Merhaba, günaydın..
Belki bir buçuk yıl önceydi sanırım tam hatırlayamıyorum. Sevgilim askerdeydi o zamanlar. Ben burada yediklerimi yaptıklarımı paylaşıyor zayıflayacağım diye çabalıyordum. Hiç bir sonuca varamadım çünkü iradesizliğime yenilmiştimm..
Zaman geçti, sözlendim. Bir kaç ay sonra nişanım var. Her şey değişti. Ama benim kilolarım hala benimle. Dün öğrendim. 66'dan 69'a çıkmışım. Aslında bir aydır çok dikkat etmeme rağmen almışım kilo. Geldikleri gibi gidecekler ama.
Tekrar buradayım. Yaşım 24. Kilolarımdan kurtulacağımı biliyorum. İnanıyorum. Vee başlıyorum. Tıpkı eski günlerdeki gibi.
Bugün sabah;
*1 kase nesfit
*2 büyük bardak su
sevgili arkadaşlarım, yoldaşlarım...
çok zorlu bir yolculuğun sonlarına geldiğimiz şu günlerde, sizden ayrılmak bana çok acı veriyor.
topiğe geldiğim günü dün gibi hatırlıyorum... hayır, dün gelmedim, şubatın sonunda geldim
neyse, ne diyordum. topiğe geldiğim gün... 61 kilo idim, ve 50 olmak istiyordum. konuştuğum arkadaşlar da kilolarıyla amansız bir savaşa girmişlerdi. biriken yağlar bir türlü terketmiyordu bedenlerini. çıkmayan zor yağları eritmenin, temizlemenin yolunu bulmuştu da şu temizlik sektörü, bizim çıkmayan şu yağlarımıza hala çözüm bulamamıştı. boğazımınızdan kesmekten başka çaremiz kalmamıştı ama o da çok zordu...
günler geçti... hergün bir öncekinden daha zordu diyete katlanmak. her sabah savaş yeniden başlıyordu. kimi hafta yağlar kimi hafta biz kazanıyorduk... bu amansız savaşın, ezeli rekabetin kazanan tarafı kim olacaktı merakla bekliyorduk... neyse ki, oturup beklemekle savaş kazanılmayacağını, oturarak başarıya ulaşan tek canlının tavuk olduğunu geç de olsa anladık... diyet listeleri oluşturduk, pratik bilgiler bulduk, paylaşımlarda bulunduk. her haftasonu yaptığımız kaçamaklardan sonra her pazartesi bir kere daha vira bismillah deyip dizginleri elimize aldık....
bugün, burada 56 kilo olmanın sevincini yaşarken, sizlerden ayrılmanın üzüntüsünü de yaşıyorum. 50-59 kilo topiği sizler gibi candan olur mu bilemiyorum ama yerim orası diye düşünüyorum.
hepinizi saygıyla selamlıyorum ve öpüyorum
not: masalarınızda duran tabaklardaki pastalar plastiktir, YEMEYİN
Hoşgeldin canım Günaydıınn Her zaman destek oluruz birbirimize nişanına kadar verirsin :) boyun kaç tatlım?
evet karatay diyeti hem sağlılı hemde doyurucu menüler oluyor.Ne kadar zaman içinde verdiniz 18 kiloyu .
arkadaşlar yapılması gereken en önemli şeyi söylüyorum, gün içerisinde eşinin yediğinin yarısını yemek hem bedene kafi, hem kiloyu korumaya.. benim en çook dikkat ettiğim ve çok faydasını gördüğüm nokta bu..şiddetle tavsiye ederim..nişanlandığımda 62 kiloydum şimdi 6 aylık evliyim ve 56 kiloyumtabii yaşadığım sıkıntıların da etkisi var ama en azından kilomu koruyabiliyorum şuan..
nee açlıktan geberirim ben o zaman... adam 1,67 boyunda 56 kiloyemek yemeyi unutan bi tip yarısını yersem kilo veririm tabi
Merhaba hanımlar ben de aranızdayım boyum 168 kilom 65 olmuş acilen bugün diyete başladım 58 olmalıyım.sabah öğünüm şöyleydi
Saat 8:
Şekersiz çay
Kızarmış soğan halkası 10 tane
Biraz peynir
Birkaç zeytin
Domates ve salatalık
Ekmek yok kepekli dahi yok
Şu an ada çayı içiyorum şekersiz ve bir çikolata yedim
Su içemıyorum bol bitki çayıyla su yü kapatabılır mıyım
Bana önerilerınız neler yardımcı olur musunuz lütfen 
arkadaşlar yapılması gereken en önemli şeyi söylüyorum, gün içerisinde eşinin yediğinin yarısını yemek hem bedene kafi, hem kiloyu korumaya.. benim en çook dikkat ettiğim ve çok faydasını gördüğüm nokta bu..şiddetle tavsiye ederim..nişanlandığımda 62 kiloydum şimdi 6 aylık evliyim ve 56 kiloyumtabii yaşadığım sıkıntıların da etkisi var ama en azından kilomu koruyabiliyorum şuan..
Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur:13:
Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?