canım normalde sabah 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta peynir zeytin yiyosun gün içindede 6 tane elma küçükse 8 tanede olabilir yiyosun bol su içiyosun zor gibi görünsede kolay geldi bana acıkmadım kan şekerim falan düşmedi bazılarında şişkinlik kabızlık gibi şikayetleri olmuş bende olmadı mesela. 3 günde 2 kilo verdim hemen farkediliyor =) ama düün ve bugün bozdum denebilir öğlen yemek yedim ama kilo almamışım yarın tekrar devam edicem. 6 günlük bi diyet 5 kilo vermek garanti deniyor bakalım. ama denediğim diyetlerin içinde en rahat olanıydı hele de elma seviyorsanız bi deneyin derim=)
ikiz bebişlerin oldu ve 63,5 kilosunn=)) bu müthiş bişey yaa =) çok kolay verirsin eminim bunaben bi çok diyet çay vs denedim ama en güzeli elma diyetiydi gerçekten
evet 57 ile başlamıştım hamilelilğe çocuklarım daha 4.5 aylık ya takıntı oldu (taktırıyorlar) bugün 64 geldim dün fazla kaçırmadım ama özel gün olunca şişlik oldu heralde artık kendimi kandırmıyorsamyarın elmaya başlıyım bakalım deniycem yapamazsam bırakırım sana da kolay gelsin ayrıca çok teşekkür ederim beni mutlu ettin.sen nasıl gidiyorsun var mı gelişme ?
merhaba kizlar.bu elma diyetini begendim.tesekkür ederim yazan arkadasa.bende yarin baslayacagim insallah.
şimdiden başarılar diliyorum arkadaşım =) yeşil elma daha çok kilo verdiriyor diye okumuştum bir yerde o yüzden yeşil elma yemiştim ben kilo kilo
tesekkür ederim canim.bende yesil elma almistim zaten.
herkese merhaba artık ben de varım boyum 1,60 kilom bu sabah itibariyle 65 devlet memuruyum masa başı işte çalışıyorum çok hareket yok ama akşamları hareketliyim
bende aynı şekilde otur otur akşama kadar basenden ibaret bişey oldum maalesef=( nasıl hareketler yapıyosun bende eliptik bisiklet bide leg magic var ama yapamıyorum
Bazen bu 5.gunde 5 kilo diyetine falan geceyim hizlanayim diyorum ama oyle diyetlerin zekaya cok olimsuz etkilerinin oldugunu yasayarak ogrendim. Dusunme yetilerini cok olumsuz etkiliyor. Fakat bu denli yavas kilo vermek cok yoruyor. Ah pko ah... Resmen bir omur adadim pko ile mucadeleye offf
Bazen bu 5.gunde 5 kilo diyetine falan geceyim hizlanayim diyorum ama oyle diyetlerin zekaya cok olimsuz etkilerinin oldugunu yasayarak ogrendim. Dusunme yetilerini cok olumsuz etkiliyor. Fakat bu denli yavas kilo vermek cok yoruyor. Ah pko ah... Resmen bir omur adadim pko ile mucadeleye offf
Ikizler, ayni boydayiz 60 a.dussem yetecek benimde. Insallah sende 56 ya dusersin en kisa zamanda. Sunu anladim ki s po r % 35 etkiliyse diyet % 65 etkili, ac kalmadan mumkun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?