60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en azindan yürümeye calismali insan.biz haftanin bes günü arkadaslarla 1,5 saatte 9-10 km yol gidecek hizda yürüyoruz. bilmiyorum yavasmiyiz ama bayagi sikilastik.sen icini ferah tut.insallah bu kilolar gidecek

İnsallah gider:) okula, ise felan giderken bende yürümeye calisiyorum. Baktim gec kaliyorum bazen 1-2 durak önce inip yürüyorum.ama bunada yeni yeni basladim. Evde pilates yapiyorum.bir iki gündür. Faydasi olur insallah

merhaba :)
Ben fındık kurduyum:) İzninizle kendimi anlatmak istiyorum ve kabul ederseniz aranıza katilmak istiyorum.:)
Öncelikle ben 14 yasindan sonra 60lara dayandim . Kilo verebilmek icinde sok diyetler uyguladim kilo verebildim mi peki ? HAYIR ! Ozelliklede son 1 senem boyle sok diyetlerle uygulamakla gecti ve ben gecen yaz 73lerdeydim belkide daha fazla kendimi taniyamiyacak hale geldim o guzel kiz gitmis yerine sisman cirkin biri gelmisti adeta ... Ama yinede yedim hep yedim bi oturusta 3 tane buyuk krep ve iclerini kahvaltilik malzemelerle doldurup yedim . Sonra sevgilim bana artık zayıfla evlenicez ve sen boyle kalma zayifla o gelinligi bi kere giyiceksin dedi kendiside cok zayif tabi. Sonra ben tamam zayiflicam dedim ama olmadı yine kuytu kosede yedim sevgilim beni her gordu daha cok kilolu oluyodum en sonunda kızdı zayıflamazsan o gelinligi cidden giymiceksin dedi ( ki yaparda)
bende ekimde spora yazildim ama haftada 2 gun devletin ismeke gidiyorum hala . neyse iste 2 ayda felan 67ye indim sonra devletin diyetisyenine randevu aldim marta gun verdiler marta kadar yedim ama 67den yukari cikmadim cunku spor yapiyodum sonra mart geldi. ve diyetisyenle yuzlestik 66.9la diyete basladim ve suan 60.2yim doktorumla mayisa hedef 55 demistik ama benim kilo vermem 3 hafta durdu az az verdim haftaya randevum var ve 58lerde olmak istiyorum. grubunuza gec katiliyorum ama beni kabul ederseniz sizinle 50lere inip 50lerin grubuna gecmek istiyorum :)
He bu arada hergun sporda yapiyorum evde araniza kabul ederseniz yedigim ictigim herseyi sporlarimida yazarim :) Benim kilo vermeyi cok istememin nedeni sevgilim e yani sozlume kilo verebildigiimi. gostermek ve girdigimiz o iddayi kazanmak istiyorum :) Tabi ben hala ne isticegimi bilmiyorum.

E ne diyosunuz beni araniza aliyo musunuz :)

bu arada dugunumde allahin izniyle seneye yazin o zamana kadar guzel zayif olmaliyim :)

Son düzenleme:

Sevgili Ezra boyun ne kadar bilmiyorum ama 60-69 aralığındayız madem görüntünün, hissettiğin kadar olumsuz olmadığına eminim. Sanıyorum kendine biraz fazla yükleniyorsun ama dönem dönem hepimiz kadın olarak kendimizi kötü hissedebiliyoruz.

Haddim olmayarak tavsiyem hayatına birilerini alman. Ciddi bir ilişkiden ziyade sevimli bir flört dönemi sana iyi gelecektir hem dikkatini de kendi bedeninden uzaklaştıracaktır..Biz kendimizi ne kadar motive edersek edelim bazen bir başkasının "güzelsin,hoşsun" demesi her türlü telkinden daha etkili olabiliyor..Bu konuda karşı cinsten faydalanmakta bir sakınca görmüyorum

Kendi değerinin farkına varmanı sağlayacak bazı kitaplar da okuyabilirsin..Tavsiye istersen kitap konusunda ben severek yardımcı olmaya çalışırım.

Bir de ben elma sirkesinden fayda gördüğümü hissediyorum kilo verme konusunda. Burada birçok başlıkta anlatılmış zaten görmüşsündür. Ben de sabah ve akşam yaklaşık 1 bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı organik elma sirkesi koyup içtim. Bu yönteme de şöyle bir 20 gün müsade ettim sonuç almak için, "işe yaramıyor" diyip hemen bırakmadım Kendin için uygun görüyorsan denemeni tavsiye ederim..

