60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevgili arkadaşlarım, yoldaşlarım...

çok zorlu bir yolculuğun sonlarına geldiğimiz şu günlerde, sizden ayrılmak bana çok acı veriyor.
topiğe geldiğim günü dün gibi hatırlıyorum... hayır, dün gelmedim, şubatın sonunda geldim

neyse, ne diyordum. topiğe geldiğim gün... 61 kilo idim, ve 50 olmak istiyordum. konuştuğum arkadaşlar da kilolarıyla amansız bir savaşa girmişlerdi. biriken yağlar bir türlü terketmiyordu bedenlerini. çıkmayan zor yağları eritmenin, temizlemenin yolunu bulmuştu da şu temizlik sektörü, bizim çıkmayan şu yağlarımıza hala çözüm bulamamıştı. boğazımınızdan kesmekten başka çaremiz kalmamıştı ama o da çok zordu...

günler geçti... hergün bir öncekinden daha zordu diyete katlanmak. her sabah savaş yeniden başlıyordu. kimi hafta yağlar kimi hafta biz kazanıyorduk... bu amansız savaşın, ezeli rekabetin kazanan tarafı kim olacaktı merakla bekliyorduk... neyse ki, oturup beklemekle savaş kazanılmayacağını, oturarak başarıya ulaşan tek canlının tavuk olduğunu geç de olsa anladık... diyet listeleri oluşturduk, pratik bilgiler bulduk, paylaşımlarda bulunduk. her haftasonu yaptığımız kaçamaklardan sonra her pazartesi bir kere daha vira bismillah deyip dizginleri elimize aldık....

bugün, burada 56 kilo olmanın sevincini yaşarken, sizlerden ayrılmanın üzüntüsünü de yaşıyorum. 50-59 kilo topiği sizler gibi candan olur mu bilemiyorum ama yerim orası diye düşünüyorum.

hepinizi saygıyla selamlıyorum ve öpüyorum

not: masalarınızda duran tabaklardaki pastalar plastiktir, YEMEYİN

Hoşgeldin canım Günaydıınn Her zaman destek oluruz birbirimize nişanına kadar verirsin :) boyun kaç tatlım?

Yazdığın şeylere bayılıyorum yazmadan geçemiycem .Senii özlicezz :2::2::2:

Hoşgeldin canım Günaydıınn Her zaman destek oluruz birbirimize nişanına kadar verirsin :) boyun kaç tatlım?

Hoşbulduk :) Size de günaydın Boyum 1.69. Normal ile aşırı kilolu arasındayım. Vücut kitle endeksim öyle görünüyor.

Çok teşekkür ederim

evet karatay diyeti hem sağlılı hemde doyurucu menüler oluyor.Ne kadar zaman içinde verdiniz 18 kiloyu .

14 yaşında beri çabalıyorum. Alyorum veriyorum. Çünkü insülin direnci olduğu için kilo vermek zor o yüzden sıkılıyorum. Ama artık en fazla 74'e kadar çıkıyorum. Daha fazlasını alamıyorum. Kilomun oturan kısmı orası sanırım

arkadaşlar yapılması gereken en önemli şeyi söylüyorum, gün içerisinde eşinin yediğinin yarısını yemek hem bedene kafi, hem kiloyu korumaya.. benim en çook dikkat ettiğim ve çok faydasını gördüğüm nokta bu..şiddetle tavsiye ederim..nişanlandığımda 62 kiloydum şimdi 6 aylık evliyim ve 56 kiloyum tabii yaşadığım sıkıntıların da etkisi var ama en azından kilomu koruyabiliyorum şuan..

