Bugün 3 haziran ve ben tam da hedeflediğim kilodayım artık. 70,5le başladığım maraton 58 kg ile son bulmuş bulunuyor. Aslında dileğim 55 kg'ya düşüp 55-58 arası yaşamak ve böylece 58 kg'yi geçmemek ama yürüyen kemik gibi görünmek endişesi kapımda :18:
topicte bana yarenlik eden başta ogretmenogretmen olmak üzere herkese çooookkk teşekkür ederim.Zaman zaman topice gelip hal hatır etmeme izin verirseniz veda edip gideceğim.Yok izin vermezseniz hiçbir yere gitmeden başınıza ekşimeyi düşünüyorum
Herkese olmak istediği kiloda sağlıklı bir hayat dilerim, sevgiler.
Birde masa başı çalışıyorum hiç hareket yok, sürekli düzensiz besleniyorum
selam arkadaşlarben 68,5 kiloyken 57 kiloya düşüp sonra da şuursuzlukla 65 kiloya çıkmış birisiyim .önceden de buraya takılıyordum. sizden iyi olmasın önceki arkadaşlarımla birbirimize güzel destek oluyorduk sizin de bana destek olacağınıza inanıyorum hadi yardım edin de verelim şu kiloları ...
evet evet haklısın en güzeli yazmak belki utanır da yemeyiz. giydiğimiz de yakışır .birde şey soracaktım kilo bildirimi kilo çizelgesi yapıyormusunuz?sanıyorum kilo kontrolü herkesin genel sorunu .hep beraber verelim elbet bu kiloları bizimde begendigmizi iç geçirmeden giymemiz lazım:) yarın itibariyle yedigimiz içtiğimiz ne varsa paylasalım bence yardım demekle yardım edemicez kacamakları eksigi fazlayı görür yönlendiririz hesap verme duygusu belki dizginler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?