ara kızımın yemediği muz
merhabalar
ben de sabah 1 dilim mısır ekmeğiyle 1 domates 2 salatalık 2 biber 1 parça peynir 2 zeytin ve yeşilçay
ara kızımın yemediği muz
öğlen 1tabak ıspanak yemeği bir küçük kase yoğurt 1 dilim ekmek
akşama da kıymalı pırasa var menüde yanında da belki kalan tavuk çorbasından içerim
aynen benim de aklımdan o sözler geçti araöğüne gerek yok bebklerin artıklarını yesek anaöğün yerine bile geçer diyesiz muzla kurtarmışsınız ara öğünü. oğlumdan artanları veya yemedikleri yiyince ara değil resmen ana öğün oluyor :) ziyan olmasın diye yemek istiyorum ama bir yanan da kalori hesabım var:26: eşimden yemesini rica ediyorum, monşer bey, kilo yapıyor diye yemiyor
neyse, Allah sabır ve kolaylığını versin lütfen. anneyiz diye duba gibi olmak kaderimiz olmasın efem:18: (amin)
güzelmiş yediklerin. akşam menüsü de iyi. benim de evde 1 adet kereviz ile nedir o yuvarlak şey avakado galiba ondan var, onları mı pişirsem netsemde yarına kilom azalsa
yarın kilo bildirim günüüüü
herkes sabah tartılaaaa
isteyen kilosunu buradan duyura
isteyen özel mesaj ile bana bildire ve listeye gireeee (saat 12 ye kadar)
umarım herkes kilo vermiş olur, akşam hafif şeyler yersek en azından bu akşam yarın sabahki kilomuz daha az çıkacaktır, az kalorili bol posalı besleyici öğünler ve leptinli geceler dilerim hepinize
dene bakalım, herkesin diyeti bir biri ile aynı olmaz zaten seni doyuran beni doyurmaz, benim acıktığım saatte sen acıkmazsın.
ben öğleden sonra acıkmaya bi başlıyorum gece yarısına kadar devam ediyor, az hafif yesem gece uyuyamıyorum o yüzden dün 2 dilim kepekli ekmekten tost yedim....hofff anlayacağın ben de senin gibi kendimi deniyorum neyi yapabiliyorum neyi yapamıyorum diye...
yufkayı çok kalorili diye biliyorum ben büyüklüğüne göre 6-8 dilim ekmeğe karşılık geliyor. yufkanın gramını eksik girmiş olabilirsin.
bu arada bademler kısmet oldu mubenim planımda badem yemek yoktu ama 10-15 badem kısmetimde varmış başka bişiler de varmış yedim gitti öğlen oysa ki neee güseeel yürüyüş yapmıştım
pazartesi diyete baslamaya çok kararlıyım hedefım aksam yemeklerını yogurtla gecıstırmek inşallah tabi bugün yediklerimi dahi yazmak istemiyorum çok yedim yine ve yine kilo almışım 1 kilo daha artık pazartesi yeter demeliyim kendime ya yoksa durumum vahim göbek aldı başını gidiyoryeni haftada rica etsem o listeye benide alır mısınız kızlar :)
burda listeye girmek kolay, çıkmak daha kolaydır arkadaşım. biz burda çok gördük "ben de kesin başlıyorum" deyip 2-3 gün sonra "ayyy bende diyet miyet kalmadı, saldım gitti" diyen. her isteyeni tabiki diyete alırız ama ilk falsosunda listeden çıkarırızpazartesi diyete baslamaya çok kararlıyım hedefım aksam yemeklerını yogurtla gecıstırmek inşallah tabi bugün yediklerimi dahi yazmak istemiyorum çok yedim yine ve yine kilo almışım 1 kilo daha artık pazartesi yeter demeliyim kendime ya yoksa durumum vahim göbek aldı başını gidiyoryeni haftada rica etsem o listeye benide alır mısınız kızlar :)
Rumuz: chihiro79
Başlangıç tarihi: 27 şubat
Başlangıç kilosu: 61
geçen haftaki kilosu:59
Bu haftaki kilosu: 57
Fark: 2 kg
günaydın beybiler,
bende geldim bir burda yoktum zaten :)
eksik kalmıyayım maazaallah.. 69 ile dukana başladım ikinci haftan şuanki kilom 66.2 kaplumbağa hızıylan ilerliyorum....
birazcık bilgi sahibiyim ama yetmez. dukan hakkında bilgi verebilir misin? maşallah bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?