60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hanımlar,

Dün hiç istediğim gibi gitmedi. Toplantı çok geç bi saatte bitti ve yemeğe bir kebapçıya gidildi. Çok üzgünüm ama maalesef dün biraz kaçırdım Üstelik istemeye istemeye yedim ve ortamı maalesef bozamadım.. Ve en kötüsü, eve geldiğimde gece yarısıydı, sporda yapamadan uyudum.

Bugün,

*1 kase nesfit
*Büyük bir bardak su.

Şimdi de demlemeye bıraktığım bitki çayımı içeceğim. Su içmeye devam.

Kaldığımız yerden devam. Yapıcak bişi yok..

harikasın arkadaşım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tebrikler

Merhaba hanımlar,

Dün akşamki yemekten sonra bozulan dengemi toparlamaya çalışıyorum. 1,5 lt'ye yakın suyumu bitirdim ve henüz öğle saatlerindeyiz. Öğle yemeğim;

*3 çorba kaşığı kadar yoğurt
*3 çorba kaşığı kadar makarna
*3 çorba kaşığı kadar havuç rendesi (çok az limon ve çok az yağ ile)
*Bir dilim beyaz ekmek

Sayınca fark ettim bu da mı fazla olmuş ya :26:

Su içmeye devam.

merhaba bende yeni üyeyüm ve zayıflamak istiyorum 58 kiloyla hamile kaldım 4 aylık hamileyken 52ye düştüm doğuma giderken 60 kilo gittim buraya kadar süper eve geldim 58 kiloydum hiç almadım yani eski kıyafetlerimi giydim hatta ama emzirirken 63 oldum malasef doymak bilmedim bir türlü şimdi bebeğim 8 aylık emmeye bıraktı ama bu kilolar beni bırakmadı boyumda kısa 1.53 önümde koca bir göbek var sanki tekrar hamileyim pilateside denedim 9 lu form çayıda denedim olmuyor olmuyor derken maydonoz kürünü okudum nette ve 3 haftada 3 kilo verdim 60 a düştüm göbeğimde küçülmeye başladı ama yediklerimede dikkat ediyorum mideme bir rahatlama verdi kendimi çok dinç hissediyorum tadı biraz kötü ama birkaç güne alışıyorsun 55 olana kadar devam :)

walla bu sefer başarıcam..azimliyim..biraz önce tartıya çıktım 69.6
her hafta cuma yazıcam buraya
istetiğimiz gibi giyinemeyip,kendimizi kötü hissettikten sonra batsın bu dünya

merhaba benim 5 mayısta düğünüm var ve çok tombiğimmm ( biraz geç başladım sanırım kilo verme olayına, Dukan'a güveniyorum inşallah bi 5 kilo vermeyi düşünüyorum, en son bir ay önce diyet yaptım 71 den 68e düştüm, bugün yeni başladığım diyetin 3. günü bitti, ama ne kadar zorlandığımı anlatamam iş yerine hergün pastalar börekler çiğköfteler geliyor, offf oooff :)))

Allah kolaylık versin :)

Merhabalar herkesee=)) bende bugün aranıza katılmak istiyorum elma diyetiyle =) Allah herkese güçlü irade versin zayıflamak zor şey ama imkansız değil=)

Merhaba kızlar lütfen beni de aranıza alııınn...4,5 ay önce ikiz doğum yaptım hamileliğe 57 ile başladım 78 ile bitirdim şu anda 63,5 kiloyum 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum arada egzersizler filanda yapıyorum ama gram gitmemiş ben de sizlerle zayıflıycam inşallah.Bugün netten doktorum programına katılan ayça kaya(diyetisyen) 10 günde 5 kilo verdiren diyet vermiş onu buldum uygulamaya çalışcam bakalım 10 gün sonra neler olcak.
sabah: 2 lokma ekmek,salatalık,domates,1 yumurta(haşlama)3 adet zeytin 2 yemek kaşığı lor yedim.
öğle:haşlanmış kabak,patates,havuç 4 yemek kaşığı,1 kase çorba,küçük bir porsiyon yağsız salata yedim.

