makiyim makiyim ama boyumla çok mutluyum iyi meyve veririm:sm_cool:.vallaha allah nasip ederse4 hedefim evlendiğimdeki kilom yani tam tamına 12 sene önceki kilom çünkü şimdiye kadar hep kilo aldım verdim en iyi 58 kadar düştüm.sanki öyle geliyorki 55 altına düşersem bunu kırarsam birdaha zor kilo alırım gibi geliyor ama hayırlısıkaydirigubbakcemile
canım takip et sen beni bende bir 65 bir 64 oluyorumklava:bu hafta reglden dolayı ama verecem tutamazsınız beni senide sıkı taipe alayım:1hug: sürükleyim kendimle istersenkaydirigubbakcemile
Elifezgi, mesajınızı okudum, kendinizi çok güzel anlatmışsınız. birçok insanın ortak derdi sanırım, psikolojik yiyici olmak
bazı açılardan benziyoruz sizinle: evde kendime ayıracak zamanım pek kalmıyor, çocuğum var, eşim de ben de akademisyeniz ve akşamları okumamız gereken çok makale vs çıkıyor. en sevdiğim şeyi, çay içmeyi bile çoğu zaman yapamadan sızıyorum koltukta. veya aşam atıştırması hissi bende de çıkıyor.
psikolojik yiyici değilim pek. iş yaparken yemek aklıma bile gelmez, moralim bozukken de yiyemem. çikolatayı sevmem, çok zorlanırsam bir lokma bitteri zor yerim, nadiren tatlı krizim gelir ama onu da kahveyle atlatırım. diyet yapmaya karar verdiysem masanın üstü yemekle donatılmış bile olsa lokma yemeden kalkabilirim. "peki diyet yapmayı gerektirecek kadar kiloyu nasıl aldın arkadaşım" dersenizsabırsızlık edip, nasıl olsa veremiyorum diye kendi kendime diyeti bırakmam. bir de eşimin çok yemesine rağmen " gram bile almayan, diyet kelimesini hiç duymamış kibar bir beyefendi olması diyet nedir ne kadar zordur bilmediği için, yediği herşeyden bana da teklif ediyor, ısrar ediyor. şeytanla savaşıyorum zaten bir de eşimle savaşıyorum. her sabah hatırlatmak zorunda kalıyorum "ben diyetteyim X'ciğim, lütfen ısrar etme " demek zorunda kalıyorum
şimdi ise, fizyolojik olarak kesinlikle yanlış olduğunu kabul ederek Dukan diyetine başladım, seyir evresindeyim. herşey çok güzel ve kontrollü gidiyor. şu aralar ömrümün belki de en iradeli dönemindeyim. diyete başladığım gün, çevremde bir sürü kutlama yemekleri ve düğünler oldu:18: hepsinden alnımın akıyla çıktımdevamını diliyorum. inşallah kilo vermiş bir şekilde topiğe veda edebiliriz (amin)
boyumuz ve kilomuz yakın umarım beraberce hedefimize ulaşırız sen benden daha iyisin bu arada.Slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum 1.58 boyunda ve 65 kilo ağırlığındayım ve 10 kilo vermek isiyorum
evet cumaları tartılıyoruz. bıyun süper evet yaşına göre de kilon var ama çok stres yapma, biz ablaların gibi farklı diyet türlerini denemene hiç gerek olacağını zannetmiyorum. yaşın genç ve boyun uzun oludğu için sağlıklı şeyleri 3 öğünde yiyerek biraz dikkat ederek ve spor yaparak çok kolay kilo verebilirsin. (gençerin en büyük problemi çukulata, cips gibi şeyler yemeleriMerhaba ben de katılmak istiyorum ilk defa bu kilodayım ve çok mutsuzum, 165 boyum 67 kilodayım, 21 yaşindayım artık 40 beden giyiyorum ve hiçbir pantalonum bana olmuyor. Vermek zorundayım bir başlayabilsem. Cuma günleri mi tartılıyoruz?
ayy ne güzel yaa. maşallah sana. bi ihtimal biz de taşınacağız 2-3 aya kadar. ben de bugün başladım, allahın izniyle gidecek fazlalıklar
kızlarrr şu regl döneminde kendimi nasıl durdurak yapabilirm ayyy canım hem deli gibi tatlı hemde deli gibi tuzlu şeyler istiyorrr(pişman olacağım şeyler yapmaktan korkuyorum
iyi günler akadaşlarım ve diyet yoldaşlarım,
sabah içtimasına geç kaldım hemen kısa başlıklarla gündeme değiniyorum
- dün akşam ve bu sabahki menüm:
akşam: birkaç diyet kurabiye, 1 bardak süt, 1 haşlanmış yumurta (öyle bakmayın, canım bunları istedi, ne yapayımiçinde 500 gr lor, 2 yumurta, süt, 6 kaşık kepek ve azıcık tatlandırıcı var zaten)
sabah: birkaç kurabiye, 1 bardak süt ve sütlü kahve (yine öyle bakmayın, canım istedi işte)
- "ben de katılmak istiyorum, valla diyete başlıyorum" deyip giden arkadaşlar, kalanlardan daha fazla. "ben de kilo vermek istiyorum deyip yan çizenler" topiği kurulsun bence
- bu arada dün yaptığım diyet kurabiyelerimi oğluşum çok beğendi. o kadar kepek yiyince çocukcağızın bağırsakları tıkanacak diye çok korktum:18:
:44: o zaman cok cok acıkmadan az hasarla atlatmak lazım....sen krize girmeden hafif tatlı tuzlu bişiyler yap kendine bence:) tarçın kesiyor tatlı isteğini.dene istersen
hmm güzel olduysa süper. canım kurabiye istediğinde ayrıntılı tarif isteyeceğimden emin olabilirsin
kepek neyse de çocuk için tatlandırıcı zararlı olmasın:26:
"ben de kilo vermek istiyorum deyip yan çizenler" topiğibence süper fikir:130: bence müdavimi çokolacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?