60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şekerim güldürdün beni Alllah da seni güldürsün hafta sonunu bi kaçamaksız atlatsak fena olmiceeek.Sabah tartıya çıktım [66.9 görüncee uu dedim motivasyonum arttı

Pantolunun düşüyo demek bravo boyun kaçtı ve şimdiki kilon neyy tatlım :)) kutlama yapalımmm dans dans

chihiro79 hanımcım DUKAN diyeti nasıl gidiyor .Bana nedense zor geliyor çünkü meyve yok o yuzden.kilo verirken yağdan gittiğini düşünüyorum ayrıca senin düşüncelerin neler ?

ben de bi ara tosta alışmştım direkt kilo yapıyor şu ekmek araları.ekmeği tamamen kesseeeeek :44 da zor.bugün hiç ymiim dedim coktan ekmeğin kalorisini geçtim.
valla bu ekmeği bırkmak sigara bırakmaktan daha zor sanırsam.bi hat da ekmeği bıraktırma hattı olarak açsınlaralo 172 ekmek bırakma hattı...ama bizimmillt ne yapar? " alooo abicim bize 2 ekmek bırakıvern geçerken" der

heee sana haber vermeden toplandık
senin motivasyonono bozmayalım dedik chihiro hanım.eeee pantalonlar da düşüyor maşşallah
beni de gören ayyy canım kesin hamilesin söylemiyosun demeye başladıniye söylemiim ay .anası belli babası belli.tövbe tövbeeee

:78:kızlar söylemeyi unutmuşum ben soğan kürüne başladım.bu ay onu deniyi:126:m bakalım zayıflatacak mı beni.:102:

aslında diyetin en zor aşaması ilk 1 2 hafta kızlar yaaaa.insan tartıdaki v kendindeki değişimi görünce zaten motive oluyor.

chihiro79 hanımcım DUKAN diyeti nasıl gidiyor .Bana nedense zor geliyor çünkü meyve yok o yuzden.kilo verirken yağdan gittiğini düşünüyorum ayrıca senin düşüncelerin neler ?

Dukan diyetinde seyir evresindeyim, 19 mayısa kadar bu evrede olacağım. sebze ile sebze+protein dönüşümlü olarak yeniyor. son derece memnunum, alıştım artık karbonhidratsız hayata. 1 gram bile kaçamak yapsam büyü bozulacak da, bir yerleden kameralar fırlayıp "chihiro hanım da iradesiz çıktııııı veeee yakalandıııı" diyecekler diye korkuyorum :18: 19 mayıstan sonra güçlendirme evresine gireceğim, meyve ve karbonhidratın yavaş yavaş dahil edildiği dönem oluyor kendisi ama açıkcası iple çekiyor da değilim o dönemi. dediğim gibi alıştım artık. yemekli büyük kutlamalara tok gidiyorum, orda biraz peynir vs yiyiyorum, annemlere de tok gidip, kahvaltıda sadece peynir ve yumurta yiyiyorum, arkadaş toplantılarına da birşeyler yiyip gidiyorum ama yağsız protein cinsi birşey yoksa (ki genelde pasta börek oluyor) elimi birşeye sürmüyorum. şekersiz çay içip geliyorum tatlı krizleri için, şekersiz tatlandırıcılarla yaptığım kepek kurabiyelerimi yiyiyorum, şekersiz kahve içiyorum.

boyum 1,5 metre, Dukan diyetine başladıktan sonra 2 kilo verdim. şuan 57 kiloyum. mutluyum. ne diyeyim, Dukan hocam şans verdi ve sahaya çıkıp elimden geldiğince oynamaya çalıştım. puan kaybına tahammülüm yok, ligde herşey olabilir, önümdeki maçlara bakacağım artık.... ayyy, pardon, futbolcuya bağladım ben

çok alemsin şekerim dukan diyetinde başarılar diliyorum sana çoook çook .

herkese ii geceler tatlı rüyalar
yarın kalorisiz bi gün olsun inşallah .buna inanarak uyuyalım:13:

ayyyyy yarın perşembe sonra cumaaaa bu hfta ne cabuk geçti yaaaaaa

günaydın kızlar
kilo veremiyoruuuum
offfffff

neeeee!!!! Allahı'ım paniiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

hayır ya, ne paniği

istikrarla devam diyete azizim. sürekli de tartılmamak lazım. moralinizi bozmayınız, elbet gelecek o mutlu günler. ışık göründü (tabi bu ışık tünelin çıkışı da olabilir, üstümüze gelen trenin farı da olabilir

kızmayınız hemen, elifezgi hanım, sizi biraz rahatlatmaktı amacım

10 gün önce rejme başladım 70 kiloydum ve şimdi 68 kiloyum. Boyum 165 şöyle bi 55 falan olsam yeter diyorum. Gül Kaynak'ın diyet tavsiyelerine uymaya çalışıyorum bakalım. Akşamları sadece çorba diyor fakat bazen üşendiğim için salata hazırlıyorum :)

Hava miss bu hafta çabuk bitsin haftasonu gelsiiiiinnnn....!!!!

gelssin de cuma da geliyooo ya tartı günü

neyse bakalım napalım

sabah soğan suyu içince canım bişi istemedi bir de acelem vardı biraz
10 gibi 1 elma yedim.
şekersiz çay da içtim

hamurişine hayır hamurişine hayırrr ... zaten hiç sevmem kendilerini

Selam kızlar :) Yazın yaklaşması sebebiyle fazlalık kilolarımdan kurtulmak için aranıza gelmeye karar verdim :) 1.75 boyunda 69 kiloyum. 60 kiloya düşmeyi hedefliyorum, bu süre zarfında beni desteklerseniz çok mutlu olacağım :) Diyete benim gibi yeni başlayan birisi varsa ve diyet arkadaşım olmak isterse onu bekliyorum :) Sevgiler

sabah

[1] Kuru Kayısı (gün kurusu) 3 ADET 87
[2] Çay 1 ADET 5
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[4] Domates 2 ADET 28
[5] la vache quirit üçgen peynir 2 adet 80
[6] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[7] Etimek 27 GRAM 108.27
Toplam : 335.27 kal.

Son düzenleme:
Rumuz: elifezgi
Başlangıç tarihi:26 mart
Başlangıç kilosu:67,1
geçen haftaki kilosu:66,4
Bu haftaki kilosu: 67,0
Fark: +0,6 kg

hoffff

yok kızmadım güldüm... tren farı haaa
evet bu hafta da özensiz geçti
artık önümüzdeki maçlara bakıcas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…