60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şuan 67 kiloyum, eski kiloma kavuşmak istiyorum. Birlikten kuvvet doğar, birbirimize destek olalım.

slogan belirliyelim 15 günlük yarısma baslatalım herkes kilo vb bildirimleri yapsın neler uyguladı haftalık paylasalım orana göre ortak bi uygulama belirleyelim.

Gala çok tebrik ederim.Kısa zamanda 50-59 kilo grubuna geçeceğini birlikte öngörmüştük zaten..İlk bir araya geldiğimizde 69 kiloydum, şu an tam 66 kiloyum ve inşallah bir sorun çıkmazsa 1 buçuk - 2 ay içinde yanına gelmeyi umuyorum...Eminim ki sen de ideal kilonda kalmayı başaracaksındır...Arada topiğe uğrarsan ben çok sevinirim.

Birde masa başı çalışıyorum hiç hareket yok, sürekli düzensiz besleniyorum

aynı dertten müzdaribim üstelik çalılştığım yerrın etrafında bır tane yemek yemeye yer yok fabrıka boş bı alnda kurulu bende masabaşı calısıorumm hareket edıorum ama nekadar edılebılırkı

selam arkadaşlar ben 68,5 kiloyken 57 kiloya düşüp sonra da şuursuzlukla 65 kiloya çıkmış birisiyim .önceden de buraya takılıyordum.sizden iyi olmasın önceki arkadaşlarımla birbirimize güzel destek oluyorduk sizin de bana destek olacağınıza inanıyorum hadi yardım edin de verelim şu kiloları ...

sanıyorum kilo kontrolü herkesin genel sorunu .hep beraber verelim elbet bu kiloları bizimde begendigmizi iç geçirmeden giymemiz lazım:) yarın itibariyle yedigimiz içtiğimiz ne varsa paylasalım bence yardım demekle yardım edemicez kacamakları eksigi fazlayı görür yönlendiririz hesap verme duygusu belki dizginler

evet evet haklısın en güzeli yazmak belki utanır da yemeyiz. giydiğimiz de yakışır .birde şey soracaktım kilo bildirimi kilo çizelgesi yapıyormusunuz?

bende dogumda 82 kilodan 58 e (dusup o halimide begenmiyordum ki bu kiloyu ben evlenmeden once bile gormemistim ) simdi ise 63.2 ve ilk hedefim 60 olmak idealim ise 55 hadi bunu birlikte basaralim arkadaslar kilo cizelgesini kim yapiyor ??? birbirimizi takip edelim kendimi motive etmekten kafayi yicem surekli yeme yapma diye diye dakikalar geciyor ama sonra yine ayni yemeye devam bu krizlerimizi onleyelim ins. istedigimiz kiloya kavusuruz ins....

günaydın arkadaslar 111 günümdeyim diyet serüvenimin aslında diyet degil artık bunu hayat felsefesi yapmak istiyorum ama önce istedigim görüntüye kavusarak.söyledigimi düsünüyorum ben Karatay diyeti yapıyorum ve cok memnunum aclık cok hissetmiyorum.sadece alısmıs oldugum sekerli seyelrei cıkarmakta zorlandım hayatımdan.ilk etapda daha acımasızdım meyve dahil hic yemezdim.son zamanlarda gevsedim ama kontrollüşimdi sizlerle kahvaltımı paylasıyorum.

2 yumurta,11zeytin,bir domates ,bir salatalık,5-6 dal marul ,peynir:) ve sonrasında kendime ödül çerez.nelermi var ben karısık tüketmeyi seviyorum ceviz fındık antep fıstıgı kaju ortaya karısık anlıyacagınız.bu serüvende 12-13 kilo kadar verdim ama beden olarak inceldim.cünkü bu diyette giden yaglarla beraber kas olusuyo kasta yagdan agır bastıgından toplamda daha fazla verdim.öglenle aksamı yarın sabah kahvaltımla veririm.

spor bu sürecte hic yapmamıstım ama 4 gündür her aksam 30 dk oglumla mac yapıyorum.ardından 10 dk kadar alet calsııyorum park alanında.