Sabahları protein almak çok önemli gerçekten gün içinde vücudu zinde tutuyor. bende evlendiğimde 56 kiloydum ve inanılmaz hızlı kilo aldım 66 kg gördüm, 9 lu form çayı aldım her sitede reklamı var görmüşsünüzdür illaki =) işe yaramadı desem yalan olur günde iki bardak içtim yarım saat yürüdüm ve 4 kilo verdim, daha da vermek istiyorum dün de elma diyetini buldum bugün başladım şimdilik iyi gidiyor

kızlar tekrar merhaba sabah 63 geldim ne derece doğru bilemiyorum bakalım yarın sabah ne olcak. sizleri haberdar edicem
sabah:yarım yumurta,yarım dilim börek,yarım dilim kek domates salatalık lor 3 adet zeytin yedim
öğle:3 yemek kaşığı fasülye yemeği,5 kaşık semiz otu yemeği,yoğurt,çok az ekmek
ara:arkadaşlar geldi çay yanında 2 bisküvi 4 adet çubuk kraker yedim
akşam:inşallah fırında tavuk ve fırında yağsız patates yiycem .herkese güzel güzel zayıflamalar hadi kızlar hep beraber yaza fit girelim tabi sağlıklı bir şekilde herşeyden önce sağlık...

günaydınn kızlarr=) semonis çok güzel gidiyosun tebrik ederim =) ben dün biraz bozdum ama 1 kilo vermişim elma gerçekten mucize bir meyveymiş =)

merhaba kızlar yaşım 30 olacak hazıranda boyum 1.58 ve 63 kiloyum.kılom vucuduma göre orantılı dagıldıgı ıcın kılolu gozukmuyorum ama basen ve bel bolgemde bı hayli kalın.ne yedıysem orada bırıkıkıyo sankı.ustelık cok fena selulıtım var herneyse 56 kıloya düşmem gerek.benım ıcın cok ıdeal oluyor.7 kıloyu veremedım gıttı arkadas.ne yapmalı ne etmelı

merhaba kızlar ben bugün tartılmadım çünkü kilo veremeyince moralim bozuluyo ve bugün misafirim vardı çok yedim of ya of yarında gezmem var millet yerken ben bakıyorum nefis işte canım çekiyo napsam bilemedim :44: neyse iradeli olup vercez mecburuz kızlar.yarın kilomu bildiricem inşallah...

eliflider elma diyetin nasıl canım ya yazar mısın kaç günde verdin bir kiloyu neler yapıyorsun sadece elma mı yiyosun?

canım normalde sabah 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta peynir zeytin yiyosun gün içindede 6 tane elma küçükse 8 tanede olabilir yiyosun bol su içiyosun zor gibi görünsede kolay geldi bana acıkmadım kan şekerim falan düşmedi bazılarında şişkinlik kabızlık gibi şikayetleri olmuş bende olmadı mesela. 3 günde 2 kilo verdim hemen farkediliyor =) ama düün ve bugün bozdum denebilir öğlen yemek yedim ama kilo almamışım yarın tekrar devam edicem. 6 günlük bi diyet 5 kilo vermek garanti deniyor bakalım. ama denediğim diyetlerin içinde en rahat olanıydı hele de elma seviyorsanız bi deneyin derim=)

Merhaba hanımlar,

Tam gaz devam. Yoğunluktan dolayı yazamıyorum. Her sabah ballı bademli nesfit yiyorum öğlenleri ve akşamları iyice azalttım. Ekmeği hayatımdan çıkardım sayılır. Gün gün yazamıcam uzun bi süre ama güzel bi haberim var, 1.5 kilo vermişim. :)

Su içmeye devam minimum 1.5 litre bitiriyorum her gün. Daha çok içmem gerek aslında

Görüşmek üzere hanımlar

teşekkür ederim elif bilmiyorum dayanabilir miyim yeni doğumdan çıktığım için bir de üstüne ikiz olunca vücudum çok yoruldu vitamin kan sıfırdı yeni yeni topladım herkes çok kızıtor erken daha kilo vermen için filan diyor ama ben rahat değilim amacım 58 olmak bugün 63.5 kilo geldim yani hepi topu 5.5 kilo ama öyle zorki neyse devam edcez başka alternatif yok yedikce üstüne ekliyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…