60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gel bacım dukana....

tşk ederim

uzman tv ye baktım, dukan hakkında bir hastalığınız varsa onun ortaya çıkmasını kolaylaştırır falan diyo. rahmetli annemde şeker vardı. o da böbreklere zarar verebiliyor. ben de korktum açıkcası....

Ayyy kızlar ben hiç yazmayayimmmm regl den şiştim şiştim iğne.batsada sönsemmm ((

o konuda bişi diyemiciiğim canımcım sağlık her şeyden önce gelir....

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum siteye yazamadım belki hatırlayanlar bilir 68,5 kilo ile başlamıştım 2 ay önce rejim yapmadım dessem yeridir ama hep dikkat ettim çok enerjik ve hareketli bi dönem geçirdim ev taşınma telaşları felan derken 61,5 kilo çıktım bu sabah o kadar mutluyumkiii

ayy ne güzel yaa. maşallah sana. bi ihtimal biz de taşınacağız 2-3 aya kadar. ben de bugün başladım, allahın izniyle gidecek fazlalıklar

kızlar dün giremedim
başlangıç:63
şu an:62.7
boy :1.58

liste tamamlanmadıysa beni de alır mısınız lütfeeeen??????

kesinlikle katılıyorum. Duakn yapan biri olarak söylüyorum: aşırı sağlam bir vücut gerekiyor sürdürmek için. sürekli yiyeceğiniz için, protein ve yulaf kepeğini sindirebilmek için sağlam bir sindirim sistemi, meyveyi uzun zaman yiyemeyeceğiniz için tölere edebilecek bir bağışıklık sistemi gerekiyor. aşırı sağlam bir irade de cabası. listedeki yiyeceklerin 1 adım bile dışına çıkmamanız gerekiyor son çare olarak denenebilir. dolayısıyla yapması zor, sonuçları güzel bir diyet

herkese başarılar diliyor, iyi olan kazansın diyorum

meyva yoksa zaten olmaz bu iş. ben yapamam

Herkese günaydın!!!!!!!!!!!!!!!!
Uykuuum varrr şu saatleri geri alınca tamam da ileri alınca olmuyo yaaaa

Hafa sonu dışarıdaydık ne yediysem yarısını yedim.yarısını da kociş yedi.öğütücü gibi maşşallah.ama kiloları ben alıyrm:44:nasıl oluyo?????

sabah 1 yum. haşlaması yedim.aceleden ekmek de yiymedim.ammmmaaaaan ne büyük eksiklik diyosunuz di mi?
biraz acıktım ama yemeyeceğiiiiiiiim.

ekmek... nasıl yazıldığı haricinde, bu gıda hakkında bir fikrim yok 15 gündür

şaka şaka, hiç eksiklik hissetmiyorum insanoğlu herşeye alışıyormuş, doymanın bir yolunu buluyoruz işte
ne? enedim? pasta mı yiyelim? hayır efendim, ne münasebet ekmeksiz doymanın yolu derken pastayı değil, proteini vs' yi kastetmiştim. siz de diyeti bozacak fırsat arıyorsunuz mirim

kızlar dün giremedim
başlangıç:63
şu an:62.7
boy :1.58

liste tamamlanmadıysa beni de alır mısınız lütfeeeen??????

bu hafta listeye iştirak eden olmadığı için liste yoktu. sanırım ekip toparlanana kadar böyle devam edeceğiz. olsun zaten buradan da bildirim yapıyoruz.

bende kilo vermeye çalışıyorum boyum 1.55 kiloö 69 hamilelikde aldığım kilolarla başım belada bugün itibariyle lahana diyetine başladım haftada 8 kilo verdiyormuş sizinle paylaşmak istedim

bende kilo vermeye çalışıyorum boyum 1.55 kiloö 69 hamilelikde aldığım kilolarla başım belada bugün itibariyle lahana diyetine başladım haftada 8 kilo verdiyormuş sizinle paylaşmak istedim

emziriyor musunuz peki

ben de hamilelikten kalma kilolarımı vermeye çalışıyorum da (gerçi 14 kilo almıştım, sadece 4 kilosu kalmıştı) emzirme dönemindeyseniz lütfen diyet yapmayınız. süt miktarı ve kalitesi çok etkilenir, olan bebeğinize olur

merhaba kızlar
60-69 grubumuza daha sık gelmeye çalışalım bu hafta ve günlük yediklerimizi birbirimizle paylaşalım. naptık nettik bakalım.
motivasyon için bunları yapmamız gerekiyor.
kim daha sık yazıyorsa onu daha çok tanıyoruz, anacan bu şeklilde birbirimizi tanımış oluruz ve bu şekilde birbirimize destek olabiliriz.
............
şimdi ben kendimden bahsedeyim
ben deniz yani şu pisboğaz ben haftasonu çok fena şeyler yedim. fena dediğim hamurlu şeyler (daha fenası ne olabilir ki diye düşünenler olabilir ki hemen söyliyim şerbetli talı olabilirdi ama yemedim çünkü yoktu olsaydı onu da yerdim)

ben galiba psikolojik yiyicilerdenim. canım sıkılınca yemek yemek istiyorum yemekten zevk duyuyorum. mesela sabah bişi yemesem bile acıkmıyorum, öğlen az yesem de akşam saat 4e kadar falan problem yok ama ne yersem yiyim öğlen masanın üstünde çekirdek, kurabiye vs. görünce yemek istiyorum o yüzden o cısss mamaları odalarında bulunduran o arkadaşların yanına gitmemem gerekiyor.

ve akşamları demlenen çay...aslında o çayı içmeye vaktimiz olmuyor ne eşimin ne de benim. çok kere çaydan bir bardak bile içemeden kalmıştır öylece. ama o çaydan bir bardak içmek için bir zaman dilimi ayarladım kendime: çocuklara mama yedirirken. akşam saat 20:30 da şikizlere muhallebi yedirirken ben de çayı yudumluyorum ve çoğu zaman bulduğumuz bu eşsiz zaman diliminde kendime küçük kaçamaklar yapmaya izin veriyorum İşte sorunum bu galiba...evde kendime ayıracak vaktim yok ve mutlu olmak için yiyorum... ya bi daha zaman bulamazsam düşüncesiyle ne bulursam yiyorum.

dün pazartesiydi ve dün itibari ile dikkat etmeye başladım. akşam da yemekten sonra bişiler atıştırmak istediğimde 1 elma yedim ve 2 bardak sulandırılmuış kefir içtim , bu şekilde akşam atıştırmalarımı kesmeyi deneyeceğim.

bugün yediklerimi yazayım
Sabah: 2 bardak ılık su
2 dilim light peynir, domates

öğlen: 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim kaşar peyniri, domates, biber 6 zeytin
............
bu öğlen de 40 dakika yürüyüşümü yaptım ve öğleye kadar 1 yeşil çay+1 tarçın içtim.

birkaç gündür canım kurabiye istiyor. kahvaltıda süt ve kurabiye yemeyi o kadar istiyorum ki...

tarif buldum. yulaf-buğday kepeği karışımı ve tatlandırıcıyla yapılıyor. akşam hemen yapıp yemeyi düşünüyorum. tatlı işini de bu şekilde hallederim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…