60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne topik ama d4eğil mi
beden olarak küçülmesnize sevindim darısı başımıza

Bende de tık yok arkadaşlarım nerede yanlış yapıyorum durdu resmen kilo vermem .kaç haftadır sabit .Kafayı yemek üzereyim arkadaşlarmmmmm

aynıyım sanırım kızlarrrrrrrrr
ama artık bi mazeretim yok hastalıklarım geçti,ehliyetimi aldım:) direksiyon kursum vardı ne zamandır cumartesi sınav oldum gerçi ama yürüyüş yapmıyordum işte .onu bahane ediyordum kendime.:96:
bu hafta ne mi oldu :26:yaaa bilmiorum ki ....
bizim topik olaraktan bi motivasyona ihtiyacımız var sanırım kızlar...ama nasıl olcek????

ayooo üstümüzde nazar var desem verdiklerimiz de ortada

chihiro hanım bizim medarı iftiharımız .
var mı bşka pantalnlrı geniş gelen????

rumuz: chihiro89
boy:1,50
ilk kilo:61 (27/02/2013)
son kilo:56 (12/04/2013)
fark: -2 (bunun 1 kilosu zaten ödemdi. 2 değil 1 kilo verdim kabul ediyorum)
hedef: 50

böyle...

bol gelen pantolonlarıma gömleklerimi de ekleyiniz efem
geçen yıl bu zamanlar (8 aylık hamileyken) tarzım gömlekleri çok ucuza bulup almıştım, ama hiç giyememiştim. o kadar dar geliyorlardı ki, giydiğimde kollarımı önde birleştiremiyordum bugün hava çok sıcak olduğundan yazlıkların olduğu hurcu açıp, denedim gömlekleri veeee hepsi de tam olduuuu Rabbim şükürler olsun sana,

topikimizi topluca zayıflat ya Rabbiiiii
kalorilerden esirge bizleriiii
kurtulamadığımız yağlarımızı zelil eyleee
ideal kilomuza ulaşmaya cümle arkadaşları muvaffak eyleee

amiiiiin seslerini duyamıyoruuum

amiiinnnnn......

evet ya, malesef topikte kopukluk var. listeyi kim yapıyordu???

Rumuz: babasininkelebee
Başlangıç tarihi:8 nisan
Başlangıç kilosu:63
geçen haftaki kilosu:63
Bu haftaki kilosu: 62
Fark: -1 kg

ben normalde geçen ay daha düşük bir kg ile başlamıştım ama vereyim derken aldım.onun için 5 günde 1 kg gitmiştir. bu kez bırakmayacağım allahın izniyle.

hadi arkadaşlar motivasyoon....

işkembeciden geliyorum ve çok mutluyum
hayır, tabiki işkembe yemedim normalde çoook severim ve yerim

ama Dukan amca sabret dediği için, sabrettim ve kuzu haşlamayla yetindim yanında ayran ve sonra da şekersiz kahve.

akşam arkadaşlarla buluşacağım gitmeden önce, yulaf kurabiyesi filan yiyeyim de ordan kazasız belasız çıkayım diyorum :18:

kutluyorum

ben de 50-59 grubuna gidiyorum artık...

Tebrikler :)) Bunu nasıl başardınız? Benimle de paylaşırmısınız? 63 en aşağı inemiyorum.. Hedef 59 ve biraz sporla (Yapabilsem :)) göbeği dümdüz yapmak.. ama tabi önce kiloyu indirmek gerekiyor..

