spor çok önemli bugün bir saate yakın yürüdüm ama pratik şeyler yemeyi çok seviyorum ben bakalım böylede verebilecek miyim bir öğün sebze yerim diğer iki öğün tost simit falan yiyorum. bugün çayımı şekersiz içtim yine bakalım sabah ne olacak tartıdaogretmenogretmen; 13 mayısta 63,9ken 20 mayısta 61 diyordu baskülüm. 2.900grlık bir düşüş var :44:sabah sporumu eski düzeyine geri çekip akşam turundan da yürüyüşü çıkardım. Bisiklet ve park macerasına devam
canım bundan vazgeçmeye çalış zira sık sık sinirleniyoruz benim de gözümde şu an pastanedeki yiyecekler var oğluma bir şeyler almak için girmiştik ona aldım kendime almadım tabi ama insanın canı istiyor. en son beşte yemek yedim. tabi uzun saatler geçti biraz önce yarım bardak süt içtim kesti iştahımı iyi oldu. birazdan yatarım ama aç inşallah verebilirim.
Canim sen bir haftada ne kadar kilo verdin? Spor olarak neler yapiyorsun?
Benim gôbegim var ve bellim kalin. Ne önerirsin?
2,9 kg vermişim ama hiiiçç normal değilsabah 90 dk hızlı tempo yürüyüş, ardından nive body egzersizleri, 15 dk'da karın-kalça hareketleri, akşam da toplam 2 saat süren bisiklet sürmek+hafif tempo koşu+hızlı tempo yürüyüş+park maceram var dııı.
Artık sabahları sadece nive+karın egzersizi, akşam da sadece bisiklet sürüp,parkta eğleniyorum
canım yemek yemek benim için de bir zevk ben az önce yedim biraz bulgur pilavı yanına domates daha yemem artık. sen de başka bir şey bulmalısın kendini dışarı mı atıcaksın bilmiyorum başka bir şey bul yemek yeme!Evt vaz gecmeliyim! Kendimi iyi hissetmedim bir dönemdeyim ve yemek yemek beni mutlu ediyor. Ama böyle devam edersem daha fazla kilo alicam. Buna bir dur demem lazim!!!;(
geçmiş olsun çekmediler mi?slm, bu aksam sporsalonunda ilk randevum salonu tanitacak aletler anlatilcak vs vs... ama cok kötü dis agrisi cekiyorumnasil olacak bilmiyorum. aksam acil doktora gittim ama düzelmedi. Iki ari kesici daha alir öyle giderim artik. Spor yapmam anlatacaklarini dinler dönerim cünki dayanilcak gibi degil agrim malesef.
2,9kg baya cok ama sonucta spor yaparak veriyorsun. Nekadar cok spor yapiyorsun sen öyle
Peki neler yiyip iciyorsun? Gerci bukadar spor yapinca fazla sıkı bir diyete gerek kalmiyordur galiba:)
slm, bu aksam sporsalonunda ilk randevum salonu tanitacak aletler anlatilcak vs vs... ama cok kötü dis agrisi cekiyorumnasil olacak bilmiyorum. aksam acil doktora gittim ama düzelmedi. Iki ari kesici daha alir öyle giderim artik. Spor yapmam anlatacaklarini dinler dönerim cünki dayanilcak gibi degil agrim malesef.
Sevgili fmk çok geçmiş olsun...İnşallah öyle güzel bir salon ve ortamla karşılaşırsın ki diş ağrını unutursun..
Sevgili Gala, sen de spor aktiviteni azaltsan bile belli ki kısa zamanda 50-59 grubuna geçiş gerçekleştireceksin.. Buna hem sevindimhem üzüldüm ...
Bu arada benim kilomda bir değişiklik yok şimdilik.. Hala 67...Pazartesi günü tekrar tartı günü bakalım kaç çıkacak.
Bu arada hanımlar benim baskülüm biraz dengesizleşti bu aralar. Belki pili zayıflamıştır bilemiyorum..:44:
Bana kullanıp da memnun kaldığınız baskül markaları önerebilir misiniz lütfen?
Güne geç başladığım için kahvaltım öğle yemeğimdir aynı zamanda. İki ana öğünüm var.
Sabah;
1 Domates
1 Salatalık
2-3 siyah zeytin
3-4 yaprak marul
5-6 demet maydanoz
20-25 gr beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta yiyorum.
Akşam yemeğim de saat 18'de. 1'er çorba kaşığı yağ ile pişirilmiş çorba, bir ana yemek ve 1 tatlı kaşığı yağ eklenmiş booolll salata :)
Çorbanın-yemeğin muhteviyatına göre de 1-2 dilim kepek ekmeği (25-35 gr arası) yiyorum. Bu saatten sonra da hiçbir şey yemiyorum. Sonrası malum işte[/QUOTE
maşallah canım çok güzel menün ben dört öğün yedim bugün aferin bana tek vazgeçtiğim şey dondurma tatlı çikolata oldu sanki onların şekerin tadı falan bana artık tuhaf geliyor damak tadım ağzımın tadı değişti yemeyince
merhaba kizlar,
Ben araniza yeni katildim. 2 ay oncesine kadar 68 kiloydum ve dukana baslamaya karar verdim. Boyum 1,67. su anda 60 kiloya dustum ama olculerimde pek bi degisiklik yok, hala 42 beden giyiyorum. Hic degismicek gibi gelmeye basladi ve vazgecmek uzereyim. Gunde 1 saat yuruyus yapiyorum. Zayifladigimi hissetmem icin daha kac kilo vermeliyim sizce? Benim boyumda birinin 38 beden olmasi icin kac kilo olmasi gerekir?
Yakinda evlilik hazirliklarim var ve sisman bi gelin olmak istemiyorum. Bana yardim, destek olursaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?