canım yemek yemek benim için de bir zevk ben az önce yedim biraz bulgur pilavı yanına domates daha yemem artık. sen de başka bir şey bulmalısın kendini dışarı mı atıcaksın bilmiyorum başka bir şey bul yemek yeme!
Merhaba.ben de buraya yeni katıldım.benm de boy 1.67 kilo 62 ama şişman değiliz ki ya sn şimdi neden öyle dedin :) sadece etine dolgunuz :) ben de evlenicem hedefim 55..7 kilo vermem lazm ama olmuyoçalıştığm için ayrıntılı diyetler uygulayamıyorm malum iş yeri yoğn yemeğe ayırdğm vakit kısıtlı..dukan diyeti zor muydu?
Ezginingünlüğü, ben de biraz şaşırdım açıkçası 1.68 boy 60 kiloyla kendini kilolu bulmana. 42 beden giydiğini söylemişsin, sanırım basen bölgesinde biraz fazlalığın var. Benim boyum 1.61, 67 kiloyum ama şu an tüm etek ve pantolonlarım 40 beden.
Bölgesel fazlalığın varsa forumda bölgesel incelme konusunda tecrübe edilmiş bir çok yağ karışımı var.. Onları da denemeni tavsiye ederim
Etine biraz fazla dolgunum ben sahsen, senin kilolar daha orantili dagilmistir umarim. Armut tipi vucut dedikleri basa bela cunku :)) Dukanin ilk 1 haftasi zor geciyo haliyle, yeni bir beslenme duzeni falan ama kilo verdikjce motive oluyorsun ve alistiktan sonra devam etmek diger diyetlere gore daha kolay bence, en azindan ac kalmak yok :))
bölgelerde aşırı fazlalık yok ama yanlarım ve göbeğim var kalça ve basende yok allahtan neyse ben bi dukan diyetini araştırıyim :)
Bolgesel fazlaligim var kesinlikle, arkadaslarim plates onerdi ama hem zamansizliktan hem de tembellikten zayiflarsam duzelir sandim ki ne yanilmisim.
Bolgesel incelme konusunda yag var derken surulen bisey mi, ise yariyo mu gercekten? bak heyecan yaptim simdi :))
Bir sabah tartılıyorum ki bir günde 1.4 kg vermişim ayaklarım yere değmiyor, ertesi gün bir daha tarılıyorum hoopp 2 kg almış oluyorum motivasyon yerlerde tabi. Zayıflamak isteyen kişi için en kötü şeylerden biri tartısının bozulmasıdır herhaldeArtık kıyafetlerimin bollaşıp bollaşmamasına bakarak yorum yapacağım.
Sevgili Ezra ben beğendim listeni, gayet sağlıklı geldi bana. Gün içinde yumurta,sebze,meyve,karbonhidrat ve süt ürünü tüketmişsin, bu açıdan tebrik ederim...Ben "hazır" meyveli yoğurtlara genelde mesafeli yaklaşırım, vakti zamanında biraz fazla tükettiğimde bana çok kilo aldırmıştı. Ama bünye meselesi tabii. ..Bu arada ben de menstrual dönemdeyim, balon gibi şiştim:18:..Tartıldım, 200 gr fazla çıktım ama çok daha şiş hissediyorum ..Pazartesi tartı günü yine tartı günü bakalım ne kadar çıkacak
Bir sabah tartılıyorum ki bir günde 1.4 kg vermişim ayaklarım yere değmiyor, ertesi gün bir daha tarılıyorum hoopp 2 kg almış oluyorum motivasyon yerlerde tabi. Zayıflamak isteyen kişi için en kötü şeylerden biri tartısının bozulmasıdır herhaldeArtık kıyafetlerimin bollaşıp bollaşmamasına bakarak yorum yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?