60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar ben bu günlerde bi tuhafım ya çok dikkat etmeme rağmen habire kilo alıyorum neden oluyor anlamadım çıldırcam sabah tartıya çıkıpta gram kilo veremediğimi birde üstüne yarım kilo daha eklediğimi görünce nasıl moralim bozuluyor gün boyu mutsuz oluyorum çocuklarıma bile yansıyor.nasıl gidcek bu kilolar tabi önce sağlık diyorum sağlıksız diyetlere yanaşmıyorum vücut doğumdan sonra çok savunmacı oldu ama devam edcem dikkar etmeye boğazımdan çok kısmıyorum aç kalmıyorum daha doğrusu napıyım ikiz çocuğa bakmak zaten yoruyor aç olunca da mahvoluyorum herkese kolay gelsin son kilom 64.5 boyum 163 cm.

aynı dertten muzdaribiz canım bende doğumdan önce 55 filandım şimdi 64,5 kiloyum.bebeğin kaç aylık ya biz mi acele ediyoruz anlamadım belkide zamanla vücut eski haline döner tabi daha fazla kilo eklemezsek ben birde nesfiti deniycem bakalım haberdar edelim birbirimizi.aynen bende takıntı yapıyorum çok olumsuz etkileniyorum bu da beni korkutuyor bu denli takıntı yapmak hiç iyi değil bütün hayatımı olumsuzz etkiliyor çünkü ama önce sağlık diyorum her zamanki gibi kolay gelsin.

bütün hafta sabahları 1 saat yürüyüş yaptım ve koştum sadece 500 gr verdim neden neden neden çok kızgınım kendime

27 yaşında bir çocuk annesiyim boy 155 kilo 65 deli olcam bi türlü motive olup zayıflayamıyorum

Ikizler ayni tarih te baslamisiz rejime. Ben hem diyet hem spor yaptim halde kilo verebildim. Yas ilerledikce bunye diyete bagisiklik kazaniyor bence ;(

daha önce de katılmıştım diyete burada ama sonra koptum. şimdi yine biraz zıvanadan çıktığımı gördüm ve buradan da destekle yürümeye karar verdim :))

şu anda 170cm boyundayım, 67 kiloyum. 70-71'e ulaşmıştım, taş devri diyeti ile dukan karması bir şey yaptım, 67'ye indim. sonra üzerimdeki o şişkinliği atınca biraz kaçamak yapmaya başladım :) bir de vücut analizi yapan tartı aldım, yağ oranım %32 çıktı!!! depresyona girdim resmen anında :26: öyle olunca bıarakmak yok, devam edeceğim dedim. destek olsun diye de buraya geldim :)

çok hareket edecek yerim yok. ben de üşenmezsem akşamları dans ediyorum hoppidi hoppidi. eliptik bisiklet almayı düşündüm ama evleneceğim için ona para harcamak istemedim. yürüme şansım varsa minibüs filan kullanmayıp yürüyorum üşenmeden.

yine dukan yemek tarifleri kullanacağım (meyve yemeden olmaz yazın, ondan dukan yapmıyorum), aynı zamanda kalori sayacağım. kalori sınırımı geçmeden kaçamak da yapacağım arada. protein ağırlıklı beslenip yaz sonuna kadar en kötü ihtimalle 58'e filan inmek istiyorum.

:)

dün kısır filan da yedim ama 890 kaloride kalmışım, bugün hesaplayınca çok şaşırdım. bugün de şu anda 880lerdeyim (gayet iyi besleniyorum), 1100 gibi bir seviyeye geleceğim.

uzunca bir intro yazısı oldu, her gün olmasa da girebildikçe yediklerimi paylaşıp paylaşımları okuyacağım.

hepimize kolay gelsin kızlaaaarrrr!!!!

Mrb bn araniza yeni katildim . 23 yasindayim 170 boyinda 67 kiloyum herkez normal oldugumu soyluyor vucut analizi yaptirdim vucudimda hersey normal sadece bi kac kilo odem var tuzu azltirsam bununda gidecegini soyledi bn 60 63 kilo olmak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama yarin nesfite baslicam ise yarar mi acaba

bende yeni diyete basladim 13. gundeyim 4 kilo verdim dukan diyeti yapiyorum fakat bnm sorunum yulaf kepegini yiyemiyorum onu yedgimde daha dagrusu yemeye calistigim da midem bulnaniyo ve bir kasik alip hemen cikariyorum cokk kötü sizce ne yapmaliiyim yulaf kepegi sartmi yani yemesem olmas mi bunyem kabul etmiyo bu konuyla ilgili bir bilgisi olan bana yardim etsin lütfen suan 66 kiloyum hedef 60