Son olarak bence kilo zerafet ile ilgili bir durum olabilir ama güzellikle direkt ilgili olduğunu düşünmüyorum. Fazla gördüğün kilolara kısa zamanda veda edip güzelliğinin yanına zerafeti de katacağına eminim...Kilo veme sürecinin sadık takipçierinden biriyim artık

Fındıkkurdu hoşgeldin..Çok tebrik ederim, başarılı bir kilo verme süreci geçirmişsin..Verdiğin kiloların daimi olmasını dilerim.

Ben kendi adıma seni burada görmekten ve deneyimlerini okumaktan mutluluk duyarım...

En kısa zaman da 50-59 aralığına geçebilmeni dilerim..

Insallah bende en yakin zamanda 60ı görürüm;( 55kiloya kadar inmek istiyorum ama zor gibi görünüyor. 2 kilo veriyorum, sonra bir bakiyorum 1 kilo almisim....

İnşallah, ama unutmayalım kilo verme işi sabır işidir, hızla verilen kilolar hızla geri alınıyor, o üden zamana yaymamız en iyisi.
Hepimiz istediğimi kiloya ulaşalım ve bu kalıcı olsun inşallah :)
Ya sabır, sabrın sonu selamet.

devletin diyetisyeni derken nasıl ? ücretsizmi biraz detay verirmisin?

en azindan yürümeye calismali insan.biz haftanin bes günü arkadaslarla 1,5 saatte 9-10 km yol gidecek hizda yürüyoruz. bilmiyorum yavasmiyiz ama bayagi sikilastik.sen icini ferah tut.insallah bu kilolar gidecek

Evet, yürümek gerçekten faydalı, hem kilo vermek hem de sağlıklı olmak açısından. 2 gündür sabah 6.30'dan 7.30'a kadar tempolu yürümeye balşadım, her yerim et kesmiş, hatta oturmakta bile zorlandım dün ama olsun alışacağım elbet. Ve inanıyorum ki bu sayede kilo vermem daha da hızlanacak. Hem verdiğimiz kilolardan sonra sıkılaşmamıza da faydalı olacaktır.
Spor kadar hatta daha da önemli şey su içmek, kilo vermeyi inanılmaz kolaylaştırıyor. Yaz da geldi, su içmek daha kolay oldu :)

Teşekkür ederim herşeyimi yazıcağıma emin olabilirsiniz . Cidden artık kilo alıp vermekten bi diyetisyen kıvamına geldim inşallah hep beraber 50-59 kilo ağırlığındakilerin yanına geçeriz

Kahvaltım= 3 dilim domates
4 dilim salatalık
2s.zeytin
1 biber
1 kk peynir
1 büyük kupa yeşil çay

birazdan sporuma başlıyorum slim in 6 ramp it up, zumba , simit bölgesi için egzersiz, slim in 6 bonus video esneme yapıcam

Hanımlar bugün itibariyle tam 10 kilo vermiş bulunmaktayım. Kilom 68.7 çıktı bugün. 1 martta 78.7 ile başlamıştım.

42 beden pantolonlarım sıkıyordu, iz yapıyordu karnımda...:2:..şimdi 40 beden yeni birkaç parça kıyafet aldım kendime.Rahatça giyebiliyorum, sıkmıyor,iz de yapmıyor..Üst beden kıyafetlerim ise kesimine göre L veya M beden.Aldığım 4 t-shirtten 2si medium 2si large bedendi örneğin.

(Bundan 3-4 yıl önce birisi bana "öyle günler gelecek ki 40 beden pantolon giyebildiğine sevineceksin deseydi, külahımla gülerdim kendisine...)

İlk hedefe ulaşmak için 8.7 kilo kaldı...Ben dahil hepimize bol şans..

Tesadüfen gördüm arkadaşım yazdıklarını.
Sanırım en büyük savaş, kendimize karşı verdiğimiz.
Canı gönülden tebrik ederim
Darısı başıma

tebrik ederim.insallah hedefine de ulasirsin en kisa zamanda.

öğle= çorba
bol limonlu lata
2 kaşık kuru fasulye
3 tane kara lahana sarması yedim

1 tanede kuru pasta ve 1 tane mini gofret yiyesim var :26: öğle hem yakarım diye düşünüyorum akşam az yersme olur heralde
regl olduğum için hamileler gibi aş eriyorum ya

merhaba arkadaşlar, 3 4 ay önce yine bir kendi çapımda kilo verme girişimimde yazıyodum buraya malesef gümledi ve ben yemeye devam ettim. en son 69 kilo olduğumda akupunktura gittim ve iğneleri takan doktorumda bana karatay beslenme tarzına benzer bir diyet verdi. 12 gün oldu iğneler takılalı ve ben 3 kilo verdim. 66 yım şu anda ve azimle devam ediyorum. iğnelerin faydası oldumu bilmiyorum ancak bazı zamanlar hariç çok zorlanmadım.