Sevgili ogretmenogretmen; haklısın sinyalleri önceden almıştık seni de hedeflediğin tarih aralığında en yakınımda görmek dileğiyle. Henüz 50-59 kg topiğine giriş yapmadım, bedenim o topicte ama ruhum burda galiba Herkese bol iradeli, az kilolu bir hayat dilerim

arkadaslar ben cizelgeyi yapayim boy ,yas ,kilo ,isim, hedef ,suanki kilo bunlari yazalim ve hergun kontrol edelim nedersiniz??? bugun basliyalim yarin gec olabilir :)

iyi akşamlar arkadaşlar .... sanırım çoğumuzun sıkıntısı aynı ( bende son 2 yıldır bir türlü kilomu kontrol altında tutamıyorum.. al-ver, al-ver ..... çok bunaldım artık son noktayı koymak istiyorum ... bugün biraz dikkat etmeye çalışsam da çokta içime sinmedi ama olsun yarın daha iyi olacak en azından sporumu yaptım bugün ....46 dklık ramp it up videosunun 40 dakikasını yaptım .. karın hareketlerini tamamlayamadım yarından itibaren düzenli olarak burdayım:)) gün gün neler yedim-içtim hangi egzersizi yaptım yazıcam buraya

yaz geldiwe ben hala zayıflayamadım ben kendimi abur cuburdan alamıyorum. 1 yılda 14 kilo aldım şu an 64 kilodayım we nasıl aldığım gibi wereceğimi bilmiyorum

Beni de alın aranıza, beni de zayıflatın. Çok kilo aldım bu yıl. 1.55 boyundayım ve kilom 60. Çok kötü ya çok saçma bi durum kısa boyluysanız zaten o kilo "benim burda ne işim var" der gibi duruyoo. Yarın yani 8 haziran yürüyüşlere başlayacağım ama boğazımı tutabilme konusunda çok çaresizim. Dışarıdan desteğe ihtiyacım var. Ailem "çok kilo aldın" demesini biliyo ama iş diyete gelince "saçmalama sen öğrencisin, yemen lazım beynine kan gitsin" diyolar Ya acaba diyetisyene mi gitsem diyorum kızlar lütfen yardımcı olun? Kiloma çok taktım, çok moralim bozuluyo böyle sanki insan içine çıkmamam gerekiyomuş gibi hissediyorum :/ Salak mıyım neyim...

üzülde cokta abartı degil sadece boyunmuz standartlara ykın diye fazlaymıs gibi duruyordur.yasını bilemiyorum ama büyüme dönemi gectiysen ögrenci olman sorun degil kaldıki diyet demek ac kalmak degil ben bunu yeni görendim:)karatay diyeti yapıyorum ve gayet mutluyum tatlı krizim yok acıkmıyorum yemek saatim geldigi için yiyorum bazende alıskanlık alıstıgın tadları görünce beynim ye ye diyo o zamanda kacamak yapıyorum ama bu kacamagı 10 kilo verdikten sonra yaptım canım.istersen karatay diyetini bi oku incele ölcü yok yasak yok(tabiki un,tuz,seker haric) ilk bir hafta zorlancaksın sonra görenler kilo vermesende incelmişsin dedikce gaza geliyosun.ama istersen basarırsın ben her zaman kafama koydugum kiloyo şükür düsüyorum ama bırakınca alıyorum buna son vermek amacım bu diyetle öbür boyu bigün hayatımda serbest olucak hersey yada aldıgım kaloriyle harcadıgımı dengede tutup hic almamak hedefim yıllarca al ver yoruldum yok dogum kilosu yok bu derken.ve bende calısıtıgm ortam nedeniyle fizigime dikkat etmeliyim.ne zaman kilo almaya baslasam ortamdan uzaklasırım masama cakılırım.o yüzden hissetigin seyler kendinde eksiklik hisseden her insanda mevcut.cünkü günümüzde önce GÖRSEL lik diyo insanlar.işe alımlarda bile bu gözetiliyo senin beyin gücün hice sayılır.

dün yediklerim

öglen bir parca tavuk eti ,salata yag koymadım sevmiyorum.yogurt bir kase
aksam 3 tane közlenmiş patlıcana bir domates ve 4 köfte koyup ayranla yedim.7 sularında ardındanda 20 badem kendime eleştiri bu ara kuruyemişe cok yüklendim:)
hos normalde ince belli cay bartdagıyla üc ögün yenebilirde ben diyete ilk basladıgımda bile bi sabah tüketirdim.

spormu evet 5 km kadar yürüdüm.
ama 5 sularında YAPMAMAK gereken bisey yaptım 2 tane ekler tükettim ama üzüldümmü hayır hayatımdada gercekler var bunlarda yenicek ayarlamak yeterli.

hadi kızlar sizdende alalım yedikleriniz içtiklerini yogunuz demeyim.ben suan isteyim ve mesaim baslamadan yazıyorum zaman ayırıp .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…