60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

al canım bkalım ne kadar zayıflayacaksın benim simit bölgemde fazlalık var bir eteğim vardı zor çektim yukarı bunu nasıl eritebilirim acaba yani spor şart yoksa bacaklarım gögüs bölgem çok toplu değil normal sayılır. spora nedense hiç cesaretim yok. belki haftaya netten falan bakar denerim şu aöf sınavı bir geçsinde.

bende bugün sabah bir yumurta domates salatalık peynir
öğlen bir tabak makarna yanına cacık
akşam salata yedim yemekten sonrada birkaç badem yedim ama hareket neredeyse sıfır

merhaba.ben yeni üye oldum.
şuan 65 kiloyum 2 aydır diyet yapıyorum.tam 11 kg verdim.niyetim 60 a inmek. herkese kolay gelsin.
bu arada adım Derya.selamlar.

2 ayda 11 kilo süper cnm:) darisi basima
Neler yapiyorsun yazsana biraz. Merak ettim:) spor yapiyormusun?

inşallah:)

neler yapıyorum yazayım hemen.bir kere ben tatlı canavarıydım,tatlıyı çok çok azalttım.birkaç bisküvi ile geçiştirdim. yağı kestim.hamurişini kestim. ekmeği azalttım. arada bir yürüyüş yaptım.

Son düzenleme:

Hamur isi zaten pek tûketmem ben.buaralar hic yemiyorum. Ekmegi bende azalttim. Tatliya bende dayanamiyorum ama buaralar meyveli yogurtla gecisdiriyorum. Sporla pek alakam yok ama pilates yapmaya calisiyorum buaralar. Insallah faydasi olur:)

kilo cetvelini nasıl ekliyoruz nerden ne olur yardım ????

Slm arkadaslar bende 63 kiloyum ve hedefim 53 kiloya düsmekistiyorum ama bi türlü bogazima hakim olamiyorum nasil basaracagimi hic bilmiyorum bugüne kadar cok sey denedim ama basladigim diyeti hic devam ettiremiyorm ama bu defa kararliyim yarin yeniden baslicam diyete ins budefa devam ettirebilirim. Yedigim herseyi buraya not edecem.

Günaydin... nasilsiniz diyet nasil gidiyor? benim karnim kaziniyor uyandigimdan beri .. Is yerdindeyim ve bugün sadece salata aldim yanima.
Sabah sabah salatami yersem öglene yiyecek bir seyim kalmaz ac karnina da su icilmiyor

En Iyisi bir filitre kahve yapmak biraz süt ve tatlandirici ile.

pes etmek yok! Kilolarla savasa devam , allahin izniyle

Yarını bekleyemedim bugün sabah tartıldım 60 kilo olmuşum 6 günde 2 kilo inanılmaz mutluyum hemde su kaybetmediğime eminim çünkü günde en az 4 litre su içtim

Menstrual dönemimde kilo verişim durmuştu ve 67 de takılıp kalmıştım. Hatta yarım kilo kadar da yükselmiştim ancak menstrual dönemin ardından 66.6 kiloyum.Hedefim önümüzdeki 1 hafta içinde 65'li kiloları görebilmek

Bugün 3 haziran ve ben tam da hedeflediğim kilodayım artık. 70,5le başladığım maraton 58 kg ile son bulmuş bulunuyor. Aslında dileğim 55 kg'ya düşüp 55-58 arası yaşamak ve böylece 58 kg'yi geçmemek ama yürüyen kemik gibi görünmek endişesi kapımda :18:
topicte bana yarenlik eden başta ogretmenogretmen olmak üzere herkese çooookkk teşekkür ederim. Zaman zaman topice gelip hal hatır etmeme izin verirseniz veda edip gideceğim.Yok izin vermezseniz hiçbir yere gitmeden başınıza ekşimeyi düşünüyorum
Herkese olmak istediği kiloda sağlıklı bir hayat dilerim, sevgiler.

109 gündür diyet yapıyorum.13 kilo verdim.Hedefimde 10 kilo daha var.Suan 66,5 kiloyum.Ama bir aydır +200 -200 oynuyo.ne zaman kırılma noktasına gelicem bilmiyorum.Karatay diyeti yapıyorum bire bir uyarak gerci yaz mevyesi(karpuz özellikle ) bazı aksamlar 2 dilim yiyorum.Ondanmı bilemiyorum.Aksamlarıda 45 dk spor daha ne yapayım:SSSS destek istiyorum ekip arakdaslarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…