şimdi sizlere uyguladığım diyetimi anlatıyorum. diyetimde hiç ara öğün yok eskiden yazdıklarımı bilenler benim nasıl bir araöğün savunucusu olduğumu ve araöğünsüz kilo vermeyi yanlış gördüğümü bilirler. Ancak düşüncelerim değişti ve bu düşüncelerim sizlerle paylaşmak istiyorum. Hipoglisemi yani kan şekeri düşmesin diye araöğün önerilir bilirsiniz. halbuki vücuda sürekli birşeyler yiyerek müdahale ederek kan şekerini ancak kandırıyoruz. Amerika'da son yapılan araştırmalarda bunu gösteriyor. halbuki vücudun iki öğün arası aç kalarak direncini arttırmak ve artı olarakta midenin küçülmesine izin vermek gerekli...

ben bu şekilde üç ana öğün olarak besleniyorum. ekmek sadece sabah kahvaltısında ince bir dilim var ve başka hiçbir öğünde ekmek, piriç,makarna, bulgur yani karbonhidrat yok. şekeri günde bir porsiyon meyve dışında hayatımızdan tamamen çıkartıyoruz. sabah peynir kaşar zeytin domates maydonoz salatalık ceviz. light ürün yok tam yağlı olucak istersekte yine tam yağlı bir bardak süt. bir öğün et, köfte, balık, tavuk yersek diğer öğün sebze bakliyat yiyoruz ekmek yok salata veya yoğurt var. çok uzun oldu biliyorum bende yazıcam artık bundan sonra yediklerimi ve diyetimin diğer ayrıntılarını herkese bol bol kilo vermeler...

Fındık kurdu özellikle regl dönemlerimizde irademiz çözülmeye başlayabiliyor. Kaçamak yapmak istersen senin de söylediğin gibi öğlen saatlerinde yapmanı tavsiye ederim.

Bu arada hanımlar, iştah kesmek ve daha sağlıklı besinler tüketmeye yönelmek amacıyla telkinlerden faydalanmayı düşünebilirsiniz isterseniz. Forumda ilgili başlıklar var hatırladığım kadarıyla. İnternette de şöyle bir aratırsanız mp3 formatında rahatlıkla bulabilirsiniz.

Ben başta biraz çekimser yaklaşmıştım bu telkinlere, internetten indirdim, çok düzenli dinlediğimi de söyleyemem ama aklıma geldikçe açıyorum, kendi kendine çalıyor subliminal telkinler. Plasebo etkisi midir bilemiyorum ama abur cubura düşkünlüğüm azaldı gerçekten...:)

ogretmen dedigin gibi reglda biseyler oluyo istek artiyo :/ ama olculu yapiyorum kacamagimi.
aksam: 4 kasik menemen yagsiz
1 dilim ekmek
2 catalda revani ve yarim tulumba tatlisi yedim bugun .
saat 16.30. gibi de tony hortonun 15 dklik videosunu yaptim

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tabi beni kabul ederseniz.Yaşım 24 şu an 60 kiloyum her ne kadar başkalarına itiraf edemesemde.1 yılı geçkin evliyim evlendikten sonra kilo alanlardanım bende daha önceki kilom 48 idi 12 kilo almışım 1 yılı geçkin süredir.Zayıflayamıyorum neden bilmiyorum sanırım bir yerlerde hata yapıyorum.Sabah 40 dakika akşam 1 saat yürüyüş yapıyordum.Sabah yürüyüşünü bıraktım akşam bir buçuk saat yürüyüş yapıyrum sabah yapmamamın nedeni sıcak hava beni rahatsız ediyor.Akşam yürüyşün yanı sıra 300 400 kere ip atlıyorum günde 30 defa mekik çekiyorum bol su içiyorum 2 litreyi geçiyor.Sabah ve her öğünden önce yşil çay aç karnıma limonlu ılık su içiyorm.Kepek ekmek yiyorum kolayı bıraktım eskiden kolakoliktim ama 1 ay geçti hala kilo veremedim bu arada 2 öğün yiyorum 2 de ara öğün yiyorum akşam 5:30 da yiyorum yemeği.Daha sonra bisküvi yiyorum midem aşınırsa yada süt bende size gün gün yediklerimi yazacağım nerede yanlış yaptığımı siz benden daha iyi görürsünüz tavsiyelerinize desteklerinize ihtiyacım var.Beni aranıza kabul ederseniz hedefim 48 kilo olmak yani 12 kilo vermem gerek herkese başarılar dilerim :)

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. paylaşımlarınızı okuyup motive olmaya çalışacağım...
kilo bildirimleri cuma günleri mi yapılıyor..
ben 71,8 kg yum. karatay diyeti uygulamaya çalışıyorum. arada da spor yapmaya çalışıyorum.
60-69 aralığındakilere katıldım ki kısa süre de bu kiloya inebileyim. motivasyona çoook ihtiyacım var.
yardım edelim birbirimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…