ben moral bozukluğu ile yazamadım sabah. çizelge de yayınlanmamış. yazayım bari dedim.
dukan hakkında bilgi almak istiyoooooom
Rumuz:babasininkelebee
Başlangıç tarihi: 25 mart
Başlangıç kilosu: 62.4
geçen haftaki kilosu:62.4
Bu haftaki kilosu: 62.9
Fark: +500 gr
ayy banada maşallah diyen çıktı ehhheee çok sevindirik oldum..... ama bu dukan konusunda en yavaş ilerleyen benim çünkü 6 günlük ataktan sonra tatlandırııcm olmadığı için çukulatalara saldırdım(
valla dukan kitabı var ben aldım ama henüz tamamını okumadım....
Dukan Diyetinde Hangi Evre Kaç Gün Yapılmalı? » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri
busayfayı incele bu sayfada dukanın gerçek sayfasındaki testin türkçesi var.... o testi doldur dukan amca diyor ki şu kadar gün sırf protein yicen bu senin atak evren olcak kilona göre maksimum 10 minimum 3 gün diyo daha rejim yapıp bıraktınmı falan diye soruyo güzel bir analiz yapmış.... ve atak evresinde en hızlı kiloyu veriyosun....
ondan seyire geçiyorsun
seyirde bir gün protein bir gün sebze + protein yapıyorusun....
aburcubur yok tatlandırıcı ile yulaf kepeğinden kek muhallebi pasta kurabiye yapıp yiyebilosun...
tabi ben daha akıl vercek konumda değilim. millet uçmuş gidiyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-diyeti-deneyimlerimiz-8713.html#post29614783 bu sayfadan bakabilirsin baya bayaa güzel kilolar verilmiş....
mesela benim çizelgem şöyle
Eki Görüntüle 672022
atak evresi için söylediği kilo tuttu hatta 100 gr fazla verdim :) atak biter bitmez çukulata yemeyeydim eyiydi... sebzelerde girince biraz daha duraklasamda 200 gr daha vermişim çok şükür...
tşk ederim
uzman tv ye baktım, dukan hakkında bir hastalığınız varsa onun ortaya çıkmasını kolaylaştırır falan diyo. rahmetli annemde şeker vardı. o da böbreklere zarar verebiliyor. ben de korktum açıkcası....
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum siteye yazamadım belki hatırlayanlar bilir 68,5 kilo ile başlamıştım 2 ay önce rejim yapmadım dessem yeridir ama hep dikkat ettim çok enerjik ve hareketli bi dönem geçirdim ev taşınma telaşları felan derken 61,5 kilo çıktım bu sabah o kadar mutluyumkiii
oo süpersinn :))
tşk ederim
uzman tv ye baktım, dukan hakkında bir hastalığınız varsa onun ortaya çıkmasını kolaylaştırır falan diyo. rahmetli annemde şeker vardı. o da böbreklere zarar verebiliyor. ben de korktum açıkcası....
kesinlikle katılıyorum. Duakn yapan biri olarak söylüyorum: aşırı sağlam bir vücut gerekiyor sürdürmek için. sürekli yiyeceğiniz için, protein ve yulaf kepeğini sindirebilmek için sağlam bir sindirim sistemi, meyveyi uzun zaman yiyemeyeceğiniz için tölere edebilecek bir bağışıklık sistemi gerekiyor. aşırı sağlam bir irade de cabası. listedeki yiyeceklerin 1 adım bile dışına çıkmamanız gerekiyorson çare olarak denenebilir. dolayısıyla yapması zor, sonuçları güzel bir diyet
herkese başarılar diliyor, iyi olan kazansın diyorum
kızlar dün giremedim
başlangıç:63
şu an:62.7
boy :1.58
liste tamamlanmadıysa beni de alır mısınız lütfeeeen??????
tşkkr ederim doracım inşallah hep birlkte dahada zayıflıcaz yeterki inanalım ve buna uygun olarak hareket edelimm..aslında yazın tkaımlardaydım ve oraya hem resmlerii ehmde öykümü yazmıştım uzunca eğer bulablrsem burayada koyarım...ama asıl olarak ideal kiloma ulaşınca başarı öyküleri kısmına yazacağım inşallah =)
bu hafta listeye iştirak eden olmadığı için liste yoktu. sanırım ekip toparlanana kadar böyle devam edeceğiz. olsun zaten buradan da bildirim yapıyoruz.
bu hafta listeye iştirak eden olmadığı için liste yoktu. sanırım ekip toparlanana kadar böyle devam edeceğiz. olsun zaten buradan da bildirim yapıyoruz.
bende kilo vermeye çalışıyorum boyum 1.55 kiloö 69 hamilelikde aldığım kilolarla başım belada bugün itibariyle lahana diyetine başladım haftada 8 kilo verdiyormuş sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?