iyi akşamlar kızlar bugün yediklerim
sabah iki dilim kepek ekmeği yarım tabak menemen, bir parça peynir
öğlen çeyrek tabak menemen
akşam bir tabak sebze yemeği, iki dilim kepek ekmeği, iki kaşık çorba
bu menü nasıl sizce? birazdan da erik yiyeceğim meyve olarak
yanlız dört bardak çay içtim hepsi iki şekerli bu şekeri nasıl bırakacağım ben çay çok acı geliyor içemiyorum
yarım saatte yürüdüm
canım ben önceden haftalarca çay içmeyen biriydim şimdi çaya alıştım günde üç dört bardak içiyorum ondan belkide böyle kilo aldım gitmiyorda başkasına söylesem kilon iyi diyor ama şimdi görsen penye bir elbise giydim öne falan eğilince göbek var yani. o zaman yarından itibaren 1,5 şekere düşeceğim.Cnm bence sekeri azaltmalisin. 2 sekerden 1.5a düsür,sonra 1 sonra yarim seker derken alisirsin. Ben zaten pek cay icmem ama ictim zaman sekerli iciyordum.alistirdim kendimi artik kesinlikle sekersiz iciyorum.
bu hafta verdiğim kiloyu beğenmiyorum :S spor merakımı biraz azaltsam iyi olacak galiba, hızlı bir düşüş istemiyorum zira
bu hafta verdiğim kiloyu beğenmiyorum :S spor merakımı biraz azaltsam iyi olacak galiba, hızlı bir düşüş istemiyorum zira
selam canım sağol bugün sabah üç çayımı şekersiz içtim ama akşamüstü arkadaşla dürüm yedim işte yiyelim mi dedi tamam dedim itiraz edemedim. sonunda bir çayı iki şekerle içtim. saat 15,30 gibi yedim akşam sadece az bir şey et yedim haşlama iki yemek kaşığı kadardı şimdi hafif açım bilmiyorum bu diyet işini başarabilecek miyim ben? çok aç kalmadım açıkçası. bugün bir saat yürüdüm. ayda iki kilo filan gitse razıyım. çok patlayana kadar yememeye çalışıyorum. ama suçluluk hissediyorum işte. canım haklısın açık çay şekersiz gidiyor.Günlük güneşlik selam...
Günlük yeme listen güzel duruyor ancak ben olsam öğlen ile akşamın yerini değiştirirdim sanırım...Zira ben sabah ve öğlen saatlerinde normal öğünümün yanında canımın istediği şeylerden tadımlık da olsa yiyorum.(2 kaşık kısır, çok az makarna gibi...) Ama akşam yemeklerini mümkün olan en hafif seviyelere çekmekte fayda var bence. Ben, akşamı hafif geçmem sonucu gece midem guruldarsa büyükçe bir bardak yağsız ayran içiyorum. Hem serin serin bana kendimi iyi hissettiriyor hem de ayran tadının baskın olması başka bir şey yeme isteğimi bastırıyor.
Çay ve şeker konusunda da önerim çayın demini azaltman. Benim sıcak içeceklerle hiç aram yoktur, çayı da genelde kahvaltıda tüketirdim. Eskiden 2-3 şeker atardım çay bardağının küçüklüğüne rağmen, yoksa hiç içemiyordum. Yediklerime dikkat etmeye başladıktan sonra şekeri de azaltmaya çalıştım ve farkettim ki şu an kahvaltıda kupaya doldurduğum açık renk ve çok sıcak olmayan çayımı tek şekerle rahatlıkla içebiliyorum.
Senden ricam çayınıı eskiye oranla daha açık koyman.Emin ol o zaman çayın buruk tadı hafifledikçe az şekerle çok daha rahat tüketebileceksin
merhaba canım ben de yeniyim spor yaparsan daha iyi kilo verirsin. ben güzel yememe rağmen çok çabuk yorulurum ve halsizliğim olur. tahlilerimi yaptırdım normal bu arada. ben de otuz dört yaşındayım yaşlarımız yakınmış.Merhaba, bende araniza katilmak istiyoru lakin is yerinde pc cok yavas evde ise leptopun sarj kaplosu bozuldu.
