üzülde cokta abartı degil sadece boyunmuz standartlara ykın diye fazlaymıs gibi duruyordur.yasını bilemiyorum ama büyüme dönemi gectiysen ögrenci olman sorun degil kaldıki diyet demek ac kalmak degil ben bunu yeni görendim:)karatay diyeti yapıyorum ve gayet mutluyum tatlı krizim yok acıkmıyorum yemek saatim geldigi için yiyorum bazende alıskanlık alıstıgın tadları görünce beynim ye ye diyo o zamanda kacamak yapıyorum ama bu kacamagı 10 kilo verdikten sonra yaptım canım.istersen karatay diyetini bi oku incele ölcü yok yasak yok(tabiki un,tuz,seker haric) ilk bir hafta zorlancaksın sonra görenler kilo vermesende incelmişsin dedikce gaza geliyosun.ama istersen basarırsın ben her zaman kafama koydugum kiloyo şükür düsüyorum ama bırakınca alıyorum buna son vermek amacım bu diyetle öbür boyu bigün hayatımda serbest olucak hersey yada aldıgım kaloriyle harcadıgımı dengede tutup hic almamak hedefim yıllarca al ver yoruldum yok dogum kilosu yok bu derken.ve bende calısıtıgm ortam nedeniyle fizigime dikkat etmeliyim.ne zaman kilo almaya baslasam ortamdan uzaklasırım masama cakılırım.o yüzden hissetigin seyler kendinde eksiklik hisseden her insanda mevcut.cünkü günümüzde önce GÖRSEL lik diyo insanlar.işe alımlarda bile bu gözetiliyo senin beyin gücün hice sayılır.
dün yediklerim
öglen bir parca tavuk eti ,salata yag koymadım sevmiyorum.yogurt bir kase
aksam 3 tane közlenmiş patlıcana bir domates ve 4 köfte koyup ayranla yedim.7 sularında ardındanda 20 badem kendime eleştiri bu ara kuruyemişe cok yüklendim:)
hos normalde ince belli cay bartdagıyla üc ögün yenebilirde ben diyete ilk basladıgımda bile bi sabah tüketirdim.
spormu evet 5 km kadar yürüdüm.
ama 5 sularında YAPMAMAK gereken bisey yaptım 2 tane ekler tükettim ama üzüldümmü hayır hayatımdada gercekler var bunlarda yenicek ayarlamak yeterli.
hadi kızlar sizdende alalım yedikleriniz içtiklerini yogunuz demeyim.ben suan isteyim ve mesaim baslamadan yazıyorum zaman ayırıp .
Arkadaşlar 1.74 boyundayım ve 69 kiloyum hedefim 65 olmak ve rahat bir nefes almak hepsi bu.
sabah:
1 orta salatalık(hıyar)
5 adet zeytin
Yeşil çay
Yumurta
Öğle:
Süt ve şeftali
Akşam
2 kepçe çorba ve
2 silme yemek kaşığı makarna
canım kabızlık sorununu aşmak için haftada 3 gün bulgur pilavı ye.ve salata sebze tarzı seyler cok tüket görüceksinki düzelcek.ben kendimi bildim bileli bu sorunla dertliydim.ama bu sorunu 120 gündür diyet yapmama ragmen yasamıyorum.tesekkürler karatay hocaya ve su su içiceksin bol bol
tokken akşamları 62 açken sabahları 60 kiloyum ayrıca 10 gün sıkı rejim yaptım 59 olabıldım ancak...
bu diyet işi bana göre değil kızlar 10 gün rejim yaptım 1 hafta hasta yattım...size kolay gelsin...
inşallah verirsin canım kaç kilosun boyun kaç?bnde bu aralıga giriyorum
ama zayıflamam lazım gelinliğin içinde kilolu olmak istemiorummm
üç beş kilo versem ne güzel olacak yaa
ben sabah tartıldım 63,2 geldi çok sevindim akşam oturdum çocuğa mısır patlatmıştım yedim de yedim. regl oluncada etkisi oldu galibabnim tek kilo alma sibebeim abur cubur uzak durmanın yolları nelerdir
inşallah verirsin canım kaç kilosun boyun kaç?
fena değil aslında hafif balık etisin iki kilo bile versen yeter aslında
ya cok degil de işte
gelinliğin içinde daha güzel görünmek ve kendimi daha iyi hissetmek adına 58 falan olsam süper olucak[/QUOT
E]
bence dügün tarihinde 15 önce karatay diyet yap kesin 2 haftada harfi harfine uyarsan 2 kilo gider:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?