Yardımlarınızı rica ederim :)

irade...
irade...
irade...

afilli yemeklerle donatılmış masalarda oturulan düğünlerden, 2 dilim peynir yiyerek kalkmak...
kutlama yemeklerinden sadece şekersiz çay içip ayrılmak
kendi ellerinizle hazırladığınız, arkadaş doğumgünlerinin açık büfelerinden marul dışında birşey almamak (dün oldu)
veda yememlerine tok giderek, salata ile arkadaşlara katılmak. tatlıyı es geçip, şekerisiz Türk kahvesi sipariş etmek
oğluşunuza ve eşinize, harika krepler yaparken, kendinize sadece kepekten yapılmışını ayırmak (hemen hemen hergün oluyor)
şeker-yağ-un üçlüsünü hayatınızdan (bir süreliğine de olsa) tamamen çıkarmak

şuan size bunları yazarken, yağsız sote edilmiş kabak ve lahanayı yoğurtla beraber yiyiyorum. biraz da yağsız kuşbaşı ekledim

merhabalar,

senelerdir kendi başıma 3-5 kilo verip sonra tekrar geri alır dururum, burda bu kadar azimli iradeli insan görmüşken belki ben de gaza gelir de şu 10 kilo fazlamı veririm dedim, bugünden itibaren aranızdayım. çikolata bağımlısıyım, başlangıç için neler önerebilirsiniz?

teşekkürler.

Karatay'ın bahsettiği yaşam şeklinden uzaklaşmayın. Ne aç kalıyosunuz ne de özelm çekiyosunuz. 8 yaşından beri hastalıklarla, diyetlerle, doktorlarla uğraşıyorum. (ki allah beterinden saklasın) Karatay'dan daha yararlısını, daha etkilisi görmedim. Yine de ayrıntılı olarak sormak istediklerinize cevap veririm.

evet karatay diyeti hem sağlılı hemde doyurucu menüler oluyor.Ne kadar zaman içinde verdiniz 18 kiloyu .

başladığımız nokta aynı sizinle :)
başlangıç için İRADE , gelişme DUKAN, SONUÇ için şekersiz kahve (tatlı krizine birebir) derim

61 ile başladım şuan 56'yım. 50-59 topikine terfi ettim

tebrikler,gerçekten irade sahibisiniz,ben asla yapamıyorum bu nedenlede kilom fazla ne yazıkki ben yıllarca bebek sahibi olabilmek için çok tedavi gördüm ve 25 kilo aldım şimdi bunu vermek öyle zorki bir iki kez diyet denedim ama yapamadım sadece İsveç diyeti dediklerini bir kez yaptım 8 kilo verdim ama 2 haftaya kalmadan 5 i geri geldi sadece su kaybıymış ne yazıkki :)) şimdi buraya bakarak cesaret alma çabasındayım çünkü tekrar bebek istiyorum ama doktorum muazzam kilo vermem gerektiğini söyledi 15 kg gibi en az,lütfen yardımcı olacak fikirlerinizi yazarmısınız banada,sevgiler...

Merhaba, günaydın..

Belki bir buçuk yıl önceydi sanırım tam hatırlayamıyorum. Sevgilim askerdeydi o zamanlar. Ben burada yediklerimi yaptıklarımı paylaşıyor zayıflayacağım diye çabalıyordum. Hiç bir sonuca varamadım çünkü iradesizliğime yenilmiştimm..

Zaman geçti, sözlendim. Bir kaç ay sonra nişanım var. Her şey değişti. Ama benim kilolarım hala benimle. Dün öğrendim. 66'dan 69'a çıkmışım. Aslında bir aydır çok dikkat etmeme rağmen almışım kilo. Geldikleri gibi gidecekler ama.

Tekrar buradayım. Yaşım 24. Kilolarımdan kurtulacağımı biliyorum. İnanıyorum. Vee başlıyorum. Tıpkı eski günlerdeki gibi.

Bugün sabah;

*1 kase nesfit
*2 büyük bardak su

başladığımız nokta aynı sizinle :)
başlangıç için İRADE , gelişme DUKAN, SONUÇ için şekersiz kahve (tatlı krizine birebir) derim

61 ile başladım şuan 56'yım. 50-59 topikine terfi ettim

Bizleri bırakıp gittin öylemi Şaka şaka senin adına çok sevindim .Bizde o günleri görürüz inş.beeenndeee 50-59 topiğinee gitmek istiyorum ama çok var

Ara sıra uğra bizde sana geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…