önceki iki günü neden boşverelimbize bu haftasonun hesabını veriniz elifezgi hanım bir İngiliz atasözü der ki: HİÇBİR GÜNAH GÖMÜLÜ KALMAZ. aynen öyle de, hiçbir kalori gömülü kalmaz, elbet bir ara pörtler pantolonun kemerinden
aysula hanım da mesajınızı beğenmiş, kendisi de haftasonu kaçamağı yapmıştı zaten. hıımmm:44:belki de.... ay, bütün topik haftasonu toplanıp diyet mi bozdunuuuuuzzz
ben de tam, bu sabah artık pantolonumun düşmeye başladığını ve lastik takmak zorunda kalacağımı sizle paylaşacaktımne güzel hep beraber kutlayacaktık şimdi biz ağlamayalım da kim ağlasın halimize
metrhaba arkadaşlar
bu hafta hiç gelemdim, genel durumum da kötü
hafta sonu kaçamaklı geçti gene
regl biter 1,5 kilo gider diyordum ''tık'' yok
hatta bu sabah 67,5 çıktım
2 gündür öğlenleri ekmek arası döner yiyordum her halde o yüzdebdir, şaşırmamak lazım
dün akşam da voleybol antremanına gittim, haşatım çıktı, nasıl olsa spor yapacam diye önden makarna, eve dönünce de nasıl olsa spor yaptım diye tatlı bişiler aranınca sporun faydası falan olmadı hatta zararı oldu
kendimi toparlamam lazım
önceki iki günü neden boşverelimbize bu haftasonun hesabını veriniz elifezgi hanım bir İngiliz atasözü der ki: HİÇBİR GÜNAH GÖMÜLÜ KALMAZ. aynen öyle de, hiçbir kalori gömülü kalmaz, elbet bir ara pörtler pantolonun kemerinden
aysula hanım da mesajınızı beğenmiş, kendisi de haftasonu kaçamağı yapmıştı zaten. hıımmm:44:belki de.... ay, bütün topik haftasonu toplanıp diyet mi bozdunuuuuuzzz
ben de tam, bu sabah artık pantolonumun düşmeye başladığını ve lastik takmak zorunda kalacağımı sizle paylaşacaktımne güzel hep beraber kutlayacaktık şimdi biz ağlamayalım da kim ağlasın halimize
chihiro79 hanımcım DUKAN diyeti nasıl gidiyor .Bana nedense zor geliyor çünkü meyve yok o yuzden.kilo verirken yağdan gittiğini düşünüyorum ayrıca senin düşüncelerin neler ?
:78:kızlar söylemeyi unutmuşum ben soğan kürüne başladım.bu ay onu deniyi:126:m bakalım zayıflatacak mı beni.:102:
Aslında diyetin en zor aşaması ilk 1 2 hafta kızlar yaaaa.insan tartıdaki v kendindeki değişimi görünce zaten motive oluyor.
Dukan diyetinde seyir evresindeyim, 19 mayısa kadar bu evrede olacağım. sebze ile sebze+protein dönüşümlü olarak yeniyor. son derece memnunum, alıştım artık karbonhidratsız hayata. 1 gram bile kaçamak yapsam büyü bozulacak da, bir yerleden kameralar fırlayıp "chihiro hanım da iradesiz çıktııııı veeee yakalandıııı" diyecekler diye korkuyorum :18: 19 mayıstan sonra güçlendirme evresine gireceğim, meyve ve karbonhidratın yavaş yavaş dahil edildiği dönem oluyor kendisi ama açıkcası iple çekiyor da değilim o dönemi. dediğim gibi alıştım artık. yemekli büyük kutlamalara tok gidiyorum, orda biraz peynir vs yiyiyorum, annemlere de tok gidip, kahvaltıda sadece peynir ve yumurta yiyiyorum, arkadaş toplantılarına da birşeyler yiyip gidiyorum ama yağsız protein cinsi birşey yoksa (ki genelde pasta börek oluyor) elimi birşeye sürmüyorum. şekersiz çay içip geliyorumtatlı krizleri için, şekersiz tatlandırıcılarla yaptığım kepek kurabiyelerimi yiyiyorum, şekersiz kahve içiyorum.
boyum 1,5 metre, Dukan diyetine başladıktan sonra 2 kilo verdim. şuan 57 kiloyum. mutluyum. ne diyeyim, Dukan hocam şans verdi ve sahaya çıkıp elimden geldiğince oynamaya çalıştım. puan kaybına tahammülüm yok, ligde herşey olabilir, önümdeki maçlara bakacağım artık.... ayyy, pardon, futbolcuya bağladım ben
herkese ii geceler tatlı rüyalar
yarın kalorisiz bi gün olsun inşallah .buna inanarak uyuyalım:13:
ayyyyy yarın perşembe sonra cumaaaabu hfta ne cabuk geçti yaaaaaa
günaydın kızlar
kilo veremiyoruuuum
offfffff
Hava miss bu hafta çabuk bitsin haftasonu gelsiiiiinnnn....!!!!
yok kızmadım güldüm... tren farı haaaneeeee!!!! Allahı'ım paniiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
hayır ya, ne paniği
istikrarla devam diyete azizim. sürekli de tartılmamak lazım. moralinizi bozmayınız, elbet gelecek o mutlu günler. ışık göründü (tabi bu ışık tünelin çıkışı da olabilir, üstümüze gelen trenin farı da olabilir
kızmayınız hemen, elifezgi hanım, sizi biraz rahatlatmaktı amacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?