60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merrhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. yaşım 29 boyum 1.56 kilom 67. benim için kilo vermek küçüklüğümden beri bir hayat mücadelesi olmuştur. ama hiç başarabildinmi diye sorun bana göre hayır.gerçi evlenirken 56 kiloydum 1.5 senede 11 KG aldım. ufak bir sağlık sorunum var ve giderilmesi için tek koşul kilo vermek. yani kilo vermek artık benim için estetik bi sorun olmaktan çok sağlıksal bir durum. teşvik ve yönlendirmeye ihtiyacım var kızlar yardım lütfen

merhaba kızlar, nasıl gidiyo diyetler benimki fena değil,
sabah kahvaltım bir dilim kepek ekmek domates salatalık maydonoz ceviz peynr ve 3 zeytin

öglen tonbalıklı salata (evden getirdim) ve bir adet muz

bakalım akşam ne yicem bakliyat veya sebze yemem lazım.

bu arada dün akşam kıyma biber kavurma yedim yogurtla birlikte.

ekmeksiz yemeye alıştım artık eskiye nazaran...

böyle daha hafifim daha iyi hissediyorum kendimi. ama ah o tatlılar yokmu çikolatalar filan hiç çıkmıyo aklımdan öyle zamanlarımdada sen bunların tadını biliyosun bir süre yemesende olur ilerde yiceksin işte oruç gibi düşün filan diyorum kendikendime ve yanaşmıyorum hiç çünkü şeker bağımlılık yapıyo valla vücutta bir yedinmi daha çok istiyo canın nese işte herkese ii tatiller ve ii sağlıklı beslenmeler

Merhaba, ben de neler yaptığımdan bahsedeyim, kendimi tanıtmış olayım.
Benim için günün ilk yemeği, sabah kahvaltısı-öğle yemeği karışımı gibi bişey oluyor ki listem şudur:
1 adet domates
1 adet salatalık
3-4 yaprak marul
4-5 dal maydanoz
1 haşlanmış yumurta
20-30 gr beyaz peynir
2-3 siyah zeytin.
1 çay bardağı süt.

saat 15-16 civarı açlık hissedersem 100 gr yoğurt veya 1 su bardağı süt ve 100 grlık bir elma yiyorum.

akşam yemeğim saat 18:00'de.1 çorba kaşığı zeytinyağı ile pişirilmiş 1-1,5 kase çorba, 1 tabak sebze yemeği, 1 tatlı kaşığı zeytin yağı katılmış en az 200 gr salata ya da bol salatalıklı nispeten az yoğurtlu sarımsaksız cacık.

Ekmek opsiyonlu; yemeğin ve çorbanın ne olduğuna bağlı olarak 1-2 dilim (20-30 gr) kepek ekmeği yiyorum. Tam buğday ekmeği yemek gerek ama sevemedim bir türlü tadını.

saat 19:30'da spora başlıyorum. 21-21:30'a kadar bisiklet sürmek,hafif tempo koşu, hızlı tempo yürüyüş ve şu parklardaki spor aletlerini kapsayan bir spor turu yapıyorum. şimdi fark ettim ki çok karıştırıyormuşum, yaparken çok monoton geliyor oysa

Bu arada boyum 1,73 cm, kilomu da pazartesi yazarım. Beynim sürekli kilomla meşgul olup, kendince mesajlar almasın diye haftada bir kez, pazartesi sabahları tartılıyorum.

Kaba taslak uyguladığım yöntem bu, dilerim hepimiz başarı öykülerimizi de paylaşırız.

Ah ah boyun iyiymiş, maşallah.

Kizlar merhaba, ben de bugun diyete basladim ve sizlerle birlikte daha iyi motive olarak kilo vermeyi planliyorum. Ben 22 yasindayim, boyum 1.68cm, kilom da 68 Su an universite son sinif ogrencisiyim, yani 4.yilimdayim. Universiteye basladigimda 58 kiloydum ams gecen zaman icinde cok kilo aldim. Aile yasamindan uzak kalmam buna neden oldu. Kendi basima kalinca gece yemeler, tatlilar, abur cuburlar da artti. Ama artik daha da gec kalmadan ideal kiloma geri donmek istiyorum. Simdilik hedefim 60:) Hepinize basarilar diliyorum, Allah hepimize azim versin:)

Ah ah boyun iyiymiş, maşallah.

Başıma ne geldiyse hep bu söz yüzünden geldi. "Senin boyun var bişey olmaz" diye diye şişmanlattılar beni boyumun da tolere edemeyeceği günler görmek de varmış kaderde Şaka bir yana teşekkür ederim, idare ediyoruz işte :)

bu arada 63,9 diyordu baskülüm bugün. Sporun dozunu arttırdığım hemen belli oldu. tebrik ediyorum kendimi.

bu arada 63,9 diyordu baskülüm bugün. Sporun dozunu arttırdığım hemen belli oldu. tebrik ediyorum kendimi.

merhaba ben de 68 kiloyum ve 1.65 boyum.14 ay önce doğum yaptım.kilolar bana kaldı.bebeğimi emziriyorum ve diyet yapmam sakıncalı olur mu bilemedim.kilo vermek istiyorum artık.çok sıkıldım bu halimden..gecenlerde fit in time diye yeni bir fitness yontemi ile karsılastım arastırırken..aranızda deneyen var mı?