Canim dukan diyetinde yulaf kepegi önemli cünkü sürekli protein agırlıklı beslenmek bir süre sonra kabızlık sorunu yaratiyor. O azcik kepek bagırsakların calısmasina yardimci oluyor. Bir süre sonra tuvalete cikamazsan daha kötü.
Sade yogurtla karistir ye, yada meyveli light yoghurtun icinde karistir ayni müsli tadinda oluyor ozaman. Yada 1 fincan light ılık süte karıstır ve birazda tarcin at öyle ic. İstersen yoghurta hafif tadlandirici, vanilya aromasi, tarcin ve yulaf kepegini karistiripta deneye bilrsin. Birde bu sekilde dene belki daha kolay olur.:)

Son düzenleme:
slm arkadaslar bende aranızda olmak isterim suan 61 kiloyum boyum 1.67 2 yıllık evlıyım evlendikten sonra 13 kilo aldım aslında normal olduğumu söyluyorlar ama ben kendimi en iyi 54-55 kilolarda hissediyorum ama nedense kilo veremıyorum çalıştığım için düzenli bi yemek yeme alışkanlıgım yok iş yerınde aparatifler mahvetti herseyi nereden başlayacagımı bilemiyorum sizce en hızlı sonucu nasıl alabilirim fikirlerinizi bekliyorum

Selam hanimlar:) 21 yasinda üniverste ögrencisiyim. Malesef bu kişta kilo aldim ve bir türlü veremedim. Tam azimle 5 kilo vermistim, tatile gittim ve 3-4 kilo aldim. Boyum 1.70 be bu sabah 66.4kg ciktim. Tatilden geldikten sonra 2 kilo verdim 1 bucuk hafta icerisinde. Okulun yanisira calisiyorum ve bu yüzden sürekli disrada yiyorum. Düzensiz besleniyorum. Bu aralar aksam yemegini atlamaya calisiyorum. Saat 6dan sonra meyve dahil hic birsey yememeye calisiyorum. Sporu hic bir zaman sevemedim. Yürüyüse baslamak istiyorum. Onun disinda asil problemim belimin kalin olmasi ve kollarimin sıkı olmamasi. Buna ne önerirsiniz??
Dukan diyetiyle bir ara güzel zayiflamistim ama artik ona pek dayanamiyorum.
Ve ben cok cabuk acikan birisiyim. Okulda felan malesef bu yüzden sürekli atistiriyorum.
Önerilerinizi bekliyorum hanimlar:)

Uzun süre oldu foruma bakmayalı, hepimiz de hala kilo vermeye çalışıyoruz. Gazamız mübarek ola:)
Ben de yeniden başladım. 62.4 ile ayrılmıştım buradan, bu sabah 60 çıktım:) Gaza gelip yürüyüşe de başladım. 1 saat yürüyeceğim inşallah he gün, çünkü spor yapmadan diyetle rahat rahat kilo verebilenlerden değilim maalesef.
Yürüyüş sonrası kahvaltı niyetine 2 domates, 1 salatalık, 1 yeşil elma yedim saat 9 gibi. Biraz önce de 1 salatalık ve yoğurtla cacık yapıp, üstüne 1 yemek kaşığı yulaf kepeği döküp yedim afiyetle. 2 cup filtre kahve, 1 litre de su içtim şimdiye kadar. Aslında suyu severim, severek içerim de meyve sebzeden sonra gitmiyor ki mübarek, susamıyorsunuz. Ama su içmeden de olmuyor maalesef, kilo vermede su bire bir.
Burası beni müthiş gaza getiriyor, birlikte birşeyler yapmak ve paylaşmak iyi geliyor.
O yüzden zırt pırt buradayım gari, bunu yedim şunu yedim... Ve kilo verdim demek için.
Bu arada amacım 58'i görmekti ama bu gazla 55'e göz diktim, bakalım hayırlısı :)
Hepimize kolay gelsin

Insallah bende en yakin zamanda 60ı görürüm;( 55kiloya kadar inmek istiyorum ama zor gibi görünüyor. 2 kilo veriyorum, sonra bir bakiyorum 1 kilo almisim....

Insallah bende en yakin zamanda 60ı görürüm;( 55kiloya kadar inmek istiyorum ama zor gibi görünüyor. 2 kilo veriyorum, sonra bir bakiyorum 1 kilo almisim....

bende öyle yaa.bir bakiyorum 1 kilo gitmis,bir bakiyorum yarim kilo tekrar almisim.cok cabuk kilo alip,zor veren bir yapim var.ama pes etmek yok.zayiflayacagim.

bende öyle yaa.bir bakiyorum 1 kilo gitmis,bir bakiyorum yarim kilo tekrar almisim.cok cabuk kilo alip,zor veren bir yapim var.ama pes etmek yok.zayiflayacagim.

