60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim, Karatay diyetini inceleyim o zaman ben de. Bir an önce beslenmeme çeki düzen versem çok iyi olacak. :) Size de kolay gelsin :)

Arkadaşlar 1.74 boyundayım ve 69 kiloyum hedefim 65 olmak ve rahat bir nefes almak hepsi bu.

sabah:
1 orta salatalık(hıyar)
5 adet zeytin
Yeşil çay
Yumurta

Öğle:
Süt ve şeftali

Akşam
2 kepçe çorba ve
2 silme yemek kaşığı makarna

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorm 2 ay öncesine kadar 63/64 kilo arasıydım koca kış geçti hiç kilo almadım 2 ayda 5 kilo aldım ve 69,5 kılo oldum hiç normal değil ama 2 aydr kabızlık sorunum var bana yardımcı olabilecek var mı aranızda

Son düzenleme:
canım kabızlık sorununu aşmak için haftada 3 gün bulgur pilavı ye.ve salata sebze tarzı seyler cok tüket görüceksinki düzelcek.ben kendimi bildim bileli bu sorunla dertliydim.ama bu sorunu 120 gündür diyet yapmama ragmen yasamıyorum.tesekkürler karatay hocaya ve su su içiceksin bol bol

iki yol bu yeme tarzını değiştirmem lazım canım makarna yiceksen öglen ye corba makarna ve salata yada ayran yogurt bunlar mutlaka olsun

aksam salata corba yada ızgara bu sekilde beslenirsen metabolizman cöker ve sürekli ac gezersin.sabah kahvaltında yetersiz nerde peynir nerde domates marul tere vb seyler nerde:)))

cnm aslında su içmiyorum sanırım 5/6 bardak ancak içiyrm çoğaltmam lazım

arakdaslar nedne kimse ne yaptı ne yedi nasıl spora odaklandı yazmıyoru.böylemi zayıflamayı düsünüyosunuz.sabah aksam bakıyorum kimse bisey yazmayınca benimde paylasım yapma istegim olmuyoru.hadi ama silkelenip bitirelim basladıgımız su işi.

bende geldimmm.

30 yaşında bu sabah itibari ile 62,5 kg ım. 64 ü gördüm tartıda geçen hafta ( 1,64 boyundayım. spora başladım. 2 tane başbelası kankam var 0 beden deli ediyolar beni :) neyse... salonda çalıştığım hocam bir diyet listesi verdi paylaşıyorum aşağıda. umarım bu iğrenç göbekten kurtulurum. göbeğim ve kollarımda bile selilüt var..bacak ve kalçamı söylemiyorummm bile :2:

SABAH:
nesfit (yagsız süt)
haşlanmış yumurta beyazı (1 adet)
domates salatalık sınırsız

ARA ÖĞÜN
1 adet meyva

ÖĞLEN
yağsız çorba
haşlama et veya tavuk 100 gr
pilav haşlama 1 porsiyon
sınırsız salata

ARA ÖĞÜN
1 adet meyve

AKŞAM
light ton balığı 80 gr kutuda
salata

arkadaşlar spor yapmadan nasıl verilir sadece diyetle bnm spor yapacak yerim yok merkeze uzakta yaşıyorum köydeyim çıkıp koşamıyorumda dışarlarda aslında koşu banda almayı düşünüyorum sizce faydası olur mu

bnde bu aralıga giriyorum
ama zayıflamam lazım gelinliğin içinde kilolu olmak istemiorummm
üç beş kilo versem ne güzel olacak yaa

bence dügün tarihinde 15 önce karatay diyet yap kesin 2 haftada harfi harfine uyarsan 2 kilo gider:)[/QUOTE]

ya son günlere bırakmak istemıyorum aslında bünyeme ters etki yapar rahatsızlanırım diye korkuyorum
ama o kadar etkiliyse bi bakayım bu aralar baslayayım cok sıkı bi diyet mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…