Merhaba hanımlar ben de aranızdayım boyum 168 kilom 65 olmuş acilen bugün diyete başladım 58 olmalıyım.sabah öğünüm şöyleydi
Saat 8:
Şekersiz çay
Kızarmış soğan halkası 10 tane
Biraz peynir
Birkaç zeytin
Domates ve salatalık
Ekmek yok kepekli dahi yok
Şu an ada çayı içiyorum şekersiz ve bir çikolata yedim
Su içemıyorum bol bitki çayıyla su yü kapatabılır mıyım
Bana önerilerınız neler yardımcı olur musunuz lütfen 😯

arkadaşlar ben yeni üyeyim..yardım ederseniz çok sevinirim..ben sadece konulara cevap verebiliyorum, menüyü okadar inceledim ama nasıl konu açacağımı bulamadım..anlatırmısınız lütfeeennn..

nee açlıktan geberirim ben o zaman... adam 1,67 boyunda 56 kilo yemek yemeyi unutan bi tip yarısını yersem kilo veririm tabi

bu haftaki ilk 2-3 olumsuz mesajımın aksine bu gün olumlu duygularla geldim buraya, dün boğazımı tutabildim, 1 saat yürüyüş +1,5 saat voleybol antremanı yaptım eve geldiğimde çok mutluydumsabah da kilomun azaldığını baskülüm söyledi

Selam hanımlar,

Öğle yemeğim;

*4 çorba kaşığı kadar pirinç pilavı
*4 çorba kaşığı kadar karışık salata
*Küçük bir parça haşlanmış et.

Su içmeye devam.. Birazdan bi tane soda içmeyi planlıyorum. Çünkü iş yerinde yediğim öğle yemekleri yarım saat sonra midemde yanmaya kaynamaya başlıyor Çok rahatsız oluyorum fakat bulunduğum ortamda yemek yapmak yada getirdiğim yemeği ısıtmak gibi bir şansım maalesef olmuyor. Ya dışarıdan sipariş vermek gerekiyor ya da yememek

Soda alsam iyi olcak

Soda kilo vermeye çalışırken ters bir etki yapmaz değil mii? :44:

hala 62 kiloyum, 1 gr bile veremedim, hava çok soğuk yemezsem hasta olacağım diye korkuyorum bu da benim bahanem işte

o 1 tane kızarmış soğan halkası bisürü dilim ekmeğe mal oldu zaten çok üzgünüm ki. sabah kahvaltısında ne kadar çok protein tüketirseniz ( 2 yumurta, avuç içi kadar yağlı peynir gibi) o kadar uzun süre tok kalırsınız ve o kahvaltı size aldığınız kalorinin 4-5 katını yaktırır. yeşil zeytin glisemk indeksi düşün olduğu için ( karatay hayat tarzını uyguluyorum) 10-12 tane öneriyorum kahvaltıda. zaten ekmek yeme ihtiyacı bile duymayacaksınız. çikolatayı kendinize ödül gibi haftada 1 ya da 15günde bir yaparsanız hayatınızdan uzaklaştırmanız daha kolay olacaktır. su tüketimi çay, kahve, meyve suyu ( ki meyve suyu başlıca yasaklardandır) haricinde su tüketiminiz 2 litre olmalıdır. Tatlı ihtiyacını arttığında 1 kuru incirin arasına ceviz koyup yerseniz bu ihtiyacınız körelecektir. Tatlı yediğiniz zaman yemekle ilgili tüm algınız kapandığı için bi sınır koyamıyosunuz.

neee eşimin yediğinin yarısını değil 1/4 ünü bile yesem patlangaç olurum

kendisi çok çok çok yiyerek 1.80 boy ve 70 kilo ağırlığında gram değişiklik olmayan biri

o yüzden bu öneri çok güvenilir gelmedi. eşlerimizin yedikleri arasında çok fark var çünkü. benim önerim ise, "TEK REFERANSIM KENDİM" kim ne yerse yesin veya ne yaparsa yapsın, kendimle karşılaştırırım

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

Merhaba,

Suyumu halen içmeye devam ediyorum. Tam 4 saat sudan başka bir şey girmedi vücuduma. Saat 16.15'te şu kalorisi 95 olan çorbalardan içtim. Şimdi de, sallama olmayan gerçek bir bitki çayı içiyorum. Elbette şekersiz

Su içmeye devam.

Akşam toplantı var. Yemekli.. Ne yapıcam kara kara düşünüyorum Muhtemelen tavuklu veya peynirli bir salata yeyip şekersiz Türk kahvesi ile atlatabilirim.

Daha akşama spor yapacağım.

Herkese kolay gelsin kızlar. Harika gidiyoruz. Yeni katılan arkadaşlara da merhabalar. Ben de bugün katıldım

tmmdır bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…