukan hakkında bilgi verebilir misin? maşallah bu arada

Son düzenleme:
ben moral bozukluğu ile yazamadım sabah. çizelge de yayınlanmamış. yazayım bari dedim.

dukan hakkında bilgi almak istiyoooooom

Rumuz:babasininkelebee
Başlangıç tarihi: 25 mart
Başlangıç kilosu: 62.4
geçen haftaki kilosu:62.4
Bu haftaki kilosu: 62.9
Fark: +500 gr

birazcık bilgi sahibiyim ama yetmez. dukan hakkında bilgi verebilir misin? maşallah bu arada

ayy banada maşallah diyen çıktı ehhheee çok sevindirik oldum..... ama bu dukan konusunda en yavaş ilerleyen benim çünkü 6 günlük ataktan sonra tatlandırııcm olmadığı için çukulatalara saldırdım (

valla dukan kitabı var ben aldım ama henüz tamamını okumadım....

Dukan Diyetinde Hangi Evre Kaç Gün Yapılmalı? » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri

busayfayı incele bu sayfada dukanın gerçek sayfasındaki testin türkçesi var.... o testi doldur dukan amca diyor ki şu kadar gün sırf protein yicen bu senin atak evren olcak kilona göre maksimum 10 minimum 3 gün diyo daha rejim yapıp bıraktınmı falan diye soruyo güzel bir analiz yapmış.... ve atak evresinde en hızlı kiloyu veriyosun....

ondan seyire geçiyorsun

seyirde bir gün protein bir gün sebze + protein yapıyorusun....

aburcubur yok tatlandırıcı ile yulaf kepeğinden kek muhallebi pasta kurabiye yapıp yiyebilosun...

tabi ben daha akıl vercek konumda değilim. millet uçmuş gidiyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-diyeti-deneyimlerimiz-8713.html#post29614783 bu sayfadan bakabilirsin baya bayaa güzel kilolar verilmiş....

mesela benim çizelgem şöyle

atak evresi için söylediği kilo tuttu hatta 100 gr fazla verdim :) atak biter bitmez çukulata yemeyeydim eyiydi... sebzelerde girince biraz daha duraklasamda 200 gr daha vermişim çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…