al canım bkalım ne kadar zayıflayacaksın benim simit bölgemde fazlalık var bir eteğim vardı zor çektim yukarı bunu nasıl eritebilirim acaba yani spor şart yoksa bacaklarım gögüs bölgem çok toplu değil normal sayılır. spora nedense hiç cesaretim yok. belki haftaya netten falan bakar denerim şu aöf sınavı bir geçsinde.Günaydin... yorgun ve uykusuz bir pazartesi günü.
Dün ilk spor yaptigim gün idi, kendimi fazla yormadigim halde kolarim ve hafiften bacaklarim agrimishamlamisim.
Insallah bugün yine gidebilirim spor salonuna, hafta ici vaktim kisitli oluyor hem is hem cocuk ama gidebilmek icin elimden geleni yapacagim. Bide masura ile vücut ölcülerimi alayim diyorum
merhaba.ben yeni üye oldum.
şuan 65 kiloyum 2 aydır diyet yapıyorum.tam 11 kg verdim.niyetim 60 a inmek. herkese kolay gelsin.
bu arada adım Derya.selamlar.
şuan 65 kiloyum 2 aydır diyet yapıyorum.tam 11 kg verdim.niyetim 60 a inmek. herkese kolay gelsin.
mrb bende yeni üye oldum inş diyete başladım 71 ile başladım şuan 67 temmuza kadar 60 hedefim var:)))
2 ayda 11 kilo süper cnm:) darisi basima
Neler yapiyorsun yazsana biraz. Merak ettim:) spor yapiyormusun?
inşallah:)
neler yapıyorum yazayım hemen.bir kere ben tatlı canavarıydım,tatlıyı çok çok azalttım.birkaç bisküvi ile geçiştirdim. yağı kestim.hamurişini kestim. ekmeği azalttım. arada bir yürüyüş yaptım.
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 60-69 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
bende 5 kg yakın verdim bende yürüyüş yapıyorum+ekmek kestim
kilo cetvelini nasıl ekliyoruz nerden ne olur yardım ????
Günlük 1 çay kaşığı tarçın kaç gün tüketilebilir fikri olan varmı ben 3 gündür her sabah bir çay kaşığı toz tarçını suyla yutuyorum sanki bir şeyler değişti gibi bünyemde sanki 3 günde bile farketti gibi ama pazar günü tartılacağım. Birde bütün gün boyunca 1.5 litre suya 1 tatlı kaşığı bikarbonat olan su içiyorum pooooffff tadı berbat ama artık alışıyorum galiba yavaş yavaş.
Asıl sorum akşam saat 7'den sonra birşey yemiyorum ama sabah inanılmaz bir baş ağrısı ile kalkıyorum sanki beynim çıkacak gibi bu aç kalmamdan ileri gelen bir durum mu sizlerde benzeri şeyler oluyormu? Eğer sadece bende ise Türkiyeye döner dönmez doktora gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?