En faydalisi spor ama bir türlü basliyamiyorum. Gercekten cok yogunum ama istesem araya sıkıstırabilirim. Bir cok zaman cok yorulmus oluyorum aman bosver diyorum. Sonra böyle pisman oluyorum;( kilolarim cok rahatsiz ediyor beni. Ne giyinicemi bilmiyorum. Resmen disari cikmamyi tercih ediyorum bazen. Kendimi rahat hissetmedim icin. Sanki oturup kalkarken herkes bana bakiyormus gibi bir hisse kapiliyorum...( birde sinav dönemi! İyice moralim bozuldu buaralar. Sürekli ders calisiyorum. Stresten hep birseyler yemek istiyorum. Birinde yemesem birinde yiyorum...

60-69 kilo aralığındaki tüm bayanlara selam:) ben de 2 ay önce yeme alışkanlıklarımın yanlışlığı nedeniyle kendime kötülük ettiğimi farkedip sağlıklı beslenme konusunda daha özenli olmaya karar verdim. 78,7 kilo ile başladım şu an 69,3 kiloyum ve ben de aranıza katıldım.:)...

Buradaki arkadaşlarıma tavsiyem mümkün olduğunca kilo ile ilgili endişelerinizi minimuma indirmeye çalışmanız ve kendinizi rahatlamak için motive etmeniz. Kilo verme çabamı sürekli gündemde tuttuğum ve her gün tartıldığım zamanlarda kilo vermemin yavaşladığını farkettim..:/...Ne zaman ki 4-5 gün tartılmadan "kendi vücuduma güvendiğimi ve ideal kilosuna benim sürekli denetimim olmasa da gelebileceğini" telkin ediyorum, o zaman daha rahat kilo kaybediyorum...

Kilo ile ilgili endişelerim yükseldiğinde kendime "kilo vermek olağanüstü bir durum, bir savaş ya da yıpratıcı bir mücedele süreci değil..Şu anki halim gerçek halim değil...Ben özel bir çaba göstermesem de vücudum ideal haline dönmek için çalışıyor...Ben sadece rahat çalışması için izin veriyorum" diyerek kendimi rahatlatıyorum....Samimiyetle söylüyorum ki böyle düşünüp rahat hissetttiğim zamanlarda özel bir çaba sarfetmeden, sadece karbonhidrat ve şekerden biraz uzak durarak ve akşam öğünlerimi hafifleterek haftada 1 kilo civarı kaybediyorum...

Stres ve endişe kilo vermeyi yavaşlatıyor bence...79'a dayanmış halimi gördükten sonra 60 lı grupta olmaktan memnunum..50-59 grubuna geçeceğim günü de sabırsızlıkla bekliyorum..

60-69 grubuna hosgeldin cnm. İnsallah hep beraber 50-59 grubuna geceriz:)
Belkide cok fazla taktimizda gercekten dahada zorlasiyordur. Ama benim elimde olmadan aksam cok siskoyum düsüncesiyle yatip, sabah o düsünceyle kalkiyorum;(
Farkindayim bu durum yipratiyor beni.aynaya bakmak istemiyorum. Toplum icinde rahat degilim. Arkadaslarimin icinde rahat degilim. 2 senedir erkek arkadasim yok, cünkü kendimi iyi ve güzel hissetmiyorum. Birini begensem bile ona hayatta acilamiyorum, kafamda birsey bana benim onu haketmedimi veya onun beni zaten begenmiceni söylüyor. Aslinda gayet bakimli ve etrafindam cok begenilen ve sürekli cikma teklifi,arkadaslik teklifi alan birisyim. Ama özgüven sorunu hep yasadim. Malesef;( kilo alinca tabi bu sorun iyice ortaya cikti!
Etrafa belli etmemeye calisiyorum ama kendi icimde yasayinca dahada yipraniyorum... Bir ara iyice yeme bozuklugu yasiyordum. Birden cok cok fazla yiyor ama sonrasinda kendimi suclu hissettim icin yediklerimi cikariyordum. Bu durum biraz düzeldi ve ben saglikli bir sekilde zayiflamak istiyorum. Bunun icin sizlerin yardimina ve destegine ihtiyacim var.
İnsallah bende senin gibi haftada 1kg felan verebilirm.

en azindan yürümeye calismali insan.biz haftanin bes günü arkadaslarla 1,5 saatte 9-10 km yol gidecek hizda yürüyoruz. bilmiyorum yavasmiyiz ama bayagi sikilastik.sen icini ferah tut.insallah bu kilolar gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…