Dogum öncesi ve Dogum sonrasi kilo aldim 158 boyunda 65/66 kiloyum. ve karar verdim 55 kiloya düsmek istiyorum. Kilolarim beni rahatsiz ediyor. Resim Yaparmiyim bilmiyorum ama cuma günü spor salonunda spor yapmaya baslicam insallah. Cumua günü tam kilomu bel ölcümü sizinle paylasir önümüzdeki aylar ne gösterecek bakariz :)
Bu ara 32 yasinda bir cocuk annesiyim :)
Gala süpersin, hızlı kilo verdiğin için yavaşlatmak istiyorsun demek. Ne kadar bilinçli bir başlık oldu burası. Birimiz "alelade diyet listeleri uygulamayın" diyor, birimiz " günlük yeme alışkanlıklarınızı tamamen terk etmeyin miktarları azaltın" diyor. Birimiz de " hızlı kilo veriyorum yavaşlayayım" diyor. Cidden buradaki kilo vermeye bakış açısı çok sağlıklı. Müsadenizle bu başlığı " en bilinçli zayıflama topluluklarından biri" olarak ilan etmek isterim
Bu arada ben de bu sabah tam 67 kilo çıktım.
ogretmenogretmen teşekkür ederim, baskül 61 diyor, 1 hafta için rahatsız edici bir düşüş var.Yediklerim aynı ama sporu abarttım sanırım. Önemli olan asansör gibi in-çık yaşamadan idealimiz olarak belirlediğimiz kiloda sabit kalmaksa, ağır ve emin kurtulmak gerek fazlalıklardan.Size kesinlikle katılıyorum, gayet bilinçli bir duruşumuz var.Hiçbirimiz yeniden kilo almakistemiyoruz demek ki ve bu süper bence de
Merhaba, bende araniza katilmak istiyoru lakin is yerinde pc cok yavas evde ise leptopun sarj kaplosu bozuldu.
Dogum öncesi ve Dogum sonrasi kilo aldim 158 boyunda 65/66 kiloyum. ve karar verdim 55 kiloya düsmek istiyorum. Kilolarim beni rahatsiz ediyor. Resim Yaparmiyim bilmiyorum ama cuma günü spor salonunda spor yapmaya baslicam insallah. Cumua günü tam kilomu bel ölcümü sizinle paylasir önümüzdeki aylar ne gösterecek bakariz :)
Bu ara 32 yasinda bir cocuk annesiyim :)
ogretmenogretmen; 13 mayısta 63,9ken 20 mayısta 61 diyordu baskülüm. 2.900grlık bir düşüş var :44:sabah sporumu eski düzeyine geri çekip akşam turundan da yürüyüşü çıkardım. Bisiklet ve park macerasına devamSevgili Gala, 1 haftada ne kadar kilo verdin ki?..2 kiloya kadarsa bence çok değil çünkü aniden sıcakların bastırmasıyla bir miktar fazla su kaybetmiş olabilirsin belki..Yine de normal hayatına taşıyabileceğin ve rutininin bir parçası yapabileceğin kadar spor yapmak daha faydalı tabii...Aksi takdirde insan yük gibi görüyor ve bırakınca da kilolar fena geri alınıyor:44:
canım bundan vazgeçmeye çalış zira sık sık sinirleniyoruz benim de gözümde şu an pastanedeki yiyecekler var oğluma bir şeyler almak için girmiştik ona aldım kendime almadım tabi ama insanın canı istiyor. en son beşte yemek yedim. tabi uzun saatler geçti biraz önce yarım bardak süt içtim kesti iştahımı iyi oldu. birazdan yatarım ama aç inşallah verebilirim.Hanimlar ben kendimi nezaman kôtû hissetsem kendimi yemege veriyorum;(;(
Yardim edin lûtfen;(! Sizede oluyormu?
O an beni tek mutlu eden sey yemek yemek oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?