arkadaşlar bende 29 yaşında iki kız annesiyim önceden kilom 52 lerdeyken şimdi 65 ve bir türlü veremiyorum üstelik emziriyorum ama bastıramadığım bi iştahım var sürekli atıştırma isteği bana yardımıcı olacak fikirlerini paylaşacak birileri var mı bu konu artık kafamdan hiç çıkmaz oldu çünkü
Ikizler ayni tarih te baslamisiz rejime. Ben hem diyet hem spor yaptim halde kilo verebildim. Yas ilerledikce bunye diyete bagisiklik kazaniyor bence ;(
bende yeni diyete basladim 13. gundeyim 4 kilo verdim dukan diyeti yapiyorum fakat bnm sorunum yulaf kepegini yiyemiyorum onu yedgimde daha dagrusu yemeye calistigim da midem bulnaniyo ve bir kasik alip hemen cikariyorum cokk kötü sizce ne yapmaliiyim yulaf kepegi sartmi yani yemesem olmas mi bunyem kabul etmiyo bu konuyla ilgili bir bilgisi olan bana yardim etsin lütfen suan 66 kiloyum hedef 60
Uzun süre oldu foruma bakmayalı, hepimiz de hala kilo vermeye çalışıyoruz. Gazamız mübarek ola:)
Ben de yeniden başladım. 62.4 ile ayrılmıştım buradan, bu sabah 60 çıktım:) Gaza gelip yürüyüşe de başladım. 1 saat yürüyeceğim inşallah he gün, çünkü spor yapmadan diyetle rahat rahat kilo verebilenlerden değilim maalesef.
Yürüyüş sonrası kahvaltı niyetine 2 domates, 1 salatalık, 1 yeşil elma yedim saat 9 gibi. Biraz önce de 1 salatalık ve yoğurtla cacık yapıp, üstüne 1 yemek kaşığı yulaf kepeği döküp yedim afiyetle. 2 cup filtre kahve, 1 litre de su içtim şimdiye kadar. Aslında suyu severim, severek içerim de meyve sebzeden sonra gitmiyor ki mübarek, susamıyorsunuz. Ama su içmeden de olmuyor maalesef, kilo vermede su bire bir.
Burası beni müthiş gaza getiriyor, birlikte birşeyler yapmak ve paylaşmak iyi geliyor.
O yüzden zırt pırt buradayım gari, bunu yedim şunu yedim... Ve kilo verdim demek için.
Bu arada amacım 58'i görmekti ama bu gazla 55'e göz diktim, bakalım hayırlısı :)
Hepimize kolay gelsin
Insallah bende en yakin zamanda 60ı görürüm;( 55kiloya kadar inmek istiyorum ama zor gibi görünüyor. 2 kilo veriyorum, sonra bir bakiyorum 1 kilo almisim....
bende öyle yaa.bir bakiyorum 1 kilo gitmis,bir bakiyorum yarim kilo tekrar almisim.cok cabuk kilo alip,zor veren bir yapim var.ama pes etmek yok.zayiflayacagim.
60-69 kilo aralığındaki tüm bayanlara selam:) ben de 2 ay önce yeme alışkanlıklarımın yanlışlığı nedeniyle kendime kötülük ettiğimi farkedip sağlıklı beslenme konusunda daha özenli olmaya karar verdim. 78,7 kilo ile başladım şu an 69,3 kiloyum ve ben de aranıza katıldım.:)...
Buradaki arkadaşlarıma tavsiyem mümkün olduğunca kilo ile ilgili endişelerinizi minimuma indirmeye çalışmanız ve kendinizi rahatlamak için motive etmeniz. Kilo verme çabamı sürekli gündemde tuttuğum ve her gün tartıldığım zamanlarda kilo vermemin yavaşladığını farkettim..:/...Ne zaman ki 4-5 gün tartılmadan "kendi vücuduma güvendiğimi ve ideal kilosuna benim sürekli denetimim olmasa da gelebileceğini" telkin ediyorum, o zaman daha rahat kilo kaybediyorum...
Kilo ile ilgili endişelerim yükseldiğinde kendime "kilo vermek olağanüstü bir durum, bir savaş ya da yıpratıcı bir mücedele süreci değil..Şu anki halim gerçek halim değil...Ben özel bir çaba göstermesem de vücudum ideal haline dönmek için çalışıyor...Ben sadece rahat çalışması için izin veriyorum" diyerek kendimi rahatlatıyorum....Samimiyetle söylüyorum ki böyle düşünüp rahat hissetttiğim zamanlarda özel bir çaba sarfetmeden, sadece karbonhidrat ve şekerden biraz uzak durarak ve akşam öğünlerimi hafifleterek haftada 1 kilo civarı kaybediyorum...
Stres ve endişe kilo vermeyi yavaşlatıyor bence...79'a dayanmış halimi gördükten sonra 60 lı grupta olmaktan memnunum..50-59 grubuna geçeceğim günü de sabırsızlıkla bekliyorum..
En faydalisi spor ama bir türlü basliyamiyorum. Gercekten cok yogunum ama istesem araya sıkıstırabilirim. Bir cok zaman cok yorulmus oluyorum aman bosver diyorum. Sonra böyle pisman oluyorum;( kilolarim cok rahatsiz ediyor beni. Ne giyinicemi bilmiyorum. Resmen disari cikmamyi tercih ediyorum bazen. Kendimi rahat hissetmedim icin. Sanki oturup kalkarken herkes bana bakiyormus gibi bir hisse kapiliyorum...( birde sinav dönemi! İyice moralim bozuldu buaralar. Sürekli ders calisiyorum. Stresten hep birseyler yemek istiyorum. Birinde yemesem birinde yiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?