60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ikiz bebişlerin oldu ve 63,5 kilosunn=)) bu müthiş bişey yaa =) çok kolay verirsin eminim buna ben bi çok diyet çay vs denedim ama en güzeli elma diyetiydi gerçekten

ikiz bebişlerin oldu ve 63,5 kilosunn=)) bu müthiş bişey yaa =) çok kolay verirsin eminim buna ben bi çok diyet çay vs denedim ama en güzeli elma diyetiydi gerçekten

evet 57 ile başlamıştım hamilelilğe çocuklarım daha 4.5 aylık ya takıntı oldu (taktırıyorlar) bugün 64 geldim dün fazla kaçırmadım ama özel gün olunca şişlik oldu heralde artık kendimi kandırmıyorsam yarın elmaya başlıyım bakalım deniycem yapamazsam bırakırım sana da kolay gelsin ayrıca çok teşekkür ederim beni mutlu ettin.sen nasıl gidiyorsun var mı gelişme ?

merhabalar herkese ben de bugünden itibaren zayıflamaya karar verdim 171 boyum 64 kiloyum hedefim 58 olmak , spor ve yediklerime dikkat ederek vermeye çalışıcam bakalım :)

merhaba kizlar.bu elma diyetini begendim.tesekkür ederim yazan arkadasa.bende yarin baslayacagim insallah.

bende özel gündeyim o şişkinlikten bende de var yani ben öyle diyorum bende anne olmaya karar verdim o yüzden daha bir hırslandım zayıflama konusunda =) valla tebrik ederim gene çok iyi kilodasın ben ikiz doğursam kapıdan bacadan sığmam galiba

merhaba kizlar.bu elma diyetini begendim.tesekkür ederim yazan arkadasa.bende yarin baslayacagim insallah.

şimdiden başarılar diliyorum arkadaşım =) yeşil elma daha çok kilo verdiriyor diye okumuştum bir yerde o yüzden yeşil elma yemiştim ben kilo kilo

bende ocak ayından berı diyet yapıyorum 74 kılodan 64 kıloya kadar dusmustum dıyetısyenle ama sınav haftam oldugu ıcın hıc dıkkat etmedım ve 68 kılo ya cıktım. sımdı dıyetısyene basvurdum . hıc spor yapmamıstım ben sımdı yuruyuse basladım ıkı gundur saat yuruyorum bende

herkese merhaba artık ben de varım boyum 1,60 kilom bu sabah itibariyle 65 devlet memuruyum masa başı işte çalışıyorum çok hareket yok ama akşamları hareketliyim

herkese merhaba artık ben de varım boyum 1,60 kilom bu sabah itibariyle 65 devlet memuruyum masa başı işte çalışıyorum çok hareket yok ama akşamları hareketliyim

bende aynı şekilde otur otur akşama kadar basenden ibaret bişey oldum maalesef=( nasıl hareketler yapıyosun bende eliptik bisiklet bide leg magic var ama yapamıyorum

bende aynı şekilde otur otur akşama kadar basenden ibaret bişey oldum maalesef=( nasıl hareketler yapıyosun bende eliptik bisiklet bide leg magic var ama yapamıyorum

bende koşu bandı var her gün yarım saat yürümeye çalışıyorum orta tempoda, bir de bu koşu bandının bisiklet hediyesi vardı oturduğum yerde onu kullanıyorum 15-20 dakika, oğlum çok hareketli ağzının içi isteklerle dolu onu da yerine getirmeye çalışınca baya bir hareket oluyor :)

Kosu bandi bende de var ve cok faydasini goruyorum. Ancak ne yazik ki pko yuzunden oyle gunde 1 saat yurumek kosmak beni kesmiyor yani yetmiyor. Bir saat sabah bir saat aksam yurumeme ragmen dort ayda anca 9. Kilo verebildim ve daha verilecek 9 kilo daha var 5 i bir yerde de icmeme ragmen pko yuzunden ayda ancaaa 2 kilo ki o da cok sıkı diet arti sporla..

Bazen bu 5.gunde 5 kilo diyetine falan geceyim hizlanayim diyorum ama oyle diyetlerin zekaya cok olimsuz etkilerinin oldugunu yasayarak ogrendim. Dusunme yetilerini cok olumsuz etkiliyor. Fakat bu denli yavas kilo vermek cok yoruyor. Ah pko ah... Resmen bir omur adadim pko ile mucadeleye offf

bende yuruyuse basladım 2 gunum aksamları 1 saat yurumeye basladım sabahlarıda ınternetten zumba ızleyıp 25 dakkada zumba yapmaya basladım.bende dıyetısyene gıdıyorum ama dıyette bıyere kadar spor yapmayıda hıc sevmıyorum ama mecburum suan 68 kıloyum 1.64 boyum sole 56 a fln dussem super olcak.bırbırımıze destek olarak verelım su yagları:)

Ikizler, ayni boydayiz 60 a.dussem yetecek benimde. Insallah sende 56 ya dusersin en kisa zamanda. Sunu anladim ki s po r % 35 etkiliyse diyet % 65 etkili, ac kalmadan mumkun degil

Ikizler, ayni boydayiz 60 a.dussem yetecek benimde. Insallah sende 56 ya dusersin en kisa zamanda. Sunu anladim ki s po r % 35 etkiliyse diyet % 65 etkili, ac kalmadan mumkun degil

insallah ocaktan beri diyet yapıyorum ve vucut alıstı artık spor yapmam gerekiyor bakalım spor nasıl ıse yarıycak.cumartesi günü diyetisyene gidicem orda tatılcam ıns cok kılo gıder:)

arkadaşlar bende 29 yaşında iki kız annesiyim önceden kilom 52 lerdeyken şimdi 65 ve bir türlü veremiyorum üstelik emziriyorum ama bastıramadığım bi iştahım var sürekli atıştırma isteği bana yardımıcı olacak fikirlerini paylaşacak birileri var mı bu konu artık kafamdan hiç çıkmaz oldu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…