Merhaba, öncelikle bebeğiniz iyi ki doğmuş, güle güle büyütmek nasip olsun inşallah.
Emzirirken mutlak diyet yapmak sakıncalı olabilir gibi sanki. Fakat bir diyetisyene görünürseniz en azından süt oranınızı azaltmadan uzak durmanız gereken gıdalar hakkında net bir bilgi sahibi olursunuz.Yanına ekleyebildiğiniz kadar hareketi de eklerseniz formunuza yaklaşmanız kolay olur kanaatindeyim. Naçizane fikrim bu...

Bir de bu topic neden bu kadar sessiz, "bir görünüp bir yok olma" topici gibi duruyor uzaktan bakınca

tesekkur ederim iyi dilekleriniz için..hamileliğimden önce günde 3-4 km yürüyordum,iyi geliyordu..ama hamileliğimle beraber hareketsiz bir yasam basladı..simdi de bebeğim kucak delisi.yürüyüse gidemedim uzuuuun zamandir.haftasonu ona bisiklet aldık.biraz memnun gibi bisikletine bindiğinde..bakalım,yavaş yavaş başlarım umarım yürüyüşlere..tavsiyeniz için de tesekkur ederim.. :)

Ooo hayırlı olsun, güle güle kullansın :) Rica ederim

Merhabalar,
Zayıflamak için bu topiğe kacıncı başlayışım bilmiyorum ama bu defa cok kararlıyım. umarım 2 gün saonra isssssssssssssyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn diyerek diyeti bırakmam.
Bu arada tekrardan kendimden bahsedeyim. ben de 1.60 boyundayım, kilom 64. hedefim 3 sene önceki kilom olan 50 kilo.
Bana yardım edin kadıncıklarrrrrrrrrrrrrrrrr :92:

merhaba arkadaşlar şu an 62 .300 gram geliyorum 10 ay önce doğum yaptım bebeğim kakasını yemiş normal dogumken son anda sezeryan oldum bebegimi kaybettim hamilelikte tam 20 kilo aldım çok şükür 10 ayda 18 kg verdim tekrar hamile kalmayı düşünüyorum sezaryen oldugum için doktor 1 sene ara ver demişti şimdi doktor kontrolüm var en azından 58 e kadar düşsem yeter 4 kilo versem benim için yeterli 80 kg ile doğum yaptım şu an 62.300 geliyorum 1 ay öncesine kadar yediğimin yarısını yiyodum öyle kilo verdim fakat ailem ist.da evlenince eşimin işi nedeniyle sivasa geldim geçen ay istanbula ailemin yanına gittim yemek düzenim bozuldu özledigim herşeyi fazlasıyla yedim bakalım bugün tekrar yediklerimi azaltmaya başladım rejim yapmayın yediğinizin yarısını yiyin ben yemek yemeyi çok seviyorum ne yersem yarıya indirdim ne olursa olsun yiyoruz fakat az yiyorum tabi çoğu zaman kaçırdıgımda oluyo ertesi gün dengeliyorum yeşil çayo hayatınızdan çıkarmayın ben evlenmeden önce 72.kiloydum kendi irademle böle zayıfladım 60 a düşmüştüm fakat hamilelikte aldım sağlık olsun bebegim yaşasaydıda kilolarım kalsaydı

Gamze Allah bol sabırlar versin. İnşallah ikinci hamileliğin çok sağlıklı ve kolaylıkla geçer. Sağlıkla gelecek bebeğinle birlikte bir sürü mutlu anı biriktirmeni ve üzüntülü anlarını daha az hatırlamanı dilerim tüm kalbimle.

Dediklerine kesinlikle katılıyorum. Sağlık nedeniyle zaruri olmadıkça alelade diyet listelerinin takip edilmesini ben de çok sağlıklı bulmuyorum. Öğünlerin yarıya indirilmesi yöntemi bence de çok etkili. Mide küçüldükçe de az yemek hayatımızın bir parçası oluyor biz fark etmeden. Yoksa diyet bırakılıp eski yeme düzenine dönülünce çok çabuk geliyor kilolar. Sevdiğimiz her şeyden uzak kalmayı bir alışkanlık haline getiremeyiz ama sevdiğimiz her şeyi eskisinden daha az yiyerek hayatımızı sürdürebiliriz.

Bu arada biraz uzak kaldım konudan. Şu anki kilom 67.7....Diğer arkadaşlarımız da kilo bildiriminde bulunsalar keşke, hepimiz nasıl ilerliyoruz görebilsek..

Bu arada 5 mayısta 69.3 kilo olduğumu yazmışım buraya. Bugün de belirttiğim gibi şu an 67.7 kiloyum.14 günde 1.6 kilo. Biraz yavaş gitmiş, hızlandırmak lazım.. İnşallah haziranın başında 65'li kiloları görmüş olurum.

Merhaba canim:) sen ne güzel bana zaman ayrip uzun uzun cevap yazmissin ama ben daha yeni gördm. Kusura bakma!
Benim boyum 1.70. Bu sabah tartildim 67.8kg ciktim ama bugün yediklerime cok dikkat ettim ve uzun bir yürüyüs yaptim. Kesin kararliyim! Bu sefer olucak. :)
Evt kendime fazla yükleniyorum ama kilolarimdan dolayi kendimi cirkin hissediyorum. Birini begendigim zaman kendimi ona laik görmüyorum. Bu yüzünden flört etmekte zorlaniyorum. Cünkü cekiniyorum.

Elma sirkesi midemi bulandiriyor bu yüzünden icemiyorum.
Ve kitap tavsiyesinde bulunursan cok sevinirim.

Haklisin.ama insan sabirsiz oluyor.gerci bu zamana kadar hizli verdim kilolarin hepsi fazlasiyla geri aldim.bu sefer saglikli beslenerek zayiflamak istiyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…