- 30 Eylül 2011
- 567
- 2
- 318
sevgili arkadaşlarım, yoldaşlarım...
çok zorlu bir yolculuğun sonlarına geldiğimiz şu günlerde, sizden ayrılmak bana çok acı veriyor.
topiğe geldiğim günü dün gibi hatırlıyorum... hayır, dün gelmedim, şubatın sonunda geldim
neyse, ne diyordum. topiğe geldiğim gün... 61 kilo idim, ve 50 olmak istiyordum. konuştuğum arkadaşlar da kilolarıyla amansız bir savaşa girmişlerdi. biriken yağlar bir türlü terketmiyordu bedenlerini. çıkmayan zor yağları eritmenin, temizlemenin yolunu bulmuştu da şu temizlik sektörü, bizim çıkmayan şu yağlarımıza hala çözüm bulamamıştı. boğazımınızdan kesmekten başka çaremiz kalmamıştı ama o da çok zordu...
günler geçti... hergün bir öncekinden daha zordu diyete katlanmak. her sabah savaş yeniden başlıyordu. kimi hafta yağlar kimi hafta biz kazanıyorduk... bu amansız savaşın, ezeli rekabetin kazanan tarafı kim olacaktı merakla bekliyorduk... neyse ki, oturup beklemekle savaş kazanılmayacağını, oturarak başarıya ulaşan tek canlının tavuk olduğunu geç de olsa anladık... diyet listeleri oluşturduk, pratik bilgiler bulduk, paylaşımlarda bulunduk. her haftasonu yaptığımız kaçamaklardan sonra her pazartesi bir kere daha vira bismillah deyip dizginleri elimize aldık....
bugün, burada 56 kilo olmanın sevincini yaşarken, sizlerden ayrılmanın üzüntüsünü de yaşıyorum. 50-59 kilo topiği sizler gibi candan olur mu bilemiyorum ama yerim orası diye düşünüyorum.
hepinizi saygıyla selamlıyorum ve öpüyorum
not: masalarınızda duran tabaklardaki pastalar plastiktir, YEMEYİN
merhaba benim 5 mayısta düğünüm var ve çok tombiğimmm( biraz geç başladım sanırım kilo verme olayına, Dukan'a güveniyorum inşallah bi 5 kilo vermeyi düşünüyorum, en son bir ay önce diyet yaptım 71 den 68e düştüm, bugün yeni başladığım diyetin 3. günü bitti, ama ne kadar zorlandığımı anlatamam iş yerine hergün pastalar börekler çiğköfteler geliyor, offf oooff :)))
günaydınn kızlarr=) semonis çok güzel gidiyosun tebrik ederim =) ben dün biraz bozdum ama 1 kilo vermişim elma gerçekten mucize bir meyveymiş =)
eliflider elma diyetin nasıl canım ya yazar mısın kaç günde verdin bir kiloyu neler yapıyorsun sadece elma mı yiyosun?
canım normalde sabah 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta peynir zeytin yiyosun gün içindede 6 tane elma küçükse 8 tanede olabilir yiyosun bol su içiyosun zor gibi görünsede kolay geldi bana acıkmadım kan şekerim falan düşmedi bazılarında şişkinlik kabızlık gibi şikayetleri olmuş bende olmadı mesela. 3 günde 2 kilo verdim hemen farkediliyor =) ama düün ve bugün bozdum denebilir öğlen yemek yedim ama kilo almamışım yarın tekrar devam edicem. 6 günlük bi diyet 5 kilo vermek garanti deniyor bakalım. ama denediğim diyetlerin içinde en rahat olanıydı hele de elma seviyorsanız bi deneyin derim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?